- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
HM tavsiye ederim, biraz daha pahalı diğerlerine göre ama güzel ürünler, kot ve bir tane de gömlek aldım çok memnunum.Merhaba Kızlar, hamile kıyafeti aldığınız internet alışverişi yaptığınız güvenilir yerler varsa söyler misiniz DeFacto ve LCWaikiki hariç ,resmen giyecek bisey bulamıyorum
Bi de geçmiş mesajları okurken bez stoğu yapmak isteyen arkadaşlara rastladım ben stok yanlısı değilim maalesef. Çünkü pişik yapma olasılığı var en iyisini aldığımızı düşünsek de bazı Bebişlerde pişik oluyor
Ben yaptırmayacağım. 3 sene önce yaptırmışım. Doktorum gerek görmedi o yüzden.KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
Aksesuar memeyi duymuştum daha önce alınınca bi sorun olmadıgını biliyorum genellikle büyük ihtimal seninde öyledir canım. Ben suan gitsemde birşey yapılmayacak aslında aklımda ama doğum sonrası gidicem suan içimi bunaltmak istemiyorum hiçKızlar ben de gitmeyeceksin ama bebeği riske atacak bir durum olur diye korkup gittim. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi çünkü. Aksesuar meme denilen şey doğuştan geliyormuş genelde ama hamilelikte belirti veriyormuş. Ameliyat şartmış. Git gide koltuk altımda büyümeye devam edecek sanırım göğüslerim süt ürettikçe. Bebek sütten kesilince de ameliyat olmam gerekecek çünkü kendi kendine geçen bir şey değilmiş. Bence bir sıkıntınız varsa mutlaka baktırın. İçiniz rahat olsun en azından.
ben suan kistmi yoksa yağ bezesi mi bilmiyorum bir fikrim yokYag veya süt bezesi değildi sanırsam. Öyle birşey demedi.kist var demişti ikinci gittiğimde büyümüştu. Sonrada birdaha gitmedim
O sıkışma bende de oluyor ağrı gibi ama normal sanırım yediğimiz şeyleri sindiremiyoruz birde mide bagırsak yukarı toplanmaya başladı e haliyle küçük bi alanda bütün organlarımız belki onunla da alakalı olabilirİyiyim çok şükür kuzum ara ara ağrışar oluyor gaz sanırım
Teşekkür ederim bakayım hemenHM tavsiye ederim, biraz daha pahalı diğerlerine göre ama güzel ürünler, kot ve bir tane de gömlek aldım çok memnunum.
Ne zaman istersen yaz canım burda paylaşmak için varızAllah razı olsun canım benim. Ne güzel yazmışsın. İlaç gibi geldi bu sözler. Gerçekten burada farklı bir bağ var çok seviyorum burda olmayı.
Ben yaptırmayacağım. 3 sene önce yaptırmışım. Doktorum gerek görmedi o yüzden.
RAbbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ultrasonda sıkıntı görmediyse doktor merak etmeyin sadece olasılık ve bence kesinlikle olasılık hesaplamak yerine bu tür hastalıklara kesin teşhis koyacak şeyler geliştirilmeli kan gönderiliyor yurt dışında o zaman bizim ülkemiz de de yapılmalı yüzlerce anne bu olasılıklardan dolayı hamileliğini zehir ediyorBendeki nöral tüp defekti riski yoktu trisozmi 21 yüksek çıktı down riski yüksek yani hayırlısı artık inşallah sağlıkla doğarlar
Aşılara karşı olan kesimler ileriye dönük olarak zararlo olduğunu düşünüyor o yüzdenNeden vurdurmayı bazıları tavsıye etmıyor ? Bende henüz vurdurmadım.
Aşılara karşı olan kesimler ileriye dönük olarak zararlo olduğunu düşünüyor o yüzdenNeden vurdurmayı bazıları tavsıye etmıyor ? Bende henüz vurdurmadım.
Ben gebelikten 2 ay önce vurulmuştum bu yüzden vurulmayacağım bu konuda çok araştırma yaptım gerek olmadığına karar verdim. Ha vurulmuş olmasam da kafam da acaba vardı gebelikte vurulan aşıların sonuçlarıyla ilgili düzgün bilimsel bir sonuç bulamadım çünkü.KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
Ne zaman istersen yaz canım burda paylaşmak için varızinşallah hep güzel mutlu şeyler olur hayatımızda da onları paylaşırız sen daha iyisin inşallah kuzum
KızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
Aynen aynen bence deAksesuar memeyi duymuştum daha önce alınınca bi sorun olmadıgını biliyorum genellikle büyük ihtimal seninde öyledir canım. Ben suan gitsemde birşey yapılmayacak aslında aklımda ama doğum sonrası gidicem suan içimi bunaltmak istemiyorum hiç
ben suan kistmi yoksa yağ bezesi mi bilmiyorum bir fikrim yok
O sıkışma bende de oluyor ağrı gibi ama normal sanırım yediğimiz şeyleri sindiremiyoruz birde mide bagırsak yukarı toplanmaya başladı e haliyle küçük bi alanda bütün organlarımız belki onunla da alakalı olabilir
Çok iyim canım çok şükürÇok sağ ol canım. Şuan çok daha iyim. Dediğin gibi hep güzel şeyler paylaşırız umarım. Senin nasıl gidiyor bir sıkıntın yok inşallah ağrı sızı?
Bir sor bakalım ama kesin öğren. Ona göre yaptırmayı ya da yaptırmamayı seçersin canım.şimdi iş yerinde konuşurken kızlar gecen sene iş yerinin yaptığını söylediler, hayal meyal hatırlıyor gibiyim. İnsan kaynakları da yerınde değil umarım yapmışımdır.
Geçmiş olsun, umarım çabuk toparlarsın.Ve sonunda beklenen oldu hoşgeldin grip
Bir sor bakalım ama kesin öğren. Ona göre yaptırmayı ya da yaptırmamayı seçersin canım.
Aynen olasılık hesaplanacaklarına kesin tanımlayan amniyosentez dışında yöntem bulsunlar çok saçma sağlık politikalarımız var yurt dışında devletin karşıladığı teste biz burda dünyaları ödüyoruz bebeğim için değer ama gerçekten zehir olıuor hamilelik günleri hevesle geçiremiyor insan ultrason temiz Allah’a şükür ayrıntılıya da girmedim henüz inşallah oda temiz gelirse rahatlarım allah herkese kolaylık versinRAbbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ultrasonda sıkıntı görmediyse doktor merak etmeyin sadece olasılık ve bence kesinlikle olasılık hesaplamak yerine bu tür hastalıklara kesin teşhis koyacak şeyler geliştirilmeli kan gönderiliyor yurt dışında o zaman bizim ülkemiz de de yapılmalı yüzlerce anne bu olasılıklardan dolayı hamileliğini zehir ediyor
Aynen olasılık hesaplanacaklarına kesin tanımlayan amniyosentez dışında yöntem bulsunlar çok saçma sağlık politikalarımız var yurt dışında devletin karşıladığı teste biz burda dünyaları ödüyoruz bebeğim için değer ama gerçekten zehir olıuor hamilelik günleri hevesle geçiremiyor insan ultrason temiz Allah’a şükür ayrıntılıya da girmedim henüz inşallah oda temiz gelirse rahatlarım allah herkese kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?