- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Çok ama çok teşekkür ederim cevabınız için bende aynı sizin gibi dediğiniz gibi annelik hakkında ögrenecek tecrübe edilince anca ögrenicez bunları inşallah bir ömür boyu bu mutluluğumuzu daim etsin Allah hepimizin bebeklerini bağışlasınÇok iyi ediyorsunuzpaylaştıkça büyüyoruz bilgi bakımından. Ben halen acemiyim ama tecrübe ettiklerimi yazmadan geçemiyorum.Buna "tranzat" diyorlar türkçesini bilmiyorum. Alışveriş merkezi indirim yapmıştı hiç belli olmayan bir markayı aldık. Eşiniz de siz de , yatma kısmını hafif bastırarak yaylandırın ve sağa sola çok kolay yatmayacak şekilde olmalı, bunları kontrol edin yeterli. Bir de emniyet kemeri olsun yeter. Oyuncak takma kısmı takıp çıkarılıyor zaten, öyle olsun. Türkiye'de sanırım güvenlik kontrolü olmadan zaten satışı olmaz Marka bence hiç önemli değil. Kemerle mutlaka bağlarsınız. Kemeri yumuşak olsun bir de bebişi sıkmasın. Sağlıcakla iyi günlerde kullanın
Eki Görüntüle 2557242
Ben bu bebek arabasını uygun bir fiyata buldum pusetiyle birlikte almaya karar verdim bu akşam gidip bakacağım internet yorumları iyiydi okuduğum kadarıyla. Benim için önemli olan arabanın bagajına sığabilmesi sığabilecek gibiyse işimi görür diye düşünüyorum. Zaten yalnız başıma ve arabasız olarak çok sık dışarı çıkmam. Bir de sanırım pusetin hafif olması önemliymiş ona da bakıcam.
Merhaba arkadaşlarım aranızda kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Ben 1 haftadır çarpıntıdan çok huzursuzum
Bu aksam hepsıburada da indirm olacak. Orada var ise bekleyin , belki indirime girer.
Canım lekelenmen hala devam ediyor mu? Progestan a devam ediyormusunBence de lekelenmem olduğunda sakinleştiriyor beni dinliyorum hemen sabah bir gün fitil almadım hemen olmuş
Eki Görüntüle 2557242
Ben bu bebek arabasını uygun bir fiyata buldum pusetiyle birlikte almaya karar verdim bu akşam gidip bakacağım internet yorumları iyiydi okuduğum kadarıyla. Benim için önemli olan arabanın bagajına sığabilmesi sığabilecek gibiyse işimi görür diye düşünüyorum. Zaten yalnız başıma ve arabasız olarak çok sık dışarı çıkmam. Bir de sanırım pusetin hafif olması önemliymiş ona da bakıcam.
Daha dur bakalım canım asıl tekmeler kaymalar taklalar başlasın ozaman görürsün bian önce doğsun diye dört gözle bakarsınKızlar bu mutluğumu sizinle paylaşayım istedim . Dün yemekten sonra oturuyorduk ailecek bir an kasıklarımın üst tarafını az yukarısında küçük küçük pıt pıtlarını duydum tekmeler de başladı galibaben ne yapıcam bu kızla hiç bilmiyorum çok fena bişey olucak ya babası da elini koyunca anlamış gibi bi uslanmalar bişeyler doğsada şöyle içime soksam offf delircem valla
Bende çok hızlı hareket ettiğimde oluyorMerhaba arkadaşlarım aranızda kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Ben 1 haftadır çarpıntıdan çok huzursuzum
Hmm anladım canım ben de mi bir kardiyolojiye gitsem bilemedim korkuyorum doktor deseki normaldir hiç dert etmicem ama işte bilemedimBen canım geçen hafta kontrolde doktor fark etti ben çok yorulduğumu, fazla kilom olduğunu falan düşünüyordum. Kardiyolojide çarpıntı çıktı. Holter taktılar gün boyu devam ediyormuş çarpıntım. Hamile olduğum için ilaç falan veremiyor sadece takip yapacak 2 haftada bir. Hamilelik kaynaklı da olabilir dedi artık doğumdan sonra belli olacak benimle mi yoksa hamilelikle mi alakalı olduğu. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bence bir git doktora göster önümüzde daha uzun zaman var.
Merhabalar.. Mayıs annelerindeyim ben :) forum komşunuzum.. bu arabayı bu rengi ile pazar günü e-bebekten satın aldık. uzun uzun inceledik,eşim bu konularda fazla meraklıdır. hem arabanın tekelek çapı, dönüşü,hafifliği,pusetin de keza öyle hoşumuza gitti. aklımızda joie chrome vardı ama bunu aldık çıktık. bu rengi de serinin en güzel rengi :) fiyatı da gerçekten makul. henüz kullanmadık tabi,kısmetse kızımız gelince kullanacağız ama, aynı anda 3 çift satın aldık bu arabayı. fikir olur diye yazmak istedim, sevgiler.
Ben oturarak çalışıyorum çok hızlı hareket etmiyorum anlamadım neden oluyorBende çok hızlı hareket ettiğimde oluyor
Kontrolün ne zaman canım doktoruna sor mutlaka ihmal etme belki tansiyonun düşük olabilir gerçi benim tansiyonum da normali 9/5 tir ama sen sor yinedeBen oturarak çalışıyorum çok hızlı hareket etmiyorum anlamadım neden oluyor
Hmm anladım canım ben de mi bir kardiyolojiye gitsem bilemedim korkuyorum doktor deseki normaldir hiç dert etmicem ama işte bilemedim
Kızlar bu mutluğumu sizinle paylaşayım istedim . Dün yemekten sonra oturuyorduk ailecek bir an kasıklarımın üst tarafını az yukarısında küçük küçük pıt pıtlarını duydum tekmeler de başladı galibaben ne yapıcam bu kızla hiç bilmiyorum çok fena bişey olucak ya babası da elini koyunca anlamış gibi bi uslanmalar bişeyler doğsada şöyle içime soksam offf delircem valla
Merhaba, ay ben bu yoruma çok mutlu oldum içim rahatladı gidip canlı canlı görücem ben de akşam acemilik olunca karar vermekte zor oluyor. Bana da fiyat olarak uygun geldi hem de şık görünüyor dediğim gibi kolay katlanıp araba bagajına sığıyorsa hemen alıcam.
Ben geçen haftasonu baktım bu arabaya. Büyük kısmı oturma pozisyonuna geçmiyor. Dimdik duruyor çok saçma şekilde.Eki Görüntüle 2557242
Merhaba, ay ben bu yoruma çok mutlu oldum içim rahatladı gidip canlı canlı görücem ben de akşam acemilik olunca karar vermekte zor oluyor. Bana da fiyat olarak uygun geldi hem de şık görünüyor dediğim gibi kolay katlanıp araba bagajına sığıyorsa hemen alıcam.
Ben geçen haftasonu baktım bu arabaya. Büyük kısmı oturma pozisyonuna geçmiyor. Dimdik duruyor çok saçma şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?