2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Şimdi internet üzerinde bakıyorum aynısı 70 arası falan bende netten alma konusunda çok karasız kalıyorum he aslında herkeste diyecek ki herkes alıyor bişey yok . evet hepsi kötü gelecek diye bişey yok ama hediye falan gelir mi diye de düşünüyorum alsam mı bilemedim de :))) bari biri de alıp gelse daha alınacak bir sürü şey var :) :)

Reactions: Kuf
hayırlı olsun canım iyi yaptın :)

Reactions: Kuf
Çok geçmiş olsun yat dinlen evde dikkat et canım buraya kadar geldi inşallah az kaldı sabret dikkat et Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz

Ben seninle aynı günüm ama bana doktor aralığın ilk haftası dedi
Ben özelde yaptimicam cnm araştırma hastanesinde yaptıracağım o yüzden randevuyu istediğim güne alamıyorum 25kasima verdiler.eger zaten gittiğimde perinatolog uygun görmezse haftamı (18+5) olacak ozaman. Bir sonraki haftaya muayene kontrol isterim eğer olursa

Kızlar ben hastaneye gittim bebegin karnı başından 1 hafta geride ve haftası geçen haftayla aynı kalmış normalmi
Doktor sana bu şekilde diye açıklama mı yaptı karnı başından geride haftası geçen haftada kalmış dediyse bunun normal mi yoksa sıkıntı mı olduğunu da söylemesi gerekirdi sormadınız mı sakıncası var mı diye bazen haftası geriden gelebiliyor bazen de önde olabiliyor bunları normal kabul ediyorlar ama

Çok teşekkür ederim cevabın için ben de öyle yapım en iyisi

kızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
Etsiz cigkofte yiyebilirsiniz cok fazla abartmamak sartiyla :))
Ben tam bi cigkofteciyim dr yasak demisti ilk gittigimde gecen hafta sordum hala yasak mi diye etsiz cigkofte yiyebilirsin baharatindan falan rahatsiz olmazssan dedi..

He anladım canım benim kendi doktorum yapcak bir sorun görürsem yönlendiriyorum dedi ben ayrıca bi perinatolog randevusu almadım
kızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
Valla ben geçen hafta yedim zaten etsiz acısı da cok azdı bir dürüm yedim bana kalsa daha cok yerdim de rahatsız etmesin diye az yemeye çalıştım çok canın çektiyse en azından tadımlık olsun yiyebilirsin bence

Yok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…