- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Cok vakit grcirmedigi icindir buyuk ihtimalle. bizim bidikta kimseyle vakit geciremedigi icin Turkiye ye geldigimizde hep bana yapisir. Kimseye gitmez. Normalde cok guleryuzlu bir cocuk ama kesinlikle dokunmayacaksin. Disarda da ayni sekilde olmasi benim icin avantaj oldu aslinda. Yabancilari kesinlikle dokundurtmaz kendine. Ne anneanne ne dede ne babaanne ne halaya gider. En az 1 hafta gecirmesi lazim alismasi icin. Onda bile yine oyun falan oynar ama opup koklatmaz kendini. Bir tek kizkardesime gidiyor. Cunku tek yumurta ikiziyiz. Ama mesela yigenim cok farkli tepki vermisti. benzerligimizden korktu bana uzun bir sure alisamadi. Siz bence gorumcenizin ne dusundugunu bosverin. cocugunuzu rahatlatmaya calisin. korkuyorsa yaklasmasinlar uzaktan sevsinler. kendi kisisel alani var deyin gecin.Kızlar bende bir akil istiyorum oglum 1 yasinda cok kücuk ama 2 arkadasim ve gorumcem eve geldiginde git git diyip duruyor kuacgimdan ayrilmiyor biraktigimdada kapiyi acip aglayarak gitmelerini istiyor kapiyi ittiriyor elletmiyor kendini bu 5 defa yasandi arkadaslarim sorun degil ama gorumcem benim ögrettimi dusunuyor hic duzgun egitim vermemissin diyor daha 13 aylik ne egitimi sevgiyle buyütuyorum anlamiyorki konusamiyor daha mama meme git gel sayili kelimeler kullaniyor onlarin dısinda kimseye yapmiyor herkeze kendini opturur sevdirir arkalarindan aglar markette bile kasiyerlerin kucana gecer hemen kapida görursede girmesinler diye agliyor kapiyi itiyor ben sasirdim
Buranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Bu değere göre nasıl risk çıkmış?0.33 yazıyor benim düşük galiba
Bunu okuyunca yazmadan geçemedim ilk evlendiğim zamanlar bende böyle düşünüyordum ay elimde bişey olsa o an suratına atarmıyım diye düşünüyordum kendi kendime ama sonra zamanla kendimi törpülemeyi öğrendim çünkü en çok sinirlenen ve bundan etkilenen ben oluyordum eşim çabuk unutur çünkü ben kendi kendimi yerdimBuranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Bilmiyorum ise yarar mi ama esinizle konusup ne kadar kirildiginizi soyleseniz. Belki farkinda bile degildir kirildiginizin ya da siz fazla alinganlik gostermis olabilir misiniz. Bir de benim sahsi fikrim her ne kadar ölüp bitseniz de kimseye vazgecilmezmis gibi hissetirmeyeceksiniz. O zaman kirmaktan cekinir. Sevginizi belli etmeyin degil demek istedigim ama hani kendini agirdan sat diye bir laf vardir ya. Biraz oyle davranmak lazim.
Bunu okuyunca yazmadan geçemedim ilk evlendiğim zamanlar bende böyle düşünüyordum ay elimde bişey olsa o an suratına atarmıyım diye düşünüyordum kendi kendime ama sonra zamanla kendimi törpülemeyi öğrendim çünkü en çok sinirlenen ve bundan etkilenen ben oluyordum eşim çabuk unutur çünkü ben kendi kendimi yerdimsonra dedim tamam boşver tartışmıyorum bile birbirimize alıştık He he tamam diyorum coğu vakit bir de şuan hormonlar üst düzey selam verse ben bazen gıcık oluyorum
Afp değeri 70.6Merhaba ilk gebeliğimde yaşadım üçlü taramadan sonra hergün ağladım ayrıntılıda sıkıntı çıkmamıştı ama anne yüreği işte. Neyse sonuç oğlum üç buçuk yaşında ve hamd olsun sapasağlam.
Afp değeriniz kaç yazıyor
16'da bitip 17'de pik yapar gibi oldu ve sonra kesildi. Ben 16.haftadan itibaren verdiğim kiloyu almaya başladım. Kusmadim ama bulantidan çubuk krakerle günü bitirdiğim oldu. Yakında kesilirKızlar ya bulantım daha devam ediyor, az önce yine çıkardım. Et, balık, yeşillik yemem lazımken hiçbirini istemiyorum. 4 ay dolacak artık, bu durumda nasıl sağlıklı besleneceğim ki ben
Sadece bu değere göre değil ama bhcg apt bir de bir değer daha eu3 değeri bunları yaşla falan orantılıyorlar sanırım benim 1:50 çıktı yüksek risk bakalım yurt dışına kan yolladıkBu değere göre nasıl risk çıkmış?
2bucuk sene oldu ilk bir sene sürekli didiştik yani ben söylendim o bana He he yaptı simdi ben ona He hee yapıyorumŞuan kaç yıllık evlisin ?Bir an önce o döneme gelsem bende ne güzel olur.
Kız demekki bişey yok yağ ya da süt bezesi oluyor cogunlukla doktor da beni çok önemsemeyince bende önemli olsa acil bişi yapardı diye gitmedimBenimde yaklaşık 5sene önce çıkmıştı Sağ göğsümde kitle Ama tekrar Hiç gitmedim Ne durumda hiç bilmiyorum
Canım bu gibi durumlarda tabiki anlatacaksın ki rahatlıycaksın biz burda birbirimizi tanımadan arkadaş dost dert ortağı oluyoruz elimizden seni rahatlatmaktan başka bişiy gelmez dua ederiz senin içinBuranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
Ya inşallah bir an önce atlatırsın bu durumu ama 4. Aya girince dahada rahatlıyorsun üzülme daha önünde 5 ay var bulantın geçince bol bol yersinKızlar ya bulantım daha devam ediyor, az önce yine çıkardım. Et, balık, yeşillik yemem lazımken hiçbirini istemiyorum. 4 ay dolacak artık, bu durumda nasıl sağlıklı besleneceğim ki ben
Sağlıkla, iç ferahlatıcı haberler almanız dileğiyle, insallahSadece bu değere göre değil ama bhcg apt bir de bir değer daha eu3 değeri bunları yaşla falan orantılıyorlar sanırım benim 1:50 çıktı yüksek risk bakalım yurt dışına kan yolladık
Yanında mom birimli bir değer olması lazım bende o 2.91 di ayrıntılı da gözüken bişey yoktu doktor o zaman varsa çok küçüktür o da bir sıkıntı vermez demiştiAfp değeri 70.6
Sadece bu değere göre değil ama bhcg apt bir de bir değer daha eu3 değeri bunları yaşla falan orantılıyorlar sanırım benim 1:50 çıktı yüksek risk bakalım yurt dışına kan yolladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?