2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik. Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.

Ben sırt üstü kalkamıyorum zaten. Top gibi yuvarlanarak anca doğruluyorum.

Bende canım sıkıldıkça dinliyorum kendiö

Neden peki ? İlk defa duydum

Bana hiç öyle bir şey demediler. Kalp atışını dinledi sonra yaptı iğneyi. İlk defa duyuyorum inş yanlış bir şey yapmamıştır.

Neden peki ? İlk defa duydum

O öyle söyleyince sormadım nedenini. Çok küçük dedi daha.

Vurdurdunmu aşıyı canım

Yok canım bebiş hareketlerini hissetmem lazımmış vurması için. Erken dedi henüz.

Bana hiç öyle bir şey demediler. Kalp atışını dinledi sonra yaptı iğneyi. İlk defa duyuyorum inş yanlış bir şey yapmamıştır.

Yok sanmıyorum. Uygulama farklı oluyor bazı yerlerde canım. Kötü düşünme. Hangi haftada yaptırdın?

Slm herkese hasta olanlara geçmiş olsun bende de iştah eksikliği var 2 gündür hiç birşey yiyesim yok
ayni şeyi yaşıyorum. hiçbirşey yemek istemiyorum. zorla yiyorum. çünkü yemezsem midem bulanıyor. şimdi evde yemek yok. iki çocuk eşim var gelecekler. ne yapmak istiyorum ne yemek.☹☹

C cecenn 20. Haftada yaptırdım yaptırmadan bir gün önce doktora sordum biliyordu o da hissetmediğimi ama yaptır dedi orada da sormadılar zaten.

Peki bu tarz önerebileceğiniz arabalar var mı?

Ben bu bebek arabasını uygun bir fiyata buldum pusetiyle birlikte almaya karar verdim bu akşam gidip bakacağım internet yorumları iyiydi okuduğum kadarıyla. Benim için önemli olan arabanın bagajına sığabilmesi sığabilecek gibiyse işimi görür diye düşünüyorum. Zaten yalnız başıma ve arabasız olarak çok sık dışarı çıkmam. Bir de sanırım pusetin hafif olması önemliymiş ona da bakıcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…