Evet annelik ve o hissi yaşamak çok çok farklı tarifi olmayan bir his. Gerçekten yaşamayan o duyguyu hiçbir şekilde anlayamaz. Rabbim herkese tüm isteyenlere tattirsin. Hamilelik aslında bir çok insan için zor bir süreç olsada eminim herkes o süreçte yaşadığı ağrılı sancılı dönemi unutuyor evladini kucağına aldığı an. Bizimkilerde öyle olacak. Hani demek istediğim hergün hepimiz bir şikayetle güne başlıyoruz. Acaba hastalığı Yada o sancılı dönemi biz kendi kendimizemi çağırıyoruz psikolojik olarak çokmu etkileniyoruz.. Rabbim beterinden korusunAaaa hic düşünmemiştimAllah herkese sağlık versin de zannetmiyorum ya gebeligin özü böyle. Mart ve Mayıs annelerine takilmiyorum ama onlarda da vardır, sağlık olsun hepimize inşallah.
Bazı evrimci teorilere göre insan doğurmak üzere krea edilmemiş, yani zorlanmasindan belli doğumda biraz ama ben öyle düşünmüyorum. Anne olmayı isteme hissini nasıl aciklayacagiz o zaman değil mi...
Allah tüm hamilelere sağlık versin
Çok geçmiş olsun tekrardan. İnşallah sana çok sıkıntı vermeden kurtulursunBöbrek tası sağ böbreğim şişmiş o ağrı yapıyor düşermi kalirmi bilmiyorum oğluma hamileykende taş düsürmüstüm ama o zaman 8 aylıktım simdi ise 20 haftalikken basıma geldi hamileyken taş düsurmek beni daha cok zorluyor hicbir ilaç vermiyorlar
Yaa inan buna çok sevindimmm.Bayıldım kesinlikle bana örnek oldun mesela
alcaksanda yeni doğan 1 2 3numaraları az al kuzum 1 paket kullanıp büyüğüne geçmiştim 4 uzun süreli oluyo 5 teKızçeler günaydın.Çok soru soruyorum biliyorum ama ilk bebek olunca böyle oluyor sanırım. Bebek bezi stoğu yapmak mantıklı mı? Malum efsane cuma geliyor bezlerde de indirim olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla stok yapmalı mıyım? Bazıları her bebeğe her bez olmuyor, bezi bebek seçiyor diyor ama bu işin maddi tarafıda var. İndirimde bulunca insan almak istiyor.
İndirimden 90'lılardan prima yenidoğan premium care alırım. Sonra duruma göre devam ederim. Başka indirimler kollayıp. İnternet sitelerinde her daim indirim oluyor bezlerde.Kızçeler günaydın.Çok soru soruyorum biliyorum ama ilk bebek olunca böyle oluyor sanırım. Bebek bezi stoğu yapmak mantıklı mı? Malum efsane cuma geliyor bezlerde de indirim olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla stok yapmalı mıyım? Bazıları her bebeğe her bez olmuyor, bezi bebek seçiyor diyor ama bu işin maddi tarafıda var. İndirimde bulunca insan almak istiyor.
Üzülmeyin ve etkisinde kalmamaya çalışın, bu tür korkulu rüyaları hormonlar idare ediyor.Günaydın kızlar, gece rüyamda bebeğim doğmuştu, anneme bebeğim nerede diyorum annem yatak odasında diyor gidip bakıyorum minderleri üst üste koymuşlar 5,6 tane en üstünde bebeğim kundaklamışlar yatıyor kucağıma alıyorum, emzireyim kaç saattir doğdu aç aç duruyor diyorum emzirmeye çalışıyorum bebeğim tutmuyordu gögsümü mama vereyim diyorum sarılık olacak diyorum. 2 tane mama var elimde sma ve aptamil onlarla uğraşırken uyandım. Bebeğime bir üzüldüm bir üzüldüm rüyamda anlatamam, minderin üstünde yatıyor bir de aç açınarüyası bile kötü.
İşte benim şurda kafam karışıyor. İlk doğduklarında günde 10 kere bez değiştiriyorsun diyorlar. 1 numaradan kaç tane,2'den kaç tane almak lazım?alcaksanda yeni doğan 1 2 3numaraları az al kuzum 1 paket kullanıp büyüğüne geçmiştim 4 uzun süreli oluyo 5 te
Bu 90'lıdan kaç paket alacaksın canım peki?İndirimden 90'lılardan prima yenidoğan premium care alırım. Sonra duruma göre devam ederim. Başka indirimler kollayıp. İnternet sitelerinde her daim indirim oluyor bezlerde.
ben de öyle yapıyorum 1-2 alıyorum vallahi umarım küçük bey sıkıntı çıkarmaz :)alcaksanda yeni doğan 1 2 3numaraları az al kuzum 1 paket kullanıp büyüğüne geçmiştim 4 uzun süreli oluyo 5 te
Yenidoğan 0 numara (0-3 kg için) iyice küçük oluyor. Benim ilkinin erken geleceği belli olunca 0 numaradan 1 paket bulunsun diye almıştım, kullanabildim ama oğlum 3318 gr doğdu. Sonra hemen1 numaraya geçtim. Yenidoğan 1 numaradan (2-5 kg için sanırım) 90'lı veya 100'lü 2-3 paket almayı düşünüyorum. Bir süre idare eder, sonra duruma göre 1 numara için indirim kollarım.Bu 90'lıdan kaç paket alacaksın canım peki?
Aminnnn kuzum Rabbim duysun hepimize şifa versinKızlar farkindamisiniz bende dahil olmak üzere bir çoğumuzda bir sürü çeşitli rahatsızlıklar oluştu. Acaba birtek bizim gruptami var yani nisan annelerindemi. hergün gruba girince sabah Ay acaba bugün birine bişey oldumu hastalık yazan varmı diye korkarak girer oldum gruba. İster istemez canımiz sıkılıyor birbirimizin durumuna.
Yoksa diğer gruplarda da varmı bu durum. Sağlıklâ sıhhatle Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi ve biran önce bizlerede ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin.
Geçmiş olsun canım şifalar dilerimGünaydın sizlere, burada saat gece 01h10Oğlum dün kreşe tek gözü kırmızı olduğu için gidemedi, evde ateşi yükseldi, şimdi de gece nöbetindeyim. Uyumam mümkün değil ancak ateşi düşer uyursa 2 saat uyumayı planlıyorum. Herkese sağlıcakla geçen bir gün dilerim
Geçmiş olsun. Allah tez şifa versinGünaydın sizlere, burada saat gece 01h10Oğlum dün kreşe tek gözü kırmızı olduğu için gidemedi, evde ateşi yükseldi, şimdi de gece nöbetindeyim. Uyumam mümkün değil ancak ateşi düşer uyursa 2 saat uyumayı planlıyorum. Herkese sağlıcakla geçen bir gün dilerim
Kullanmıyorum kuzum ağrının üzerine daha gitmedim doktora gidince söylerim ağrılarımı. Ya bide biz hamileler cabuk nazara geliyoruz . Dün kalabalık bir arkadaş grubuyla buluştuk hepsi yeni öğrendi hamile oldugumu 2. Olunca daha bir söylediler ne bileyim ondan beridir ağrımaya başladı annem okudu falan ama geçer inşallah.Magnezyum kullanmiyormusun canım
Evet canım, 10 bez ortalama kullanılıyor günde. 100'lü 10 gün gider demek. 2 paketi 20 günde biter. 20 günde çok ciddi kilo alımı olmuyor bebişin ama tabii ki gözlemleyerek anne karar veriyor zaten hemen bezin boyuna ve kaclı paket alacağına. Burada püf nokta bezin kaç kilo bebek için olduğu. Sınırda olanları da kullanabiliyorsun.İşte benim şurda kafam karışıyor. İlk doğduklarında günde 10 kere bez değiştiriyorsun diyorlar. 1 numaradan kaç tane,2'den kaç tane almak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?