2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tansiyonda ciddi bi düşüş yoksa norml canm hamilelikte. Benmki de öyle çoğu zamn. Benm de aşı zamanm geldi son doz bu gtmedim daha. Bu aşı hakkında çok farklı farklı söylentiler var kafam karıştı benm de

Saolasn cnm. Ayn sonu guzl zira 40 gundur kocasiz dolaniorm ortalikta.
Ayri sehirlerde oldgumz icin gelmemi istiolr haliyle. Annemin evinde fazla kalinca biraz da zruna gitti galiba bugun baya laf etti saolsun

Saolasn cnm. Ayn sonu guzl zira 40 gundur kocasiz dolaniorm ortalikta.
Ayri sehirlerde oldgumz icin gelmemi istiolr haliyle. Annemin evinde fazla kalinca biraz da zruna gitti galiba bugun baya laf etti saolsun
Senn ilk çocuk mu canım? Daha bebek doğsun da o zamn görpaylaşamycaklar.

Benim ara ara bacağıma vuran ağrılar oluyor canim yürümekte zorlaniyorum o günlerde bence normal ama tabi geçmezse doktoruna sor muhakkak geçmiş olsun
Kuzum seninki magnezyum kaynaklı kasılma gibi sanırım. Bu değişim bir bel ağrısı haftaya giderim artik doktora o zaman danışırım. Teşekkür ederim

8-6 demişti tansiyona . İki doz sanırım aşı . 4 Aralık ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim mecburen doktoruma danışmak için .

Bende dayanamıyorum resim filan atıyorum hep Herkes aynı fikirde mi gerçekten nazar ın etkisine kızlar ?
Olmayan ağrı birden çıkınca aklıma nazar geldi ama nazar doğru bir inanış zaten kötü sevmeyen insan olmasına gerek yok annenin evladına bile nazari değebilirmiş . Rabbim bizleri ve çocuklarımızı korusun.

Oncelikle hayirli olsun ben de ilk defa duydum. Emzirme bittikten sonra kendiliginden kaybolur insallah hepsi

8-6 demişti tansiyona . İki doz sanırım aşı . 4 Aralık ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim mecburen doktoruma danışmak için .
Mantıklı. Ya da ulaşabiliyosan telfnla da sorablrsin. Gerçi geçmz aşını süresi hemn heralde. Ben ilk hamileliğimde oldum ilk dozunu. Bi de hamile değlken oldum sanırım ya şuan kafam karıştı. Aşı kartına bakmam lazım. Beni niye 3. Doz için çağırdı o zamn

Kızlar tüm mesajlara bakamadım ama sanırım bez depolamak isteyenler var Bence çok mantıklı değil neden derseniz çünkü her bez her bebeğe uymaya biliyor. A marka birini pişik yaparken diğerine iyi geliyor gibi.. Bir de primanın içinde benzin türevi madde yer alıyor. İçeriklerini mutlaka araştırın bezlerin, ıslak mendillerin, şampuanların vs.

Verdikleri aşı kartına göre 5 doz yapılıyor canım 3 yıl içinde.

İçerikler mi Farklı acaba ? Ben de sordum iki doz ve bir ay arayla vururuz dedi .

İlk doz hamileliğin 20. haftasında
ikinci doz ilk dozdan 1 ay sonra
üçüncü doz ikinci dozdan 6 ay sonra
dördüncü doz üçüncü dozdan 1 yıl sonra
beşinci doz dördüncü dozdan 1 yıl sonra

Fakat önemli olan ilk üç dozu sanırım internette öyle okumuştum. Diğerlerini çoğu kişi yaptırmamış.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Oğlunuz da hayırlı olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.

Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer emzirme döneminden sonra hiçbir sıkıntı kalmaz.

Neler duyacağız daha.. Çok geçmiş olsun. Oğluşun da hayırlı olsun

Canım, görümce kv ikilisini hiç takma çünkü bu anlattıkların yani oğluşunla ilgili olanlar çok normal. Çocuk bu ve daha çok küçük her yaptığına gücenip anlam yüklemek, anneye laf sokuşturmak asıl, yetişkin işi değil neredeyse 1 yaş bebek duygusal zekasıyla yapılmış şeyler.
Yalnız bununla birlikte ben bebeklerin gerginlik hissettiklerini biliyorum ve kv görümce gergin olabilirler sana geldiklerinde (seni her gün kendi evlerinde istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam) bebiş onu hissediyordur. Bunu da onlara anlatamazsın kabul etmezler.
Yani herhangibir açıklama için bilemiyorum belki nefes ve vakit harcamaya değmez. Yalnız şöyle anlatayım, benim kp hep anlatıyorum oğluna tapıyor ama severken "yaramaz" diyor. Ben önce yaramaz demeyin dedim. O sevgi kelimesi dedi. Baktım "yaramaz" diye sevmeye devam ediyor Her söyleyişinde "yavrucum hayır sen yaramaz değilsin" diyorum. Herkesin duyacağı şekilde. Çünkü kelimeler çok değerli, "yaramaz" kelimesinin anlamını 6 ay sonra iyice idrak edecek. Ve kendisi gerçekten yaramaz değil yavrumun. Ben ona en çok "ah seni seni yumurcak" filan diyorum.Gülümseyip bırakıyor. Şimdilik .
Anlıyor mesela bıçak olan çekmeceye dokunmaması gerektiğini. (Açamayacağı yerde)
Dedesinin, kendisini sevgisini minicik yüreğiyle sorgulamasını istemiyorum. Hayat yeterince acımasız ve kreşte öğreniyor yavaş yavaş zaten. Dışarıda da öğrenecek sosyalleştikçe. Bunu şunun için anlattım, kimsenin ama kimsenin lafıyla oğluşuna "laf dinlemez", " eğitilememiş" , "yabani", " yaramaz " sıfatlarını içinden bile yakıştırmamalı (anne) insan. Söylemelerine engel olamayız söyleyecekler, uyarsak da söyleyecekler. O zaman çocuğa çalışmak lazım, "hayır tatlım öyle değilsin çok akıllısın" gibi...
Çocuğun kimseye gitmemesi bu aylarda normal, yabancı algısı oluşuyor veya tanıdık yüzlerde gerginlik hissedip istemiyor. Kaldı ki Türkiye gibi bir yerde zaten kimseye gitmesin, kimsenin kucağına oturmasın,kimse öpmesin istiyorum ben.
Canını sıkma canım. Hiç takılma.
Sağlıcakla kalın yavrularınla, gerisi önemli değil...

Çok çok geçmiş olsun, emzirme döneminden sonra yok olup gitsin inşallah Hayırlı uğurlu olsun, oğluşunla sağlıklı , mutlu, huzurlu geçsin tüm hayatınız

Ne ilginç şeyler duyuyrum burda allah şifa versn canım inşallh kötüleşmeden geçer gider. Hamilelikte bazı şeyler düzelrken bazj hastalıklar da hortluyo malesefçok geçmiş olsun
Oncelikle hayirli olsun ben de ilk defa duydum. Emzirme bittikten sonra kendiliginden kaybolur insallah hepsi
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Oğlunuz da hayırlı olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer emzirme döneminden sonra hiçbir sıkıntı kalmaz.
Neler duyacağız daha.. Çok geçmiş olsun. Oğluşun da hayırlı olsun
Çok çok geçmiş olsun, emzirme döneminden sonra yok olup gitsin inşallah Hayırlı uğurlu olsun, oğluşunla sağlıklı , mutlu, huzurlu geçsin tüm hayatınız
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Hepimiz inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…