2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sonnda bugun catlamamak icin sipars ettgim krem geldi. Lierac 400 ml aldim . Insllh hic catlamam . Hediye olrak da kucuk bi tane bebegim icin yikama jeli gondermisler

Böyle birşey kullandım, çok kullanışlı, mutfağa, tuvalete, banyoya bebekle gidiyordum yalnız olduğum için. Sürekli onla kez konuştuğum için çok keyifle anneyi izleyerek agucuk yapıyordu, 3 aydan itibaren hep kullandım. Hafif dik pozisyonunda 6 ay sonrası beslenmesi de yapılıyor bunda. Rahat kullanırsınız yani

2.yi 18 de hissetmistim 3. Daha erken hissediliyor heralde 14 ten beri hissediyorum bu hafta iyice kuvvetlendi ama benim cok cok asagida doktoruma sorucam insAllah sıkinti olmaz digerlerinde de hep erken dogum riskim oldu korkuyorum o yuzden
Merhaba, benim de tekmeler hep aşağıda sanki biraz daha aşağı vursa çıkacak bacakları alttan oğlumda böyle bişey görmedim insallah sıkıntılı bi durum değildir

B Babybirds kırmızı alanında ne yazıyo okudun mu? Şu içmek ne kadar önemli ya. Bebeği çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sistemimiz tarafından tamamen değişiyomşbunu bilmiyodum.
Annenin sağlığı için de cilt elastikiyeti, enfeksiyon ve daha bir çok, bebeğin sağlığı için de suyun içinde sonuçta ve çiş yapmaya başladı sanırım çok çok önemli SU canım.

Canımmm çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Cok gecmis olsun,bende iki gundur gece uykuda kaşinti basladi bacak aralarim ve göguslerimse siz boyle yazinca tedirgin oldum simdi bebek ölumleri falan icim tuhaf oldu ben gecici bir durum gibi dusundur vucut geriliyor ondan gibi ama okuyunca yazdiklarinizi huzursuz oldum

Sağol cnm Evet biliyorum da dediğin gibi karbonat hiç cazibeli gelmedi tat olarak o yüzden elemistim onu
Ben içeriğinde florür var diye ilk gebelikten beri dişlerimi suyla ve 3 günde bir eser miktarda karbonatla fırçalıyordum. Bu gebelikte ise öğürttü beni Valla haklısın. Ama o sayede ne yara, ne diş problemi yaşamadım 3-3,5 yıldır. Çok geçmiş olsun tekrar

Yok yok benim ilk kolestaz öyküm var o nedenle telaffuz ettim canım, şimdi cildimi bol bol nemlendiriyorum doğal buğday özlü vs nemlendiricilerle, ama çokça, biraz geçti. yoladevam@ arkadaşımız da hatırlattı sağolsun o da kurumuş benim gibi... Siz de bol bol nemlendirin ve su tüketiminizi çoğaltın. Geçecektir.

Çok teşekkür ederim canım

Bende en son 6 ay once girmistim mamograma tekrar edilmesi gerekiyor bu aralar. Bugun kontrolum vardi ama aklima gelmedi hic hamilelige odaklaninca. Yarin tekrar kontrolum var doktoruma soracagim insallah. Hatirlattiginiz iyi oldu. Koltuk altlarinda lenflerde siskinlik olabiliyor enfeksiyona bagli. Cok onemli olmayabilir ama tabi yine de doktora gostermekte fayda var. bir de koltuk alti rolonlari cok zararli icerigindeki aluminyum yuzunden. Onlarinda sebep olabilecegi soyleniyor. Ben thai kristali kullaniyorum bu sebeple. Cok organik deodorant vs denedim hicbirinden memnun kalmadim. Kaya tuzuna benziyor islatarak kullaniyorsunuz. Tavsiye ederim cok.

Eklentiler

• F4C23930-E6BD-40DC-99E7-D2D61BD37DF2.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
Canım, malum ter bezleri aşırı çalıştığından mıdır nedir, bende ter kokusu oluştu. Çok dikkatliyimdir bu konuda, temizlik, duş, temiz kıyafet vs ama oldu işte. Tabii benim meşhur karbonatlı su burada da devreye girdi. Sürekli kullandığım roll-on'larım alimünyumsuz; biri yves roches diğeri başka bir organic biologic ürün. Onlar bana mısın demedi ve kesinlikle ter kokusu devam etti. Karbonatlı su da önce fayda etmedi sonra yaklaşık 2 hafta sonra geçti. Normale döndü. O acayip terleme de kesildi zaten.
Benim sorum şu size gerçi sizde koku problemi yoktur benim gibi geçici bile olsa ama bu ürün kokuyu engeller mi acaba?
Benim şu an sorun yok ama başıma tekrar gelse yine paniklerim...

Ben uzun zamandir kullaniyorum hic koku problemi yapmiyor. Kendi de tamamen kokusuz. Baska ne kullandiysam bugune kadar hep daha kotu bir koku yapti ter kokusundan. Surmesem daha iyi dedim. Bunu da benim gibi bir suru seyler denemis bir arkadas soyleyince hic dusunmeden aldim. Kullanir kullanmaz etkisini gordum. Simdi elimde bir baska markanin var. uzerine baktim tekrar ayak kokusunda bile ise yariyormus.

Eklentiler

• CC9A0F76-C99D-424A-A026-0F8198CBAA4D.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
  • EE6F2E34-8D07-486E-B906-975DDACC4D09.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 9B1EB9FF-6828-46CB-B9D8-9A036C4BCC5D.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 34

Ben Incia marka kullanıyorum, parfümsüz, alüminyumsuz falan o da.. Koku hiç olmadı bende..

Kızlar ya ben cumartesi günü taşındım ve 3 gündür bebeğin hareketlerini net hissetmiyorum korkuyorum
Arada olur oyle panik yapmayin hemen. Yeni tasindim demissiniz yorgunluk vs etkilemistir muhakkak. Soyle kendinizi bir rahatlatin bakin nasil hissedeceksiniz. Ben seker tuketemedigim icin hastanede buz yediriyorlar bana:) o da hareketleri hissetmenize yardimci oluyor.

Merhaba ,nasıl buz bildiğimiz bu zaman mu çikolatadan daha iyidir bence

Çok teşekkürler, bu son fotoğraflardaki burada var. Alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…