1 numaranın içinde baya var 2 paketten fazla alma derim kızım büyük doğdu 1 nodan 1 2 nodan 1 paket kullandımİşte benim şurda kafam karışıyor. İlk doğduklarında günde 10 kere bez değiştiriyorsun diyorlar. 1 numaradan kaç tane,2'den kaç tane almak lazım?
Çok teşekkür ederim, amin inşallah uzun sürmezGeçmiş olsun. Allah tez şifa versin
Ya çok iyi oldu bu bilgiler hep benim de aklımdaydı, hangisinden ne kadar bilemiyordum1 numaranın içinde baya var 2 paketten fazla alma derim kızım büyük doğdu 1 nodan 1 2 nodan 1 paket kullandım
Benim ara ara bacağıma vuran ağrılar oluyor canim yürümekte zorlaniyorum o günlerde bence normal ama tabi geçmezse doktoruna sor muhakkak geçmiş olsunHanımlar belimin sol tarafında bir açılma gibi ağrı var ve bacağıma vuruyor oldu mu sizlerde bu haftalarda falan böyle ağrı
Umarım bur şey çıkmaz biz sana dua ederiz inşallah basit önemsiz bir seydirAlüminyum içermeyen ürünler tercih ediyorum ben de. Elime neredeyse küçük parmağımın uzunluğunda bir sertlik geliyor. Biraz canım sıkıldı. Bastırınca acıyor. Dışarıdan bakınca da diğer koltuk altıma göre şiş duruyor sol taraf. Bilemedim ya.. Yarına randevu aldım genel cerraha. İnşallah basit bir şeydir. Hamile olmasam korkmam her şeyle başa çıkarım da insan bebeği için korkuyor.
Çok teşekkürler amin inşallahUmarım bur şey çıkmaz biz sana dua ederiz inşallah basit önemsiz bir seydir
Bence bir çoğumuz süreci bilmediği için evham yapmak söz konusu en önemsiz şeyleri bile yazıyoruz1Evet annelik ve o hissi yaşamak çok çok farklı tarifi olmayan bir his. Gerçekten yaşamayan o duyguyu hiçbir şekilde anlayamaz. Rabbim herkese tüm isteyenlere tattirsin. Hamilelik aslında bir çok insan için zor bir süreç olsada eminim herkes o süreçte yaşadığı ağrılı sancılı dönemi unutuyor evladini kucağına aldığı an. Bizimkilerde öyle olacak. Hani demek istediğim hergün hepimiz bir şikayetle güne başlıyoruz. Acaba hastalığı Yada o sancılı dönemi biz kendi kendimizemi çağırıyoruz psikolojik olarak çokmu etkileniyoruz.. Rabbim beterinden korusun
Yenidoğan 0 numara (0-3 kg için) iyice küçük oluyor. Benim ilkinin erken geleceği belli olunca 0 numaradan 1 paket bulunsun diye almıştım, kullanabildim ama oğlum 3318 gr doğdu. Sonra hemen1 numaraya geçtim. Yenidoğan 1 numaradan (2-5 kg için sanırım) 90'lı veya 100'lü 2-3 paket almayı düşünüyorum. Bir süre idare eder, sonra duruma göre 1 numara için indirim kollarım.
Tamam canım benim çok teşekkürler. Bende ona göre yenidoğan için alayım. Bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatır.Evet canım, 10 bez ortalama kullanılıyor günde. 100'lü 10 gün gider demek. 2 paketi 20 günde biter. 20 günde çok ciddi kilo alımı olmuyor bebişin ama tabii ki gözlemleyerek anne karar veriyor zaten hemen bezin boyuna ve kaclı paket alacağına. Burada püf nokta bezin kaç kilo bebek için olduğu. Sınırda olanları da kullanabiliyorsun.
Mesela ben oğlumda şu anda 5 numaraya geçtim. 5 numaranın versiyonu var. Oğlum 13 kg ama ben 14-17 kg olanını kullanıyorum. Özellikle gece sızma olmaması için.
Yenidoğan için de markadan markaya kilo değiştiği için bahsettiğim markayı tercih edersen ilk etapta 1 numara 2-5 kg. ( ben 2 adet 100'lü düşünüyorum) , daha sonrasına 2 numara 3-6 kg kullanılabilir.
Tamam canı,çok sağol.1 numaranın içinde baya var 2 paketten fazla alma derim kızım büyük doğdu 1 nodan 1 2 nodan 1 paket kullandım
Anladim canim insallah geçer ben gunde bir iciyordum 18 de 2 ye cikardim magnezyumuKullanmıyorum kuzum ağrının üzerine daha gitmedim doktora gidince söylerim ağrılarımı. Ya bide biz hamileler cabuk nazara geliyoruz . Dün kalabalık bir arkadaş grubuyla buluştuk hepsi yeni öğrendi hamile oldugumu 2. Olunca daha bir söylediler ne bileyim ondan beridir ağrımaya başladı annem okudu falan ama geçer inşallah.
Aynen ama mesela şu an e-bebekte 1 numara prima 42.90. 0,63'e geliyor tanesi. O yüzden 4 paket aldım. Yarın indirime göre 2 numaradan devam edicem.Ya çok iyi oldu bu bilgiler hep benim de aklımdaydı, hangisinden ne kadar bilemiyordumagacsizkoalaa iyi ki açtın konuyu
Tecrübeli anneler teşekkürler sizede
Yarın black friday indirimleri olacak ciddi bir fark varsa hakikaten almak stoklamak lazım bence bugünden girip fiyat karşılaştırması yapalım ( bazen de indirim diye önce fiyata bindirim yapıyorlar biz de birşey oldu sanıyoruz : )))) )
Bence sadece görümcene yapıyorsa bir sebebi vardır belki.Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Böyle birşey kullandım, çok kullanışlı, mutfağa, tuvalete, banyoya bebekle gidiyordum yalnız olduğum için. Sürekli onla kez konuştuğum için çok keyifle anneyi izleyerek agucuk yapıyordu, 3 aydan itibaren hep kullandım. Hafif dik pozisyonunda 6 ay sonrası beslenmesi de yapılıyor bunda. Rahat kullanırsınız yani
Aynen ya sende iyi ki varsın kuzumGünaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Gözümü açar açmaz ilk işim buraya bakmak, yazmak oluyor. İnsan ne kadar alışıyor konuştuğu dertleştiği insanlara tanımasa bile. İyi ki varsınız gerçekten.
Bende dayanamıyorum resim filan atıyorum hepKullanmıyorum kuzum ağrının üzerine daha gitmedim doktora gidince söylerim ağrılarımı. Ya bide biz hamileler cabuk nazara geliyoruz . Dün kalabalık bir arkadaş grubuyla buluştuk hepsi yeni öğrendi hamile oldugumu 2. Olunca daha bir söylediler ne bileyim ondan beridir ağrımaya başladı annem okudu falan ama geçer inşallah.
Çok küçük ya ne denir ki Bebek daha anlamaz kiKızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Bende seninle aynı durumdayım canım 18+4 deyim geçen hafta üçlü tamamda down riski çıktı ama ikilimde çıkmamıştı ultrasonda da normaldi ben pazartesi yurt dışına kan yolladım nipt test ayrıntılıya da girecem ama kan sonucum gelince girecem insan panik yapıyor haliyle çok iyi anlıyorum seniMerhabalar 18 haftalık hamileyim 3lü tarama testimin sonucunda bebeğimin Nöral Tüp defekti değeri riskli çıktığını öğrendim bi dahaki hafta ayrıntılı usg giricem . Başına böyle bir durum gelen var mı? Ayrıntılı da çoğunun normal çıktığını öğrendim. Açıkçası çok endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?