- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Haftaya çarşamba detaylı ultrason muayenem var o zaman ben de detaylıca sorularımı sorarım diye düşünüyorumKontrolün ne zaman canım doktoruna sor mutlaka ihmal etme belki tansiyonun düşük olabilir gerçi benim tansiyonum da normali 9/5 tir ama sen sor yinede
çok beğenmiştim ama bu özellik sebebiyle vazgeçtim sanırım satıcı konu hakkında bilgisizde başka bir e-bebekten bakacağım çok teşekkürlerYanlışınız var,ben satın aldım pazar günü,arkasında bir kemer var onunla hangi oturma açısı olacağını bile ayarlıyosunuz. Tekrar bakın bence eğer beğendiyseniz.
Bak nasıl bildim amaHaftaya çarşamba detaylı ultrason muayenem var o zaman ben de detaylıca sorularımı sorarım diye düşünüyorum ☺ Ben de düşük tansiyonluyumdur belki ondan mı diyorsun olabilir
Ayyy napcaz yükseltmeye mi çalışcaz limon mu yicez ayran mı içcez ayy hiç de bilmem bu tansiyon işlerimiBak nasıl bildim amatansiyon bacım tansiyondur o
Ben geçen haftasonu baktım bu arabaya. Büyük kısmı oturma pozisyonuna geçmiyor. Dimdik duruyor çok saçma şekilde.
Biz de acemiyiz ama inşallah doğru karar vermişizdir :) bagaja sığmasında sorun olmaz hantal değil,puset yada port bebe olan kısım her iki tarafa da dönüyor,sepeti de genişti,suluk biberonluk asmak için yeri vardı,hafifti,yanındaki tek düğmeyle de üstünde puset/portbebe ne varsa tık diye çıkıyor,puset oto koltuğuda oluyor,e daha ne olsun :) bundan iyisini 18 yaşına geldiklerinde gerçek araba olarak alırız inşallah :)
çok beğenmiştim ama bu özellik sebebiyle vazgeçtim sanırım satıcı konu hakkında bilgisizde başka bir e-bebekten bakacağım çok teşekkürler
Satıcısını baya sorguladım eğik pozisyonda kullanılabiliyor dedi. Bu duruş şekli bana da garip geldi hadi yeni doğan yatar da 1 yaşından sonra bebe zapt edilmez o pozisyonda.Akşam iyice inceleyip detaylarını yazarım buradan size de fikir olur çünkü piyasada ki en uygun fiyatlı arabalardan biri.
Ben de o dönme kısmını çok sevdim çift taraflı kullanılır hafif ve kolay kullanımı varsa dahasına gerek yok zaten. Bizim içinde pratik olması önemli. Akşam gidip ben de her yerini bir inceleyeyim
Daha dur bakalım canım asıl tekmeler kaymalar taklalar başlasın ozaman görürsün bian önce doğsun diye dört gözle bakarsınama şöylede bi gerçek var dokduktan sonra ki uykusuzluklarda (benim oğlum 3 yaşında hala gece uyumuyor) ozaman gerçekten geri içine sokmayı düşünüyosun
İnşallah teyzesi aminnn ayy canımsın ne biliyim ben de hep biraz böle delilik var galibaYa bayılıyorum senin enerjineee. Hayırlısıyla gelsinler inşallah kuzularımız.
arabayı bilmiyorum ama şu yatan kısım sadece yatıyorsa büyüyünce araba koltuğu gibi kısımda çocuk oturacaksa o koltuk küçük gelir. alırken iç genişliğine de dikkat edin. bebek arabası en uzun süre kullanılan şeylerden biri.. alırsanız şimdiden hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2557242
Ben bu bebek arabasını uygun bir fiyata buldum pusetiyle birlikte almaya karar verdim bu akşam gidip bakacağım internet yorumları iyiydi okuduğum kadarıyla. Benim için önemli olan arabanın bagajına sığabilmesi sığabilecek gibiyse işimi görür diye düşünüyorum. Zaten yalnız başıma ve arabasız olarak çok sık dışarı çıkmam. Bir de sanırım pusetin hafif olması önemliymiş ona da bakıcam.
Bende ritim bozukluğu var. Bazı zamanlar aralıksız oluyor bazen 1 hafta hiçbir şey olmuyor. İlaç kullanamıyorum tabi.. Kalp doktoru ilk 5 ay olabilir dedi ama bebim öncesinde de vardı.Merhaba arkadaşlarım aranızda kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Ben 1 haftadır çarpıntıdan çok huzursuzum
İnşallah teyzesi aminnn ayy canımsın ne biliyim ben de hep biraz böle delilik var galibakızımda anasına çeker mi bilmem
Ay bugün yabancı bir youtuber aynı şeyi dedi, yan kalkacakmışız. Karın kaslarını kasmak iyi değil miymiş neymiş.Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Bebişimin kalp atışını dinledik.Tetanoz için bebeği hissetmem lazımmış, hissetmediğim için yapmadı. Ailemin yanına gideceğimi söyledim orada da yaptırabiliyormuşum neyseki. Birde uzandığım yerden kalkarken sırt üstü kalkmaya çalıştım hemşire hemen uyardı yan dönüp kalkman lazım diye.
Benim de çarpıntım çok bugün kardiyolojiye yönlendirildimMerhaba arkadaşlarım aranızda kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Ben 1 haftadır çarpıntıdan çok huzursuzum
Öncelikle çok geçmiş olsun kuzum ama büyümeden halledilir insallahKızlar merhaba. Doktordan geldim. Göğsümde kitle bulundu. Önceki kist şekil değiştirmiş ve büyümüş. Normalde tomografi çekilmesi lazımmış ama hamile olduğum için çekilmiyor. Koltuk altımda ki sertlik de aksesuar meme çıktı. İlk defa duydum. Fark edilmesi zormuş, hamilelikte büyüdüğü ve ağrı verdiği için keşfedilebilirmiş. Emzirme bittikten sonra çıkartılması lazımmış ameliyatla. Kanserleşme riski olabilirmiş. Kısaca emzirme bittikten sonra belli olacak her şey. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Erkek bebeğim olacak.
kizlar... hep sikayet gibi olacak bu mesaj ama . bel ağrısından duramıyorum artık. bugün hamileliğimde ilk defa minibüse bindim. biraz da bekledim. hafta sonu kızımın Doğum günü bir mağazadan bir şey aldım çıktım. okulun sinema etkinliğine gittim. saat 2 gibi eve geldim yattım. uyudum. şu anda deli gibi belim ağrıyor.
ayakta bekledigim için mi, minibüs hoplattı ziplatti ondan mi yoksa uzun süreli oturduğum için mi ağrıyor? plesenta bel tarafına yerleşmiş ağrıtabilir demişti doktor ama bu kadar da olur mu? mart annelerine biri yazmış bir magnezyum desteği ilacı ismi ağrıları geçirdi demiş. hiç yapmayacağım bir sey ama alıp kullanayim diyorum şimdi canımın acısından.
İşte bir doz almasam bir damla oluyor ama Bebek ve kesede kanama alanı yok sebebi bilinmiyor benim ki bir tuhafCanım lekelenmen hala devam ediyor mu? Progestan a devam ediyormusun
Bir kan değerlerine baktır kuzum öyle kullan her gebe de aynı etki etmiyor vitamin alıyor Muş’un decavit onun içinde de 200 mg magnezyum varkizlar... hep sikayet gibi olacak bu mesaj ama . bel ağrısından duramıyorum artık. bugün hamileliğimde ilk defa minibüse bindim. biraz da bekledim. hafta sonu kızımın Doğum günü bir mağazadan bir şey aldım çıktım. okulun sinema etkinliğine gittim. saat 2 gibi eve geldim yattım. uyudum. şu anda deli gibi belim ağrıyor.
ayakta bekledigim için mi, minibüs hoplattı ziplatti ondan mi yoksa uzun süreli oturduğum için mi ağrıyor? plesenta bel tarafına yerleşmiş ağrıtabilir demişti doktor ama bu kadar da olur mu? mart annelerine biri yazmış bir magnezyum desteği ilacı ismi ağrıları geçirdi demiş. hiç yapmayacağım bir sey ama alıp kullanayim diyorum şimdi canımın acısından.
Dikkat et canım kullan bari bırakma inşallah geçer tez zamandaİşte bir doz almasam bir damla oluyor ama Bebek ve kesede kanama alanı yok sebebi bilinmiyor benim ki bir tuhafAman almilam iyi olsun da sanırım Doğuma kadar kullanacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?