2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim inşallah hep beraber
Haftaya cumartesi olan doktor kontrolümüzü sanırım bu haftasonuna alacağız. Karın ağrım var bugün yine, gaz gibi de anlam veremiyorum ne olduğuna.. Geçen tuvalete çıkınca geçmişti, bakalım bu ne kadar sürecek. Bir de mide bulantısı ve kusmalarım yine arttı. Beklemeyelim dedi eşim 1 hafta daha.. İnşallah sıkıntı yoktur bebişte..

Günaydın,
Benimde gece kasıklarım ağrıyor dönerken flan, bu sabahta bıraz var işe geldim oturduğumda hıssetmıyorum ayaklanınca oluyor, baskı mı yapıyor bebek anlayamadım..

bebişle alakalı değil de safra kesene bir baktırmanı tavsiye ederim. Ben de aynı böyleydim hatta ara ara gaz sancısı krizlerine giriyordum. safra kesemde taş çıktı genellikle hamilelikte ortaya çıkarmış bu lanet zaten.

Ağrılarım olduğu için hamilelikten önce saframı aldırmıstım. İyiki aldırmışım gebelikte cok sıkıntı oluyormuş..

Kızlar günaydın, toxo virüsüne karsı bağışıklığım yok doktor dikkt etmemi söylemişti ilk 5 ay. Yani bu durumun riski 5ay sonra kalkıyor veya azalıyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Kızlar günaydın, toxo virüsüne karsı bağışıklığım yok doktor dikkt etmemi söylemişti ilk 5 ay. Yani bu durumun riski 5ay sonra kalkıyor veya azalıyor mu acaba bilgisi olan var mı?
Bilmiyorum ama hamileyken uzak durun deniliyor ilk 5 ayı duymadım bizde de her yer kesi dolu kaynanamın evi falan dışarda da besliyor eşim korkuyorum artık Allah’a sığınıyorum

Bilmiyorum ama hamileyken uzak durun deniliyor ilk 5 ayı duymadım bizde de her yer kesi dolu kaynanamın evi falan dışarda da besliyor eşim korkuyorum artık Allah’a sığınıyorum
Birsey olmaz insallah gönlününüzü karartmayın lütfen. Doktorum ilk 5 ay dediği için sormak istedim gerci haftaya gidecegım ozamanda bir sorayım bilgilendirmeyi yaparım yine buradan. Saglıkla gelsin insllah bebeklerimiz

Günaydın,
Benimde gece kasıklarım ağrıyor dönerken flan, bu sabahta bıraz var işe geldim oturduğumda hıssetmıyorum ayaklanınca oluyor, baskı mı yapıyor bebek anlayamadım..

Aynı sıkıntı var bende de. Geceleri yatakta dönerken kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalkıp otururken de aynı.
Anlayamadım sebebini :/

Magnezyum kullanmiyormusun canım
Bende kac haftadir o ağrı var birde ayakta cok durursam, iş yaparsam popoma bacagima vuruyor kuyruk sokumum cevresinde o ağrı, sırt ağrimi soylemek bile istemiyorum iki aydir var ve özellikle sabaha karsi şiddetleniyor

Gecmis olsun hemen duzelir insallah

Bende kac haftadir o ağrı var birde ayakta cok durursam, iş yaparsam popoma bacagima vuruyor kuyruk sokumum cevresinde o ağrı, sırt ağrimi soylemek bile istemiyorum iki aydir var ve özellikle sabaha karsi şiddetleniyor
Bana magnezyum vermedi daha doktorum

Aynı sıkıntı var bende de. Geceleri yatakta dönerken kasıklarım çok ağrıyor. Ayağa kalkıp otururken de aynı.
Anlayamadım sebebini :/
bazı zamanlarda da hiç olmuyor. 29 nda randevum var soracağım.

Bana magnezyum vermedi daha doktorum

benim 2 hafta önce kalçada kuyruk sokumuna doğru oyle bir agrı vardı kı ayağımı 2 gun boyunca adım atamadım. dktorumda magnezyum ve demır vermemişti, bu ağrılar gelir geçer normal demişti.. farklı bır doktora gorundum sagolsun verdi ve suan ağrım yok cok sukur. sizde isteyin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…