2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende ozaman kontrole gittigimde sorarim magnezyumu, Tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Bence kendini oralara hazırlasan daha iyi olur canım hatta yavaştan eşine de empoze et sen nede olsa hayat müşterek dimi ama

Bakin siz begenirsiniz araba bagajinada sigiyorsa pratikse banada haber verirseniz memnun olurum markasi,nerden alicaksinuz vs..onlarida yazarsaniz memnun olurum.

Canım öncelikle biz buraya sıkıntimizi yazacak kadar samimi olduk diye düşünüyorum bence hiç önemli değil bunları burda paylaşman hatta hoşuma bile gider.
Diğer konuya gelecek olursam sınır hali öyle hissediyor olabilirsin hamilelik hormonu olayi büyütüyor olabilir. Gönlünü alınca geçer bence hislerin

Geçmiş olsun canım. Çok ayakta kalmak normalde yoruyor tüm hamileleri ama senin sıkıntın başka gibi.cok ağrın olması yani. Tez zamanda geçer umarım

Sağlıkla kucağına al oglusunu inşallah

Bende ritim bozukluğu var. Bazı zamanlar aralıksız oluyor bazen 1 hafta hiçbir şey olmuyor. İlaç kullanamıyorum tabi.. Kalp doktoru ilk 5 ay olabilir dedi ama bebim öncesinde de vardı.
Benim gebelik öncesinde hiç şikayetim yoktu yeni başladı doktoruma yazdım o da bir kardiyoloji görüşün demiş Gebelikte olabilir de demiş şimdi ben tedirgin olsam mı olmasam mı bilemedim

Selam canım ben bel ağrısından artık topallamaya başlamıştım magnezyuma başladım daha iyiyim kesinlikle kullanmalısın

Benim gebelik öncesinde hiç şikayetim yoktu yeni başladı doktoruma yazdım o da bir kardiyoloji görüşün demiş Gebelikte olabilir de demiş şimdi ben tedirgin olsam mı olmasam mı bilemedim
Canım tedirgin olacak hiçbir şey yok emin ol. Vücut bebeğe de kan pompalıyor yani çok normal çarpıntı olması.. Doktor bana sırt üstü yatma dedi. Bol su iç dedi. Bunları deneyebilirsin. Tabi bir kalp doktoruna da görün ki için rahat etsin.

Lepistesb agacsizkoalaa F Fulyaa82 ebru_can_ebru Elmothemonster Tikkabilla A ayse4401 Ebrulipapatya B Babybirds N Nooneknows Tikkabilla kızlar kusura bakmayın hepinizden tek tek özür dilerim sizlere cvp veremedim ben rahtsizlandim tasımdan dolayi idrar yolu enfeksiyonu oldum ondada ureme cıktı sağ böbregime iltihap sıçramış şismis 3 antibiyotige dirençli ciktı tedavi gormezsem dogum baslar dendi tedavi gorebilecegim antibiyotiklere alerjim cikti alerjim olmayan antibiyotiklerde kullandigimda bebegimi kaybedecegimi soyledi ve sonuc ilac kullanmazsam dogum basliyor 20 haftalik bebek yasamaz dendi anne cani bizim icin daha onemli oldugu icin bebege zarari olan antibiyotigi vereyim dedi kadın doğumcu Ben de kabul etmedim Bakırköy Devlet Hastanesi'ne enfeksiyon bölümüne gittim tahlillerimi gösterdim ve Muayene oldum Bakırköy'de daha önce hiç kullanmadım alerji yapıp yapmayacağı belli olmayan ama Bebeğime zararı olmayan bir antibiyotik yazdı iki kutu Normalde damar yolu antibiyotik almam gerekiyor ama alerji yaparsa ölümcül olduğu için hap olarak verdi alerji yapar ise hastaneye Yetiş'e bileceğim bir hap verdi ama bu ilaç bebeğime zarar vermeyecek kadın doğum Cuma kalsa bebeğe zarar veren ilacı verip beni iyileştirmek de Devlet Hastanesi O da Can biz elimizden geleni yapalım bebeği riske atmayalım Sen hemen hastaneye gelirsin bir şey olursa ikinizi de atmayalım riske dedi ve tedavime basladi

Kuzum geçmiş olsun allah ım seni de bebeğini de korusun inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Ağrılar çok kötü dayanılmaz oluyor bazen. Bir çözümü varsa tabii ona ulaşmak uygulamak lazım. Ama doktoruna danışmanı tavsiye ederim.
Bir kan değerlerine baktır kuzum öyle kullan her gebe de aynı etki etmiyor vitamin alıyor Muş’un decavit onun içinde de 200 mg magnezyum var
Geçmiş olsun canım. Çok ayakta kalmak normalde yoruyor tüm hamileleri ama senin sıkıntın başka gibi.cok ağrın olması yani. Tez zamanda geçer umarım
Selam canım ben bel ağrısından artık topallamaya başlamıştım magnezyuma başladım daha iyiyim kesinlikle kullanmalısın

çok teşekkür ederim arkadaşlar. aslında farklı bir magnezyum kullanıyorum. 1 gün içip 1 gün içmiyorum. doktor tavsiyesiyle. vitamin ilacım da vinelacti. bitince decavite başla dedi doktor. henüz bitmediği için başlamadım. biraz önce o kadar öyle ağrıdı ki çaresizlikten neye sarilacagimi şaşırdım galiba. önce duş aldım, sonra masaj yaptırdım. biraz hafifledi.

kontrolüm de dört hafta sonra maalesef. bel kaslarımı güçlendirecek egzersizleri yapabilir miyim diye soracağım. kendi başıma da yapmak istemiyorum. plesenta biraz aşağı yerleşimli bilmeden zarar vermek istemiyorum.

Canım benim ya çok çok geçmiş olsun umarım bebeğin ve sana birşey olmadan bu süreci sağlıkla atlatırsın. Yaşadığın psikolojik olarak eminim zor bir süreç olacak sürekli kötüyü düşünme bebeğini düşün.inşaallah en kısa sürede biter bu rahatsızlik. Rabbim büyük herşeyin en iyisini en güzelini ayarlamıştır.hakkinda hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm.dualarimdasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…