2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnşallah tekrarı olmasın. Bugün yat dinlen sadece kendini hiç yorma.

Kizlar kimse tetanoz aşısı yaptırmadı ya

Beni 18. haftada aradılar. Doktor kontrolümü bekledim sormadan yaptırmak istemedim. 19. haftada kontrole gittikten sonra doktorum onay verdi 19. haftanın ortalarında gidip aşıyı yaptırdım canım.

Canım inşallah tekrarlamaz. Merdivenden nasıl düştn ya çok geçmiş olsun. Aman ya allah korusun bebişlerimizi de bizi de

Canım çok dikkat et kendine aman. Çok geçmiş olsun. Yat dinlen bol bol. Zorlama kendini.

Ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar kasilmalardan mıdır nedendir suan bütün vücut kaslarım ağrıyor . Hemde düşmeden kaynaklı bileğim dizlerim fena halde. Yinede bunları çok umursamiyorum rahim kasılmasın da yine dün kasılmalar bebegide mahvetti saatlerce içerde fır döndü yavrum

Çok geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin tez zamanda

Kızlar dünkü bebek arabası konusuna istinaden yazıyorum.
Dün bahsettiğim Baby&plus markasının Canyon travel sistem bebek arabasını inceledim ve aldım.
Travel sistem bebek arabaları gözüme daha kullanışlı gibi görünüyor. Fiyat bakımından en uygunu e-bebekte ki bu markanın modeliydi. Katlamak ve kurmak zor değil ama tabi biraz pratik istiyor. Portbebe kısmı oldukça geniş hem yatar pozisyon da kullanılıyor hem de aşağıya doğru indirip çocuk büyüdüğünde oturur pozisyona getirilebiliyor. 3-4 Yaşa kadar rahat kullanılır gibi duruyor. Hem size bakar şekilde hem dışarı bakar şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Çok küçük bir arabanız yoksa bütün parçaları bagaja sığar. Eğer arabanız küçükse tekerleklerini çıkarmanız gerekebilir arabaya koymak için. Üst portbebe kısmı biraz fazla büyük evde yer konusunda sıkıntı çekilebilir kaldırmak için komple sökmek gerekiyor şahsen benim evde fazla yerim olmadığı için bu konu biraz sıkıntılı. Yenidoğan döneminde kullanılacak puset kısmı hafif tekerlekli kısma rahatça takılıp çıkarılıyor. Biraz küçük ama zaten ben ilk 6 ay bunu kullanırım diye düşündüm biraz büyüyüp oturmaya başladığında ayrıca yükseklik ayarlı oto koltuklarından alacağım puset zaten olmaz 1 yaşından sonra mecburen oto koltuğu edinmek lazım. Kurulu hali ebat olarak biraz fazla büyük alışana kadar kullanmak zor olabilir belki biraz ama alıştıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Açıkçası benim içime sindi aldım umarım kullanışlıdır deneyip göreceğiz.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan inşallah. Benimde aklımda dursun alacağım zaman kesin incelerim.

Lepistesb ve @Baharumut18 Çok geçmiş olsun.

Haftalardır yoktum, inşallah herkes iyidir.

Bugün tetanoz aşısı oldum. Maalesef doktorum tayin istedi gitti. Doktorsuz kaldım. Mecburen özele gideceğim. Haftaya randevum var.

Onun haricinde güzel fikirler verebilirim kızlar. Beşiğimi aldım. Asansörlü, yatak seviyesi ayarlanabilir, anne yatağına sabitlenme özelliği var. Sallanabiliyor. Sabitlenebiliyor. Yatağı, yorganı, yastığı, alezi, cibinliği, çarşafı hepsi içinde geliyor. Kurduk ve çok beğendim. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur bebeğimize. Bebek arabamizi da aldık (hediye). Yenidoğana en uygun oyuncak olarak oyun halısı aldım. Anne bebek çantası aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Herkes de en güzeline sahip olsun inşallah. Beşiği ekliyorum, fikir olsun sizlere de. İsteyenlere diğer ürünlerin de fotoğrafını eklerim.

Kızlar şimdi size bir link yollayacağım. Bu sayfa hakkında fikri olan varmı.
Ne düşünüyorsunuz bu aşılar hakkında.bebege yapılan aşılar ve çocuklarımıza içirdigimiz bir ton ilaçlar hakkında.

Cok üzüldüm cok geçmiş olsun insallah birdaha olmaz dikkat et kendine Allah seni ve bebegini korusun

C cecenn Teşekkür ederim canım. Birbirimize fikir olsun işte yarın öbür gün alırken kararsızlığı bir nebze olsun giderir.

K Kuf Güzel günlerde kullanın inş. Ben de bu beşik modellerine bakıyorum yakın zamanda almayı planlıyorum.Hazır beşiği kurmuşsunuz bir soru sorayım, ön taraftaki bariyer yani anne yanını ayıran kısım beşik kurulduktan sonra takıp çıkarılıyor mu yoksa kurulum aşamasında mı takmak gerekiyor. Beşiği kurduktan sonra tamamen sökmeden hem anne yanı hem normal kullanmak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…