Tansiyonda ciddi bi düşüş yoksa norml canm hamilelikte. Benmki de öyle çoğu zamn. Benm de aşı zamanm geldi son doz bu gtmedim daha. Bu aşı hakkında çok farklı farklı söylentiler var kafam karıştı benm deİyi akşamlar Kızlar , bugun sağlık ocağına uğradım kendileri çağırmışlardı . Tetanoz aŞısı için çağırmışlardı ama yapmadı hemşire . Durumum sıkıntılı olunca tereddüt etti , daha önce bir hastası Da riskli gebe iken tetanoz aşısı sonrası düşük yaşamış . Hemşire ye yüklenmiş aşıdan sonra oldu diye . O yüzden bana da yapmadı ki doktoruna danış sonrasında yapalım dedi . Tansiyonum da düşük çıktı birşey olmaz herhalde düşüklükten .
Saolasn cnm. Ayn sonu guzlAy iyi madem sonu güzelmiş. Gözün aydın canımben eskiden çocuğm yokken hiç kalamazdm çok sıkılrdm ama şimdi bi yandan iyi oluyo dinlenyrum. Sağolsn annem de kv dem de kızıma bakjyolar yemk yapıylar oohh ben de az nefes alyrum. O yüzden artık hoşuma bile gdiyo buralarda kalmak
Senn ilk çocuk mu canım? Daha bebek doğsun da o zamn görSaolasn cnm. Ayn sonu guzlzira 40 gundur kocasiz dolaniorm ortalikta.
Ayri sehirlerde oldgumz icin gelmemi istiolr haliyle. Annemin evinde fazla kalinca biraz da zruna gitti galibabugun baya laf etti saolsun
Evt bnm ilk olck insllh. Ama onlrda bi suru torun varSenn ilk çocuk mu canım? Daha bebek doğsun da o zamn görpaylaşamycaklar.
Kuzum seninki magnezyum kaynaklı kasılma gibi sanırım. Bu değişim bir bel ağrısı haftaya giderim artik doktora o zaman danışırım. Teşekkür ederimBenim ara ara bacağıma vuran ağrılar oluyor canim yürümekte zorlaniyorum o günlerde bence normal ama tabi geçmezse doktoruna sor muhakkak geçmiş olsun
Olsun sana bile böyle yapıyolarsa bebek için hayli hayli yaparlarEvt bnm ilk olck insllh. Ama onlrda bi suru torun varyilda bi defa anca gorurler
8-6 demişti tansiyona . İki doz sanırım aşı . 4 Aralık ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim mecburen doktoruma danışmak için .Tansiyonda ciddi bi düşüş yoksa norml canm hamilelikte. Benmki de öyle çoğu zamn. Benm de aşı zamanm geldi son doz bu gtmedim daha. Bu aşı hakkında çok farklı farklı söylentiler var kafam karıştı benm de
Olmayan ağrı birden çıkınca aklıma nazar geldi ama nazar doğru bir inanış zaten kötü sevmeyen insan olmasına gerek yok annenin evladına bile nazari değebilirmiş . Rabbim bizleri ve çocuklarımızı korusun.Bende dayanamıyorum resim filan atıyorum hepHerkes aynı fikirde mi gerçekten nazar ın etkisine kızlar ?
Oncelikle hayirli olsunKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Mantıklı. Ya da ulaşabiliyosan telfnla da sorablrsin. Gerçi geçmz aşını süresi hemn heralde. Ben ilk hamileliğimde oldum ilk dozunu. Bi de hamile değlken oldum sanırım ya şuan kafam karıştı. Aşı kartına bakmam lazım. Beni niye 3. Doz için çağırdı o zamn8-6 demişti tansiyona . İki doz sanırım aşı . 4 Aralık ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim mecburen doktoruma danışmak için .
Mantıklı. Ya da ulaşabiliyosan telfnla da sorablrsin. Gerçi geçmz aşını süresi hemn heralde. Ben ilk hamileliğimde oldum ilk dozunu. Bi de hamile değlken oldum sanırım ya şuan kafam karıştı. Aşı kartına bakmam lazım. Beni niye 3. Doz için çağırdı o zamn
İçerikler mi Farklı acaba ? Ben de sordum iki doz ve bir ay arayla vururuz dedi .Verdikleri aşı kartına göre 5 doz yapılıyor canım 3 yıl içinde.
İçerikler mi Farklı acaba ? Ben de sordum iki doz ve bir ay arayla vururuz dedi .
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Neler duyacağız daha.. Çok geçmiş olsun. Oğluşun da hayırlı olsunKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Canım, görümce kv ikilisini hiç takma çünkü bu anlattıkların yani oğluşunla ilgili olanlar çok normal. Çocuk bu ve daha çok küçük her yaptığına gücenip anlam yüklemek, anneye laf sokuşturmak asıl, yetişkin işi değil neredeyse 1 yaş bebek duygusal zekasıyla yapılmış şeyler.Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Çok çok geçmiş olsun, emzirme döneminden sonra yok olup gitsin inşallahKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Ne ilginç şeyler duyuyrum burda allah şifa versn canım inşallh kötüleşmeden geçer gider. Hamilelikte bazı şeyler düzelrken bazj hastalıklar da hortluyo malesefçok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişiy olmadan kurtulursun bahsettiğin kitleden dualarımdasın canımBebeğinde allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olsun sağlıkla gelsin erkek anneleri olarak önde gidiyoruz
Oncelikle hayirli olsunben de ilk defa duydum. Emzirme bittikten sonra kendiliginden kaybolur insallah hepsi
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Oğlunuz da hayırlı olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer emzirme döneminden sonra hiçbir sıkıntı kalmaz.
Neler duyacağız daha.. Çok geçmiş olsun. Oğluşun da hayırlı olsun
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun, emzirme döneminden sonra yok olup gitsin inşallahHayırlı uğurlu olsun, oğluşunla sağlıklı , mutlu, huzurlu geçsin tüm hayatınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?