2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum

Rica ederim ne demek

Reactions: Kuf
Hastanede kadın Doğum acil mı bir baktırın stressen olabilir

Cok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda babanıza sağlık sıhat nasip etsin sizlere bağışlasın

Çok geçmiş olsun babacığınıza acil şifalar Elde değil ama üzülmemeye çalışın, hemen alttan baskı yapıyor benim üzülünce. Belki öyle birşeydir. İç ferahlığı, sağlık ve güzel haberler diliyorum

Kızlar aranızda erken dogum riski nedeniyle özel hastaneden rapor alan var mı kamudan calısırken.prosedürü nasıl bilen var mı ?
Canımmm ben sürekli raporluyum ilk Üç ay kanamalardan dolayı rapor vermişti doktor bir ay bir ay heyet raporu daha sonra işe başladım üçüncü gün tekrar kanamam Yeniden bir ay heyet raporu verdi şimdi bir de yüksek tansiyon çıktı bundan sonra doğuma kadar Biray Biray heyet raporu vereceğini söyledi ben de kamu personeliyim bir sıkıntısı yok alabilirsiniz prosedür olarak

Çok Teşekkür ederim inşallah iyi haberler veririm size

Canım babacığına acil şifalar dilerim Biz önceden de kasılıyor olabilirsin kolay değil sağlıkla çıksın inşallah hastaneden baban. Allah’ım şu kalan 4 buçuk ayı sağlıkla tamamlayıp bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

benımde ultrasonda gormustum 16. haftada boyle bebegın bulundugu bolgede sıslık gıbı gozukuyor. en son gıttıgımde yoktu rahım agzına bakıyor her geldıgınde hatırlat bakalım dedı. acılma vs yoksa problem olmayacagını 24. haftadan sonrada hıc sıkıntı olmayacagını belırttı. artık gun sayıyoruz bakalım..
Bizde bugün gördük bebişimizi çok şükür Doktor şeker yüklemesini muhakkak yaptırmak gerektiğini söyledi bende tam istemiyordum. Kafam iyice karıştı acaba sizler ne düşünüyorsunuz
seker yuklemesını doktoruma sordum aılende yok ıse 26. haftadan sonra durumuna gore bakarız belkı gerek duymam dedı.
benımde agrıyor bebeklerımız buyuyor bence bundan dolayı bu agrılar. son 4 ay saglıcakla gelsınler:)
cok gecmıs olsun,umarım en kısa surede ıyılesır.

Seker hastası varmı ailenizde bende yaptırmak istemiyorum doktoruma danışcam
Aslında ailemde şeker hastası yok. Bende şeker yüklemesi yapıldıktan sonra şeker dengesinin bozulduğunu düşünmeye başladım. Bir kaç arkadaşımda yükleme de bir şey çıkmayıp sonradan çıkanlar oldu. Zaten tartışmalı bir konu. Ama yükleme için acele etmeyeceğim. Doktor yaptır dese de bu konuda hiç rahat değilim kafam karışık.

Dikkat et kendine bol bol dinlen . Özelden de alınabilir problem olmaz . Benİm doktorum fakültenin doktoru , Özel muayenehanesine gidiyorum ama bana fakülteden kendi çıkartıyor heyet raporunu . Bende artık rahim ağzını ölçmeye gerek yok dedi en son gittiğimde . Artık yapılabilecek her şey yapıldı çünkü bana burdan sonrası da Allah a emanet . Sana da çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Bende donaxl kullandım faydasını göremedim. Doktor alttan muayene etti evet ve bazen hafif koku oluyor.

İnşallah umarım ikimizinde geçer. Senin ki idrar yolu enfeksiyonu mu acaba

Kızlar bugün afp için kan alındı, yaptıran var mı? Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ben.. Bir de detaylı ultrasonu bir ay sonra radyoloji uzmanı yapacakmış gittiğim hastanede, doktor zaten ölçümleri vs her şeyi çok iyi riskli bir durum görmüyorum dedi.

Biz de gecen sene -50 yi gorduk malesef polar vortex den dolayi. Antartikadan daha soguk oldu. O kadar soguklarda uyari veriyorlar disari cikmayin ya da maksimum su kadar durun diye. Gecen sene 4 ksi hayatini kaybetti malesef. O kadar soguklarda iclik giymeden cikmam zaten. Bir de burdaki yaslilarin tavsiyesi icinize dergi gazete koyup katman olusturmak mutlaka.

Ben yaptırdım bekliyoruz sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…