2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haklisiniz agri da kasilmayi tetikleyebilir. @Baharumut18

ben de esime soruyorum surekli ilk hamileligimde bu kadar agri kasilma oluyor muydu diye. Sanki o cekmis agrilari gibi O zaman gec baslamisti diye hatirliyorum. Elbette bir hayir vardir bunlarda da . dediginiz gibi yarisi bitti az kaldi insallah. hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah bebisler D dilzar T Tbfth

Cok gecmis ols
Çok gecmis olsun cok uzuldum Insallah ilaclar iyi gelir ve bebekte sizde
Çok gecmis olsun cok uzuldum Insallah ilaclar iyi gelir ve bebekte sizde iyi olursunuz Allah size bebeginize saglik versin korusun,Dualarim sizinle

Ben de öyle hatırlıyorum ama ilk hamilelikte Onların bir kasılma olduğunu bilmiyordum gazdan dolayı sıkıştığı mı yediğim şeylerin dokunduğunu düşünüyordum şimdi biliyorum O yüzden erken başladığını düşünüyorum belki de o zaman derken başlamıştı

İyi geceler kızlar bi sorum olacaktı rahim ağzı kısalığı kaçıncı haftada belli oluyor acaba
Biraz sizin hasta gecmisinize bagli. Oncesinde bir dusuk yada erken dogum gecmisiniz varsa 12. hafta civari olcuyorlar. Diger turlu sikayetiniz olmadikca bakmiyorlar detayli utrasonda olcuyorlar genellikle.

Ben de ilkinde o kasilmalari bebegin dizi poposu omzu falan olarak yorumluyordum kendi kendime İkinci gebeliklerde daha erken baslamasi normal aslinda da bu kadar degil tabi. Tedbirli olmakta fayda var yine de.

Biraz sizin hasta gecmisinize bagli. Oncesinde bir dusuk yada erken dogum gecmisiniz varsa 12. hafta civari olcuyorlar. Diger turlu sikayetiniz olmadikca bakmiyorlar detayli utrasonda olcuyorlar genellikle.
Ben şuan 19 haftadayım 10.haftaydı galiba ölçtügünde emin degilim ozaman normaldi bu benim ilk gebeligim şimdi bakılırsa doğru sonuç verirmi

Hiçbir fikrim yok ama iyi bişey sonuçta seker yüklemesini yaptırmıycam kan verip degerlerime baktırırım yeter

Kac dakika sürdü.devletede gidiyorum orda kısa baktı sanki perintolog bu hafta kendi doktorumada gidicem
Benim ki 40 dk kadar surdu. ama doktor bebek resmen bize modellik yapti dedi. Ugrastirmadi hic. Ilk hamileligimde 1 saatten fazlaydi. Hatta ara verip devam etmistim. Bazi goruntuleri alamamistik . Artik yapan kisinin patigiyle mi yoksa bebekle mi alakali bilemiyorum.

Akıllı bıdık bu annesi.yüzünü kalbini falan görmesi için dönmemesi gerekiyomuşya inş sakin olur bir kere yapıldı aslında devlette doktor ugrastı down sendromu riski bizde biraz yüksekti gördüğüm sıkıntı yok dedi inş hep böyle saglıklı haberlerini alırız bebişlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…