2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. taş da çok zordur.

İnşaAllah canm ya normalde ayağımı uzatıp oturunca hissediyodm şimdi hissedemeynce evham ediyorum ister istemez

Teşekkur ederim aydinlattigin icin Allah hepimize basta saglik ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Yaa bak buna çok sevindim öperim onun Küçük tekmelerini hadi sende tembel de benimki de alınsın teyzeeeee ayıp oluyor ama der belki

Alüminyum içermeyen ürünler tercih ediyorum ben de. Elime neredeyse küçük parmağımın uzunluğunda bir sertlik geliyor. Biraz canım sıkıldı. Bastırınca acıyor. Dışarıdan bakınca da diğer koltuk altıma göre şiş duruyor sol taraf. Bilemedim ya.. Yarına randevu aldım genel cerraha. İnşallah basit bir şeydir. Hamile olmasam korkmam her şeyle başa çıkarım da insan bebeği için korkuyor.

Agri yapiyorsa cok buyuk ihtimal iyi huylu birseydir. Bende de senelerdir oluyor sebebi yok. bir kaybolup tekrar geri geliyorlar. doktorlar epey tecrubeli zaten dokunduklarinda bile anliyorlar hemen. Dediginiz gibi aklinizda kalacagina bir cerraha gorunmek iyi fikir tabi

Cok gecmis olsun. Bobrek tasi cok zor hakikaten. Dusurdugunuz tasa analiz yaptirmismiydiniz? Cunku ona gore neler yememeniz ya da az tuketmeniz gerektigini soyluyorlar. Sonradan tansiyon problemi de yaratabiliyor bildigim kadayila.

Cok gecmis olsun. Bobrek tasi cok zor hakikaten. Dusurdugunuz tasa analiz yaptirmismiydiniz? Cunku ona gore neler yememeniz ya da az tuketmeniz gerektigini soyluyorlar. Sonradan tansiyon problemi de yaratabiliyor bildigim kadayila.
Hayır canım yaptırmamıştım ilk gebeliktede bundada düşüyor genelde tansiyonum

Yarın ola hayrola çok geçmiş olsun güzel haberlerle sağlıkla inşallah

Kızlar farkindamisiniz bende dahil olmak üzere bir çoğumuzda bir sürü çeşitli rahatsızlıklar oluştu. Acaba birtek bizim gruptami var yani nisan annelerindemi. hergün gruba girince sabah Ay acaba bugün birine bişey oldumu hastalık yazan varmı diye korkarak girer oldum gruba. İster istemez canımiz sıkılıyor birbirimizin durumuna.
Yoksa diğer gruplarda da varmı bu durum. Sağlıklâ sıhhatle Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi ve biran önce bizlerede ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin.

Aaaa hic düşünmemiştim Allah herkese sağlık versin de zannetmiyorum ya gebeligin özü böyle. Mart ve Mayıs annelerine takilmiyorum ama onlarda da vardır, sağlık olsun hepimize inşallah.

Bazı evrimci teorilere göre insan doğurmak üzere krea edilmemiş, yani zorlanmasindan belli doğumda biraz ama ben öyle düşünmüyorum. Anne olmayı isteme hissini nasıl aciklayacagiz o zaman değil mi...
Allah tüm hamilelere sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…