2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cok gecmis olsun. Bizim bidikta ateslendi dun. Bi arkadasin cocugu da mide gribi olmus ondan biraz korktum acaba ondan mi bulasti diye. Neyseki biz de baska belirti yok. Sagolsun babasi tuttu bizde nobeti

Be
Benden küçük bir öneri, sakın kimseye anlatma aileden, arkadaşlarından, akrabalarından. Kim ne kadar aklı başında olursa olsun, aile ve sevdikleri sen söz konusu olunca duygular öne geçiyor ve iş içinden çıkılmaz hale geliyor. Sen aranı düzeltirsin onlar oraya takılı kalır, mesele uzar. Ben bir dönem psikolog edindim anlatmak için sadece... Hem önerilerinin yararı oluyor, hem konuştukça rahatlıyorsun. Tabii ki hayati bir mesele veya hazmedilemeyecek birşey varsa işler değişir

Çok doğru söylediklerin aile Yada yakınından birileri bildiği zaman öğrendiklerinde işler değişebiliyor. En güzeli seni bilmeyen bi işin ehli olan insanlardan yardım almak.

olmaz olur mu? sinir anında tüm iyi yönleri bir anda sıfırlanıyor gibi. sonra öfke geçince mantıklı düşünebiliyorum. o yüzden öfkeliyken pek konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.
çok normal yani. hele de şimdi hormonlar ileri geri giderken çok daha normal

Cok gecmis olsun. Bizim bidikta ateslendi dun. Bi arkadasin cocugu da mide gribi olmus ondan biraz korktum acaba ondan mi bulasti diye. Neyseki biz de baska belirti yok. Sagolsun babasi tuttu bizde nobeti
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bulaşması çok muhtemel. Umarım değildir hafif atlatır yavrucak.
Yavrumun gözünü görünce alamayız dediler kresten Eşim de hemen başka "Pink eye" çocuğu aldığınız için bizimkine bulaşmış dedi, kem küm filan directorden azar yediler Çocuk işte bunlar bulaşıyor illaki Ciddi geçiriyor yalnız benimki, atlatır hemen dilerim. Baba biraz yoğun bir süreçte işle ilgili, ben nöbetteyim. Burun temizliği (kulağa inmesin diye), göz damlası, ateş düşürücü hepsi saatli. Yavrum iyi olsun da

Bakayım tekrar sen testin kendini mi gördün? Öyleyse fotoğrafta çıkmamış olabilir. İnşallah gebedir. Âdete kaç gün kala yapılmış?
Yok . Test burdan bi arkdsin. Kendisi foto gonderdi ben de efektledim. Galiba bgun adetinin 3 ya da 4. Gunuydu. Hep leke seklnde geldi

Sağol canım teşekkür ederim ilk güne göre biraz daha rahatladım ilk sokuyla çok korkmuştum inşallah bakalım hayırlısıyla güzel bir sonuç alırım

Hassas test alıp denedinizmi cnm
Efektli halinde hayali çizgi var gibi gibi sanki ama tabi yinede Kan testi önemli.yada dediğim gibi hassas test
Erkn gebelik testi de yapti dun . Onda da cikti cok silik bi cizgi. Belki yarin verr kani

Benim için de yapmayacak larını söyledi sağlık ocağı . Düşük tansiyondan korkmayın diyorlar. Benim hala günde 4 TANSİYON hapına rağmen düşmüyor yarin kontrol var hayırlısı hakkımızda

0.33 yazıyor benim düşük galiba

Ben de dun dedigim gibi sordum bugun doktora. Mamografi sorun olmaz dedi. mamogram ve ultrason yapacaklarmis. Ayin 10una randevu verdiler. Sorun olmaz dediler ama kararsizim ben de su an yaptirip yaptirmama konusunda.
Bana ultrasonla bakıldı sadece. Tomografi veya MR gerekir normalde dedi hem ultrason uzmanı hem de genel cerrah. Hamile olduğun için bakamıyoruz dediler. Emzirme bitene kadar inşallah ilerleme olmaz.

Yok ke
Yok kendisine iletmeyin birkaç faktör var çünkü, benim lekelenmem tam adet olacağım günlerde başladı, daha oncekinde lekelenme filan hiç yaşamadım o nedenle âdet oluyorum sandim ama bir gariplik de vardı. Kahve gibiydi filan. Lekelenme kesildi bir 4-5 gün sonra baktım gelen giden yok. Test yaptım çıktı. Arkadaşınızınki hem fotoğraf görmek zor, hem erken olabilir, başka bizim bilmediğimiz belirtiler yaşıyor olabilir. Yükselebilir değeri daha. İnşallah hamiledir tekrar yazmış oluyorum ama

Cok tsk ederm ❤ insllh yaa.

Önerilerin benim için çok değerli çok teşekkür ederim. İçim rahatladı buraya yazınca.

Bu yalnız olmama psikolojisi beni rahatlatıyor nedense. Sadece benim böyle hissetmediğime sevindim. Çünkü insan sorunu kendinde aramaya başlıyor öyle olunca. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize.

Teşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi
Merhaba,öneride bulunmak istedim arabanın bagajına malesef sığmıyor ben de buna benzer casual cadillac almıştım kullanamadık iki tane baston araba aldık portatif olmasına dikkat edin bence zor oluyor kullanımı

Teşekkür ederim. Benim beğendiğim modeli ekledim acaba bundada o sıkıntı olur mu travel sistem tekerlekleri büyük duruyor. Sadece sepet kısmı yere çok yakın gibi
Canım bu arabayı görüp incelemştm ben kızıma hamileyken. Çok büyük ağır ve hantal bi araba. Ben tavsiye etmyrum. Görünüş olarak evet güzel ama kullanıma gelnce çok zor, kullanışsız. İyiki almamışım diyrum arkadaşlarda gördükçe. Daha hafif daha kullanşlı küçük ve hemn katlanabilen arabalar terch edlmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…