2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Demek ki çocuk elektrik alamamış görümce hanımdan . 1 yaşında hislerine göre hareket eder ne bilsin ayıp vs kavramını. Nasıl egitebilirsin kısmına gelince hiçbir fikrim yok, sevgi egitmeyle olmuyor, görümce hanım kendini çocuğa sevdirsin bir sekilde çok rahatsizsa durumdan

Ben almak istediğim ürünlerin ekran fotosunu aldım ciddi indirim olursa alacağım

Mesajları okuyamadım baya birikmiş iyisinizdr inşallahben de memleketteyim. Zorlu bir yolculuktan sonra pert bişekilde geldk. Hiç uyumadı kızım nerdeyse gece çıkmamıza rağmen. Kızım bi yandan oğlum bi yandan yordular oğlum da içerden çalıştı sağolsunneyse canları sağolsun dinlendm geçti. Burda hava miisss bol bool gezmecee

Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.

Ne ilginç şeyler duyuyrum burda allah şifa versn canım inşallh kötüleşmeden geçer gider. Hamilelikte bazı şeyler düzelrken bazj hastalıklar da hortluyo malesefçok geçmiş olsun

Çok iyi ediyorsunuz paylaştıkça büyüyoruz bilgi bakımından. Ben halen acemiyim ama tecrübe ettiklerimi yazmadan geçemiyorum.Buna "tranzat" diyorlar türkçesini bilmiyorum. Alışveriş merkezi indirim yapmıştı hiç belli olmayan bir markayı aldık. Eşiniz de siz de , yatma kısmını hafif bastırarak yaylandırın ve sağa sola çok kolay yatmayacak şekilde olmalı, bunları kontrol edin yeterli. Bir de emniyet kemeri olsun yeter. Oyuncak takma kısmı takıp çıkarılıyor zaten, öyle olsun. Türkiye'de sanırım güvenlik kontrolü olmadan zaten satışı olmaz Marka bence hiç önemli değil. Kemerle mutlaka bağlarsınız. Kemeri yumuşak olsun bir de bebişi sıkmasın. Sağlıcakla iyi günlerde kullanın

Ya bu ikili üçlü testler çok yanıltıcıymış inanmayın deniliyor doktorlar bile ikiliden sonra üçlüyü önermiyor üçlünün güvenirliği daha daha da düşükmüş boşa kafa karıştırıcı can sıkıcı testler ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum içime vesvese verdim boşuna benim embriyom transfer öncesi genetik taramdam da geçmişti üstelik ve etrafımda ikilisinde sorun çıkıp sağlıklı doğuran çok var bilsem yaptırmazdım allah içimize ferahlık versin inşallah

Deil miii. Esim askerden gelck.Sirf gonulleri olsn diye bi hafta erkn gidicem onlra.
Ay iyi madem sonu güzelmiş. Gözün aydın canımben eskiden çocuğm yokken hiç kalamazdm çok sıkılrdm ama şimdi bi yandan iyi oluyo dinlenyrum. Sağolsn annem de kv dem de kızıma bakjyolar yemk yapıylar oohh ben de az nefes alyrum. O yüzden artık hoşuma bile gdiyo buralarda kalmak

Canm inşallah bi sorun olmadan sapasağlam bebeğini kucağına alcksın bak görbu testler hiç güvenilir değl. Dediğn gibi bi de genetik taraöadan geçmiş daha nolsun ya. Canını sıkma diycem ama blyrum ki mümkn değl. Allahm tez zamnda içinr ferahlık versin

Kızlar çok uygun fiyata bebek arabası ve puset buldum. Mağazada teşhir ürünüymüş 650 TL'ye satıyorlar ikisini Travel sistem bebek arabası daha plastik koruyucuları bile üstünde. Almayı düşünüyorum acaba erken mi? Eşyalarını almaya başlayan var mı?

Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişiy olmadan kurtulursun bahsettiğin kitleden dualarımdasın canımBebeğinde allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olsun sağlıkla gelsin erkek anneleri olarak önde gidiyoruz

Aynen katılıyorum. Çoğu hastanenin döner sermayesi para alsın diye yaptırıyor. Benim doktorum ikiliden sonra başka test yaptırmana gerek yok dedi mesela. O yüzden üçlüsü riskli çıkanlar kendilerini boşuna üzmesinler önemli olan ikili.

İyi akşamlar Kızlar , bugun sağlık ocağına uğradım kendileri çağırmışlardı . Tetanoz aŞısı için çağırmışlardı ama yapmadı hemşire . Durumum sıkıntılı olunca tereddüt etti , daha önce bir hastası Da riskli gebe iken tetanoz aşısı sonrası düşük yaşamış . Hemşire ye yüklenmiş aşıdan sonra oldu diye . O yüzden bana da yapmadı ki doktoruna danış sonrasında yapalım dedi . Tansiyonum da düşük çıktı birşey olmaz herhalde düşüklükten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…