2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kizlar. Gebeliğin 17. Haftasindayim sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradilar. Bı hemşire arkadaşım 20. Haftada yaptırmami söyledi. Sizlere bı danışmak istedim siz bu aşıyı yaptırdınız mi bı de kaçıncı hafta da yaptırdınız cevap yazarsanız sevinirim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarim saat önce içtim ilacı insallah alerji yapmaz bebegim zarar gormeden sureci atlatirim

20 veya 20 den sonra yaptir Sağlık ocaklarında ki alet 20 den önce bebeğin kalp atışlarını duymuyor uyduruk bir alet bebeğin kalp atışını duymadan da o aşağı yapmıyorlar ilk çocukta 21'de oldu bu seferkini daha henüz olmadım ama kendi rahatsızlığından dolayı erteledim

Canım çooook geçmiş olsun, çok üzüldüm inan ki.. Dua edeceğim senin ve bebişin için, Allahın izniyle atlatacaksınız.

Bugün uğradım kalp sesini duydu. Bunların aleti güzel sanırım. Ama tereddutte kaldım erken yaptirirsam bı sıkıntı olur diye korkuyorum

Öncelikle cok geçmiş olsun, Allah hepimizin bebeğini korusun.. iyi düşünelim iyi olsun, umarım ilaç ise yarayacaktır..

Ahhhh kuzumm çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar bi zararı olmaz sana da bebeğine de inşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım dualarımız seninle

çok geçmiş olsun. ne kadar zor bir karar aşaması yasamissiniz. Allahım tüm kötü ihtimalleri uzak eylesin. insallah tedaviniz size de bebeğinize de zarar vermez, şifa verir... bol bol dua edelim...

Canım çok çok geçmiş olsun, çok dua edeceğim senin için inan. Tez zamanda iyilesirsin inşallah bebeğine sağlıkla kavusursun. Analık ne kadar kutsal iste, yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Allah bebeğini sana, seni bebeğine bağışlasın canım.

iyi çıkacaktır sonucunuz ben eminim, ikiliniz 15000 de 1 sonucta cok iyi. Ne zamana ayrıntılı ?
Kan sonucum haftaya çıkacak doktoru çıkınca arayacam gel deyince giderim şuan 18+5 im bakalım inşallah hayırlı sonuçlar olur

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun dilerim ağrısız sağlıklı sıhatlı bir sekilde hamileliklerinizi tamamlar kucaginiza alırsınız inşallah.İyiki varsınız sizleri seviyorum
Canım çooook geçmiş olsun, çok üzüldüm inan ki.. Dua edeceğim senin ve bebişin için, Allahın izniyle atlatacaksınız.
Öncelikle cok geçmiş olsun, Allah hepimizin bebeğini korusun.. iyi düşünelim iyi olsun, umarım ilaç ise yarayacaktır..
Ahhhh kuzumm çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar bi zararı olmaz sana da bebeğine de inşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım dualarımız seninle
çok geçmiş olsun. ne kadar zor bir karar aşaması yasamissiniz. Allahım tüm kötü ihtimalleri uzak eylesin. insallah tedaviniz size de bebeğinize de zarar vermez, şifa verir... bol bol dua edelim...
@Baharumut18 Çok geçmiş olsun canım. Neler olmuş böyle ya çok üzüldüm. Dua edicem senin için. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Kızlarrr herkes @Baharumut18 için”ya Şafii” esmasını okusun bol bol okuyabildiği kadar derdi veren rabbim bu güzel ismin anlamıyla inşallah dermanınıda verecek

Off kuzum çok dikkatli ol kendini de bebeğini de riske atma dualarım seninle Rabbim seni bir an önce iyi etsin bebegin de sağlıcakla büyüsün vaktinde de doğsun şimdi degil

İnşallah canım benim inşallah sen iyileş hayırlısıyla tez zamanda

Kız erkeğe dönmüş denir mi zaten erkekmiş kuzucuk hemen duzenliyeyim
Kuzum her hafta ultrasona giriyorum 5 haftadır kız dendi bugün erkek deyince biz şok. Haftaya ayrıntılı ultrason var . O kadar çok sağlık sorunuyla mücadele ederken Rabbim erkek bahşetmiş baş göz üstüne o da ben de sizler ve yavrularınız da sağlıklı olalım aslolan o.

Off kuzum çok dikkatli ol kendini de bebeğini de riske atma dualarım seninle Rabbim seni bir an önce iyi etsin bebegin de sağlıcakla büyüsün vaktinde de doğsun şimdi degil
Saol canim cok tesekkur ederim alerji durumum kizariklik kudesen gibi birsey degil dilim şisiyor nefes borum kapaniyor gebelik dısinda 2 defa başima geldi bogazimi delip nefes almami sagliyorlar kurtuluyorum insallah olmaz olursa hemen gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…