- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
bebişle alakalı değil de safra kesene bir baktırmanı tavsiye ederim. Ben de aynı böyleydim hatta ara ara gaz sancısı krizlerine giriyordum. safra kesemde taş çıktıGünaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim inşallah hep beraber
Haftaya cumartesi olan doktor kontrolümüzü sanırım bu haftasonuna alacağız. Karın ağrım var bugün yine, gaz gibi de anlam veremiyorum ne olduğuna.. Geçen tuvalete çıkınca geçmişti, bakalım bu ne kadar sürecek. Bir de mide bulantısı ve kusmalarım yine arttı. Beklemeyelim dedi eşim 1 hafta daha.. İnşallah sıkıntı yoktur bebişte..
Ağrılarım olduğu için hamilelikten önce saframı aldırmıstım. İyiki aldırmışım gebelikte cok sıkıntı oluyormuş..bebişle alakalı değil de safra kesene bir baktırmanı tavsiye ederim. Ben de aynı böyleydim hatta ara ara gaz sancısı krizlerine giriyordum. safra kesemde taş çıktıgenellikle hamilelikte ortaya çıkarmış bu lanet zaten.
İnşallah vardır ama çok ümit de vermeyin olmazsa üzülür en güzeli kan tahlili böyle bekleyip üzülmesin bence.Cok tsk ederm ❤ insllh yaa.
Bilmiyorum ama hamileyken uzak durun deniliyor ilk 5 ayı duymadım bizde de her yer kesi dolu kaynanamın evi falan dışarda da besliyor eşim korkuyorum artık Allah’a sığınıyorumKızlar günaydın, toxo virüsüne karsı bağışıklığım yok doktor dikkt etmemi söylemişti ilk 5 ay. Yani bu durumun riski 5ay sonra kalkıyor veya azalıyor mu acaba bilgisi olan var mı?
çok çok iyi yapmışsınızAğrılarım olduğu için hamilelikten önce saframı aldırmıstım. İyiki aldırmışım gebelikte cok sıkıntı oluyormuş..
Birsey olmaz insallah gönlününüzü karartmayın lütfen. Doktorum ilk 5 ay dediği için sormak istedim gerci haftaya gidecegım ozamanda bir sorayım bilgilendirmeyi yaparım yine buradan. Saglıkla gelsin insllah bebeklerimizBilmiyorum ama hamileyken uzak durun deniliyor ilk 5 ayı duymadım bizde de her yer kesi dolu kaynanamın evi falan dışarda da besliyor eşim korkuyorum artık Allah’a sığınıyorum
Günaydın,
Benimde gece kasıklarım ağrıyor dönerken flan, bu sabahta bıraz var işe geldim oturduğumda hıssetmıyorum ayaklanınca oluyor, baskı mı yapıyor bebek anlayamadım..
Bende daha hiç hissedemedim nasil bir his cok merak ediyorumYaa bak buna çok sevindim öperim onun Küçük tekmelerinihadi sende tembel de benimki de alınsın teyzeeeee ayıp oluyor ama der belki
İyiyim çok şükür kuzum ara ara ağrışar oluyor gaz sanırımKızlar merhaba nasılsınız yazamadım kızkardeşim yanımdaydı iyi oldu baya bir gezdik tozduksiz nasılsınız?
Bende kac haftadir o ağrı var birde ayakta cok durursam, iş yaparsam popoma bacagima vuruyor kuyruk sokumum cevresinde o ağrı, sırt ağrimi soylemek bile istemiyorum iki aydir var ve özellikle sabaha karsi şiddetleniyorMagnezyum kullanmiyormusun canım
Gecmis olsun hemen duzelir insallahGünaydın sizlere, burada saat gece 01h10Oğlum dün kreşe tek gözü kırmızı olduğu için gidemedi, evde ateşi yükseldi, şimdi de gece nöbetindeyim. Uyumam mümkün değil ancak ateşi düşer uyursa 2 saat uyumayı planlıyorum. Herkese sağlıcakla geçen bir gün dilerim
Bana magnezyum vermedi daha doktorumBende kac haftadir o ağrı var birde ayakta cok durursam, iş yaparsam popoma bacagima vuruyor kuyruk sokumum cevresinde o ağrı, sırt ağrimi soylemek bile istemiyorum iki aydir var ve özellikle sabaha karsi şiddetleniyor
KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
bazı zamanlarda da hiç olmuyor. 29 nda randevum var soracağım.Aynı sıkıntı var bende de. Geceleri yatakta dönerken kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalkıp otururken de aynı.
Anlayamadım sebebini :/
Bana magnezyum vermedi daha doktorum
Ben kesin vurduracağım haftaya Cuma olacağım ilk dozumuKızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?