2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
HM tavsiye ederim, biraz daha pahalı diğerlerine göre ama güzel ürünler, kot ve bir tane de gömlek aldım çok memnunum.

Aksesuar memeyi duymuştum daha önce alınınca bi sorun olmadıgını biliyorum genellikle büyük ihtimal seninde öyledir canım. Ben suan gitsemde birşey yapılmayacak aslında aklımda ama doğum sonrası gidicem suan içimi bunaltmak istemiyorum hiç
Yag veya süt bezesi değildi sanırsam. Öyle birşey demedi.kist var demişti ikinci gittiğimde büyümüştu. Sonrada birdaha gitmedim
ben suan kistmi yoksa yağ bezesi mi bilmiyorum bir fikrim yok
İyiyim çok şükür kuzum ara ara ağrışar oluyor gaz sanırım
O sıkışma bende de oluyor ağrı gibi ama normal sanırım yediğimiz şeyleri sindiremiyoruz birde mide bagırsak yukarı toplanmaya başladı e haliyle küçük bi alanda bütün organlarımız belki onunla da alakalı olabilir

Allah razı olsun canım benim. Ne güzel yazmışsın. İlaç gibi geldi bu sözler. Gerçekten burada farklı bir bağ var çok seviyorum burda olmayı.
Ne zaman istersen yaz canım burda paylaşmak için varız inşallah hep güzel mutlu şeyler olur hayatımızda da onları paylaşırız sen daha iyisin inşallah kuzum

Bendeki nöral tüp defekti riski yoktu trisozmi 21 yüksek çıktı down riski yüksek yani hayırlısı artık inşallah sağlıkla doğarlar
RAbbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ultrasonda sıkıntı görmediyse doktor merak etmeyin sadece olasılık ve bence kesinlikle olasılık hesaplamak yerine bu tür hastalıklara kesin teşhis koyacak şeyler geliştirilmeli kan gönderiliyor yurt dışında o zaman bizim ülkemiz de de yapılmalı yüzlerce anne bu olasılıklardan dolayı hamileliğini zehir ediyor

KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
Ben gebelikten 2 ay önce vurulmuştum bu yüzden vurulmayacağım bu konuda çok araştırma yaptım gerek olmadığına karar verdim. Ha vurulmuş olmasam da kafam da acaba vardı gebelikte vurulan aşıların sonuçlarıyla ilgili düzgün bilimsel bir sonuç bulamadım çünkü.

Ne zaman istersen yaz canım burda paylaşmak için varız inşallah hep güzel mutlu şeyler olur hayatımızda da onları paylaşırız sen daha iyisin inşallah kuzum

Çok sağ ol canım. Şuan çok daha iyim. Dediğin gibi hep güzel şeyler paylaşırız umarım. Senin nasıl gidiyor bir sıkıntın yok inşallah ağrı sızı?

Aynen aynen bence de

Çok sağ ol canım. Şuan çok daha iyim. Dediğin gibi hep güzel şeyler paylaşırız umarım. Senin nasıl gidiyor bir sıkıntın yok inşallah ağrı sızı?
Çok iyim canım çok şükür bi sıkıntı yok inşallah olmaz da artıkHepimiz sağlıklı musmutlu hamilelikler geçirelim inşallah önemli olan tek şey sağlık gerçekten sağlık olunca gerisi mutlaka daha kolay oluyor

şimdi iş yerinde konuşurken kızlar gecen sene iş yerinin yaptığını söylediler, hayal meyal hatırlıyor gibiyim. İnsan kaynakları da yerınde değil umarım yapmışımdır.
Bir sor bakalım ama kesin öğren. Ona göre yaptırmayı ya da yaptırmamayı seçersin canım.

Aynen olasılık hesaplanacaklarına kesin tanımlayan amniyosentez dışında yöntem bulsunlar çok saçma sağlık politikalarımız var yurt dışında devletin karşıladığı teste biz burda dünyaları ödüyoruz bebeğim için değer ama gerçekten zehir olıuor hamilelik günleri hevesle geçiremiyor insan ultrason temiz Allah’a şükür ayrıntılıya da girmedim henüz inşallah oda temiz gelirse rahatlarım allah herkese kolaylık versin

iyi çıkacaktır sonucunuz ben eminim, ikiliniz 15000 de 1 sonucta cok iyi. Ne zamana ayrıntılı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…