- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yaaa bende diyorum kaç gündür cecencim nerelerde, ban yemişsin meğer. Hem de senin gibi üslubuna dikkat eden bir insan.Buranın konusu asla değil biliyorum ama ne anlatacak ne yazacak başka yerim var. Kızlar ben eşimi çok seviyorum gerçekten çok değerlidir benim için. Kolay kolay tartışmamız olmaz ama olunca tam oluyor. Dün yine kalbimi çok kırdı ve anlık olarak ondan nefret ettiğimi hissediyorum. Niye böyle oluyor sizce ? Benim gibi olan var mı ? Sanki o tartışma sırasında gel boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar gözüm kararıyor. Ama normalde ben bu adama ölüyorum yani.Kişisel dertlerimi yansıttığım için tekrar özür dilerim. Sadece içinizde benim gibi hisseden var mı bende mi bir sorun var bunu merak ediyorum.
2bucuk sene oldu ilk bir sene sürekli didiştik yani ben söylendim o bana He he yaptı simdi ben ona He hee yapıyorum
Canım bu gibi durumlarda tabiki anlatacaksın ki rahatlıycaksın biz burda birbirimizi tanımadan arkadaş dost dert ortağı oluyoruz elimizden seni rahatlatmaktan başka bişiy gelmez dua ederiz senin içinemin ol böyle düşünmen çok normal kırmak kırılmak herşey biz insanlar için seni çok iyi anlıyorum bazen bizde tartıştığımızda aynı senin düşündüklerini düşünüyorum ve nefret ediyorum diyesim geliyor zaten aşk da bu bence yeri geldiğinde nefret ediyorum demektir keşke olmasa ama oluyo işte bazen çaresiz kaldığımız durumlarda gözümüz kararabiliyor ama üzülme biliyorsun ki gelip geçici bi durum bu yine düzeliceksiniz ve kaldığınız yerden daha kuvvetli bi şekilde devam ediceksiniz ☺ inşallah en kısa sürede düzelicek herşey dualarım seninle ❤
eggplantlover çok geçmiş olsun umarım kitle olduğu şekliyle kalır benimde vardı hamilelikten bir ay önce baktırmıştım fakültede ultrason sırasıda bir ay sonraya vermişti sonra hamile olunca gitmedim. Benimkide acıyan bir kitle gibi bir şey nedense gitmiyorum doktora zaten suan birşey yapılamayacak umarım önemsiz kitlelerdir kadınların cogunda oluyor genellikle. Doktorda elle kontrol yapmıştı çok önemsememişti öyle olunca bende salladım açıkçası.
Kızlar ben de gitmeyeceksin ama bebeği riske atacak bir durum olur diye korkup gittim. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi çünkü. Aksesuar meme denilen şey doğuştan geliyormuş genelde ama hamilelikte belirti veriyormuş. Ameliyat şartmış. Git gide koltuk altımda büyümeye devam edecek sanırım göğüslerim süt ürettikçe. Bebek sütten kesilince de ameliyat olmam gerekecek çünkü kendi kendine geçen bir şey değilmiş. Bence bir sıkıntınız varsa mutlaka baktırın. İçiniz rahat olsun en azından.Benimde yaklaşık 5sene önce çıkmıştı Sağ göğsümde kitle Ama tekrar Hiç gitmedim Ne durumda hiç bilmiyorum
Bendeki nöral tüp defekti riski yoktu trisozmi 21 yüksek çıktı down riski yüksek yani hayırlısı artık inşallah sağlıkla doğarlarNöral tüp defekti için kandaki apf değerine bakıyorlar sizdeki ntd riski miydi Mesajlar mı karıştı acaba
Canım çok teşekkür ederim. Kafama takmamaya çalışıyorum. Öncelik bebeğimin iyiliği çünkü. İnşallah sıkıntı çıkmayacak. İyi düşünelim iyi olsun. Yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun hepimizi.eggplantlover Canım benim geçmiş olsun. Ben kötü bir şey olduğuna inanmıyorum, sende içini ferah tut. Gebelikten sonra hemen baktırırsın, bize de iyi haberlerini verirsin. Bizde mutlu oluruz.
Aynen öyle canımcım. Sen şimdi vücudunda başka bir insana hayat veriyorsun. Vücudun değişiyor, hormonların almış başını gitmiş. Belki sadece gebeliğe bağlı bir şey sonrasında kaybolacak. Belli olmayan bir şey için kafana takma. Kendinide bebişini de strese sokma. Allah dermansız dert vermesin arkadaşım.Canım çok teşekkür ederim. Kafama takmamaya çalışıyorum. Öncelik bebeğimin iyiliği çünkü. İnşallah sıkıntı çıkmayacak. İyi düşünelim iyi olsun. Yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun hepimizi.
Yaaa bende diyorum kaç gündür cecencim nerelerde, ban yemişsin meğer. Hem de senin gibi üslubuna dikkat eden bir insan.Hoşgeldin tekrar aramıza diyim o vakit. Kuzum bu durum herkeste oluyor ya. Bazen tartışmalar oluyor, her evlilikte böyle. Bizim her günümüz mutlu diyene inanmam ben hiç. Tartışma sonrasında da böyle hissetmen normal. Ay ben saçma bir nedenden tartışırken elime bavul almışlığım bile var. Boşanalım dese o an amenna deyip çekip gidicem yani. Oluyor öyle gözünü kararttığın anlar. Sen takılma bunlara. Tartışmadır gelir geçer. Birbirinize olan sevginiz,saygınız azalmadıkça korkma. Hiç tartışmayıncada çok monoton oluyor canım. Aammmaaan kısacası boşver. Neticede koca dediğin şey bazen sevgiden öldürmek istediğin, bazen sinirden öldürmek istediğin bir varlık.
Kızlar ben de gitmeyeceksin ama bebeği riske atacak bir durum olur diye korkup gittim. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi çünkü. Aksesuar meme denilen şey doğuştan geliyormuş genelde ama hamilelikte belirti veriyormuş. Ameliyat şartmış. Git gide koltuk altımda büyümeye devam edecek sanırım göğüslerim süt ürettikçe. Bebek sütten kesilince de ameliyat olmam gerekecek çünkü kendi kendine geçen bir şey değilmiş. Bence bir sıkıntınız varsa mutlaka baktırın. İçiniz rahat olsun en azından.
Günaydınnnnn.Dün saçlarımı kafama çok takmıştım. Baktım dipler ve beyazlar aldı başını gidiyor. Kuaföre gitsem açıcı kullanmadan o kahve tonunu yakalayamayacak. Dedim en iyisi al bir siyah organik boya döndür kendi rengine. En azından 5 farklı renk olmaz saçında. Kararttım gözümü gittim aldım bir boya, boyadım saçlarımı. 2013'ten beri ilk defa siyah saçlarım var şu an.
Aslında ben ihmal ettim.bana 6 ayda bir kontrol olmalısın demişti.ilk öğrendiğimden 6ay sonra gitmiştim. Biraz büyüme olmuştu.ondan sonrada 5senedir gitmedim. Ama sen ihmal etme cnmKızlar ben de gitmeyeceksin ama bebeği riske atacak bir durum olur diye korkup gittim. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi çünkü. Aksesuar meme denilen şey doğuştan geliyormuş genelde ama hamilelikte belirti veriyormuş. Ameliyat şartmış. Git gide koltuk altımda büyümeye devam edecek sanırım göğüslerim süt ürettikçe. Bebek sütten kesilince de ameliyat olmam gerekecek çünkü kendi kendine geçen bir şey değilmiş. Bence bir sıkıntınız varsa mutlaka baktırın. İçiniz rahat olsun en azından.
Yag veya süt bezesi değildi sanırsam. Öyle birşey demedi.kist var demişti ikinci gittiğimde büyümüştu. Sonrada birdaha gitmedimKız demekki bişey yok yağ ya da süt bezesi oluyor cogunlukla doktor da beni çok önemsemeyince bende önemli olsa acil bişi yapardı diye gitmedim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunKesinlikle öyle saglık asla ihmale gelen bir şey degil. Çok iyi yaptın gitmekle. Dualarımız senin ve tüm anne adayları için. Ben iyi olacağına inanıyorum.
Bence mutlaka sen de git canım. Allah korusun. İhmal etme. Bana da 6 ayda bir gel demişti. 1.5 sene gitmedim. Gitseydim hamile olmadan önce şimdi tomografi ile bakılır kesin birşey söylenirdi. Benim de kafamda soru işaretleri kalmazdı.Aslında ben ihmal ettim.bana 6 ayda bir kontrol olmalısın demişti.ilk öğrendiğimden 6ay sonra gitmiştim. Biraz büyüme olmuştu.ondan sonrada 5senedir gitmedim. Ama sen ihmal etme cnm
Çok teşekkürler canım benim. İnşallahAynen öyle canımcım. Sen şimdi vücudunda başka bir insana hayat veriyorsun. Vücudun değişiyor, hormonların almış başını gitmiş. Belki sadece gebeliğe bağlı bir şey sonrasında kaybolacak. Belli olmayan bir şey için kafana takma. Kendinide bebişini de strese sokma. Allah dermansız dert vermesin arkadaşım.
Evet hormonlar başa bela valla. Ben nerdeyse ilk aylarda kocama 'neden gözünün üstünde kaşın var?'diyecektim.Yaaaa koalacım öldürdün beni gülmekten. Tespitlerin harikaa.Dün akşam barıştık neyseki. Kendisi gönlümü aldı. Aslında alışmak gerekiyor gerçekten takılmamak gerekiyor. Bende biraz hormonlara suç atacağım. Hadi beni düşünmedi bebişimi nasıl üzer şeklinde üzülmüştüm gerçekten hamileliğin payı büyükmüş. Bu arada ay sonunda ailemin yanına gidecektim 1 ay kalmaya. Bizimki haftasonu yurtdışına gidecekmiş iş için benide erken gönderiyor pazar gidiyorum ekstra mutluyum şuan.
Kuzucum 3 aydan sonra boyatabilirsin ama açtırmak yok demişti doktorum bana. Organik boya kullanmaya çalış dedi. Bende öyle yaptım. Organik boyayla boyadım valla. Teşekkür ederim bu arada.Eminim çok güzel olmuştur canım. Bu aylarda boyanabilir değil mi sıkıntı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?