Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun dilerim ağrısız sağlıklı sıhatlı bir sekilde hamileliklerinizi tamamlar kucaginiza alırsınız inşallah.İyiki varsınız sizleri seviyorum
Kaçıncı haftada yaptırdın canım. Cevap yazdığın içinde teşekkür ederimBen ilk dozunu yaptırdım bu ayın sonunda 2.dozu yaptırcam
20 . Haftada yaptirma nedenini öğrenebilir miyim kafam karıştı da yarın gitsem mi gitmesem mi diyeBnm daha gelmedi vaktm. 20. Haftada yaptrcam insllh
Benim hemşirem 18.haftada cagırdı internette incelediğim kadarıyla 20.haftada cagırıyorlarmış.bazı doktorlar 1 doz bazıları iki doz diyomuş.3 doz olanı en saglıklısı yazıyor 20hafta sonra bundan 1ay sonra 2.doz 6 ay sonrada 3.doz yazılmış salı randevum var özeldeki doktorumşa sprucamKaçıncı haftada yaptırdın canım. Cevap yazdığın içinde teşekkür ederim
Banada kesin dendi 16.haftamda belkide değişti benimde alala nasıl oluyorsa gerci Doktorum bacakları acık suan net kız dedi ama cok var bu durumu yasayan. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması bence.Kuzum her hafta ultrasona giriyorum 5 haftadır kız dendi bugün erkek deyince biz şok. Haftaya ayrıntılı ultrason var . O kadar çok sağlık sorunuyla mücadele ederken Rabbim erkek bahşetmiş baş göz üstüne o da ben de sizler ve yavrularınız da sağlıklı olalım aslolan o.
Merhaba kizlar. Gebeliğin 17. Haftasindayim sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradilar. Bı hemşire arkadaşım 20. Haftada yaptırmami söyledi. Sizlere bı danışmak istedim siz bu aşıyı yaptırdınız mi bı de kaçıncı hafta da yaptırdınız cevap yazarsanız sevinirim
Ben girdim. 19+0 da yapildi.Kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı
Banada oluyordu 16. Haftamda kasılma olduğü soylendi magnezyumu 2 ye cikardilar ondan sonra tekrarlamadi birdahaKızlar acillllllşuan karnım sertleşiyor belime basınçlı ağrı giriyor nefesim kesiliyor . Geçiyor bir süre sonra tekrarlıyor. 1 saattir böyleyim. Oldu mu sizde yalancı şancı bilenler bilir ona benziyor
Canım cok geçmiş olsun agri kesici fazla almak istrmiyorum demissin ama agri kasılmayı tetikliyor mesela banada doktorum agrin oldugunda parol yada minoset kullan yoksa sanci başlatir kasilmayi arttirir demisti kasılmayı ağrisizda hissedersin karin bi anda taş gibi oluyor yeterli nefes alamadigini dusunuyorsunLepistesb Ben de hep kasilmalardan sikayetciyim malesef. Bende surekli olmaya basladi bebek iyice buyudukce. En son ultrasonumda buyuk bir fibroid gorduler. Bir de ilk hamilelikte olusan bir gobek fitigim var. ikisi de kasilmalarimi be agrilarimi tetikliyormus. Fibroid yaygin bir problem. Buyuklugu ve pozisyonu cok onemli. Simdilik doktorum acil birsey olmadikca ameliyat onermiyor. Basedilebilir agrilar mi diye sordu. agri kesici vermekten baska cozum yok malesef simdilik. Bende surekli agri kesici almak istemiyorum. en azindan bir sorun olursa agridan hissedebilirim diye dusunuyorum. Zaten baska sikintilar da olunca 30 dan sonra 3 gune 1 nst ye girmeye baslamami soyledi. her hafta zaten duzenli rapor da gonderiyorum. Boyle boyle bitecek insallah bu surec.
insallah ben de sizin gibi dua ediyorum. hepimiz şu süreci hayırlısıyla sağlıkla bir gecirseydik. bu kasilmalar o kadar degisik ki sanki ilk gebeliğimmis hiç bir sey bilmiyormusum gibi beni endişelendiriyor.Lepistesb Ben de hep kasilmalardan sikayetciyim malesef. Bende surekli olmaya basladi bebek iyice buyudukce. En son ultrasonumda buyuk bir fibroid gorduler. Bir de ilk hamilelikte olusan bir gobek fitigim var. ikisi de kasilmalarimi be agrilarimi tetikliyormus. Fibroid yaygin bir problem. Buyuklugu ve pozisyonu cok onemli. Simdilik doktorum acil birsey olmadikca ameliyat onermiyor. Basedilebilir agrilar mi diye sordu. agri kesici vermekten baska cozum yok malesef simdilik. Bende surekli agri kesici almak istemiyorum. en azindan bir sorun olursa agridan hissedebilirim diye dusunuyorum. Zaten baska sikintilar da olunca 30 dan sonra 3 gune 1 nst ye girmeye baslamami soyledi. her hafta zaten duzenli rapor da gonderiyorum. Boyle boyle bitecek insallah bu surec.
Bana da 3 doz dendi. 2sini oldum biri kaldı ona da gtmem lazm bugnlerde. Geciktrdim. Benm anlamadığım bu aşı neden bu kadar değişkenlik gösteriyo doktora göre hemşireye göreBenim hemşirem 18.haftada cagırdı internette incelediğim kadarıyla 20.haftada cagırıyorlarmış.bazı doktorlar 1 doz bazıları iki doz diyomuş.3 doz olanı en saglıklısı yazıyor 20hafta sonra bundan 1ay sonra 2.doz 6 ay sonrada 3.doz yazılmış salı randevum var özeldeki doktorumşa sprucam
İnşallh geçip gtcek sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alcaksnz kızlarinsallah ben de sizin gibi dua ediyorum. hepimiz şu süreci hayırlısıyla sağlıkla bir gecirseydik. bu kasilmalar o kadar degisik ki sanki ilk gebeliğimmis hiç bir sey bilmiyormusum gibi beni endişelendiriyor.
Yarısını geçrdk az kaldı inşallh kuzularımıza kavuşmaya. İçinizi ferah tıtun bol bol dua edinLepistesb Ben de hep kasilmalardan sikayetciyim malesef. Bende surekli olmaya basladi bebek iyice buyudukce. En son ultrasonumda buyuk bir fibroid gorduler. Bir de ilk hamilelikte olusan bir gobek fitigim var. ikisi de kasilmalarimi be agrilarimi tetikliyormus. Fibroid yaygin bir problem. Buyuklugu ve pozisyonu cok onemli. Simdilik doktorum acil birsey olmadikca ameliyat onermiyor. Basedilebilir agrilar mi diye sordu. agri kesici vermekten baska cozum yok malesef simdilik. Bende surekli agri kesici almak istemiyorum. en azindan bir sorun olursa agridan hissedebilirim diye dusunuyorum. Zaten baska sikintilar da olunca 30 dan sonra 3 gune 1 nst ye girmeye baslamami soyledi. her hafta zaten duzenli rapor da gonderiyorum. Boyle boyle bitecek insallah bu surec.
Bende 2018 de ki gebeligimde 2 doz olmustum 3.doza gitmeyi unuttum 2019 tekrar hamile oldum 3.dozu simdi vurulacagim ve bunun son oldugunu soylediler tek dozun yeterli oldugunu hatirlatma asısı dedilerBana da 3 doz dendi. 2sini oldum biri kaldı ona da gtmem lazm bugnlerde. Geciktrdim. Benm anlamadığım bu aşı neden bu kadar değişkenlik gösteriyo doktora göre hemşireye görekafam gttkçe karışıyo bu aşı hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?