- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Cok gecmis olsun. Bizim bidikta ateslendi dun. Bi arkadasin cocugu da mide gribi olmus ondan biraz korktum acaba ondan mi bulasti diye. Neyseki biz de baska belirti yok. Sagolsun babasi tuttu bizde nobetiGünaydın sizlere, burada saat gece 01h10Oğlum dün kreşe tek gözü kırmızı olduğu için gidemedi, evde ateşi yükseldi, şimdi de gece nöbetindeyim. Uyumam mümkün değil ancak ateşi düşer uyursa 2 saat uyumayı planlıyorum. Herkese sağlıcakla geçen bir gün dilerim
Hassas test alıp denedinizmi cnmKizlar bu bi arkdsimn hcg testi. Bu efektsz hali. Ben bisyler goruorm. Bide efektli halini aticam size zahmet bi bakin
Eki Görüntüle 2556943 Eki Görüntüle 2556945
Benden küçük bir öneri, sakın kimseye anlatma aileden, arkadaşlarından, akrabalarından. Kim ne kadar aklı başında olursa olsun, aile ve sevdikleri sen söz konusu olunca duygular öne geçiyor ve iş içinden çıkılmaz hale geliyor. Sen aranı düzeltirsin onlar oraya takılı kalır, mesele uzar. Ben bir dönem psikolog edindim anlatmak için sadece... Hem önerilerinin yararı oluyor, hem konuştukça rahatlıyorsun. Tabii ki hayati bir mesele veya hazmedilemeyecek birşey varsa işler değişirEşimle yaşadıklarımı kimseye anlatmak istemiyorum. Annemler üzülmesin diye kuzenim var çok yakın ona bile anlatmam. Çünkü sonrasında biz yine barışıyoruz onların gözünde eşim kötü olsun istemem. Hep içime atıyorum maalesef. Benim biraz da huyumdur kinleniyorum tartışınca ama geçmesi güzel ya geçmeseydi.
Çok doğru söylediklerin aile Yada yakınından birileri bildiği zaman öğrendiklerinde işler değişebiliyor. En güzeli seni bilmeyen bi işin ehli olan insanlardan yardım almak.Be
Benden küçük bir öneri, sakın kimseye anlatma aileden, arkadaşlarından, akrabalarından. Kim ne kadar aklı başında olursa olsun, aile ve sevdikleri sen söz konusu olunca duygular öne geçiyor ve iş içinden çıkılmaz hale geliyor. Sen aranı düzeltirsin onlar oraya takılı kalır, mesele uzar. Ben bir dönem psikolog edindim anlatmak için sadece... Hem önerilerinin yararı oluyor, hem konuştukça rahatlıyorsun. Tabii ki hayati bir mesele veya hazmedilemeyecek birşey varsa işler değişir
olmaz olur mu? sinir anında tüm iyi yönleri bir anda sıfırlanıyor gibi. sonra öfke geçince mantıklı düşünebiliyorum. o yüzden öfkeliyken pek konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.Buranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bulaşması çok muhtemel. Umarım değildir hafif atlatır yavrucak.Cok gecmis olsun. Bizim bidikta ateslendi dun. Bi arkadasin cocugu da mide gribi olmus ondan biraz korktum acaba ondan mi bulasti diye. Neyseki biz de baska belirti yok. Sagolsun babasi tuttu bizde nobeti
Yok . Test burdan bi arkdsin. Kendisi foto gonderdi ben de efektledim. Galiba bgun adetinin 3 ya da 4. Gunuydu. Hep leke seklnde geldiBakayım tekrar sen testin kendini mi gördün? Öyleyse fotoğrafta çıkmamış olabilir. İnşallah gebedir.Âdete kaç gün kala yapılmış?
Sağol canım teşekkür ederim ilk güne göre biraz daha rahatladım ilk sokuyla çok korkmuştum inşallah bakalım hayırlısıyla güzel bir sonuç alırımCanm inşallah bi sorun olmadan sapasağlam bebeğini kucağına alcksın bak görbu testler hiç güvenilir değl. Dediğn gibi bi de genetik taraöadan geçmiş daha nolsun ya. Canını sıkma diycem ama blyrum ki mümkn değl. Allahm tez zamnda içinr ferahlık versin
Erkn gebelik testi de yapti dun . Onda da cikti cok silik bi cizgi. Belki yarin verr kaniHassas test alıp denedinizmi cnm
Efektli halinde hayali çizgi var gibi gibi sanki ama tabi yinede Kan testi önemli.yada dediğim gibi hassas test
Benim için de yapmayacak larını söyledi sağlık ocağı . Düşük tansiyondan korkmayın diyorlar. Benim hala günde 4 TANSİYON hapına rağmen düşmüyor yarin kontrol var hayırlısı hakkımızdaİyi akşamlar Kızlar , bugun sağlık ocağına uğradım kendileri çağırmışlardı . Tetanoz aŞısı için çağırmışlardı ama yapmadı hemşire . Durumum sıkıntılı olunca tereddüt etti , daha önce bir hastası Da riskli gebe iken tetanoz aşısı sonrası düşük yaşamış . Hemşire ye yüklenmiş aşıdan sonra oldu diye . O yüzden bana da yapmadı ki doktoruna danış sonrasında yapalım dedi . Tansiyonum da düşük çıktı birşey olmaz herhalde düşüklükten .
Çok geçmiş olsun geçer gider inşallah doğum sonrasındaoğluşun da hayırlı uğurlu olsun inşallah
çok geçmiş olsun. insallah herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan geçer. Rabbim şifa versin.
Teşekkür ederim çok sağolun aminAllah korusun çok geçmiş olsun..
0.33 yazıyor benim düşük galibaMerhaba ilk gebeliğimde yaşadım üçlü taramadan sonra hergün ağladım ayrıntılıda sıkıntı çıkmamıştı ama anne yüreği işte. Neyse sonuç oğlum üç buçuk yaşında ve hamd olsun sapasağlam.
Afp değeriniz kaç yazıyor
Aminnnn inşallah canımmm sana da acil şifalarHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimHepimiz inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Bana ultrasonla bakıldı sadece. Tomografi veya MR gerekir normalde dedi hem ultrason uzmanı hem de genel cerrah. Hamile olduğun için bakamıyoruz dediler. Emzirme bitene kadar inşallah ilerleme olmaz.Ben de dun dedigim gibi sordum bugun doktora. Mamografi sorun olmaz dedi. mamogram ve ultrason yapacaklarmis. Ayin 10una randevu verdiler. Sorun olmaz dediler ama kararsizim ben de su an yaptirip yaptirmama konusunda.
Yok kendisine iletmeyin birkaç faktör var çünkü, benim lekelenmem tam adet olacağım günlerde başladı, daha oncekinde lekelenme filan hiç yaşamadım o nedenle âdet oluyorum sandim ama bir gariplik de vardı. Kahve gibiydi filan. Lekelenme kesildi bir 4-5 gün sonra baktım gelen giden yok. Test yaptım çıktı. Arkadaşınızınki hem fotoğraf görmek zor, hem erken olabilir, başka bizim bilmediğimiz belirtiler yaşıyor olabilir. Yükselebilir değeri daha. İnşallah hamiledir tekrar yazmış oluyorum amaBugun 4. Gunu galiba adetinin. Kizlar olumsz deyince uzulmesin die buraya etiketlemedim.efekt uygularken guzl gorunuo ama buraya atinca netligi gidio. Hani bazilrnda yerlesme kanamasi olunca testte cikmio ya. Ya da gec cikio. Belki oledir diye umuyorz.
Teşekkür ederim. Görünmeyi düşünüyorum. Bakalım.Öncelikle erkek bebeğin sağlıklâ gelsin. Çok geçmiş olsun ama bir dr la kalmamanizi tavsiye ederim. Başka bir Dr a daha görunun. Gerekirse üçüncü bir dr.
Cok tsk ederm ❤ insllh yaa.Yok ke
Yok kendisine iletmeyin birkaç faktör var çünkü, benim lekelenmem tam adet olacağım günlerde başladı, daha oncekinde lekelenme filan hiç yaşamadım o nedenle âdet oluyorum sandim ama bir gariplik de vardı. Kahve gibiydi filan. Lekelenme kesildi bir 4-5 gün sonra baktım gelen giden yok. Test yaptım çıktı. Arkadaşınızınki hem fotoğraf görmek zor, hem erken olabilir, başka bizim bilmediğimiz belirtiler yaşıyor olabilir. Yükselebilir değeri daha. İnşallah hamiledir tekrar yazmış oluyorum ama
Be
Benden küçük bir öneri, sakın kimseye anlatma aileden, arkadaşlarından, akrabalarından. Kim ne kadar aklı başında olursa olsun, aile ve sevdikleri sen söz konusu olunca duygular öne geçiyor ve iş içinden çıkılmaz hale geliyor. Sen aranı düzeltirsin onlar oraya takılı kalır, mesele uzar. Ben bir dönem psikolog edindim anlatmak için sadece... Hem önerilerinin yararı oluyor, hem konuştukça rahatlıyorsun. Tabii ki hayati bir mesele veya hazmedilemeyecek birşey varsa işler değişir
olmaz olur mu? sinir anında tüm iyi yönleri bir anda sıfırlanıyor gibi. sonra öfke geçince mantıklı düşünebiliyorum. o yüzden öfkeliyken pek konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.
çok normal yani. hele de şimdi hormonlar ileri geri giderken çok daha normal
Merhaba,öneride bulunmak istedim arabanın bagajına malesef sığmıyor ben de buna benzer casual cadillac almıştım kullanamadık iki tane baston araba aldık portatif olmasına dikkat edin bence zor oluyor kullanımıTeşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi
Canım bu arabayı görüp incelemştm ben kızıma hamileyken. Çok büyük ağır ve hantal bi araba. Ben tavsiye etmyrum. Görünüş olarak evet güzel ama kullanıma gelnce çok zor, kullanışsız. İyiki almamışım diyrum arkadaşlarda gördükçe. Daha hafif daha kullanşlı küçük ve hemn katlanabilen arabalar terch edlmeli bence.Teşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?