- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Merhaba ilk gebeliğimde yaşadım üçlü taramadan sonra hergün ağladım ayrıntılıda sıkıntı çıkmamıştı ama anne yüreği işte. Neyse sonuç oğlum üç buçuk yaşında ve hamd olsun sapasağlam.Merhabalar 18 haftalık hamileyim 3lü tarama testimin sonucunda bebeğimin Nöral Tüp defekti değeri riskli çıktığını öğrendim bi dahaki hafta ayrıntılı usg giricem . Başına böyle bir durum gelen var mı? Ayrıntılı da çoğunun normal çıktığını öğrendim. Açıkçası çok endişeleniyorum.
Ben inanıyorum ve kimseyle paylaşmıyorumOlmayan ağrı birden çıkınca aklıma nazar geldi ama nazar doğru bir inanış zaten kötü sevmeyen insan olmasına gerek yok annenin evladına bile nazari değebilirmiş . Rabbim bizleri ve çocuklarımızı korusun.
Misafir gelince onlarla ilgileniyorsun diye bunu istemiyor olabilir . Ben telefonda konuşurken oğlum genelde çıldırır yapmayacağı hareketleri yapar ki konusmayim diye .Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Hey allahım daha neler duycaz yaaa hiç takılma canım boşver onların cahilliği 13 aylık bbebeğe sen nasıl öğretebilirsin böyle bişiyi oğlun bebek olarak yapması gerekeni yapıyor gerisi onların cahilliği gül geç boşver kendinide sitrese sokup bebeğinide üzme hem karnındakini hem kucağındakiniKızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Görümcen 1 yaşındaki çocuğa bunu senin öğrettiğini düşünüyorsa sana kocaman bir madalya takması lazım zira 13 aylık bir çocuğa bunun öğretilemeyeceğini herkes bilir. Ben olsam söylerim direkt, valla senden başkasına yapmıyor derim. Kendini sorgulasın.Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Yok tatlım öğrenemedim, daha randevu tarihim 28'iCinsiyeti öğrenebildinmi canım merak ettim
Herkes 2 doz diyo ya o yüzdrn kafam karştıVerdikleri aşı kartına göre 5 doz yapılıyor canım 3 yıl içinde.
Benim bildiğim de iki doz oğluma hamileyken 2 dozdu yani bunda daha çağımadılarHerkes 2 doz diyo ya o yüzdrn kafam karştı
Çok geçmiş olsun geçer gider inşallah doğum sonrasındaKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Amin insllh hepimizin cnm. Bence paylasamamk deildr de neysaaOlsun sana bile böyle yapıyolarsa bebek için hayli hayli yaparlarama güzel ya paylaşılamamk sevildiğini anlıyo insan. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallh
Ben de oyleyim cnm yalniz deilsin. Kafasini alip basket topu gibi duvara duvara vurasim gelio. Her sye ragmen nasil bni bu kdr kirar diorm agliorm kendi kendime.Buranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Hadi bakalım az kalmşYok tatlım öğrenemedim, daha randevu tarihim 28'ihayırlımız
Ben de oyleyim cnm yalniz deilsin. Kafasini alip basket topu gibi duvara duvara vurasim gelio. Her sye ragmen nasil bni bu kdr kirar diorm agliorm kendi kendime.
Cunku o derece kiriolr okuzler. Keske imkanim olsa bikac tane caksam yzuune diorm hattaAynen insanın o an içinden neler geçiyor ama anlık. Barışınca nasıl öyle hissedebildim diyorum.
Cecenn'im hiç üzülme, hep aynıBuranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Allah korusun çok geçmiş olsun..Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?