2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cnm simdi okuudm. Rabbim acil sifalar versin. Duamda olcksin ❤ baska topikteki arkdaslrima da solerim simdi. Insllh bisy olmicak. Rabbim tamamina erdirsin

Canım çok geçmiş olsun antibiyotikle savaşımız bitmiyor ama çok üzüldüm çok zor bir durumda kalmışsın inşallah senin de bebeğin de sağlığını tehlikeye atmayacak bir ilaç bulunur acil şifalar diliyorum sağ Salim kucağına alırsın inşallah

2 defa mi sen moralini yüksek tut gerek kalmaz alerjisiz geçirirsin inşallah rahatlasirsin

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun hepimiz saglikla alalim insallah

2 defa mi sen moralini yüksek tut gerek kalmaz alerjisiz
2 defa mi sen moralini yüksek tut gerek kalmaz alerjisiz geçirirsin inşallah rahatlasirsin
Insallah canim anne olmak kolay degil derlerdi inanmazdim Ben sezeryan doğumu da ağrı kesici siz ve antibiyotiksiz geçirdim kendi sağlığım için ama kızım için denemek zorundayım bir saati geçti içeli Allah'ıma şükürler olsun Bir şey olmadı inşallah da olmayacak

Kızlar acillllll şuan karnım sertleşiyor belime basınçlı ağrı giriyor nefesim kesiliyor . Geçiyor bir süre sonra tekrarlıyor. 1 saattir böyleyim. Oldu mu sizde yalancı şancı bilenler bilir ona benziyor

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsn bebeğini

Canım başka bşy olmasın. Gaz ağrısı falan. Yalancı sancı için erken değlmi

Hiç bilgim yok bu konuda, inşallah önemli bir şey değildir

bana olmuştu ve oluyor ama tekrarlayan değil. eğer tekrarlıyorsa direkt kadın doğum acile gidin. benim doktorum co olursa bir iğne yapılır acile git demişti.

B sinifi antibiyotikler gebelikte guvenli diye biliyorum. Cok cok gecmis olsun.umarim allerji yapmadan bir an once sikintilarinizdan kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…