Doktorunuzla mutlaka paylaşın olur mu canım, hatta yazarak rahat haberleşiyorsanız mutlaka bilgi verinBen de çok anlayamıyorum ama özellikle son kontrolÜmden bu yana Sanki bende de kasılmalar oluyor . Hafif ağrılı , nefes alırken hissediyorum sertleşme olduğunu ve gerçekten kontrol ettiğimde göbek deliğinin alt bölgesinde Hilal şeklindeki alanda sertleşme oluyor . Ben bunu düşük sonrasında yaşamıştım . Aynı sertlik Bebek vücuttan ayrıldık sonra da elime gelmişti , sabaha kadar o sertliğe bastırdık masaj yaptık kalıntılar dökülsün diye . Bilmem tarif edebildim mi ,Aynı şey mi ama bu da mı kasılma acaba
Hadi şimdiden gözünüz aydın salıda biz gidicez doktoraBen pazartesi gireceğim
Seker hastası varmı ailenizde bende yaptırmak istemiyorum doktoruma danışcamBizde bugün gördük bebişimizi çok şükürDoktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
Masallah sana güzelliğine bak kac gram annesi acabaMerhaba arkadaşlar bende ayrıntılıya gittim bebeğim iyiydi sıkıntı yok çok şükür hiç durmayan bir kızım var
Kızlar cinsiyet değişmemiş hala kız, epey izledik bu sefer 4 boyutlu da baktık her şeyi net görünüyor. Çok tatlı yaaa..
[/QUOsağlıkla gelsin prenses
Tatlım bizimki ikili yestten dolayı telaşlıydım ve doktorum sagolsun uzun uzun anlatıyor 1 hfta geri ileri önemli degilmiş zaten en küçük riskte uyarıyolar hiç canını sıkmaYok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Bizde bugün gördük bebişimizi çok şükürDoktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
[/
Peki sen neden şeker yüklemesini istemiyorsun ben de istemiyorum Ben 2018 yılındaki gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırdım ve Gebelik şekeri bende çıktı diyet ile doğuma kadar devam ettim Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım ve bu sefer benden doktorlardan bir tanesi şeker yüklemesini tekrar yapmamı istiyor 2 tanesi zaten var olduğunu bildiğimiz şekeri ne gerek var Vücuda şekeri vermeye diyor sağlıklı beslen şekerden uzak dur devam et diyor ama doktorlarından bir tanesi de çok korkutuyor kararsız bir şekilde Beklemedeyim Ben geçen sene şeker yüklemesi yaptırdığımda yaptırana kadar hiçbir şeyim yoktu şekerim yükselmiyor du yaptırdıktan sonra sürekli şekerim çıkmaya başladı hamilelik süreci mi neredeyse aç kalarak tamamladım birçok yiyeceği yasak koydular Bu sefer de çok şeker düşüklüğü de yaşadım ama şekerim düştüğünde Mutluluktan uçuyordum canının istediği bir şey yiyeceğim diye gene de şekerimi çıktığını gördüm Çünkü Stresten çıktığını fark ettik Bu sefer ne yapacağım bilmiyorum 4.Doktor Fikri almak istiyorumBizde bugün gördük bebişimizi çok şükürDoktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
Bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor o yüzden doktora danış dedim ya kuzum yani bölgesel etki ediyor o bölge de bebeğe TEMAsı yok öyle işteCanım muscoflex kas gevşeticinin jel olarak "gebelikte" kullanımı zararlı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum ama çok vâkıf değilim tabii...
Çok sağol canım içim rahatladı bi sorun olmasındaTatlım bizimki ikili yestten dolayı telaşlıydım ve doktorum sagolsun uzun uzun anlatıyor 1 hfta geri ileri önemli degilmiş zaten en küçük riskte uyarıyolar hiç canını sıkma
Canım geçmiş olsun benimde öyle oluyordu magnezyum kullandım hafiflediKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum gece yattığımda bütün vucudum ağrıyor her ne şekile girersem gireyim yok böyle sanki içim acıyor organlarım batıyor bana öyle hissediyorum değişik bir şey hiç uyuyamıyorum nereye dönsem sanki batıyor ve acıyor içim bunu yaşayan var mı
313 Gram dedi doktorumuz teşekkür ederiz teyzesiMasallah sana güzelliğine bak kac gram annesi acaba
Bebeğe teması olmasa da deri yoluyla emilip bebeğe geçebilir. Ben elime bile krem sürmüyorum bu yüzden. Kullandığı kremler yüzünden bir yakınım riskli hamilelik yaşadı maalesef. Aman siz de dikkat edin. Ama su kehribar kolye mantıklı geldi onun için teşekkür ederimBazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor o yüzden doktora danış dedim ya kuzum yani bölgesel etki ediyor o bölge de bebeğe TEMAsı yok öyle işte
Erken doğum riski için değil ama ben de rapor aldım . Düşük riski sebebiyle Rahim ağzına dikiş atıldıktan sonra doktorum heyet raporu verdi zaten . Heyet raporunda da Sınır var mı bilmiyorum . Neden Erken doğum riskiniz var ki ?Kızlar aranızda erken dogum riski nedeniyle özel hastaneden rapor alan var mı kamudan calısırken.prosedürü nasıl bilen var mı ?
korkmayın kasılma değişik bir durum olduğu için anlarsınız. ağrı değil rahmin ani sertleşmesi. karnimin şekli bile değişiyor. bir tarafa toparlaniyor. asimetri oluşuyor. bazen de nefesim kesiliyor gibi oluyor bu sirada. bel ağrısı da oluyor ama her zaman değil. ilerleyen haftalarda olmasi gereken bir sey zaten. rahim doğuma hazirliyor kendini.
Rahim ağzında kısalık görüldü benim detaylı ultrasonda.yatak istiharatı önerildi kendi doktorum da pazartesi cagırdı bir bakalım duruma göre işten ayrılırsın dedi ama özel hastane heyet verebiliyor mu telefonda onu soramadım.siz özelden mi aldınız devletten mi ? Devlete daha önce hiç muayene olmadım ama gerekliyse oraya mı gitmem lazım bilmiyorumErken doğum riski için değil ama ben de rapor aldım . Düşük riski sebebiyle Rahim ağzına dikiş atıldıktan sonra doktorum heyet raporu verdi zaten . Heyet raporunda da Sınır var mı bilmiyorum . Neden Erken doğum riskiniz var ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?