- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
Ne yaptın canım nasıl oldun?Evet şuan gidiyorum acile
Canım benim özür ne demek, çok geçmiş olsun.Lepistesb agacsizkoalaa @Fulyaa82 ebru_can_ebru Elmothemonster Tikkabilla @ayse4401 @Ebrulipapatya B Babybirds N Nooneknows Tikkabilla kızlar kusura bakmayın hepinizden tek tek özür dilerim sizlere cvp veremedim ben rahtsizlandim tasımdan dolayi idrar yolu enfeksiyonu oldum ondada ureme cıktı sağ böbregime iltihap sıçramış şismis 3 antibiyotige dirençli ciktı tedavi gormezsem dogum baslar dendi tedavi gorebilecegim antibiyotiklere alerjim cikti alerjim olmayan antibiyotiklerde kullandigimda bebegimi kaybedecegimi soyledi ve sonuc ilac kullanmazsam dogum basliyor 20 haftalik bebek yasamaz dendi anne cani bizim icin daha onemli oldugu icin bebege zarari olan antibiyotigi vereyim dedi kadın doğumcu Ben de kabul etmedim Bakırköy Devlet Hastanesi'ne enfeksiyon bölümüne gittim tahlillerimi gösterdim ve Muayene oldum Bakırköy'de daha önce hiç kullanmadım alerji yapıp yapmayacağı belli olmayan ama Bebeğime zararı olmayan bir antibiyotik yazdı iki kutu Normalde damar yolu antibiyotik almam gerekiyor ama alerji yaparsa ölümcül olduğu için hap olarak verdi alerji yapar ise hastaneye Yetiş'e bileceğim bir hap verdi ama bu ilaç bebeğime zarar vermeyecek kadın doğum Cuma kalsa bebeğe zarar veren ilacı verip beni iyileştirmek de Devlet Hastanesi O da Can biz elimizden geleni yapalım bebeği riske atmayalım Sen hemen hastaneye gelirsin bir şey olursa ikinizi de atmayalım riske dedi ve tedavime basladi
Canım çok teşekkür ediyorum, inşallah
Cok tesekkur ederim kizinizada cok cok gecmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyilesir sağligina kavusur Hepimiz Allah a emanetiz nerede varsa Allah herkesin yardimcisi olsun sifa versinCanım benim özür ne demek, çok geçmiş olsun.İyi ve sağlıkla geçecek inşallah Benim yavrum da iyileşemedi, neredeyse hiç uyumuyorum, hep dua ediyorum zaten, "ya şafi" çekiyorum sürekli. Besmele ve ayetel kürsi de iyi geliyor çok onlar da dilimde... Çünkü saati saatine ilaçlarını vermeme rağmen uzadı iyileşmesi, maneviyata sığınmaktan başka çare kalmıyor sağlık diliyorum bolca hepimize İyilik sağlık haberlerimizi paylaşalım inşallah
Dediginiz gibi atak zamani olabilir. 2 yas molar disleri de geliyor olabilir. insallah sabaha birseyi kalmazCanım çok teşekkür ediyorum, inşallah
Bu kadar uzun sürmezdiGün içinde iyi ediyorum akşama tekrar aynı oluyor
Bir de sinirlerim laçka oldu bugün biraz sesimi yükselttim oğluma çünkü yaklaşık iki saat hiç susmadan sebepsiz yere ağladı. Her zaman kucaklaşırdık bu sefer hiç ama hiç birşey istemedi, beni itti, kucağımdan yere atladı, yerde de sadece tepinmek istedi. Avazı çıktığı kadar bağırarak ve ağlayarak. Anlıyorum hasta ama kulaklarımı kapattım duymamak için. 2 yaş atağı da var. Tartışmayı yanında yapmadık ama gerginliği de hissediyor. Bir uçağın düşmesi için gerekli tüm ihtimaller bir araya gelmiş gibi oldu inanın. Çaresiz, uykusuz, yorgun, üzüntülü geçti bugün benim içinYarın ola hayrola bakalım.
Kendi ebeliğimi yapıyorum19. Hafta yani sizi de hemsireniz mi aradi
Canım çok teşekkür ediyorum, inşallah
Bu kadar uzun sürmezdiGün içinde iyi ediyorum akşama tekrar aynı oluyor
Bir de sinirlerim laçka oldu bugün biraz sesimi yükselttim oğluma çünkü yaklaşık iki saat hiç susmadan sebepsiz yere ağladı. Her zaman kucaklaşırdık bu sefer hiç ama hiç birşey istemedi, beni itti, kucağımdan yere atladı, yerde de sadece tepinmek istedi. Avazı çıktığı kadar bağırarak ve ağlayarak. Anlıyorum hasta ama kulaklarımı kapattım duymamak için. 2 yaş atağı da var. Tartışmayı yanında yapmadık ama gerginliği de hissediyor. Bir uçağın düşmesi için gerekli tüm ihtimaller bir araya gelmiş gibi oldu inanın. Çaresiz, uykusuz, yorgun, üzüntülü geçti bugün benim içinYarın ola hayrola bakalım.
20 de girdim bebek biraz önden gidiyormuş 21 gibiydi yani 1 buçuk saat sürdü. 20 ve 23 arası en uygun zamanmış.Bide kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırmalıyiım
Bu hafta ayrıntılıya girdim bir buçuk saat sürdü rapor yazmasıyla beraber 1 saat 45 dakika.Kac dakika sürdü.devletede gidiyorum orda kısa baktı sanki perintolog bu hafta kendi doktorumada gidicem
Çok geçmiş olsun çok güzel dinlen kuzum durdu ise daha bir şey olmaz Allah’ın izniyleKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Kızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?