Kızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Kizlar kimse tetanoz aşısı yaptırmadı ya
Canım inşallah tekrarlamaz. Merdivenden nasıl düştn ya çok geçmiş olsun. Aman ya allah korusun bebişlerimizi de bizi deKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Canım çok dikkat et kendine aman. Çok geçmiş olsun. Yat dinlen bol bol. Zorlama kendini.Kızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Çok geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin tez zamandaKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Ben doktora sordum vurul mutlaka dedi fırsat bulursam gitcemKızlAr tetanoz aşısı vurulaN yada vurulmayacam diyen var mı nedir fikirleriniz?
Kızlar dünkü bebek arabası konusuna istinaden yazıyorum.
Dün bahsettiğim Baby&plus markasının Canyon travel sistem bebek arabasını inceledim ve aldım.
Travel sistem bebek arabaları gözüme daha kullanışlı gibi görünüyor. Fiyat bakımından en uygunu e-bebekte ki bu markanın modeliydi. Katlamak ve kurmak zor değil ama tabi biraz pratik istiyor. Portbebe kısmı oldukça geniş hem yatar pozisyon da kullanılıyor hem de aşağıya doğru indirip çocuk büyüdüğünde oturur pozisyona getirilebiliyor. 3-4 Yaşa kadar rahat kullanılır gibi duruyor. Hem size bakar şekilde hem dışarı bakar şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Çok küçük bir arabanız yoksa bütün parçaları bagaja sığar. Eğer arabanız küçükse tekerleklerini çıkarmanız gerekebilir arabaya koymak için. Üst portbebe kısmı biraz fazla büyük evde yer konusunda sıkıntı çekilebilir kaldırmak için komple sökmek gerekiyor şahsen benim evde fazla yerim olmadığı için bu konu biraz sıkıntılı. Yenidoğan döneminde kullanılacak puset kısmı hafif tekerlekli kısma rahatça takılıp çıkarılıyor. Biraz küçük ama zaten ben ilk 6 ay bunu kullanırım diye düşündüm biraz büyüyüp oturmaya başladığında ayrıca yükseklik ayarlı oto koltuklarından alacağım puset zaten olmaz 1 yaşından sonra mecburen oto koltuğu edinmek lazım. Kurulu hali ebat olarak biraz fazla büyük alışana kadar kullanmak zor olabilir belki biraz ama alıştıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Açıkçası benim içime sindi aldım umarım kullanışlıdır deneyip göreceğiz.
Eki Görüntüle 2557637
Cok üzüldüm cok geçmiş olsun insallah birdaha olmaz dikkat et kendine Allah seni ve bebegini korusunKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Saol canim iyiyim sukürler olsun sen nasılsin@Baharumut18 sen nasıl oldun canım. Dün gece hep aklımdaydın.
Sagol canim tesekkur ederim Allah razi olsunLepistesb @Baharumut18 çok geçmiş olsun bayadır giremiyorum siteye şimdi fırsatım oldu. Çok üzgünüm, sizin için dua edeceğim.
Tesekkur ederim canim üzulme derdi veren Allah dermaninida verecek sen kendine dikkat et kendini bebegini koru stres olma tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?