2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet mümkün. Çünkü asansörlü. Aşağı indirince anne yani oluyor. İsterseniz tamamen çıkarabilirsiniz de.

Bu arada balık yağı kullanmaya başladım. Marka konusunda kararsız olan varsa bilgi verebilirim.

çok çok geçmiş olsun. insallah tüm sıkıntılarınız birer birer çözülür. Rabbim ferahlık versin size de minik oğlunuza da.

çok güzel. tüm aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanın insallah.

Reactions: Kuf
çok çok geçmiş olsun. insallah bu son olur. tekrar yasamazsınız...

İyi günlerde kullan hepsini inşallah. Beşik tam benim istediğim model. Nereden aldın acaba uygun mu fiyatı? Sağlıkla gelip içinde uyusun kuzular. Çanta olarak hangisini tercih ettin. Instagramda gezerken sürekli karşıma çıkıyor bir model burada bir yakınımda almış. Onu almayı düşünüyorum ama senin aldığında fikir olabilir bizlere.

Ben beşik olarak bunu düşünüyorum eni 70 boyu 110 altı tekerlekli odadan odaya rahat geçer dendi biraz pahalı ama sizce nasıl

Eklentiler

• 50908AA5-4218-48C7-A976-710E9307EAF8.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben beşik olarak bunu düşünüyorum eni 70 boyu 110 altı tekerlekli odadan odaya rahat geçer dendi biraz pahalı ama sizce nasıl
çok şık ve güzel duruyor. odadan odaya geçer ama hergün hergün taşımak biraz zor olur herhalde. biraz ağır bir şeye benziyor çünkü.

Öncelikle hayırlı olsun canım :) kaçıncı haftadasın acaba :) bende eşyaları almaya başladımda korktum açıkçası erkenmi diye

Ben bu tür insanlara itimat etmiyorum 4 yıl okudum ve 6 yıldr tecrübelerime yönelik aşılara yapılan negatif yorumlar saçma geliyor hiç internetten tetanoz atağı geçiren birine baktınız mı ya da kızamıktan ölen çocuk sayısına çocuk felcine neyse böyle işte

çok şık ve güzel duruyor. odadan odaya geçer ama hergün hergün taşımak biraz zor olur herhalde. biraz ağır bir şeye benziyor çünkü.
Sürekli taşımak için değil de aslında önce yatak odamda duracak bir süre sonra çocuk odasına geçirecemya sökmeye gerek yok anlamında dedim

Güle güle kullanın tatlım bebiş ve sen

Güle güle kullan, bebişin bol bol uyusun geceleri yatağında

Sürekli taşımak için değil de aslında önce yatak odamda duracak bir süre sonra çocuk odasına geçirecemya sökmeye gerek yok anlamında dedim ☺
öyleyse tamam. kimisi de gece odasında gündüz oturduğu yerde kullanıyor ya o açıdan söyledim... alırsanız güzel güzel uyusun minik kuş

Kızlar merhaba nasılsınız dünkü hepsiburadaya indiriminden deli gibi alışveriş yaptık eşimle bebek arabası casual cadillac travel sistem aldım bebek telsizi aldım kameralı olanlardan ateş ölçer aldım temassız prima yenidoğan aldım 2 paket çok fazla stok yapmak istemedik duruma göre alırız diye yine ıslak havlu aldık alkolsüz parabensiz baya uygun geldi fiyatları şimdi heyecanla gelmelerini bekliyorum ya sizler bireyler aldınız mı aklımda anne bebek çantası var bir de ama karar veremedim bir türlü bir de babynest mi alsam yanımda yatması için yoksa bu sallanan kanguru gibi küçük şeylerden mi alsam varmı fikri olan

benim alanım değil o yüzden aşılar yararlı ya da zararlı diye fikir beyan etmekten cekiniyorum. hanimefendinin sayfasını bayağı inceledim. bu gibi dusunenleri de inceledim ama bazi düşünceleri tutarsız geliyor. mesela birinde 1950den önce ani bebek ölümleri azdı demiş ki buna kim inanır? o zamanlarda her kadının en az bir bebeği ölüyormuş neredeyse. anneannem sekiz doğum yapmış beşi hayatta. babannem sekiz doğum yapmış yedisi hayatta ve dokuzuncuya hamileyken hem kendi hem bebeği vefat ediyor. tabi bunlar kayıtlara geçmiyor. çocukların nüfus cüzdanları bile yok, olsa da ölüm ilanı verilmiyor zaten bir iki seneye doğacak bir çocuğa kalıyor nüfus cüzdanı.

buna benzer k vitamini aşısı ile ilgili bir yazı okumuştum. yenidoğan sariliginin sebebi yaziyordu. oysa sarılık cook eskiden beri bilinen bir problem. sarı bez bağla geleneğini nasıl açıklayacağız yoksa. dünden gelen bir şey değil ki anneannemin annesi köy ebesiymis. bebek doğar doğmaz yaptıkları şey sarı tülbentle yüzünü örtmek aman sarılık olmasin. ki büyük nene yas olarak cumhuriyetten büyük. o zamanlarda ne arar k vitamini aşısı.

hanimefendi çocuğunun çok sağlıklı olduğundan bahsetmiş. Allah daim etsin. ama beslenme şekilleri vs ne kadar dikkatli. kendi bile paketli gıda tüketmemiş. sağlığın sebebi bu da olabilir.

şu doğru eski insanlar daha dayanıklı. ben onu da doğal seleksiyona bağlıyorum. zayıf olan birey bebekliğinde ve çocukluğunda zaten vefat ediyor. geriye kalanlar ise zaten güçlü ve güçlükleri yenenler.

günümüz için hangisi doğru tam bilmiyorum. asi mi asisizlik mi? olabildiğince ilaçtan uzak durmak gerçekten önemli. şimdi hepimiz parolun etki etmediğinden sikayetciyiz. sebebi daha önce çok daha kuvvetli ağrı kesicileri kullanmamiz. bünyemiz onlara alışmış. vadisi bizi kesmiyor. bir arkadaşım var çok nadir ilaç alır. parol ona uyku yapıyor. arveles içsen bayılacaksın herhalde diyorum ona.

antibiyotik desek daha fena. büyük kızım doğuştan gelen bir böbrek rahatsızlığıyla dünyaya geldi. 2.5 yaşına kadar koruyucu dozda hergün antibiyotik kullandı. antibiyotik türüne göre üç ay bazen beş ayda ilaç değiştirmek zorunda kaldık. bakteri direnç geliştiriyordu. şimdi çok şükür geçti ama ileri seviyede bir enfeksiyonla karşılaşsak ne kullanır bilmiyorum. ama o zaman doktorlara güvenmek zorundaydım. eğer kullanmasaydık böbreklerin kısa sürede iflas edeceğini söylüyordu kime gitsek. bu riski alamazdım. şimdi de olsa yine alamam. kar zarar hesabı yapılıp biri tercih ediliyor işte

Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…