- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Abartmadan ama her koşulda bakımlı ve süslü olan kadınlara hayranım.Leoparlısı falan var. Galiba her koşulda süslü olan anneler için tasarlanmış.
Benimki 95'e falan denk geldi ama şu anda 130 lira. Bence kesinlikle değer. Müzikli bulutun içindeki şarkılar çok güzel. İki modu var. Birinde 10 dakika boyunca diğerinde de 20 dakika boyunca klasik müzik çalıyor. Ses seviyesi de var. Ben diğer ucuz olanlara da baktım. Ama her şeyden önce bebeğin sağlığı için biraz daha fazla verip bunu almaya karar verdim.
Gaz olabilir canımKızlar acillllllşuan karnım sertleşiyor belime basınçlı ağrı giriyor nefesim kesiliyor . Geçiyor bir süre sonra tekrarlıyor. 1 saattir böyleyim. Oldu mu sizde yalancı şancı bilenler bilir ona benziyor
Ben pazartesi gireceğimKızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı
Abartmadan ama her koşulda bakımlı ve süslü olan kadınlara hayranım.
Ben seninle aynı günüm ama bana doktor aralığın ilk haftası dediBen pazartesi gireceğim
hayırlı olsun canım iyi yaptın :)Beşik çok uyguna geldi. N11'in 11.11 kampanyasindan aldım çoğu şeyi ve beşik 670'e geldi. Anne bebek çantası Kraft almıştım ama fermuari problemli diye değişime yolladım, para iadesi yapmışlar. Aslında model çok güzeldi ama işte fermuari zor kapaniyordu. Kısmet değilmiş. Şimdi ben de yenisine bakiyorum. Sizin düşündüğünüz model nedir ona da bakayımTeşekkür ederim bu arada
21'deyim. Bence değilSonuçta alınacak yani. Ayrıca şu ara acayip indirim var. 800 liralık beşiği 670'e aldım az bir indirim değil. Şimdi kara cuma indirimleri de başladı. Kaçırmamak lazım.
Çok geçmiş olsun yat dinlen evde dikkat et canım buraya kadar geldi inşallah az kaldı sabret dikkat et Allah’ın izniyle hiçbirşey olmazKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
Ben özelde yaptimicam cnm araştırma hastanesinde yaptıracağım o yüzden randevuyu istediğim güne alamıyorum 25kasima verdiler.eger zaten gittiğimde perinatolog uygun görmezse haftamı (18+5) olacak ozaman. Bir sonraki haftaya muayene kontrol isterim eğer olursaBen seninle aynı günüm ama bana doktor aralığın ilk haftası dedi
Doktor sana bu şekilde diye açıklama mı yaptı karnı başından geride haftası geçen haftada kalmış dediyse bunun normal mi yoksa sıkıntı mı olduğunu da söylemesi gerekirdi sormadınız mı sakıncası var mı diye bazen haftası geriden gelebiliyor bazen de önde olabiliyor bunları normal kabul ediyorlar amaKızlar ben hastaneye gittim bebegin karnı başından 1 hafta geride ve haftası geçen haftayla aynı kalmış normalmi
Çok teşekkür ederim cevabın için ben de öyle yapım en iyisicanım merhaba yazmışsın bende 18 haftalıktım sanırım gittim bana 20 den sonra gel dedi o yüzden vurmadım haftaya çarşamba gün verdi haftaya vurulcam hatta grip aşısı istedi doktor onu da avuruldum gerek yoktu ama vuruldum hoca 3 hafta arası olamsı sıkıntı olmaz o yüzden gün veiriyorlarmış sağlık bakanlığı öle istiyormuş .
Çok sağol canım cevabın içinBeni 18. haftada aradılar. Doktor kontrolümü bekledim sormadan yaptırmak istemedim. 19. haftada kontrole gittikten sonra doktorum onay verdi 19. haftanın ortalarında gidip aşıyı yaptırdım canım.
Ya siz ebeydiniz dimiKendi ebeliğimi yapıyorum
Etsiz cigkofte yiyebilirsiniz cok fazla abartmamak sartiyla :))kızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
He anladım canım benim kendi doktorum yapcak bir sorun görürsem yönlendiriyorum dedi ben ayrıca bi perinatolog randevusu almadımBen özelde yaptimicam cnm araştırma hastanesinde yaptıracağım o yüzden randevuyu istediğim güne alamıyorum 25kasima verdiler.eger zaten gittiğimde perinatolog uygun görmezse haftamı (18+5) olacak ozaman. Bir sonraki haftaya muayene kontrol isterim eğer olursa
Valla ben geçen hafta yedim zaten etsiz acısı da cok azdı bir dürüm yedim bana kalsa daha cok yerdim de rahatsız etmesin diye az yemeye çalıştım çok canın çektiyse en azından tadımlık olsun yiyebilirsin bencekızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
Yok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5Doktor sana bu şekilde diye açıklama mı yaptı karnı başından geride haftası geçen haftada kalmış dediyse bunun normal mi yoksa sıkıntı mı olduğunu da söylemesi gerekirdi sormadınız mı sakıncası var mı diye bazen haftası geriden gelebiliyor bazen de önde olabiliyor bunları normal kabul ediyorlar ama
kızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?