2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben hepsi buradadan sleepy bez aldım tane 57 kuruş iki tane aldım herkes çok beğenmiş kızlarımda prima kullanmıştım ama hem petrol türevi var deniliyor hem de tane 1 lirayı geçiyor.

Herkese günaydın izin günümde de sabahın köründe kalkıyor olmam ne güzel saat 10 da uyuyorum en geç tabi napsın vücut kalkıyor enfeksiyon maalesef kaçınılmaz son ancak tek başına Doğumu tetiklemez hatta çoğu doktor bunu belirtmez bile hormonal bir durum ve ilaçla da geçmeyebilir. Rahim ağzımız kapalı şuan bebeğe herhangi bir geçiş de olmaz Doğumu da başlatmaz bol bol su içelim hatta ev yapımı sirkesi olanlar bir tatlı kaşığı sularına ekleyebilir inşallah en kısa sürede geçer

Kızlar ben hepsi buradadan sleepy bez aldım tane 57 kuruş iki tane aldım herkes çok beğenmiş kızlarımda prima kullanmıştım ama hem petrol türevi var deniliyor hem de tane 1 lirayı geçiyor.
Ben prima alacağım açıklama yaptılar o gün petrol türevi yokmuş ama sleepy yorumları çok güzel iyi yapmışsın

Bende sirkeyi soracaktım tam. Nette gezerken iyi geldiğini okudum. Ev yapımı yok ama güvenilir bir yerden alayım. İnşallah iyi gelir çok sağ ol canım.

Bende 4. aydan beri kasılmalar var kızlar soranlar olmuş. Ben adet krampları gibi hissediyordum ara ara gelip gidiyordu ama kısa süreli aralıklarla sürekli olan bir durum değil. Fakat rahim büyüyor, bebek yerleşiyor falan sanıyordum. Doktor ultrasonda kasılmalarımı gösterdiğinde şok oldum. Yani eğer böyle bir durum varsa doktor sizi uyarır ultrasonda apaçık görünüyor. İlk 3 ay progestan iğne kullanmıştım kasılmalar başlayınca 1 aydır pruluton iğne kullanmaya başladım haftada bir vuruluyorum erken doğum önlüyormuş. İğneye başladığımdan beri o ağrılar geçti mesela. Çok dert etmeyin rahat olun doktor kasılma görürse sizi mutlaka uyarır.

çok ok gecmis olsun. insallah gecer dr rahatlarsını.

korkmayın kasılma değişik bir durum olduğu için anlarsınız. ağrı değil rahmin ani sertleşmesi. karnimin şekli bile değişiyor. bir tarafa toparlaniyor. asimetri oluşuyor. bazen de nefesim kesiliyor gibi oluyor bu sirada. bel ağrısı da oluyor ama her zaman değil. ilerleyen haftalarda olmasi gereken bir sey zaten. rahim doğuma hazirliyor kendini.

Ben yedi kilo aldım. 56 ile hamile kaldım şu an 63'üm. Bence normal seviyede ikimizin kilosu da. Siz de beş kiloya yakın almışsınız. Benim de.montlarim kapanmiyor. LCW'da hamile montları var, ondan aldım ben çaresiz. Yoksa kış çok zor geçecekti benim için.

Kızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?

Kızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?
Kremlerden kullanabilirsin bende kulunç ve fıtık var uzun zamandır kehribar kolye kullanıyorum çok rahatım

Kremlerden kullanabilirsin bende kulunç ve fıtık var uzun zamandır kehribar kolye kullanıyorum çok rahatım
Kehribar kuluncta da ki etkili? İlk kez duydum deneyeceğim bunu. Krem için korkuyorum hamileyken her şey kullanılmıyor malum. Hangi kremi kullanıyorsunuz siz?

Şaka bir yana şimdi alıştık ya kız diye değişince tuhaf olur ya.. Başta erkek dese misal sorun yok, hani erkek istemediğimden değil. İnsan alışıyor o cinsiyete..
Aynen valla karı-koca bir müddet şok olduk. Pembeli ciciler almıştım. Tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.

Ben de çok anlayamıyorum ama özellikle son kontrolÜmden bu yana Sanki bende de kasılmalar oluyor . Hafif ağrılı , nefes alırken hissediyorum sertleşme olduğunu ve gerçekten kontrol ettiğimde göbek deliğinin alt bölgesinde Hilal şeklindeki alanda sertleşme oluyor . Ben bunu düşük sonrasında yaşamıştım . Aynı sertlik Bebek vücuttan ayrıldık sonra da elime gelmişti , sabaha kadar o sertliğe bastırdık masaj yaptık kalıntılar dökülsün diye . Bilmem tarif edebildim mi ,Aynı şey mi ama bu da mı kasılma acaba

Kehribar kuluncta da ki etkili? İlk kez duydum deneyeceğim bunu. Krem için korkuyorum hamileyken her şey kullanılmıyor malum. Hangi kremi kullanıyorsunuz siz?
Ben kolyeden beri kullanmıyorum. Ama kremlerin çoğu kullanıma uygun muscoflex türevi sağlık ocağından yaZdırabilirsin sıcak havlu ile de masaj yaptır oda rahatlatır

Canım, burada -40°C 'den söz ediliyor. Ben de sıcak ve sıkıya gelemiyorum yalnız bazen mecburen bir işim oluyor, dondurucu soğuk başladı etkileniyorum baya. Biz -16 larda Fransa'ya gidiyorduk. Ama bu kış Şubattan itibaren buradayız. Ben endişelenince böyle bir mont alacaktık ki eşim 2.el bir oyuncak buldu, kadın bu montunu da satıyordu. Fiyatlar bana uçuk gelmişti 500$ civarı. Kadında kedi ve sigara yok, temiz zaten birkaç ay kullanılıyor diye onu da almış gelmiş eşim Ben ilk defa ikinci el giyiyorum, önce biraz üzüldüm alınganlık yaptım ama şimdi geçti, rahat kullanıyorum, Kanada markasıymış , burada maternity mağazalarda çok çeşit var hamile montlarından, buranın soğuğuna göre yapılmış. İçine doğumdan sonra bebek de giyiliyor ki nisan ayı burada halen soğuk oluyor, kullanırım diye düşünüyorum. Benimki görseldekinin aynısı, bu marka...

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-23-03-06-25.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
Ben kolyeden beri kullanmıyorum. Ama kremlerin çoğu kullanıma uygun muscoflex türevi sağlık ocağından yaZdırabilirsin sıcak havlu ile de masaj yaptır oda rahatlatır
Canım muscoflex kas gevşeticinin jel olarak "gebelikte" kullanımı zararlı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum ama çok vâkıf değilim tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…