2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet çok güzel açıklamissin. Eskiler daha sağlam daha dinç ve uzun yaşıyorlar. Bizler be bizden sonrakiler tozdan nem kapanlardaniz malesef. Rabbim bilir en iyisini hakkımızda

Babymall yok burda ama marka internette vardır herhalde dimi

Valla ihtimaller dahilinde ben güvenemediğim için almadım. Sonuçta toplu almayı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça alırım dedim.

açmayın hiç kurumaz. sonuçta üretimden bize gelene kadar da nerelerde nerelerde bekliyor. bugün fabrikadan çıkış yarın evlere geliş yapmıyor ki.

Valla ihtimaller dahilinde ben güvenemediğim için almadım. Sonuçta toplu almayı düşünüyorum. Doğum yaklaştıkça alırım dedim.
Ben aslında bunların coğunu gördüm aklımda tek soru beşik onuda yoruma bakarak aldım aslında meltem smarttan alıcaktık ama bu da baktığımız aynısı o yüzden alalım kalitesiz birşeyse iade ederiz dedik birde indirimde oluşu cazip geldi meltem beşik suan 1200 lira bu da 790 olunca deneyelim dedik begenmezsek yine meltemden alıcam ay kafamda deli sorular var

açmayın hiç kurumaz. sonuçta üretimden bize gelene kadar da nerelerde nerelerde bekliyor. bugün fabrikadan çıkış yarın evlere geliş yapmıyor ki.
Dimi bende öyle düşündüm sonuçta açmassam kurumaz diye zaten havalar da soğuk kışın niye kurusun nerelerden geliyo bizim evimize satıldığı yerlerde de bekliyor dedim

Bu arada yazdığım çantayı netten inceleyecek olanlar için Youtube'da Müge Ok diye taze bir annecik var. O bebek çantamda ne var videosunda bu çantayı göstermişti. Yine bir fikir olabilir diye söyliyim dedim.

Bak bakalım ama ben memnun kalmayacağını düşünmüyorum çok dandik çıkmazsa. Neticede önemli olan içindeki yatak. Tabi bebekler için boyasının kullanımına vs uygunluğuna bakmışsındır diye düşünüyorum. Kaç sene kullanacaklar neticede.

Yaaa tam istediğim model hatta rengine bayıldım ama pahalı çok ama ne olursa olsun alamyı düşünenlerdenim :)
Benimki 95'e falan denk geldi ama şu anda 130 lira. Bence kesinlikle değer. Müzikli bulutun içindeki şarkılar çok güzel. İki modu var. Birinde 10 dakika boyunca diğerinde de 20 dakika boyunca klasik müzik çalıyor. Ses seviyesi de var. Ben diğer ucuz olanlara da baktım. Ama her şeyden önce bebeğin sağlığı için biraz daha fazla verip bunu almaya karar verdim.

Evet bu markanın ürünlerine Ben de güveniyorum. Hatta başka modeller de var. İçi falan nasıl geniş mi?

Evet boyasına baktım meltemdeki satıcının anlattığı boyayı kullanmışlar yatagıda klasik hepsinde 25 dansite kullanılmış genel olarak bebek yataklarında bu kullanılıyomus zaten yatak önemli olmassa yatak alırım içine. Aslında lake ve ahşap arasında çok gittim geldim suan benim odamda olucak diye beyaz aldım boya kokusu tüm yeni alınan mobilyalarda var ben zaten geldiğinde kurup boş odama bırakcam boya kokusu gitsin diye mobilya kokusuda çıkmış olur bu şekilde aman dedim ya sanki ne kadar yatacak alırız gene anne babası niye çalışıyo bu bebeğin

Evet bu markanın ürünlerine Ben de güveniyorum. Hatta başka modeller de var. İçi falan nasıl geniş mi?
Baya geniş bence çok yeterli. Baya bölmesi var içinde de. Dediğim videoyu izlersen içinden bir sürü şey çıkıyor zaten. Benimle dalga geçtiler hatta boyum kısa olduğu için sırtıma taktığımda okul çocuğu gibi oldun büyük geldi sana diye.

İyi düşünmüşsün canım benim. Dediğim gibi ben memnun kalacağını düşünüyorum.

Buda güzelmiş. ama alışveriş için eşim erken olduğunu düşünüyor. o sebepten beklemedeyim.

Resim ekleyemedim maalesef. İntsagramda bebekcantaları adlı sayfada var. Orada kullanımı tam gösteren bir video da var. Fiyatı 70tl kargo ücreti de var sanırım. Birde patentli ürün diyor. Kullanan yakınım çok memnundu. Kokoş renkleri de mevcut.

Kokoş renkleri?

Bu arada mesajını okudum çok geçmiş olsun umarım ilaçlar iyi gelir ve sağlınıza kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…