2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Her kontrol öncesi hem heyecan hem stres oluyor bende.. İnşallah her şey yolundadır. Bakalım cinsiyet aynı mı
Kız olduğunda genelde değişmiyor canım senin kızdı dimierkek olsa göbek bağı yanıltabilir sağlıklı haberlerle gel inşallah

Kesinlikle bende öyleyim canım. Hatta onlardan biri olduğumu düşünüyorum.
Bebişimi de kendime benzetecek gibiyim.
Ay ben çok ruh halime göreyim bu konuda. Az ve öz takı. Bazen 0 makyaj, bazen herşey tastamam.

Kızlar yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Her kontrol öncesi hem heyecan hem stres oluyor bende.. İnşallah her şey yolundadır. Bakalım cinsiyet aynı mı
Ay benimde yarın kontrolüm var. Bende heyecanlıyım kızçemi görücem diye. Hadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberlerle gelelim.

Cok teşekkürler Oğlum kreş nedeniyle sık hastalanır ama hemen iyilesir normalde. İlk defa bu kadar agirini yaşıyorum. Diğer konuda da aynen öyle canım yoksa hakkından gelirim

Cok tesekkur ederim kizinizada cok cok gecmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyilesir sağligina kavusur Hepimiz Allah a emanetiz nerede varsa Allah herkesin yardimcisi olsun sifa versin
Cok teşekkürler, dediğin gibi Allah nerede varsa şifa versin herkese, bizlere de canım

Yok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Ya sen takma onlara ince ince ben hiç bakmıyorum bile o değerlere bir sıkıntı olsa söyler zaten doktor rahat ol 9 ay geçmez öyle

Cok geçmiş olsun Sağlıcakla inşallah

Aaaa çok şaşırdım canım hiç görmedim msjlarını çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda acil şifalar dilerim canım bebeğinede sanada dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…