Doktorum bana etli çiğ köfte yeme demişti sadece canım. Normal ciğ köfte sadece katkılı bir ürün yanikızlar çiğ köfte yemeyin diyorlar ya e şimdiki çiğ köftelerde et yokki bulgurdan yapmıyorlar mı ? ne zamandır canım cekiyorda tutuyorum kendimi
Benim ablamın kızınında bacak boyu önde gidiyordu bunlar normal diye bliyorumYok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Doktor bi sorun olmadgini söylemedi ama ben biraz takıntılıyımdaBenim ablamın kızınında bacak boyu önde gidiyordu bunlar normal diye bliyorum
Teşekkür ederim. Çok dikkat ediyorum temizliğine ama geçmiyor bir türlü bol su içiyorum, kaloriferler anca yandı belki faydası olur çok üşüyordum eskidenGeçmis olsun canim insallah en kısa zamanda geçer surekli temiz ve kuru tutmaya calış
Hamile kalmadan önce soğan kürüyle kurtulmuştum gebelikte 3. Aydan sonra tekrarladı yineİltihaptan çoğumuz çekiyoruz nedir bu dert anlamadım ya. Bende antibiyotik kullanıyorum. Kültür testi vermiş miydin? Bende üreme çıkmadı onda ama geçsin artık endişelendiriyor insanı.
Bende sipariş verdimKızlar dünkü bebek arabası konusuna istinaden yazıyorum.
Dün bahsettiğim Baby&plus markasının Canyon travel sistem bebek arabasını inceledim ve aldım.
Travel sistem bebek arabaları gözüme daha kullanışlı gibi görünüyor. Fiyat bakımından en uygunu e-bebekte ki bu markanın modeliydi. Katlamak ve kurmak zor değil ama tabi biraz pratik istiyor. Portbebe kısmı oldukça geniş hem yatar pozisyon da kullanılıyor hem de aşağıya doğru indirip çocuk büyüdüğünde oturur pozisyona getirilebiliyor. 3-4 Yaşa kadar rahat kullanılır gibi duruyor. Hem size bakar şekilde hem dışarı bakar şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Çok küçük bir arabanız yoksa bütün parçaları bagaja sığar. Eğer arabanız küçükse tekerleklerini çıkarmanız gerekebilir arabaya koymak için. Üst portbebe kısmı biraz fazla büyük evde yer konusunda sıkıntı çekilebilir kaldırmak için komple sökmek gerekiyor şahsen benim evde fazla yerim olmadığı için bu konu biraz sıkıntılı. Yenidoğan döneminde kullanılacak puset kısmı hafif tekerlekli kısma rahatça takılıp çıkarılıyor. Biraz küçük ama zaten ben ilk 6 ay bunu kullanırım diye düşündüm biraz büyüyüp oturmaya başladığında ayrıca yükseklik ayarlı oto koltuklarından alacağım puset zaten olmaz 1 yaşından sonra mecburen oto koltuğu edinmek lazım. Kurulu hali ebat olarak biraz fazla büyük alışana kadar kullanmak zor olabilir belki biraz ama alıştıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Açıkçası benim içime sindi aldım umarım kullanışlıdır deneyip göreceğiz.
Eki Görüntüle 2557637
Ben karnımın üst kısmında ve kasıklarımda hissediyorum iki üç gündür. Bebek hareket ettikçe dalgalanma mı yapıyor yoksa kasılma mı bilemedim. Kasılmaysa bu tehlikeli bişey mi?Kızlar bu arada kasılma yaşayanlar tarif edebilir mi nasıl bir şey olduğunu? Benim karnımın üst kısmında bir ağrı oluyor iki gündür tarif edemiyorum ama çok rahatsız ediyor. Özellikle sağ tarafta. Kasılma da böyle mi hissedilir?
Kokulu mu akıntınız nereden anlıyorlar vajinit olduğunu alttan muayene mi etti benim de var akıntım koku yok ama enfeksiyon olabilir diye fitil verdi doktor donaxl diye kullandım bitti ama pek değişmedi bende koku olmayınca takmıyorum alttan muayene etmediyse çok da korkmayınKızlar nasılsınız ya benim hiç keyfim yok☹
Akıntı için kullandığım fitil işe yaramamış. Vajinit olmuşum bakterilerin sebep olduğu bir iltahapmış doktor tehlikeli dedi. Antibiyotik verdi oda beni sersem gibi yapıyor sürekli uyumak istiyorum. bitmesine 2 gün var antibiyotiğin ama akıntıda bir değişiklik yok☹ 3 aralıkta kontrolüm var umarım etkisini gösterir antibiyotik de geçer gider
Maşallah ona, tatlış çokMerhaba arkadaşlar bende ayrıntılıya gittim bebeğim iyiydi sıkıntı yok çok şükür hiç durmayan bir kızım var
Canım, böyle taş gibi kaskatı kesilir, yumak sertlik gibi olur. Umarım tarif edebilmişimdir.Kızlar bu arada kasılma yaşayanlar tarif edebilir mi nasıl bir şey olduğunu? Benim karnımın üst kısmında bir ağrı oluyor iki gündür tarif edemiyorum ama çok rahatsız ediyor. Özellikle sağ tarafta. Kasılma da böyle mi hissedilir?
Canım bu tarz bir hamile montu olmazsa çok zor kışı geçirmek. Ben yaklaşık 2 aydır bundan giyiyorum. Ön ek kısmını bu hafta takarım çünkü içine kalın birşey giymeye başlayacağım anca öyle olur.Herkes karnın çıkmış kilo almışsın diyor bu aralarhamileyim yani ne bekliyorlar anlamıyorum. Montlarım kapanmıyor artık
60.7 ile hamile kaldım 59 a düştüm. Şu an evde tartıldığımda 63.1 dim en son ama sağlık ocağında 65 dedi hemşire ben şimdi kaç kilo almış oluyorumsizde durumlar nasıl? Sağlıklı yavaş kilo almak için neler yapıyorsunuz ?
Kıyamam etkilemez olur mu hiç... Ona yansımasın diye yapmadığım yöntem kalmadı içten içe.Ahhh canımm bak ben ne çok mesaj kaçırmışım yaaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfeneşinede aldırış etme bırak kendi haline emin ol daha iyi oluyo duyma görme en azından hamilelik ve lohusalık bitene kadar (oğluma hamileyken zehir olmuştu çünkü hem hamileliğim hem lohusalığım) bu yüzden bebişlerde hissediyor emin ol bütün huylarını etkiliyor sen sadece hamileliğine ve oğluna odaklan eş kişisinide be kadar umursamazsan okadar değerli oluyorsun (ben yapamıyorum tabi bunu)❤
Kasilma oldugunda tas gibi bir sertlesme oluyor. Birden durduk yere oluyor. Istemeden nefesinizi tutuyorsunuz. surekli bir agriysa kasilma degildir muhtemelen. tek tarafli ve harekete bagli bir agriysa yuvarlak doku agrisi olabilir.Kızlar bu arada kasılma yaşayanlar tarif edebilir mi nasıl bir şey olduğunu? Benim karnımın üst kısmında bir ağrı oluyor iki gündür tarif edemiyorum ama çok rahatsız ediyor. Özellikle sağ tarafta. Kasılma da böyle mi hissedilir?
Cok guzelmis. Ben hic gormedim burda bu tarz birsey. su anda montlarim hala kapaniyor. Yaklasik 1 ay daha idare eder beni herhalde. sonrasinda da atki ile kapatirim diye dusunuyordum. Zaten yanimda cocuk olunca hep bir kosusturmaca icindeyim mont bile fazla geliyor bana. bir de gobek fitigindan gobegimin ustune fermuar yada cantanin sapi gelse asiri rahatsiz ediyor beni. Mecbur gobek acik dolasacagim ortaliktaCanım bu tarz bir hamile montu olmazsa çok zor kışı geçirmek. Ben yaklaşık 2 aydır bundan giyiyorum. Ön ek kısmını bu hafta takarım çünkü içine kalın birşey giymeye başlayacağım anca öyle olur.
Karnın çıkacak tabiDünyanın en güzel şeyi Sağlıcakla inşallah
Hamile kalmadan önce soğan kürüyle kurtulmuştum gebelikte 3. Aydan sonra tekrarladı yine
Kültür testi vermedim doktor alttan muayene edip antibiyotik verdi. Kültür testi istiycem bu ilaç da fayda etmesseaşağı akarsa sıkıntı yok ama yukarı çıkarsa erken doğuma sebep olur dedi bi an önce geçsin istiyorum antibiyotik hiç değilse çoğalmasını engeller
Senin nasıl akıntı benim çok özür dişeyerek söylüyorum bildiğin iltahap geliyor bazen.
Ben karnımın üst kısmında ve kasıklarımda hissediyorum iki üç gündür. Bebek hareket ettikçe dalgalanma mı yapıyor yoksa kasılma mı bilemedim. Kasılmaysa bu tehlikeli bişey mi?
Canım, böyle taş gibi kaskatı kesilir, yumak sertlik gibi olur. Umarım tarif edebilmişimdir.
Kasilma oldugunda tas gibi bir sertlesme oluyor. Birden durduk yere oluyor. Istemeden nefesinizi tutuyorsunuz. surekli bir agriysa kasilma degildir muhtemelen. tek tarafli ve harekete bagli bir agriysa yuvarlak doku agrisi olabilir.
Bitse keske. Asil bebekten sonra basliyor bence. Bunlar daha baslangicBenim yaşadığım daha farklı kasılma değil o zaman. Birkaç gündür çok yazılınca olabilir mi acaba dedim. Şu pimpirikli haller doğum masasında bitecek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?