2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim cinsiyet geçen hafta kesinleşti artık yanlışlık yoktur herhalde diye düşünüyorum. 20 Hafta bekledik kız dönsün de görelim diye.

Doktorunuzla mutlaka paylaşın olur mu canım, hatta yazarak rahat haberleşiyorsanız mutlaka bilgi verin değilse gittiğinizde söyleyin... Sağlıcakla inşallah

Bizde bugün gördük bebişimizi çok şükür Doktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz

Bizde bugün gördük bebişimizi çok şükür Doktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
Seker hastası varmı ailenizde bende yaptırmak istemiyorum doktoruma danışcam

Yok canım sormadım oda normal herşeyi uyumlu dedi ama kağıda bakınca gördüm. Normalde bugün 19+1 olmam gerekirken karnı 17+5 bacağı 18+2 başıda 18+5
Tatlım bizimki ikili yestten dolayı telaşlıydım ve doktorum sagolsun uzun uzun anlatıyor 1 hfta geri ileri önemli degilmiş zaten en küçük riskte uyarıyolar hiç canını sıkma

Canım muscoflex kas gevşeticinin jel olarak "gebelikte" kullanımı zararlı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum ama çok vâkıf değilim tabii...
Bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor o yüzden doktora danış dedim ya kuzum yani bölgesel etki ediyor o bölge de bebeğe TEMAsı yok öyle işte

Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum gece yattığımda bütün vucudum ağrıyor her ne şekile girersem gireyim yok böyle sanki içim acıyor organlarım batıyor bana öyle hissediyorum değişik bir şey hiç uyuyamıyorum nereye dönsem sanki batıyor ve acıyor içim bunu yaşayan var mı

Canım geçmiş olsun benimde öyle oluyordu magnezyum kullandım hafifledi

Bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor o yüzden doktora danış dedim ya kuzum yani bölgesel etki ediyor o bölge de bebeğe TEMAsı yok öyle işte
Bebeğe teması olmasa da deri yoluyla emilip bebeğe geçebilir. Ben elime bile krem sürmüyorum bu yüzden. Kullandığı kremler yüzünden bir yakınım riskli hamilelik yaşadı maalesef. Aman siz de dikkat edin. Ama su kehribar kolye mantıklı geldi onun için teşekkür ederim

Kızlar aranızda erken dogum riski nedeniyle özel hastaneden rapor alan var mı kamudan calısırken.prosedürü nasıl bilen var mı ?
Erken doğum riski için değil ama ben de rapor aldım . Düşük riski sebebiyle Rahim ağzına dikiş atıldıktan sonra doktorum heyet raporu verdi zaten . Heyet raporunda da Sınır var mı bilmiyorum . Neden Erken doğum riskiniz var ki ?

Anladım canım içim rahatladı. Çok sağ ol.

Rahim ağzında kısalık görüldü benim detaylı ultrasonda.yatak istiharatı önerildi kendi doktorum da pazartesi cagırdı bir bakalım duruma göre işten ayrılırsın dedi ama özel hastane heyet verebiliyor mu telefonda onu soramadım.siz özelden mi aldınız devletten mi ? Devlete daha önce hiç muayene olmadım ama gerekliyse oraya mı gitmem lazım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…