2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu arada kasılma yaşayanlar tarif edebilir mi nasıl bir şey olduğunu? Benim karnımın üst kısmında bir ağrı oluyor iki gündür tarif edemiyorum ama çok rahatsız ediyor. Özellikle sağ tarafta. Kasılma da böyle mi hissedilir?

İltihaptan çoğumuz çekiyoruz nedir bu dert anlamadım ya. Bende antibiyotik kullanıyorum. Kültür testi vermiş miydin? Bende üreme çıkmadı onda ama geçsin artık endişelendiriyor insanı.
Hamile kalmadan önce soğan kürüyle kurtulmuştum gebelikte 3. Aydan sonra tekrarladı yine
Kültür testi vermedim doktor alttan muayene edip antibiyotik verdi. Kültür testi istiycem bu ilaç da fayda etmesse aşağı akarsa sıkıntı yok ama yukarı çıkarsa erken doğuma sebep olur dedi bi an önce geçsin istiyorum antibiyotik hiç değilse çoğalmasını engeller
Senin nasıl akıntı benim çok özür dişeyerek söylüyorum bildiğin iltahap geliyor bazen.

Bende sipariş verdim rabbim bebişlerimizi gezdirmeyi nasip etsin

Ben karnımın üst kısmında ve kasıklarımda hissediyorum iki üç gündür. Bebek hareket ettikçe dalgalanma mı yapıyor yoksa kasılma mı bilemedim. Kasılmaysa bu tehlikeli bişey mi?

Kızlar selam nasıl geçtiğini anlamadigim yoğun bir haftaydı hasta olanlara geçmiş olsun umarım hemen toparlarsiniz ya ne güzel bir şeyler alanlar var ben hala alamadım hiçbir şey ya valla gıpta ile bakıyorum sizlere masallah

Kokulu mu akıntınız nereden anlıyorlar vajinit olduğunu alttan muayene mi etti benim de var akıntım koku yok ama enfeksiyon olabilir diye fitil verdi doktor donaxl diye kullandım bitti ama pek değişmedi bende koku olmayınca takmıyorum alttan muayene etmediyse çok da korkmayın

Canım, böyle taş gibi kaskatı kesilir, yumak sertlik gibi olur. Umarım tarif edebilmişimdir.

Canım bu tarz bir hamile montu olmazsa çok zor kışı geçirmek. Ben yaklaşık 2 aydır bundan giyiyorum. Ön ek kısmını bu hafta takarım çünkü içine kalın birşey giymeye başlayacağım anca öyle olur.
Karnın çıkacak tabi Dünyanın en güzel şeyi Sağlıcakla inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-22-18-16-06.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 48
Kıyamam etkilemez olur mu hiç... Ona yansımasın diye yapmadığım yöntem kalmadı içten içe.
Bu sefer çok sağlıkla, huzurla geçecek inşallah hepimizin canım

Kasilma oldugunda tas gibi bir sertlesme oluyor. Birden durduk yere oluyor. Istemeden nefesinizi tutuyorsunuz. surekli bir agriysa kasilma degildir muhtemelen. tek tarafli ve harekete bagli bir agriysa yuvarlak doku agrisi olabilir.

Cok guzelmis. Ben hic gormedim burda bu tarz birsey. su anda montlarim hala kapaniyor. Yaklasik 1 ay daha idare eder beni herhalde. sonrasinda da atki ile kapatirim diye dusunuyordum. Zaten yanimda cocuk olunca hep bir kosusturmaca icindeyim mont bile fazla geliyor bana. bir de gobek fitigindan gobegimin ustune fermuar yada cantanin sapi gelse asiri rahatsiz ediyor beni. Mecbur gobek acik dolasacagim ortalikta

Canım bende akıntı olmuyor. Ben fazla belirti yaşamıyorum sadece çok sık idrara çıkma var. İnşallah bir önce kurtuluruz ikimizde. İlaç ve su aksatmadan almamız lazım. O zaman senin akıntı şeklinde gelmesi daha iyi vücut atıyor bence geçecek Allah İn izniyle.

Ben karnımın üst kısmında ve kasıklarımda hissediyorum iki üç gündür. Bebek hareket ettikçe dalgalanma mı yapıyor yoksa kasılma mı bilemedim. Kasılmaysa bu tehlikeli bişey mi?

Benimde yer olarak aynı canım. Erken kasılmalar iyi değilmiş sanırım. Ultrasonda da görüyor doktor kasılmayı ona göre magnezyum falan veriliyormuş.

Canım, böyle taş gibi kaskatı kesilir, yumak sertlik gibi olur. Umarım tarif edebilmişimdir.
Kasilma oldugunda tas gibi bir sertlesme oluyor. Birden durduk yere oluyor. Istemeden nefesinizi tutuyorsunuz. surekli bir agriysa kasilma degildir muhtemelen. tek tarafli ve harekete bagli bir agriysa yuvarlak doku agrisi olabilir.

Benim yaşadığım daha farklı kasılma değil o zaman. Birkaç gündür çok yazılınca olabilir mi acaba dedim. Şu pimpirikli haller doğum masasında bitecek herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…