Cecenn'im hiç üzülme, hep aynıSen yoktun sanırım bir süredir. Erkekler stres yönetimi bilmiyorlar, en bu konuda eğitim almışında bile (şirketler üst düzeyleri eğitime gönderiyorlar) iş kadın erkek ilişkisine gelince ben bunu gördüm. Streslerini eve yansıtıyorlar. Eşe yansıtıyorlar. Kadın daha gelişmiş bir model, aklı başında kendini biliyorsa tabi... Kriz yönetimini daha iyi yapıyor. Yalnız şu anda elimizde değil hamilelik hormonlarımız yüzünden bence. Kendine kızma. Normal zamanda üstesinden gelirdin zaten, birkaç faktör bir araya gelince sürtüşme dozu artıyor.
Sağlıkla geçen sürecine ve bebeğine odaklan naçizane
Kizlar bi el atinKizlar bu bi arkdsimn hcg testi. Bu efektsz hali. Ben bisyler goruorm. Bide efektli halini aticam size zahmet bi bakin
Eki Görüntüle 2556943 Eki Görüntüle 2556945
Tm can saolsnCanım ben göremedim ikinci çizgiyi.
Olur öyle zaman zaman sakin kalıp beklemek lazım. Geçici oluyor sinir harbi bizde de olur unuturuz sonraBuranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
İkinci çizgiyi ben de göremedim. Kaçıncı gün yapılmış bu test? Kaç gün geçmiş adetinin üstünden?Kizlar bi el atin
Bikac gundur adeti lekelnme seklinde gelio. Bu aksam yapti testi. Nrml kaset test.İkinci çizgiyi ben de göremedim. Kaçıncı gün yapılmış bu test? Kaç gün geçmiş adetinin üstünden?
Hayret birşey yani, yorumlarına da denk geliyorum ne kadar hanım hanım yazıyorsun. "Bence boşan" mı yazmalıymışsın alakalı alakasızÇok sağ ol canım. Evet 2 gündür banlıydım giremedim o yüzden. Bilmiyorum bazen çok kafama takılıyor bu durum ama en iyisi dediğin gibi yapmak bebeğime odaklanmak çünkü onu üzmeyi hiç istemem.
Canım, ben de göremedim yazmak istemedim ama. Belki erken yapmıştır. Çok bekledik hep bu çizgileriKizlar bi el atin
Amin insllh cnm saolsn. Ben net goruorm yaaCanım, ben de göremedim yazmak istemedim ama. Belki erken yapmıştır. Çok bekledik hep bu çizgileriAllah isteyene tez nasip etsin
Olmaz olur mu aslında bazen destek almak gerekiyor yeri gelir bir arkadaş bir psikolog çünkü bazen bakış açımız yanlış olabiliyor hormonal vs birde zor zamanlar geçiriyoruz şunu unutma geçici duygular sevgin değişmiyorBuranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Adet günü ne zaman bir de beklemiş mi test emin olmak için sabah tekrarlasın ben çok alışkınım bu testlereKizlar bu bi arkdsimn hcg testi. Bu efektsz hali. Ben bisyler goruorm. Bide efektli halini aticam size zahmet bi bakin
Eki Görüntüle 2556943 Eki Görüntüle 2556945
O zaman negatif benceBikac gundur adeti lekelnme seklinde gelio. Bu aksam yapti testi. Nrml kaset test.
Bugun 4. Gunu galiba adetinin. Kizlar olumsz deyince uzulmesin die buraya etiketlemedim.O zaman negatif bence
Ben de dun dedigim gibi sordum bugun doktora. Mamografi sorun olmaz dedi. mamogram ve ultrason yapacaklarmis. Ayin 10una randevu verdiler. Sorun olmaz dediler ama kararsizim ben de su an yaptirip yaptirmama konusunda.Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
çok geçmiş olsun. insallah herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan geçer. Rabbim şifa versin.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimHepimiz inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Hayret birşey yani, yorumlarına da denk geliyorum ne kadar hanım hanım yazıyorsun. "Bence boşan" mı yazmalıymışsın alakalı alakasız
Geceleri de uyumadığım için bdv ye takılıyordum ama çok üzülüyorum bazı konulara.Pek takılmam bundan sonra diye düşünüyorum beneklerle ilgili olanlara çok ağlıyorum çünkü...
Olmaz olur mu aslında bazen destek almak gerekiyor yeri gelir bir arkadaş bir psikolog çünkü bazen bakış açımız yanlış olabiliyor hormonal vs birde zor zamanlar geçiriyoruz şunu unutma geçici duygular sevgin değişmiyor
Öncelikle erkek bebeğin sağlıklâ gelsin. Çok geçmiş olsun ama bir dr la kalmamanizi tavsiye ederim. Başka bir Dr a daha görunun. Gerekirse üçüncü bir dr.Kızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
Bakayım tekrar sen testin kendini mi gördün? Öyleyse fotoğrafta çıkmamış olabilir. İnşallah gebedir.Amin insllh cnm saolsn. Ben net goruorm yaabende mi sorun var acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?