2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Çok sağ ol canım. Evet 2 gündür banlıydım giremedim o yüzden. Bilmiyorum bazen çok kafama takılıyor bu durum ama en iyisi dediğin gibi yapmak bebeğime odaklanmak çünkü onu üzmeyi hiç istemem.

Olur öyle zaman zaman sakin kalıp beklemek lazım. Geçici oluyor sinir harbi bizde de olur unuturuz sonra

Çok sağ ol canım. Evet 2 gündür banlıydım giremedim o yüzden. Bilmiyorum bazen çok kafama takılıyor bu durum ama en iyisi dediğin gibi yapmak bebeğime odaklanmak çünkü onu üzmeyi hiç istemem.
Hayret birşey yani, yorumlarına da denk geliyorum ne kadar hanım hanım yazıyorsun. "Bence boşan" mı yazmalıymışsın alakalı alakasız
Geceleri de uyumadığım için bdv ye takılıyordum ama çok üzülüyorum bazı konulara. Pek takılmam bundan sonra diye düşünüyorum beneklerle ilgili olanlara çok ağlıyorum çünkü...

Olmaz olur mu aslında bazen destek almak gerekiyor yeri gelir bir arkadaş bir psikolog çünkü bazen bakış açımız yanlış olabiliyor hormonal vs birde zor zamanlar geçiriyoruz şunu unutma geçici duygular sevgin değişmiyor

O zaman negatif bence
Bugun 4. Gunu galiba adetinin. Kizlar olumsz deyince uzulmesin die buraya etiketlemedim. efekt uygularken guzl gorunuo ama buraya atinca netligi gidio. Hani bazilrnda yerlesme kanamasi olunca testte cikmio ya. Ya da gec cikio. Belki oledir diye umuyorz.

Ben de dun dedigim gibi sordum bugun doktora. Mamografi sorun olmaz dedi. mamogram ve ultrason yapacaklarmis. Ayin 10una randevu verdiler. Sorun olmaz dediler ama kararsizim ben de su an yaptirip yaptirmama konusunda.

Ayy çok teşekkür ederim güzel düşüncen için. Biraz polemiğe girdim sanırım ondan gözümün yaşına bakmadılar. O bölüme ne kadar girmek istemesem kendimi orada buluyorum yine. Ama daha temkinli olacağım bundan sonra.

Eşimle yaşadıklarımı kimseye anlatmak istemiyorum. Annemler üzülmesin diye kuzenim var çok yakın ona bile anlatmam. Çünkü sonrasında biz yine barışıyoruz onların gözünde eşim kötü olsun istemem. Hep içime atıyorum maalesef. Benim biraz da huyumdur kinleniyorum tartışınca ama geçmesi güzel ya geçmeseydi.

Öncelikle erkek bebeğin sağlıklâ gelsin. Çok geçmiş olsun ama bir dr la kalmamanizi tavsiye ederim. Başka bir Dr a daha görunun. Gerekirse üçüncü bir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…