çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. taş da çok zordur.Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardi
İnşaAllah canm ya normalde ayağımı uzatıp oturunca hissediyodm şimdi hissedemeynce evham ediyorum ister istemezArada olur oyle panik yapmayin hemen. Yeni tasindim demissiniz yorgunluk vs etkilemistir muhakkak. Soyle kendinizi bir rahatlatin bakin nasil hissedeceksiniz. Ben seker tuketemedigim icin hastanede buz yediriyorlar bana:) o da hareketleri hissetmenize yardimci oluyor.
Teşekkur ederim aydinlattigin icin Allah hepimize basta saglik ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinYok yok benim ilk kolestaz öyküm var o nedenle telaffuz ettim canım, şimdi cildimi bol bol nemlendiriyorum doğal buğday özlü vs nemlendiricilerle, ama çokça, biraz geçti. yoladevam@ arkadaşımız da hatırlattı sağolsun o da kurumuş benim gibi... Siz de bol bol nemlendirin ve su tüketiminizi çoğaltın. Geçecektir.
Amin inşallahTeşekkur ederim aydinlattigin icin Allah hepimize basta saglik ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bayıldım kesinlikle bana örnek oldun meselaTeşekkür ederim canım benim, belki başka arkadaşlarada fikir olur. Hem diğer bebişlerin karnı doyar bir ihtiyacı karşılanır, hemde çocuğumuzun gelişiyle bir faydamız dokunmuş olur.
Yaa bak buna çok sevindim öperim onun Küçük tekmeleriniLepistesb canım benim kız tembel lafına alındı sanırım az önce sağ kasık tarafıma tık tık bisiler yapıyor unutmuşum bu duyguyu cok geçmemesine rağmen çok güzel sende en kısa zamanda duyarsın inşallah
Yorgun olduğumda bende hissetmiyorum panik yapma onunla alakalıdır.Kızlar ya ben cumartesi günü taşındım ve 3 gündür bebeğin hareketlerini net hissetmiyorumkorkuyorum
Alüminyum içermeyen ürünler tercih ediyorum ben de. Elime neredeyse küçük parmağımın uzunluğunda bir sertlik geliyor. Biraz canım sıkıldı. Bastırınca acıyor. Dışarıdan bakınca da diğer koltuk altıma göre şiş duruyor sol taraf. Bilemedim ya.. Yarına randevu aldım genel cerraha. İnşallah basit bir şeydir. Hamile olmasam korkmam her şeyle başa çıkarım da insan bebeği için korkuyor.Bende en son 6 ay once girmistim mamograma tekrar edilmesi gerekiyor bu aralar. Bugun kontrolum vardi ama aklima gelmedi hic hamilelige odaklaninca. Yarin tekrar kontrolum var doktoruma soracagim insallah. Hatirlattiginiz iyi oldu. Koltuk altlarinda lenflerde siskinlik olabiliyor enfeksiyona bagli. Cok onemli olmayabilir ama tabi yine de doktora gostermekte fayda var. bir de koltuk alti rolonlari cok zararli icerigindeki aluminyum yuzunden. Onlarinda sebep olabilecegi soyleniyor. Ben thai kristali kullaniyorum bu sebeple. Cok organik deodorant vs denedim hicbirinden memnun kalmadim. Kaya tuzuna benziyor islatarak kullaniyorsunuz. Tavsiye ederim cok.
Agri yapiyorsa cok buyuk ihtimal iyi huylu birseydir. Bende de senelerdir oluyor sebebi yok. bir kaybolup tekrar geri geliyorlar. doktorlar epey tecrubeli zaten dokunduklarinda bile anliyorlar hemen. Dediginiz gibi aklinizda kalacagina bir cerraha gorunmek iyi fikir tabiAlüminyum içermeyen ürünler tercih ediyorum ben de. Elime neredeyse küçük parmağımın uzunluğunda bir sertlik geliyor. Biraz canım sıkıldı. Bastırınca acıyor. Dışarıdan bakınca da diğer koltuk altıma göre şiş duruyor sol taraf. Bilemedim ya.. Yarına randevu aldım genel cerraha. İnşallah basit bir şeydir. Hamile olmasam korkmam her şeyle başa çıkarım da insan bebeği için korkuyor.
Cok gecmis olsun. Bobrek tasi cok zor hakikaten. Dusurdugunuz tasa analiz yaptirmismiydiniz? Cunku ona gore neler yememeniz ya da az tuketmeniz gerektigini soyluyorlar. Sonradan tansiyon problemi de yaratabiliyor bildigim kadayila.Vallahi bende anlamadim vucuda reset atilması hep gebeliğe denk geliyor 5 senelik bir taşım vardı ne yapsam düsmedi kullanmadigim ilac kalmadı ne ağrısı ne bisi vardı oglum 8 aylikken tekmelerle tasi yerinden oynatti 10 gun icersinde o taşı düsürdüm ama gelde bana sor nasıl düsürdum doktorlara yalvardim uyutun beni diye madem ilac yok simdi tekrar taş göründü benide korku sardi
Küçük adam tembel dedim diye kızmasın sonra bana yok yok bana kızsın küt küt anneyi tekmelesin inşallahYaa bak buna çok sevindim öperim onun Küçük tekmelerinihadi sende tembel de benimki de alınsın teyzeeeee ayıp oluyor ama der belki
Hayır canım yaptırmamıştım ilk gebeliktede bundada düşüyor genelde tansiyonumCok gecmis olsun. Bobrek tasi cok zor hakikaten. Dusurdugunuz tasa analiz yaptirmismiydiniz? Cunku ona gore neler yememeniz ya da az tuketmeniz gerektigini soyluyorlar. Sonradan tansiyon problemi de yaratabiliyor bildigim kadayila.
Magnezyum kullanmiyormusun canımHanımlar belimin sol tarafında bir açılma gibi ağrı var ve bacağıma vuruyor oldu mu sizlerde bu haftalarda falan böyle ağrı
Dusuk olmasi iyi birsey aslinda. Bobrek tasi bildigimkadariyla yuksek tansiyona sebep oluyor. O yuzden bir daha olursa bence test ettirin nelerin tas yaptigini ogrenmis olursunuz.Hayır canım yaptırmamıştım ilk gebeliktede bundada düşüyor genelde tansiyonum
Peki yaptırırim ilgin için teşekkür ederimDusuk olmasi iyi birsey aslinda. Bobrek tasi bildigimkadariyla yuksek tansiyona sebep oluyor. O yuzden bir daha olursa bence test ettirin nelerin tas yaptigini ogrenmis olursunuz.
Yarın ola hayrolaAlüminyum içermeyen ürünler tercih ediyorum ben de. Elime neredeyse küçük parmağımın uzunluğunda bir sertlik geliyor. Biraz canım sıkıldı. Bastırınca acıyor. Dışarıdan bakınca da diğer koltuk altıma göre şiş duruyor sol taraf. Bilemedim ya.. Yarına randevu aldım genel cerraha. İnşallah basit bir şeydir. Hamile olmasam korkmam her şeyle başa çıkarım da insan bebeği için korkuyor.
Aaaa hic düşünmemiştimKızlar farkindamisiniz bende dahil olmak üzere bir çoğumuzda bir sürü çeşitli rahatsızlıklar oluştu. Acaba birtek bizim gruptami var yani nisan annelerindemi. hergün gruba girince sabah Ay acaba bugün birine bişey oldumu hastalık yazan varmı diye korkarak girer oldum gruba. İster istemez canımiz sıkılıyor birbirimizin durumuna.
Yoksa diğer gruplarda da varmı bu durum. Sağlıklâ sıhhatle Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi ve biran önce bizlerede ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?