2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok ama çok teşekkür ederim cevabınız için bende aynı sizin gibi dediğiniz gibi annelik hakkında ögrenecek tecrübe edilince anca ögrenicez bunları inşallah bir ömür boyu bu mutluluğumuzu daim etsin Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın

Bu aksam hepsıburada da indirm olacak. Orada var ise bekleyin , belki indirime girer.

Merhaba arkadaşlarım aranızda kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Ben 1 haftadır çarpıntıdan çok huzursuzum

Ben canım geçen hafta kontrolde doktor fark etti ben çok yorulduğumu, fazla kilom olduğunu falan düşünüyordum. Kardiyolojide çarpıntı çıktı. Holter taktılar gün boyu devam ediyormuş çarpıntım. Hamile olduğum için ilaç falan veremiyor sadece takip yapacak 2 haftada bir. Hamilelik kaynaklı da olabilir dedi artık doğumdan sonra belli olacak benimle mi yoksa hamilelikle mi alakalı olduğu. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bence bir git doktora göster önümüzde daha uzun zaman var.

Kızlar bu mutluğumu sizinle paylaşayım istedim . Dün yemekten sonra oturuyorduk ailecek bir an kasıklarımın üst tarafını az yukarısında küçük küçük pıt pıtlarını duydum tekmeler de başladı galiba ben ne yapıcam bu kızla hiç bilmiyorum çok fena bişey olucak ya babası da elini koyunca anlamış gibi bi uslanmalar bişeyler doğsada şöyle içime soksam offf delircem valla

Merhabalar.. Mayıs annelerindeyim ben :) forum komşunuzum.. bu arabayı bu rengi ile pazar günü e-bebekten satın aldık. uzun uzun inceledik,eşim bu konularda fazla meraklıdır. hem arabanın tekelek çapı, dönüşü,hafifliği,pusetin de keza öyle hoşumuza gitti. aklımızda joie chrome vardı ama bunu aldık çıktık. bu rengi de serinin en güzel rengi :) fiyatı da gerçekten makul. henüz kullanmadık tabi,kısmetse kızımız gelince kullanacağız ama, aynı anda 3 çift satın aldık bu arabayı. fikir olur diye yazmak istedim, sevgiler.

Daha dur bakalım canım asıl tekmeler kaymalar taklalar başlasın ozaman görürsün bian önce doğsun diye dört gözle bakarsınama şöylede bi gerçek var dokduktan sonra ki uykusuzluklarda (benim oğlum 3 yaşında hala gece uyumuyor) ozaman gerçekten geri içine sokmayı düşünüyosun

Hmm anladım canım ben de mi bir kardiyolojiye gitsem bilemedim korkuyorum doktor deseki normaldir hiç dert etmicem ama işte bilemedim

Merhaba, ay ben bu yoruma çok mutlu oldum içim rahatladı gidip canlı canlı görücem ben de akşam acemilik olunca karar vermekte zor oluyor. Bana da fiyat olarak uygun geldi hem de şık görünüyor dediğim gibi kolay katlanıp araba bagajına sığıyorsa hemen alıcam.

Hmm anladım canım ben de mi bir kardiyolojiye gitsem bilemedim korkuyorum doktor deseki normaldir hiç dert etmicem ama işte bilemedim

Kendi doktoruna gittiğinde söyle o seni yönlendirir. Ben farkında değildim açıkçası çok umursamadım sonuçta hamileyim karnım büyüdü olabilir diyordum doktor fark etti öyle yönlendirdi kardiyolojiye ihmal etme.

Ay az önce içimde süzüldü sonunda net bir şekilde hissedebildim yani. Fakat çok dikkat edip kendini dinlemek gerekiyor ufak belli belirsiz hareket ediyor. Hissedemeyenler için söyleyeyim dedim. Darısı güçlü tekmelere.

Ya bayılıyorum senin enerjineee. Hayırlısıyla gelsinler inşallah kuzularımız.

Eğer beğenip alırsan bizede söyler misin? Çok önemli benim içinde bebek arabası.

Ben geçen haftasonu baktım bu arabaya. Büyük kısmı oturma pozisyonuna geçmiyor. Dimdik duruyor çok saçma şekilde.

Biz de acemiyiz ama inşallah doğru karar vermişizdir :) bagaja sığmasında sorun olmaz hantal değil,puset yada port bebe olan kısım her iki tarafa da dönüyor,sepeti de genişti,suluk biberonluk asmak için yeri vardı,hafifti,yanındaki tek düğmeyle de üstünde puset/portbebe ne varsa tık diye çıkıyor,puset oto koltuğuda oluyor,e daha ne olsun :) bundan iyisini 18 yaşına geldiklerinde gerçek araba olarak alırız inşallah :)

Ben geçen haftasonu baktım bu arabaya. Büyük kısmı oturma pozisyonuna geçmiyor. Dimdik duruyor çok saçma şekilde.

Yanlışınız var,ben satın aldım pazar günü,arkasında bir kemer var onunla hangi oturma açısı olacağını bile ayarlıyosunuz. Tekrar bakın bence eğer beğendiyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…