- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Geçmiş olsun hamilelikte zor yaa hastalıkVe sonunda beklenen oldu hoşgeldin grip
Geçmiş olsun ballı süt iç sıcak sıcak iyi gelirGeçmiş olsun hamilelikte zor yaa hastalık ☹benim de oksurugum başladı dünden beri
Ben sırt üstü kalkamıyorum zaten. Top gibi yuvarlanarak anca doğruluyorum.Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik.Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.
Bende canım sıkıldıkça dinliyorum kendiöKızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik.Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.
Neden peki ? İlk defa duydumKızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik.Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.
Slm herkese hasta olanlara geçmiş olsun bende de iştah eksikliği var 2 gündür hiç birşey yiyesim yok
Vurdurdunmu aşıyı canımBen şimdi gideceğim konuşmaya. Vurduracağım ama içimde de hep bir şüphe. İnşallah ileri dönük vs bir sakıncası yoktur.
Sağ ol canim. İlerlemeden biter umarımGeçmiş olsun ballı süt iç sıcak sıcak iyi gelir
Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik.Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.
Bence de lekelenmem olduğunda sakinleştiriyor beni dinliyorum hemen sabah bir gün fitil almadım hemen olmuşNe güzel yaa
Neden peki ? İlk defa duydum
Vurdurdunmu aşıyı canım
Bana hiç öyle bir şey demediler. Kalp atışını dinledi sonra yaptı iğneyi. İlk defa duyuyorum inş yanlış bir şey yapmamıştır.
ayni şeyi yaşıyorum. hiçbirşey yemek istemiyorum. zorla yiyorum. çünkü yemezsem midem bulanıyor. şimdi evde yemek yok. iki çocuk eşim var gelecekler. ne yapmak istiyorum ne yemek.☹☹Slm herkese hasta olanlara geçmiş olsun bende de iştah eksikliği var 2 gündür hiç birşey yiyesim yok
Bence de lekelenmem olduğunda sakinleştiriyor beni dinliyorum hemen sabah bir gün fitil almadım hemen olmuş
Peki bu tarz önerebileceğiniz arabalar var mı?Canım bu arabayı görüp incelemştm ben kızıma hamileyken. Çok büyük ağır ve hantal bi araba. Ben tavsiye etmyrum. Görünüş olarak evet güzel ama kullanıma gelnce çok zor, kullanışsız. İyiki almamışım diyrum arkadaşlarda gördükçe. Daha hafif daha kullanşlı küçük ve hemn katlanabilen arabalar terch edlmeli bence.
Cok teşekkür ederimGecmis olsun hemen duzelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?