Kızlar dünkü bebek arabası konusuna istinaden yazıyorum.
Dün bahsettiğim Baby&plus markasının Canyon travel sistem bebek arabasını inceledim ve aldım.
Travel sistem bebek arabaları gözüme daha kullanışlı gibi görünüyor. Fiyat bakımından en uygunu e-bebekte ki bu markanın modeliydi. Katlamak ve kurmak zor değil ama tabi biraz pratik istiyor. Portbebe kısmı oldukça geniş hem yatar pozisyon da kullanılıyor hem de aşağıya doğru indirip çocuk büyüdüğünde oturur pozisyona getirilebiliyor. 3-4 Yaşa kadar rahat kullanılır gibi duruyor. Hem size bakar şekilde hem dışarı bakar şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Çok küçük bir arabanız yoksa bütün parçaları bagaja sığar. Eğer arabanız küçükse tekerleklerini çıkarmanız gerekebilir arabaya koymak için. Üst portbebe kısmı biraz fazla büyük evde yer konusunda sıkıntı çekilebilir kaldırmak için komple sökmek gerekiyor şahsen benim evde fazla yerim olmadığı için bu konu biraz sıkıntılı. Yenidoğan döneminde kullanılacak puset kısmı hafif tekerlekli kısma rahatça takılıp çıkarılıyor. Biraz küçük ama zaten ben ilk 6 ay bunu kullanırım diye düşündüm biraz büyüyüp oturmaya başladığında ayrıca yükseklik ayarlı oto koltuklarından alacağım puset zaten olmaz 1 yaşından sonra mecburen oto koltuğu edinmek lazım. Kurulu hali ebat olarak biraz fazla büyük alışana kadar kullanmak zor olabilir belki biraz ama alıştıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Açıkçası benim içime sindi aldım umarım kullanışlıdır deneyip göreceğiz.
Eki Görüntüle 2557637
Bebek telsizi ne kadardı canım resmî var mı hayırlı olsun gülerek kullanınKızlar merhaba nasılsınızdünkü hepsiburadaya indiriminden deli gibi alışveriş yaptık eşimle bebek arabası casual cadillac travel sistem aldım bebek telsizi aldım kameralı olanlardan ateş ölçer aldım temassız prima yenidoğan aldım 2 paket çok fazla stok yapmak istemedik duruma göre alırız diye yine ıslak havlu aldık alkolsüz parabensiz baya uygun geldi fiyatları şimdi heyecanla gelmelerini bekliyorum ya sizler bireyler aldınız mı aklımda anne bebek çantası var bir de ama karar veremedim bir türlü bir de babynest mi alsam yanımda yatması için yoksa bu sallanan kanguru gibi küçük şeylerden mi alsam varmı fikri olan
Bizde o moddayız elim sürekli karnımdaMerhaba kızlar, Bebişim dün akşamdan beri ufak ufak vurmaya basladı, ilk baslarda tam hissedemiyordum ama dun aksam ve bugün baya hissettirdi
ben de ıslak havlu, (normalde kaynamış su ve pamuk kullanacagim ama bir yere giderken vs lazim olur diye aldim)bebek çantası, pişik kremi, burun aspiratoru aldım.Kızlar merhaba nasılsınızdünkü hepsiburadaya indiriminden deli gibi alışveriş yaptık eşimle bebek arabası casual cadillac travel sistem aldım bebek telsizi aldım kameralı olanlardan ateş ölçer aldım temassız prima yenidoğan aldım 2 paket çok fazla stok yapmak istemedik duruma göre alırız diye yine ıslak havlu aldık alkolsüz parabensiz baya uygun geldi fiyatları şimdi heyecanla gelmelerini bekliyorum ya sizler bireyler aldınız mı aklımda anne bebek çantası var bir de ama karar veremedim bir türlü bir de babynest mi alsam yanımda yatması için yoksa bu sallanan kanguru gibi küçük şeylerden mi alsam varmı fikri olan
Merhaba kizlar. Gebeliğin 17. Haftasindayim sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradilar. Bı hemşire arkadaşım 20. Haftada yaptırmami söyledi. Sizlere bı danışmak istedim siz bu aşıyı yaptırdınız mi bı de kaçıncı hafta da yaptırdınız cevap yazarsanız sevinirim
Beşik çok uyguna geldi. N11'in 11.11 kampanyasindan aldım çoğu şeyi ve beşik 670'e geldi. Anne bebek çantası Kraft almıştım ama fermuari problemli diye değişime yolladım, para iadesi yapmışlar. Aslında model çok güzeldi ama işte fermuari zor kapaniyordu. Kısmet değilmiş. Şimdi ben de yenisine bakiyorum. Sizin düşündüğünüz model nedir ona da bakayımİyi günlerde kullan hepsini inşallah. Beşik tam benim istediğim model. Nereden aldın acaba uygun mu fiyatı? Sağlıkla gelip içinde uyusun kuzular.Çanta olarak hangisini tercih ettin. Instagramda gezerken sürekli karşıma çıkıyor bir model burada bir yakınımda almış. Onu almayı düşünüyorum ama senin aldığında fikir olabilir bizlere.
21'deyim. Bence değilÖncelikle hayırlı olsun canım :) kaçıncı haftadasın acaba :) bende eşyaları almaya başladımda korktum açıkçası erkenmi diye
Canım o gaz sancısıdır.Kızlar acillllllşuan karnım sertleşiyor belime basınçlı ağrı giriyor nefesim kesiliyor . Geçiyor bir süre sonra tekrarlıyor. 1 saattir böyleyim. Oldu mu sizde yalancı şancı bilenler bilir ona benziyor
Kızlar merhaba nasılsınızdünkü hepsiburadaya indiriminden deli gibi alışveriş yaptık eşimle bebek arabası casual cadillac travel sistem aldım bebek telsizi aldım kameralı olanlardan ateş ölçer aldım temassız prima yenidoğan aldım 2 paket çok fazla stok yapmak istemedik duruma göre alırız diye yine ıslak havlu aldık alkolsüz parabensiz baya uygun geldi fiyatları şimdi heyecanla gelmelerini bekliyorum ya sizler bireyler aldınız mı aklımda anne bebek çantası var bir de ama karar veremedim bir türlü bir de babynest mi alsam yanımda yatması için yoksa bu sallanan kanguru gibi küçük şeylerden mi alsam varmı fikri olan
Bizim çoğu temel şeyimiz(bebek arabası,beşik,oto koltuğu vs )olduğu için onlardan almadık. Ateş ölçer baktım ancak temassız değilde kulaktan ölçer almayı düşünüyorum. Islak mendil belki kurur diye almadım. 1 numara bebek bezini e-bebekten almıştım geçen günlerde. Daha da alacak bir şey bulamadım hepsiburadadan.Kızlar merhaba nasılsınızdünkü hepsiburadaya indiriminden deli gibi alışveriş yaptık eşimle bebek arabası casual cadillac travel sistem aldım bebek telsizi aldım kameralı olanlardan ateş ölçer aldım temassız prima yenidoğan aldım 2 paket çok fazla stok yapmak istemedik duruma göre alırız diye yine ıslak havlu aldık alkolsüz parabensiz baya uygun geldi fiyatları şimdi heyecanla gelmelerini bekliyorum ya sizler bireyler aldınız mı aklımda anne bebek çantası var bir de ama karar veremedim bir türlü bir de babynest mi alsam yanımda yatması için yoksa bu sallanan kanguru gibi küçük şeylerden mi alsam varmı fikri olan
Resim ekledim canım 300 liraydı telsizBebek telsizi ne kadardı canım resmî var mı hayırlı olsun gülerek kullanın
Benimde aklımda bebek çantası ve bir kaç sey daha var babynest kullanmadım bende yorum yazar belki kullanan arkadaşlarben de ıslak havlu, (normalde kaynamış su ve pamuk kullanacagim ama bir yere giderken vs lazim olur diye aldim)bebek çantası, pişik kremi, burun aspiratoru aldım.
baby nest kullanmadım nasıl olur bilmiyorum.kullanan varsa fikir yazar şimdi.
Bu arada oyun halısı düşünenlere, ben bunu aldım ve bayıldım. Tavsiye ederim ☺
Çok güzel güle güle kullan.Aldıklarmı ekliyorum simdi resimleriyle bir de prima bebek bezi ve ıslak havlusubu aldım bunlara ek olarak
Lepistesb @Baharumut18 B Babybirds hepinize ve diğer arkadaşlarıma da çok çok geçmiş olsun . Sağlıkla tamamlayalım inşallah gebeliklerimizi , sağlıkla kucaklarımıza alalım .
alışveriş yapan arkadaşlar aldıklarını keşke foto olarak paylaşsa bizlere de fikir olur . Ben de takipteyim dünden beri. bir bebek çantası hoşuma gitti ama almakta kararsız kaldım . Normalde sayfasında 180 tl sanırım şuan hepsiburada da indirimli. Bu tarz çantalar kullanan mutlaka olmuştur deneyimli annelerden fikir almak isterim . Daha uygunları da vardı 74 tl ye filan
Canım merhaba hepsiburada diyince bizde artık bebek olan her sayfayı takip alıyoruz şimdi terndyol hepsi burada falan derken cep telefonu aldı başını gidiyor :))) bizde bez ile ıslaK MENDİL İÇİN BAKTI . indirimdeyken ıslak mendil almıştık bir stok yaptık ama bez konusunda falan şuan kararsız kaldık . bebek çantası demişsin ben güvenemedim açıkcası görerek alırız dedim zaten diğerr ay toptan alıcaz heopsini ateş ölçer falan alınabilir kafamda deli sorular :)))
Bizim hiçbirşeyim yoktu valla beğenmezsek iade ederiz diyerek aldık bazılarınıBizim çoğu temel şeyimiz(bebek arabası,beşik,oto koltuğu vs )olduğu için onlardan almadık. Ateş ölçer baktım ancak temassız değilde kulaktan ölçer almayı düşünüyorum. Islak mendil belki kurur diye almadım. 1 numara bebek bezini e-bebekten almıştım geçen günlerde. Daha da alacak bir şey bulamadım hepsiburadadan.Ben anne bebek çantası alone baby aldım. Çok çok iyi. Tavsiye ederim. Çok kaliteli duruyor. Tavsiye ettiğim bir arkadaş daha aldı o da çok beğendi. Bakmanı tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?