- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Doktorun ne dedi ki bu durumaKızlar ben hastaneye gittim bebegin karnı başından 1 hafta geride ve haftası geçen haftayla aynı kalmış normalmi
İyi akşamlar kızzz nasılsınİyi akşamlar
Kızlar yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Her kontrol öncesi hem heyecan hem stres oluyor bende.. İnşallah her şey yolundadır. Bakalım cinsiyet aynı mı
Eğer dr uyumlu dediyse sıkıntı yoktur canımYok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Evet kız ama burada sormuştum, değişenler olmuşKız olduğunda genelde değişmiyor canım senin kızdı dimi erkek olsa göbek bağı yanıltabilir sağlıklı haberlerle gel inşallah
Ay ben çok ruh halime göreyim bu konuda. Az ve öz takı. Bazen 0 makyaj, bazen herşey tastamam.Kesinlikle bende öyleyim canım. Hatta onlardan biri olduğumu düşünüyorum.
Bebişimi de kendime benzetecek gibiyim.
Ay benimde yarın kontrolüm var. Bende heyecanlıyım kızçemi görücem diye.Kızlar yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Her kontrol öncesi hem heyecan hem stres oluyor bende.. İnşallah her şey yolundadır. Bakalım cinsiyet aynı mı
Benim sabah 11de senin kaçta? Görümcemi de götüreceğiz bu sefer merak ediyordu. Doktor birinin gelmesini sorun etmez heralde..Ay benimde yarın kontrolüm var. Bende heyecanlıyım kızçemi görücem diye.Hadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberlerle gelelim.
Doktorum bana 22.haftada yaptirmami soyledi.Bide kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırmalıyiım
Benim 13:50de canım. Yok be sıkıntılı bir tip değilse tabi sorun etmez.Benim sabah 11de senin kaçta? Görümcemi de götüreceğiz bu sefer merak ediyordu. Doktor birinin gelmesini sorun etmez heralde..
Cok teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun. insallah tüm sıkıntılarınız birer birer çözülür. Rabbim ferahlık versin size de minik oğlunuza da.
Cok teşekkürlerAh canım çok geçmiş olsun. Hastalığı hep uzun mu sürer bebişin yemesi içmesi nasıl? Seninde dediğin gibi hem yorgunsun hem üzgünsün hem hormonlar devrede.Tartışmalarda kaçınılmaz oluyor maalesef. Eminim sakin kafayla her sorunu çözersin sana güç kuvvet, bebişine acil şifalar diliyorum.
İlk defa böyle ağır tuttu, dişler de araya katılmış olabilir dediğiniz gibiDediginiz gibi atak zamani olabilir. 2 yas molar disleri de geliyor olabilir. insallah sabaha birseyi kalmaz
Cok teşekkürler, dediğin gibi Allah nerede varsa şifa versin herkese, bizlere de canımCok tesekkur ederim kizinizada cok cok gecmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyilesir sağligina kavusur Hepimiz Allah a emanetiz nerede varsa Allah herkesin yardimcisi olsun sifa versin
Ya sen takma onlara ince ince ben hiç bakmıyorum bile o değerlere bir sıkıntı olsa söyler zaten doktor rahat ol 9 ay geçmez öyleYok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Cok geçmiş olsunAyrı ayrı teşekkür ederim kızlar kasilmalardan mıdır nedendir suan bütün vücut kaslarım ağrıyor . Hemde düşmeden kaynaklı bileğim dizlerim fena halde. Yinede bunları çok umursamiyorum rahim kasılmasın da yinedün kasılmalar bebegide mahvetti saatlerce içerde fır döndü yavrum
Bende anlamadımEvet kız ama burada sormuştum, değişenler olmuş
Aaaa çok şaşırdım canım hiç görmedim msjlarını çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda acil şifalar dilerim canım bebeğinede sanada dinlen bol bolKızlar dün haber edemedim durumum biraz ağırlaştı. Müdahaleler edildi. Çok şükür şimdilik iyiyiz bebekle. Dün hem merdivenden düştüm hem stresim oldu . Ondan sonra başladı kasılma ve sancılar. Sabaha doğru eve geldik hastaneden . Bugün tekrar etmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?