2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

İyi günlerde kulanın inşallah

Bebek telsizi ne kadardı canım resmî var mı hayırlı olsun gülerek kullanın

ben de ıslak havlu, (normalde kaynamış su ve pamuk kullanacagim ama bir yere giderken vs lazim olur diye aldim)bebek çantası, pişik kremi, burun aspiratoru aldım.
baby nest kullanmadım nasıl olur bilmiyorum.kullanan varsa fikir yazar şimdi.

Lepistesb @Baharumut18 B Babybirds hepinize ve diğer arkadaşlarıma da çok çok geçmiş olsun . Sağlıkla tamamlayalım inşallah gebeliklerimizi , sağlıkla kucaklarımıza alalım .
alışveriş yapan arkadaşlar aldıklarını keşke foto olarak paylaşsa bizlere de fikir olur . Ben de takipteyim dünden beri. bir bebek çantası hoşuma gitti ama almakta kararsız kaldım . Normalde sayfasında 180 tl sanırım şuan hepsiburada da indirimli. Bu tarz çantalar kullanan mutlaka olmuştur deneyimli annelerden fikir almak isterim . Daha uygunları da vardı 74 tl ye filan

Eklentiler

• 8C9C5DE0-7EF1-4163-9232-1CEAB0A7C848.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 39

canım merhaba yazmışsın bende 18 haftalıktım sanırım gittim bana 20 den sonra gel dedi o yüzden vurmadım haftaya çarşamba gün verdi haftaya vurulcam hatta grip aşısı istedi doktor onu da avuruldum gerek yoktu ama vuruldum hoca 3 hafta arası olamsı sıkıntı olmaz o yüzden gün veiriyorlarmış sağlık bakanlığı öle istiyormuş .

Beşik çok uyguna geldi. N11'in 11.11 kampanyasindan aldım çoğu şeyi ve beşik 670'e geldi. Anne bebek çantası Kraft almıştım ama fermuari problemli diye değişime yolladım, para iadesi yapmışlar. Aslında model çok güzeldi ama işte fermuari zor kapaniyordu. Kısmet değilmiş. Şimdi ben de yenisine bakiyorum. Sizin düşündüğünüz model nedir ona da bakayım Teşekkür ederim bu arada
Öncelikle hayırlı olsun canım :) kaçıncı haftadasın acaba :) bende eşyaları almaya başladımda korktum açıkçası erkenmi diye
21'deyim. Bence değil Sonuçta alınacak yani. Ayrıca şu ara acayip indirim var. 800 liralık beşiği 670'e aldım az bir indirim değil. Şimdi kara cuma indirimleri de başladı. Kaçırmamak lazım.

Canım çok ama çok geçmiş olsun Allah şifanı versin tez zamanda iyileşirsin . iyi haberlerini almayı nasip etsin Rabbim @Baharumut18

Bu arada oyun halısı düşünenlere, ben bunu aldım ve bayıldım. Tavsiye ederim

Aldıklarmı ekliyorum simdi resimleriyle bir de prima bebek bezi ve ıslak havlusubu aldım bunlara ek olarak

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-22-14-25-54-689_com.android.chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2019-11-22-14-26-09-162_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2019-11-22-14-25-22-671_com.android.chrome.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-11-22-14-25-34-042_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 52

Canım merhaba hepsiburada diyince bizde artık bebek olan her sayfayı takip alıyoruz şimdi terndyol hepsi burada falan derken cep telefonu aldı başını gidiyor :))) bizde bez ile ıslaK MENDİL İÇİN BAKTI . indirimdeyken ıslak mendil almıştık bir stok yaptık ama bez konusunda falan şuan kararsız kaldık . bebek çantası demişsin ben güvenemedim açıkcası görerek alırız dedim zaten diğerr ay toptan alıcaz heopsini ateş ölçer falan alınabilir kafamda deli sorular :)))

Bizim çoğu temel şeyimiz(bebek arabası,beşik,oto koltuğu vs )olduğu için onlardan almadık. Ateş ölçer baktım ancak temassız değilde kulaktan ölçer almayı düşünüyorum. Islak mendil belki kurur diye almadım. 1 numara bebek bezini e-bebekten almıştım geçen günlerde. Daha da alacak bir şey bulamadım hepsiburadadan. Ben anne bebek çantası alone baby aldım. Çok çok iyi. Tavsiye ederim. Çok kaliteli duruyor. Tavsiye ettiğim bir arkadaş daha aldı o da çok beğendi. Bakmanı tavsiye ederim canım.

Bebek telsizi ne kadardı canım resmî var mı hayırlı olsun gülerek kullanın
Resim ekledim canım 300 liraydı telsiz
Benimde aklımda bebek çantası ve bir kaç sey daha var babynest kullanmadım bende yorum yazar belki kullanan arkadaşlar

benim aldığım bu. henüz gelmediği için yorum yapamayacağım ama dış görünüşü ve çok gözlü oluşu hoşuma gitti. bebek büyüse bile kullanacağım bir şey olsun istedim. biz günübirlik geziler çok yaparız. onlar için de kullanışlı olur gibi geldi. bir de çok büyük değil diye düşündüm ama insallah öyle gelir. yorumlara da baktım. olumlu olunca aldım

Bende hiç birşey almadığım için bezi ve ıslak mendili çok almadım stok yapmadım duruma göre alırım diye prima aldım suan için en iyisi o diye umarım sorun yaşamam beğenmessem iade ederim aldıklarımı bi taraftan almaya başladık işte eninde sonunda alınacak
Bizim hiçbirşeyim yoktu valla beğenmezsek iade ederiz diyerek aldık bazılarını ıslak mendil kururmu acaba Allah Allah eşimde dedi kuruyabilir diye bende dedim yok bee kurumaz kurursa ben demiştim diyecek simdi çantaya bakıcam simdi iyi oldu tavsiyen teşekkür ederim

Kızlar benim aldığım çanta bu. Farklı modelleride var. Ama bence piyasadaki diğer tüm çantalardan daha kaliteli duruyor. Kullananlarda baya memnun. Babymallda satılıyor İstanbul'da oturup inceleme fırsatı olanlar için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…