2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım benim özür ne demek, çok geçmiş olsun. İyi ve sağlıkla geçecek inşallah Benim yavrum da iyileşemedi, neredeyse hiç uyumuyorum, hep dua ediyorum zaten, "ya şafi" çekiyorum sürekli. Besmele ve ayetel kürsi de iyi geliyor çok onlar da dilimde... Çünkü saati saatine ilaçlarını vermeme rağmen uzadı iyileşmesi, maneviyata sığınmaktan başka çare kalmıyor sağlık diliyorum bolca hepimize İyilik sağlık haberlerimizi paylaşalım inşallah

Tam okuyamıyorum mesajları ama sağlık haberlerinizi paylaşırsınız inşallah Kasılmalar, ağrılar azalsın. Sağlıkla tamamlasaydık bu haftaları Ben de eş kişisiyle kavgalıyım. Beni sinir etti. Oğlum hasta olduğu için kreşe gidemiyor evde , onun yanında yapamıyorum ama oğlum iyileşsin hakkından geleceğim. Hamile kadını üzmek ne demektir ya haksız yere. Kasılmam yok ama başlamak üzere üzüntüden. Hemen aşağı baskı yapıyor. Bu arada vitamin ve omega 3 ü kestiğimden beri kaşınmıyorum, bir de çok nemlendiriyorum. Onlar geçti. Ama bu sefer adam başladı. Hiç rahat yok!

Kasintilarinizin gectigine sevindim insallah ufaklik da tez zamanda iyilesir B Babybirds
Canım çok teşekkür ediyorum, inşallah
Bu kadar uzun sürmezdi Gün içinde iyi ediyorum akşama tekrar aynı oluyor
Bir de sinirlerim laçka oldu bugün biraz sesimi yükselttim oğluma çünkü yaklaşık iki saat hiç susmadan sebepsiz yere ağladı. Her zaman kucaklaşırdık bu sefer hiç ama hiç birşey istemedi, beni itti, kucağımdan yere atladı, yerde de sadece tepinmek istedi. Avazı çıktığı kadar bağırarak ve ağlayarak. Anlıyorum hasta ama kulaklarımı kapattım duymamak için. 2 yaş atağı da var. Tartışmayı yanında yapmadık ama gerginliği de hissediyor. Bir uçağın düşmesi için gerekli tüm ihtimaller bir araya gelmiş gibi oldu inanın. Çaresiz, uykusuz, yorgun, üzüntülü geçti bugün benim için Yarın ola hayrola bakalım.

Cok tesekkur ederim kizinizada cok cok gecmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyilesir sağligina kavusur Hepimiz Allah a emanetiz nerede varsa Allah herkesin yardimcisi olsun sifa versin

Dediginiz gibi atak zamani olabilir. 2 yas molar disleri de geliyor olabilir. insallah sabaha birseyi kalmaz

@Baharumut18 Lepistesb kızlar ne olmuş öyle ya? Şimdi gördüm ben yazdıklarınızı. İkiniz içinde çok üzüldüm, bol bol dua edicem. Şimdi nasılsınız peki var mı bir gelişme? Rabbim tez zamanda sağlık,sıhhat versin inşallah.

Ah canım çok geçmiş olsun. Hastalığı hep uzun mu sürer bebişin yemesi içmesi nasıl? Seninde dediğin gibi hem yorgunsun hem üzgünsün hem hormonlar devrede. Tartışmalarda kaçınılmaz oluyor maalesef. Eminim sakin kafayla her sorunu çözersin sana güç kuvvet, bebişine acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun çok güzel dinlen kuzum durdu ise daha bir şey olmaz Allah’ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım. Daha yeni gördüm ben mesajlarını çok şükür iyisiniz ama. Allah tekrarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…