2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte benim şurda kafam karışıyor. İlk doğduklarında günde 10 kere bez değiştiriyorsun diyorlar. 1 numaradan kaç tane,2'den kaç tane almak lazım?
1 numaranın içinde baya var 2 paketten fazla alma derim kızım büyük doğdu 1 nodan 1 2 nodan 1 paket kullandım

1 numaranın içinde baya var 2 paketten fazla alma derim kızım büyük doğdu 1 nodan 1 2 nodan 1 paket kullandım
Ya çok iyi oldu bu bilgiler hep benim de aklımdaydı, hangisinden ne kadar bilemiyordum agacsizkoalaa iyi ki açtın konuyu
Tecrübeli anneler teşekkürler sizede
Yarın black friday indirimleri olacak ciddi bir fark varsa hakikaten almak stoklamak lazım bence bugünden girip fiyat karşılaştırması yapalım ( bazen de indirim diye önce fiyata bindirim yapıyorlar biz de birşey oldu sanıyoruz : )))) )

Umarım bur şey çıkmaz biz sana dua ederiz inşallah basit önemsiz bir seydir

Bence bir çoğumuz süreci bilmediği için evham yapmak söz konusu en önemsiz şeyleri bile yazıyoruz1 çünkü neden anayiz ve şimdiden küçük melekelerimiz için panikleme basladik

Tamam canım benim çok teşekkürler. Bende ona göre yenidoğan için alayım. Bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatır.

Anladim canim insallah geçer ben gunde bir iciyordum 18 de 2 ye cikardim magnezyumu

Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim

Merhabalar 18 haftalık hamileyim 3lü tarama testimin sonucunda bebeğimin Nöral Tüp defekti değeri riskli çıktığını öğrendim bi dahaki hafta ayrıntılı usg giricem . Başına böyle bir durum gelen var mı? Ayrıntılı da çoğunun normal çıktığını öğrendim. Açıkçası çok endişeleniyorum.

Aynen ama mesela şu an e-bebekte 1 numara prima 42.90. 0,63'e geliyor tanesi. O yüzden 4 paket aldım. Yarın indirime göre 2 numaradan devam edicem.

Bence sadece görümcene yapıyorsa bir sebebi vardır belki. Şaka bir yana daha çok küçük ne eğitimi verebilirsin ki? En fazla konuşabilirsin o da ne kadar anlayabilir? Benim yeğenimde küçükken hiç sevmezdi beni. Bebekken bile beni görmeye başladığında tükürür gibi yapar, ayaklarını birbirine sürterdi. Kucağıma alınca ağlardı annesini isterdi.Büyüyünce geçiyor. Şimdi 'halaaaam' diye dolanıyor peşimde. Sen canını sıkma, durumu da anlat. Bilinçli yapılan bir şey olmadığını anlasın.

O zaman canım kullanışlı birşey insan acemi olunca ilk çocuk çok fazla bilgi sahip olamayınca her şeyi araştırıyoruz işte . Peki ay nı markanın mı kullandınız . Bakalım bizde haftasonu magazasına gidip bakıcaz hoşuma giderse almayı düşünüyorum .

Bende dayanamıyorum resim filan atıyorum hep Herkes aynı fikirde mi gerçekten nazar ın etkisine kızlar ?

Çok küçük ya ne denir ki Bebek daha anlamaz ki

Bende seninle aynı durumdayım canım 18+4 deyim geçen hafta üçlü tamamda down riski çıktı ama ikilimde çıkmamıştı ultrasonda da normaldi ben pazartesi yurt dışına kan yolladım nipt test ayrıntılıya da girecem ama kan sonucum gelince girecem insan panik yapıyor haliyle çok iyi anlıyorum seni

Bizimkinde de 2 li testinde bir sıkıntı çıkmadı. 3lü testinde de usg de bir problem çıkmadı ama kan değerlerinde Nöral Tüp defekti biraz yüksek çıktı. Haftaya da ayrıntılı usg ye gireceğiz bakalım ama canım çok sıkkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…