Hem doktorm soledi hem de saglik ocagindakiler soledi.20 . Haftada yaptirma nedenini öğrenebilir miyim kafam karıştı da yarın gitsem mi gitmesem mi diye
DoğrudurHis çok güzel oluyor ama büyüdükçe acıtıyor
12 haftadan sonraİyi geceler kızlar bi sorum olacaktı rahim ağzı kısalığı kaçıncı haftada belli oluyor acaba
Çok gecmis olsun cok uzuldum Insallah ilaclar iyi gelir ve bebekte sizde@Lepistesb @agacsizkoalaa F Fulyaa82 @ebru_can_ebruElmothemonster @Tikkabilla @ayse4401 @Ebrulipapatya @Babybirds @Nooneknows @Tikkabilla kızlar kusura bakmayın hepinizden tek tek özür dilerim sizlere cvp veremedim ben rahtsizlandim tasımdan dolayi idrar yolu enfeksiyonu oldum ondada ureme cıktı sağ böbregime iltihap sıçramış şismis 3 antibiyotige dirençli ciktı tedavi gormezsem dogum baslar dendi tedavi gorebilecegim antibiyotiklere alerjim cikti alerjim olmayan antibiyotiklerde kullandigimda bebegimi kaybedecegimi soyledi ve sonuc ilac kullanmazsam dogum basliyor 20 haftalik bebek yasamaz dendi anne cani bizim icin daha onemli oldugu icin bebege zarari olan antibiyotigi vereyim dedi kadın doğumcu Ben de kabul etmedim Bakırköy Devlet Hastanesi'ne enfeksiyon bölümüne gittim tahlillerimi gösterdim ve Muayene oldum Bakırköy'de daha önce hiç kullanmadım alerji yapıp yapmayacağı belli olmayan ama Bebeğime zararı olmayan bir antibiyotik yazdı iki kutu Normalde damar yolu antibiyotik almam gerekiyor ama alerji yaparsa ölümcül olduğu için hap olarak verdi alerji yapar ise hastaneye Yetiş'e bileceğim bir hap verdi ama bu ilaç bebeğime zarar vermeyecek kadın doğum Cuma kalsa bebeğe zarar veren ilacı verip beni iyileştirmek de Devlet Hastanesi O da Can biz elimizden geleni yapalım bebeği riske atmayalım Sen hemen hastaneye gelirsin bir şey olursa ikinizi de atmayalım riske dedi ve tedavime basladi
Çok gecmis olsun cok uzuldum Insallah ilaclar iyi gelir ve bebekte sizde iyi olursunuz Allah size bebeginize saglik versin korusun,Dualarim sizinle@Lepistesb @agacsizkoalaa F Fulyaa82 @ebru_can_ebruElmothemonster @Tikkabilla @ayse4401 @Ebrulipapatya @Babybirds @Nooneknows @Tikkabilla kızlar kusura bakmayın hepinizden tek tek özür dilerim sizlere cvp veremedim ben rahtsizlandim tasımdan dolayi idrar yolu enfeksiyonu oldum ondada ureme cıktı sağ böbregime iltihap sıçramış şismis 3 antibiyotige dirençli ciktı tedavi gormezsem dogum baslar dendi tedavi gorebilecegim antibiyotiklere alerjim cikti alerjim olmayan antibiyotiklerde kullandigimda bebegimi kaybedecegimi soyledi ve sonuc ilac kullanmazsam dogum basliyor 20 haftalik bebek yasamaz dendi anne cani bizim icin daha onemli oldugu icin bebege zarari olan antibiyotigi vereyim dedi kadın doğumcu Ben de kabul etmedim Bakırköy Devlet Hastanesi'ne enfeksiyon bölümüne gittim tahlillerimi gösterdim ve Muayene oldum Bakırköy'de daha önce hiç kullanmadım alerji yapıp yapmayacağı belli olmayan ama Bebeğime zararı olmayan bir antibiyotik yazdı iki kutu Normalde damar yolu antibiyotik almam gerekiyor ama alerji yaparsa ölümcül olduğu için hap olarak verdi alerji yapar ise hastaneye Yetiş'e bileceğim bir hap verdi ama bu ilaç bebeğime zarar vermeyecek kadın doğum Cuma kalsa bebeğe zarar veren ilacı verip beni iyileştirmek de Devlet Hastanesi O da Can biz elimizden geleni yapalım bebeği riske atmayalım Sen hemen hastaneye gelirsin bir şey olursa ikinizi de atmayalım riske dedi ve tedavime basladi
Ben de öyle hatırlıyorum ama ilk hamilelikte Onların bir kasılma olduğunu bilmiyordum gazdan dolayı sıkıştığı mı yediğim şeylerin dokunduğunu düşünüyordum şimdi biliyorum O yüzden erken başladığını düşünüyorum belki de o zaman derken başlamıştıHaklisiniz agri da kasilmayi tetikleyebilir. @Baharumut18
ben de esime soruyorum surekli ilk hamileligimde bu kadar agri kasilma oluyor muydu diye. Sanki o cekmis agrilari gibiO zaman gec baslamisti diye hatirliyorum. Elbette bir hayir vardir bunlarda da . dediginiz gibi yarisi bitti az kaldi insallah. hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah bebisler D dilzar T Tbfth
Biraz sizin hasta gecmisinize bagli. Oncesinde bir dusuk yada erken dogum gecmisiniz varsa 12. hafta civari olcuyorlar. Diger turlu sikayetiniz olmadikca bakmiyorlar detayli utrasonda olcuyorlar genellikle.İyi geceler kızlar bi sorum olacaktı rahim ağzı kısalığı kaçıncı haftada belli oluyor acaba
Ben de ilkinde o kasilmalari bebegin dizi poposu omzu falan olarak yorumluyordum kendi kendimeBen de öyle hatırlıyorum ama ilk hamilelikte Onların bir kasılma olduğunu bilmiyordum gazdan dolayı sıkıştığı mı yediğim şeylerin dokunduğunu düşünüyordum şimdi biliyorum O yüzden erken başladığını düşünüyorum belki de o zaman derken başlamıştı
Ben şuan 19 haftadayım 10.haftaydı galiba ölçtügünde emin degilim ozaman normaldi bu benim ilk gebeligim şimdi bakılırsa doğru sonuç verirmiBiraz sizin hasta gecmisinize bagli. Oncesinde bir dusuk yada erken dogum gecmisiniz varsa 12. hafta civari olcuyorlar. Diger turlu sikayetiniz olmadikca bakmiyorlar detayli utrasonda olcuyorlar genellikle.
Hiçbir fikrim yok ama iyi bişey sonuçta seker yüklemesini yaptırmıycam kan verip degerlerime baktırırım yeterBana da 3 doz dendi. 2sini oldum biri kaldı ona da gtmem lazm bugnlerde. Geciktrdim. Benm anlamadığım bu aşı neden bu kadar değişkenlik gösteriyo doktora göre hemşireye görekafam gttkçe karışıyo bu aşı hakkında
Kac dakika sürdü.devletede gidiyorum orda kısa baktı sanki perintolog bu hafta kendi doktorumada gidicemBen girdim. 19+0 da yapildi.
Özeldeki 22.hafta ideal dedi.20-24 arası yapılıyorBide kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırmalıyiım
Benim doktorumda ben detaylı bakıyorum gerek yok dedi ama yaptırmak istiyorumÖzeldeki 22.hafta ideal dedi.20-24 arası yapılıyor
Arkadasım özel bir merkezde baktırmıştı öyle bişeyde düşünebilirsinizBenim doktorumda ben detaylı bakıyorum gerek yok dedi ama yaptırmak istiyorum
Benim ki 40 dk kadar surdu. ama doktor bebek resmen bize modellik yapti dedi. Ugrastirmadi hic. Ilk hamileligimde 1 saatten fazlaydi. Hatta ara verip devam etmistim. Bazi goruntuleri alamamistik . Artik yapan kisinin patigiyle mi yoksa bebekle mi alakali bilemiyorum.Kac dakika sürdü.devletede gidiyorum orda kısa baktı sanki perintolog bu hafta kendi doktorumada gidicem
Sağol canım bakacam artıkArkadasım özel bir merkezde baktırmıştı öyle bişeyde düşünebilirsiniz
Akıllı bıdık bu annesi.yüzünü kalbini falan görmesi için dönmemesi gerekiyomuşya inş sakin olur bir kere yapıldı aslında devlette doktor ugrastı down sendromu riski bizde biraz yüksekti gördüğüm sıkıntı yok dedi inş hep böyle saglıklı haberlerini alırız bebişlerimizinBenim ki 40 dk kadar surdu. ama doktor bebek resmen bize modellik yapti dedi. Ugrastirmadi hic. Ilk hamileligimde 1 saatten fazlaydi. Hatta ara verip devam etmistim. Bazi goruntuleri alamamistik . Artik yapan kisinin patigiyle mi yoksa bebekle mi alakali bilemiyorum.
Teoride 18-21 ama oncesi ve sonrasinda da yapabiliyorlar. Doktorlarin hepsi farkli soyluyor.Bide kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırmalıyiım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?