Ben prima alacağım açıklama yaptılar o gün petrol türevi yokmuş ama sleepy yorumları çok güzel iyi yapmışsınKızlar ben hepsi buradadan sleepy bez aldım tane 57 kuruş iki tane aldım herkes çok beğenmiş kızlarımda prima kullanmıştım ama hem petrol türevi var deniliyor hem de tane 1 lirayı geçiyor.
Bitse keske. Asil bebekten sonra basliyor bence. Bunlar daha baslangic
Herkese günaydın izin günümde de sabahın köründe kalkıyor olmam ne güzelsaat 10 da uyuyorum en geç tabi napsın vücut kalkıyor enfeksiyon maalesef kaçınılmaz son ancak tek başına Doğumu tetiklemez hatta çoğu doktor bunu belirtmez bile hormonal bir durum ve ilaçla da geçmeyebilir. Rahim ağzımız kapalı şuan bebeğe herhangi bir geçiş de olmaz Doğumu da başlatmaz bol bol su içelim hatta ev yapımı sirkesi olanlar bir tatlı kaşığı sularına ekleyebilir inşallah en kısa sürede geçer
çok ok gecmis olsun. insallah gecer dr rahatlarsını.Kızlar nasılsınız ya benim hiç keyfim yok☹
Akıntı için kullandığım fitil işe yaramamış. Vajinit olmuşum bakterilerin sebep olduğu bir iltahapmış doktor tehlikeli dedi. Antibiyotik verdi oda beni sersem gibi yapıyor sürekli uyumak istiyorum. bitmesine 2 gün var antibiyotiğin ama akıntıda bir değişiklik yok☹ 3 aralıkta kontrolüm var umarım etkisini gösterir antibiyotik de geçer gider
korkmayın kasılma değişik bir durum olduğu için anlarsınız. ağrı değil rahmin ani sertleşmesi. karnimin şekli bile değişiyor. bir tarafa toparlaniyor. asimetri oluşuyor. bazen de nefesim kesiliyor gibi oluyor bu sirada. bel ağrısı da oluyor ama her zaman değil. ilerleyen haftalarda olmasi gereken bir sey zaten. rahim doğuma hazirliyor kendini.Kızlar bu arada kasılma yaşayanlar tarif edebilir mi nasıl bir şey olduğunu? Benim karnımın üst kısmında bir ağrı oluyor iki gündür tarif edemiyorum ama çok rahatsız ediyor. Özellikle sağ tarafta. Kasılma da böyle mi hissedilir?
Ben yedi kilo aldım. 56 ile hamile kaldım şu an 63'üm. Bence normal seviyede ikimizin kilosu da. Siz de beş kiloya yakın almışsınız. Benim de.montlarim kapanmiyor. LCW'da hamile montları var, ondan aldım ben çaresiz. Yoksa kış çok zor geçecekti benim için.Herkes karnın çıkmış kilo almışsın diyor bu aralarhamileyim yani ne bekliyorlar anlamıyorum. Montlarım kapanmıyor artık
60.7 ile hamile kaldım 59 a düştüm. Şu an evde tartıldığımda 63.1 dim en son ama sağlık ocağında 65 dedi hemşire ben şimdi kaç kilo almış oluyorumsizde durumlar nasıl? Sağlıklı yavaş kilo almak için neler yapıyorsunuz ?
Ne demek tatlımBende sirkeyi soracaktım tam. Nette gezerken iyi geldiğini okudum. Ev yapımı yok ama güvenilir bir yerden alayım. İnşallah iyi gelir çok sağ ol canım.
Kremlerden kullanabilirsin bende kulunç ve fıtık var uzun zamandır kehribar kolye kullanıyorum çok rahatımKızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?
Kehribar kuluncta da ki etkili? İlk kez duydum deneyeceğim bunu. Krem için korkuyorum hamileyken her şey kullanılmıyor malum. Hangi kremi kullanıyorsunuz siz?Kremlerden kullanabilirsin bende kulunç ve fıtık var uzun zamandır kehribar kolye kullanıyorum çok rahatım
17+2 de erkek dediler. 13. Haftadan beri kızdı. Herhafta da ultrasona giriyorum. Doktoru değiştirdim çocuğumun cinsiyeti de değişti.Nasıl ya kaçıncı haftada kız dediler
Aynen valla karı-koca bir müddet şok olduk. Pembeli ciciler almıştım. Tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.
Şaka bir yana şimdi alıştık ya kız diye değişince tuhaf olur ya.. Başta erkek dese misal sorun yok, hani erkek istemediğimden değil. İnsan alışıyor o cinsiyete..
Ben de çok anlayamıyorum ama özellikle son kontrolÜmden bu yana Sanki bende de kasılmalar oluyor . Hafif ağrılı , nefes alırken hissediyorum sertleşme olduğunu ve gerçekten kontrol ettiğimde göbek deliğinin alt bölgesinde Hilal şeklindeki alanda sertleşme oluyor . Ben bunu düşük sonrasında yaşamıştım . Aynı sertlik Bebek vücuttan ayrıldık sonra da elime gelmişti , sabaha kadar o sertliğe bastırdık masaj yaptık kalıntılar dökülsün diye . Bilmem tarif edebildim mi ,Aynı şey mi ama bu da mı kasılma acabakorkmayın kasılma değişik bir durum olduğu için anlarsınız. ağrı değil rahmin ani sertleşmesi. karnimin şekli bile değişiyor. bir tarafa toparlaniyor. asimetri oluşuyor. bazen de nefesim kesiliyor gibi oluyor bu sirada. bel ağrısı da oluyor ama her zaman değil. ilerleyen haftalarda olmasi gereken bir sey zaten. rahim doğuma hazirliyor kendini.
Ben kolyeden beri kullanmıyorum. Ama kremlerin çoğu kullanıma uygun muscoflex türevi sağlık ocağından yaZdırabilirsin sıcak havlu ile de masaj yaptır oda rahatlatırKehribar kuluncta da ki etkili? İlk kez duydum deneyeceğim bunu. Krem için korkuyorum hamileyken her şey kullanılmıyor malum. Hangi kremi kullanıyorsunuz siz?
Bana 15 de demişlerdi inşallah hata yoktur baya ciciler aldım kuzuma17+2 de erkek dediler. 13. Haftadan beri kızdı. Herhafta da ultrasona giriyorum. Doktoru değiştirdim çocuğumun cinsiyeti de değişti.
Canım, burada -40°C 'den söz ediliyor. Ben de sıcak ve sıkıya gelemiyorum yalnız bazen mecburen bir işim oluyor, dondurucu soğuk başladı etkileniyorum baya. Biz -16 larda Fransa'ya gidiyorduk. Ama bu kış Şubattan itibaren buradayız.Cok guzelmis. Ben hic gormedim burda bu tarz birsey. su anda montlarim hala kapaniyor. Yaklasik 1 ay daha idare eder beni herhalde. sonrasinda da atki ile kapatirim diye dusunuyordum. Zaten yanimda cocuk olunca hep bir kosusturmaca icindeyim mont bile fazla geliyor bana. bir de gobek fitigindan gobegimin ustune fermuar yada cantanin sapi gelse asiri rahatsiz ediyor beni. Mecbur gobek acik dolasacagim ortalikta
Canım muscoflex kas gevşeticinin jel olarak "gebelikte" kullanımı zararlı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum ama çok vâkıf değilim tabii...Ben kolyeden beri kullanmıyorum. Ama kremlerin çoğu kullanıma uygun muscoflex türevi sağlık ocağından yaZdırabilirsin sıcak havlu ile de masaj yaptır oda rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?