2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba ilk gebeliğimde yaşadım üçlü taramadan sonra hergün ağladım ayrıntılıda sıkıntı çıkmamıştı ama anne yüreği işte. Neyse sonuç oğlum üç buçuk yaşında ve hamd olsun sapasağlam.
Afp değeriniz kaç yazıyor

Ben inanıyorum ve kimseyle paylaşmıyorum Ne hamileliğimi, ne aile hayatımı, ne oğlumu uyuz ve gıcık diyorlardır

Misafir gelince onlarla ilgileniyorsun diye bunu istemiyor olabilir . Ben telefonda konuşurken oğlum genelde çıldırır yapmayacağı hareketleri yapar ki konusmayim diye .
Kimseye de aldırış etme he küçücük çocuğu öğrettim daha neler öğrettim görsen aklın şaşar de iyi yönlerini anlat cocugunun . Ters düz olsun .

Merhaba Kızlar, hamile kıyafeti aldığınız internet alışverişi yaptığınız güvenilir yerler varsa söyler misiniz DeFacto ve LCWaikiki hariç ,resmen giyecek bisey bulamıyorum
Bi de geçmiş mesajları okurken bez stoğu yapmak isteyen arkadaşlara rastladım ben stok yanlısı değilim maalesef. Çünkü pişik yapma olasılığı var en iyisini aldığımızı düşünsek de bazı Bebişlerde pişik oluyor

Hey allahım daha neler duycaz yaaa hiç takılma canım boşver onların cahilliği 13 aylık bbebeğe sen nasıl öğretebilirsin böyle bişiyi oğlun bebek olarak yapması gerekeni yapıyor gerisi onların cahilliği gül geç boşver kendinide sitrese sokup bebeğinide üzme hem karnındakini hem kucağındakini

Görümcen 1 yaşındaki çocuğa bunu senin öğrettiğini düşünüyorsa sana kocaman bir madalya takması lazım zira 13 aylık bir çocuğa bunun öğretilemeyeceğini herkes bilir. Ben olsam söylerim direkt, valla senden başkasına yapmıyor derim. Kendini sorgulasın.

Buranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani. Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.

Çok geçmiş olsun geçer gider inşallah doğum sonrasında oğluşun da hayırlı uğurlu olsun inşallah

Olsun sana bile böyle yapıyolarsa bebek için hayli hayli yaparlarama güzel ya paylaşılamamksevildiğini anlıyo insan. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallh
Amin insllh hepimizin cnm. Bence paylasamamk deildr de neysaa

Bez stoğunu iki çocuğumda da yapmadım hiç. 1-2 numarayı 1 er Paket kullanıp 3 numarayı baya kullanmıştım ikisinde de 3 ve 4 epey kullanılıyor 3 kg üstü doğmuştu kızlarım indirim olursa her numaradan 1 büyük paket alırım en fazla sanırım.
Ben humana nın anne sütü arttırıcı çayını stoklarım o çok iyi etki ediyor bana.

Ben de oyleyim cnm yalniz deilsin. Kafasini alip basket topu gibi duvara duvara vurasim gelio. Her sye ragmen nasil bni bu kdr kirar diorm agliorm kendi kendime.

Kizlar bu bi arkdsimn hcg testi. Bu efektsz hali. Ben bisyler goruorm. Bide efektli halini aticam size zahmet bi bakin

Eklentiler

• A2047D4D-A492-4DA1-9393-9AF783FE36DF.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
Cecenn'im hiç üzülme, hep aynı Sen yoktun sanırım bir süredir. Erkekler stres yönetimi bilmiyorlar, en bu konuda eğitim almışında bile (şirketler üst düzeyleri eğitime gönderiyorlar) iş kadın erkek ilişkisine gelince ben bunu gördüm. Streslerini eve yansıtıyorlar. Eşe yansıtıyorlar. Kadın daha gelişmiş bir model, aklı başında kendini biliyorsa tabi... Kriz yönetimini daha iyi yapıyor. Yalnız şu anda elimizde değil hamilelik hormonlarımız yüzünden bence. Kendine kızma. Normal zamanda üstesinden gelirdin zaten, birkaç faktör bir araya gelince sürtüşme dozu artıyor.
Sağlıkla geçen sürecine ve bebeğine odaklan naçizane

Allah korusun çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…