2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaçıncı haftada yaptırdın canım. Cevap yazdığın içinde teşekkür ederim
Benim hemşirem 18.haftada cagırdı internette incelediğim kadarıyla 20.haftada cagırıyorlarmış.bazı doktorlar 1 doz bazıları iki doz diyomuş.3 doz olanı en saglıklısı yazıyor 20hafta sonra bundan 1ay sonra 2.doz 6 ay sonrada 3.doz yazılmış salı randevum var özeldeki doktorumşa sprucam

Kızlar hamileyken vajinal enfeksiyon yaşayan var mı? Belirtiniz neydi ve doktor nasıl bir tedavi önerdi? Sancılarımın ondan kaynaklandığını düşünüyorum artık, cumartesi doktora söyleyeceğim ama alttan bakar diye korkuyorum.

Banada kesin dendi 16.haftamda belkide değişti benimde alala nasıl oluyorsa gerci Doktorum bacakları acık suan net kız dedi ama cok var bu durumu yasayan. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması bence.

Ben henüz yaptırmadım. Bebeğimin hareketini hissetmem gerekiyormuş erken dedi bana hemşire.

Lepistesb Ben de hep kasilmalardan sikayetciyim malesef. Bende surekli olmaya basladi bebek iyice buyudukce. En son ultrasonumda buyuk bir fibroid gorduler. Bir de ilk hamilelikte olusan bir gobek fitigim var. ikisi de kasilmalarimi be agrilarimi tetikliyormus. Fibroid yaygin bir problem. Buyuklugu ve pozisyonu cok onemli. Simdilik doktorum acil birsey olmadikca ameliyat onermiyor. Basedilebilir agrilar mi diye sordu. agri kesici vermekten baska cozum yok malesef simdilik. Bende surekli agri kesici almak istemiyorum. en azindan bir sorun olursa agridan hissedebilirim diye dusunuyorum. Zaten baska sikintilar da olunca 30 dan sonra 3 gune 1 nst ye girmeye baslamami soyledi. her hafta zaten duzenli rapor da gonderiyorum. Boyle boyle bitecek insallah bu surec.

Son düzenleme:
Banada oluyordu 16. Haftamda kasılma olduğü soylendi magnezyumu 2 ye cikardilar ondan sonra tekrarlamadi birdaha

Canım cok geçmiş olsun agri kesici fazla almak istrmiyorum demissin ama agri kasılmayı tetikliyor mesela banada doktorum agrin oldugunda parol yada minoset kullan yoksa sanci başlatir kasilmayi arttirir demisti kasılmayı ağrisizda hissedersin karin bi anda taş gibi oluyor yeterli nefes alamadigini dusunuyorsun

insallah ben de sizin gibi dua ediyorum. hepimiz şu süreci hayırlısıyla sağlıkla bir gecirseydik. bu kasilmalar o kadar degisik ki sanki ilk gebeliğimmis hiç bir sey bilmiyormusum gibi beni endişelendiriyor.

Bana da 3 doz dendi. 2sini oldum biri kaldı ona da gtmem lazm bugnlerde. Geciktrdim. Benm anlamadığım bu aşı neden bu kadar değişkenlik gösteriyo doktora göre hemşireye görekafam gttkçe karışıyo bu aşı hakkında

insallah ben de sizin gibi dua ediyorum. hepimiz şu süreci hayırlısıyla sağlıkla bir gecirseydik. bu kasilmalar o kadar degisik ki sanki ilk gebeliğimmis hiç bir sey bilmiyormusum gibi beni endişelendiriyor.
İnşallh geçip gtcek sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alcaksnz kızlariçinizi ferah tutun bol bol dua edin. Rabbim yardımcınız olsun

Yarısını geçrdk az kaldı inşallh kuzularımıza kavuşmaya. İçinizi ferah tıtun bol bol dua edinsorunsuz atlatcz hepimiz inşallh

Bende 2018 de ki gebeligimde 2 doz olmustum 3.doza gitmeyi unuttum 2019 tekrar hamile oldum 3.dozu simdi vurulacagim ve bunun son oldugunu soylediler tek dozun yeterli oldugunu hatirlatma asısı dediler

Benımde yatarken donerken flan olmaya basladı otururken ve yururken gecıyor agrılar baskı mı yapıyor kasıklara anlamadım, bırde bu aksam cok hareketlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…