2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh canımm bak ben ne çok mesaj kaçırmışım yaaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen eşinede aldırış etme bırak kendi haline emin ol daha iyi oluyo duyma görme en azından hamilelik ve lohusalık bitene kadar (oğluma hamileyken zehir olmuştu çünkü hem hamileliğim hem lohusalığım) bu yüzden bebişlerde hissediyor emin ol bütün huylarını etkiliyor sen sadece hamileliğine ve oğluna odaklan eş kişisinide be kadar umursamazsan okadar değerli oluyorsun (ben yapamıyorum tabi bunu)

Aaaa çok şaşırdım canım hiç görmedim msjlarını çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda acil şifalar dilerim canım bebeğinede sanada dinlen bol bol
Gittikçe daha iyi olduk canm çok sağol endişelenmeyin hamilelikte stresten kosturmacadan uzak olmak gerek olmayınca bizlere epey zarar veriyor . Biraz sorumluluklarımı dağıtmak istiyorum etrafa vakti gelmiş bu ikinci sıkıntım 3 olmucak diye umuyorum

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Şifa bekleyenlere şifa, sağlık haberi bekleyenler tez iyilik sağlık haberleri alsınlar versinler, dilerim.
Alışveriş harika ve heyecanlı oluyor ❤ İyilikle, sağlıkla, mutlulukla kullanılsın her biri Çok nadiren kullanılmayan şeyler alınıyor, zaten takip ettiğim kadarıyla alışverişler çok tatlış
Aşı konusunda kendi fikrimi yazayım, ben aşı taraftariyim. Oğluma eksiği yok fazlası var , Fransa aşı takvimine göre ki Türkiye ile aynı, hepsini yaptırdık. Kendimin aşıları da tetanoz ve hepatit dışında tam (aslında 20 yıl önce bir tam doz almisligim var meslek icabı) tetanozu sadece gebe olduğum için yaptirmayacagim. İçimde bebek olmadigi bir zaman yaptırırım. Araştırmalar yararı ortaya koyuyor ama "gebede" yararı ortaya koyamıyor. İnşallah evde dogurmam niyetim belli
O Instagramdaki hanıma şakşak tutanlardan bir takipçisi kendiyle celismis mesela, hem her tür aşı karşıtı hem evde doğum yapmış, Almanya'da. Kendin yap da tavsiye etme. E maşallah yıl 2020
Sağlıkla geçsin hepimizin dilerim

Canımmm çok geçmiş olsun Allah ım seni de yavrularını da korusun. Çok dinlen

İnşallah canım inşallah artık hepimiz sağlıklı musmutlu huzurlu birer hamilelik geçiririz

cok gecmiş olsun

Yok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
bir hafta ileri ya da geri olunca cok problem etmiyor doktorlar. Ondan birsey soylememis olabilirler. Nasil bir hesaplamasi var tam bilmiyorum. Ortalamasina bakiyorlar.

Kızlar nasılsınız ya benim hiç keyfim yok
Akıntı için kullandığım fitil işe yaramamış. Vajinit olmuşum bakterilerin sebep olduğu bir iltahapmış doktor tehlikeli dedi. Antibiyotik verdi oda beni sersem gibi yapıyor sürekli uyumak istiyorum. bitmesine 2 gün var antibiyotiğin ama akıntıda bir değişiklik yok 3 aralıkta kontrolüm var umarım etkisini gösterir antibiyotik de geçer gider

Herkes karnın çıkmış kilo almışsın diyor bu aralar hamileyim yani ne bekliyorlar anlamıyorum. Montlarım kapanmıyor artık
60.7 ile hamile kaldım 59 a düştüm. Şu an evde tartıldığımda 63.1 dim en son ama sağlık ocağında 65 dedi hemşire ben şimdi kaç kilo almış oluyorum sizde durumlar nasıl? Sağlıklı yavaş kilo almak için neler yapıyorsunuz ?

Geçmis olsun canim insallah en kısa zamanda geçer surekli temiz ve kuru tutmaya calış

İltihaptan çoğumuz çekiyoruz nedir bu dert anlamadım ya. Bende antibiyotik kullanıyorum. Kültür testi vermiş miydin? Bende üreme çıkmadı onda ama geçsin artık endişelendiriyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…