- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Demek ki çocuk elektrik alamamış görümce hanımdan . 1 yaşında hislerine göre hareket eder ne bilsin ayıp vs kavramını. Nasıl egitebilirsin kısmına gelince hiçbir fikrim yok, sevgi egitmeyle olmuyor, görümce hanım kendini çocuğa sevdirsin bir sekilde çok rahatsizsa durumdanKızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Ben almak istediğim ürünlerin ekran fotosunu aldım ciddi indirim olursa alacağımYa çok iyi oldu bu bilgiler hep benim de aklımdaydı, hangisinden ne kadar bilemiyordum @agacsizkoalaa iyi ki açtın konuyu
Tecrübeli anneler teşekkürler sizede
Yarın black friday indirimleri olacak ciddi bir fark varsa hakikaten almak stoklamak lazım bence bugünden girip fiyat karşılaştırması yapalım ( bazen de indirim diye önce fiyata bindirim yapıyorlar biz de birşey oldu sanıyoruz : )))) )
Çok teşekkür ederim canımTamam canım benim çok teşekkürler. Bende ona göre yenidoğan için alayım. Bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatır.
Çok teşekkür ederim canım
Cinsiyeti öğrenebildinmi canım merak ettimÇok teşekkür ederim canım
Surat ifadenden anlaşılıyo ki kaynana evi pek de iç açıcı değilBnm de ana evinde son gunlerim. C.tesi gunu itibaryle kaynana eviii
Ne ilginç şeyler duyuyrum burda allah şifa versn canım inşallh kötüleşmeden geçer gider. Hamilelikte bazı şeyler düzelrken bazj hastalıklar da hortluyo malesefKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Surat ifadenden anlaşılıyo ki kaynana evi pek de iç açıcı değil
Aaayy kocasız çekilmiyo kesnlikle iyi de olsalar insan sıkılıyor bi süre sonra. Baba evi gibi neresi olabilir kikocasz olunca ole oluo biraz
Insann baba evi gibi de olmuo ki
Çok iyi ediyorsunuzO zaman canım kullanışlı birşey insan acemi olunca ilk çocuk çok fazla bilgi sahip olamayınca her şeyi araştırıyoruz işte . Peki ay nı markanın mı kullandınız . Bakalım bizde haftasonu magazasına gidip bakıcaz hoşuma giderse almayı düşünüyorum .
Deil miii. Esim askerden gelck.Sirf gonulleri olsn diye bi hafta erkn gidicem onlra.Aaayy kocasız çekilmiyo kesnlikle iyi de olsalar insan sıkılıyor bi süre sonra. Baba evi gibi neresi olabilir ki
Ya bu ikili üçlü testler çok yanıltıcıymış inanmayın deniliyor doktorlar bile ikiliden sonra üçlüyü önermiyor üçlünün güvenirliği daha daha da düşükmüş boşa kafa karıştırıcı can sıkıcı testler ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum içime vesvese verdim boşuna benim embriyom transfer öncesi genetik taramdam da geçmişti üstelik ve etrafımda ikilisinde sorun çıkıp sağlıklı doğuran çok var bilsem yaptırmazdım allah içimize ferahlık versin inşallahBizimkinde de 2 li testinde bir sıkıntı çıkmadı. 3lü testinde de usg de bir problem çıkmadı ama kan değerlerinde Nöral Tüp defekti biraz yüksek çıktı. Haftaya da ayrıntılı usg ye gireceğiz bakalım ama canım çok sıkkın..
Ay iyi madem sonu güzelmiş. Gözün aydın canımDeil miii. Esim askerden gelck.Sirf gonulleri olsn diye bi hafta erkn gidicem onlra.
Canm inşallah bi sorun olmadan sapasağlam bebeğini kucağına alcksın bak görYa bu ikili üçlü testler çok yanıltıcıymış inanmayın deniliyor doktorlar bile ikiliden sonra üçlüyü önermiyor üçlünün güvenirliği daha daha da düşükmüş boşa kafa karıştırıcı can sıkıcı testler ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum içime vesvese verdim boşuna benim embriyom transfer öncesi genetik taramdam da geçmişti üstelik ve etrafımda ikilisinde sorun çıkıp sağlıklı doğuran çok var bilsem yaptırmazdım allah içimize ferahlık versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişiy olmadan kurtulursun bahsettiğin kitleden dualarımdasın canımKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Ya bu ikili üçlü testler çok yanıltıcıymış inanmayın deniliyor doktorlar bile ikiliden sonra üçlüyü önermiyor üçlünün güvenirliği daha daha da düşükmüş boşa kafa karıştırıcı can sıkıcı testler ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum içime vesvese verdim boşuna benim embriyom transfer öncesi genetik taramdam da geçmişti üstelik ve etrafımda ikilisinde sorun çıkıp sağlıklı doğuran çok var bilsem yaptırmazdım allah içimize ferahlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?