2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa bende diyorum kaç gündür cecencim nerelerde, ban yemişsin meğer. Hem de senin gibi üslubuna dikkat eden bir insan. Hoşgeldin tekrar aramıza diyim o vakit. Kuzum bu durum herkeste oluyor ya. Bazen tartışmalar oluyor, her evlilikte böyle. Bizim her günümüz mutlu diyene inanmam ben hiç. Tartışma sonrasında da böyle hissetmen normal. Ay ben saçma bir nedenden tartışırken elime bavul almışlığım bile var. Boşanalım dese o an amenna deyip çekip gidicem yani. Oluyor öyle gözünü kararttığın anlar. Sen takılma bunlara. Tartışmadır gelir geçer. Birbirinize olan sevginiz,saygınız azalmadıkça korkma. Hiç tartışmayıncada çok monoton oluyor canım. Aammmaaan kısacası boşver. Neticede koca dediğin şey bazen sevgiden öldürmek istediğin, bazen sinirden öldürmek istediğin bir varlık.

Günaydınnnnn. Dün saçlarımı kafama çok takmıştım. Baktım dipler ve beyazlar aldı başını gidiyor. Kuaföre gitsem açıcı kullanmadan o kahve tonunu yakalayamayacak. Dedim en iyisi al bir siyah organik boya döndür kendi rengine. En azından 5 farklı renk olmaz saçında. Kararttım gözümü gittim aldım bir boya, boyadım saçlarımı. 2013'ten beri ilk defa siyah saçlarım var şu an.

Allah razı olsun canım benim. Ne güzel yazmışsın. İlaç gibi geldi bu sözler. Gerçekten burada farklı bir bağ var çok seviyorum burda olmayı.

Benimde yaklaşık 5sene önce çıkmıştı Sağ göğsümde kitle Ama tekrar Hiç gitmedim Ne durumda hiç bilmiyorum
Kızlar ben de gitmeyeceksin ama bebeği riske atacak bir durum olur diye korkup gittim. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi çünkü. Aksesuar meme denilen şey doğuştan geliyormuş genelde ama hamilelikte belirti veriyormuş. Ameliyat şartmış. Git gide koltuk altımda büyümeye devam edecek sanırım göğüslerim süt ürettikçe. Bebek sütten kesilince de ameliyat olmam gerekecek çünkü kendi kendine geçen bir şey değilmiş. Bence bir sıkıntınız varsa mutlaka baktırın. İçiniz rahat olsun en azından.

eggplantlover Canım benim geçmiş olsun. Ben kötü bir şey olduğuna inanmıyorum, sende içini ferah tut. Gebelikten sonra hemen baktırırsın, bize de iyi haberlerini verirsin. Bizde mutlu oluruz.
Canım çok teşekkür ederim. Kafama takmamaya çalışıyorum. Öncelik bebeğimin iyiliği çünkü. İnşallah sıkıntı çıkmayacak. İyi düşünelim iyi olsun. Yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun hepimizi.

Aynen öyle canımcım. Sen şimdi vücudunda başka bir insana hayat veriyorsun. Vücudun değişiyor, hormonların almış başını gitmiş. Belki sadece gebeliğe bağlı bir şey sonrasında kaybolacak. Belli olmayan bir şey için kafana takma. Kendinide bebişini de strese sokma. Allah dermansız dert vermesin arkadaşım.

Yaaaa koalacım öldürdün beni gülmekten. Tespitlerin harikaa. Dün akşam barıştık neyseki. Kendisi gönlümü aldı. Aslında alışmak gerekiyor gerçekten takılmamak gerekiyor. Bende biraz hormonlara suç atacağım. Hadi beni düşünmedi bebişimi nasıl üzer şeklinde üzülmüştüm gerçekten hamileliğin payı büyükmüş. Bu arada ay sonunda ailemin yanına gidecektim 1 ay kalmaya. Bizimki haftasonu yurtdışına gidecekmiş iş için benide erken gönderiyor pazar gidiyorum ekstra mutluyum şuan.

Kesinlikle öyle saglık asla ihmale gelen bir şey degil. Çok iyi yaptın gitmekle. Dualarımız senin ve tüm anne adayları için. Ben iyi olacağına inanıyorum.

Eminim çok güzel olmuştur canım. Bu aylarda boyanabilir değil mi sıkıntı yok?

Aslında ben ihmal ettim.bana 6 ayda bir kontrol olmalısın demişti.ilk öğrendiğimden 6ay sonra gitmiştim. Biraz büyüme olmuştu.ondan sonrada 5senedir gitmedim. Ama sen ihmal etme cnm

Kız demekki bişey yok yağ ya da süt bezesi oluyor cogunlukla doktor da beni çok önemsemeyince bende önemli olsa acil bişi yapardı diye gitmedim
Yag veya süt bezesi değildi sanırsam. Öyle birşey demedi.kist var demişti ikinci gittiğimde büyümüştu. Sonrada birdaha gitmedim

Aslında ben ihmal ettim.bana 6 ayda bir kontrol olmalısın demişti.ilk öğrendiğimden 6ay sonra gitmiştim. Biraz büyüme olmuştu.ondan sonrada 5senedir gitmedim. Ama sen ihmal etme cnm
Bence mutlaka sen de git canım. Allah korusun. İhmal etme. Bana da 6 ayda bir gel demişti. 1.5 sene gitmedim. Gitseydim hamile olmadan önce şimdi tomografi ile bakılır kesin birşey söylenirdi. Benim de kafamda soru işaretleri kalmazdı.

Çok teşekkürler canım benim. İnşallah

Evet hormonlar başa bela valla. Ben nerdeyse ilk aylarda kocama 'neden gözünün üstünde kaşın var?'diyecektim. Oh bak git ailenin yanına hem özlersiniz birbirinizi, hem sana değişiklik olur ailenle vakit geçirmiş olursun. Mis gibi.

Eminim çok güzel olmuştur canım. Bu aylarda boyanabilir değil mi sıkıntı yok?
Kuzucum 3 aydan sonra boyatabilirsin ama açtırmak yok demişti doktorum bana. Organik boya kullanmaya çalış dedi. Bende öyle yaptım. Organik boyayla boyadım valla. Teşekkür ederim bu arada. Zaten minyon bie tipim siyah saçla 20 yaşıma geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…