2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmis olsun canim insallah en kısa zamanda geçer surekli temiz ve kuru tutmaya calış
canım iç çamaşırlarını ütülüyormusun

Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.

Ohh maşallah miniğe annesi.

Geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versin

çok geçmiş olsun. Rabbim sifa versin babaniza. bol su için, dua edin, içinizi ferahlatmaya çalışın...

gözünüz aydin... ne güzel minigi görmüşsünüz. hep iyi haberlerini alın insallah...❤❤

Kızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor

hiç bilemiyorum ki. doktora gittiğinizde bir sorun. insallah degildir. sağlıkla zamanında gelsin insallah miniklerimiz

Ben yaptırdım bekliyoruz sonuçları
Üçlü test diyor araştırınca, doktor omurilik falan bişi dedi. Şu an sonuçlara bakıyorum da afp nin karşısında 33 yazıyor ve yanında yüksek yazıyor. Ama nette baktığımda normal değer görünüyor 33 Başka değerler de çıkacak mı acaba test belki hala eksiktir, bazen bazı değerler sonradan görünüyor ya..

Canım aynen bence üzüntü ve stres ana sebebi bunun.. Sakin kalmaya çalış.

Kıyamam ya. Bu adamlara ne oluyor böyle
Muhtemelen ondandır kötü düşünme canım. Kendinide hiç üzme. Yakınlarda doktor kontrölün var mı?

Tek başına AFP ye bakılmadı bende ama üçlü tarama testi diye baktıkları şey AFP eu3 bhcg değerlerini ortak değelendiriyorlar Bir risk değeri ortaya çıkıyor AFP tek başına bir risk teşkil ediyor mu. Bilmiyorum doktorunuz sizi daha net aydınlatır diğer değerlerle birlikte bir tablo göstermesi gerekir inşallah bir sıkıntı yoktur ama olsa bile korkmayın üçlü testin güvenirliği çok düşükmüş özelde doktorların çoğu yaptırtmıyor bile ikili yeterli diyorlar içiniz rahat olsun

Kıyamam ya. Bu adamlara ne oluyor böyle
Muhtemelen ondandır kötü düşünme canım. Kendinide hiç üzme. Yakınlarda doktor kontrölün var mı?
Kontrolüm 15 Aralık’ta canım anlamadım gitti hemen hemen hergün birimizin kocası üzüyor bugünde sıra bendeymiş demekki oğlumda sürekli yanıma gelip özür dilerim anne ben mi üzdüm seni diyor

Hamileliğin vermiş olduğu duygu durumu da mevcut tabi.. Eşin neden böyle davranıyor ki?
Hiç bilmiyorum İnan ki hiç bişiyine karışmam haftanın üç günü dışardadır arkadaşlarıyla kaçta geldi kaçta gitti sorun yapmam sorgulamam hatta elimden geldiğince bakımlıyımdır gün içinde evde bile süslenirim zaman zaman gözünün dışarı kaydığı olmuştur ama okadarla kaldı diye biliyorum şuan şehir dışında olduğu için biraz trip atıyo olabilirim ama haksız da diilim

Kontrolüm 15 Aralık’ta canım anlamadım gitti hemen hemen hergün birimizin kocası üzüyor bugünde sıra bendeymiş demekki oğlumda sürekli yanıma gelip özür dilerim anne ben mi üzdüm seni diyor

Ay canım benim o bile hissetmiş demekki. Sen yine de kendini fazla üzmemeye çalış. Her şey düzelir yoluna girer inşallah. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Ay canım benim o bile hissetmiş demekki. Sen yine de kendini fazla üzmemeye çalış. Her şey düzelir yoluna girer inşallah. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Aynen canım olan bize oluyor. Ona da çok göstermemeye çalışıyorum ama anlıyor yavrum

Selam kızlar geçen hafta buraya çarpıntım var diye yazmıştım bugün kardiyologa gittim, saydım günde 25-30 kez oluyor 1 sn kadar sürüyor diye anlattım. İlk olarak tiroidden olabilir tiroid ilacından da olabilir dedi 2 hafta önce tiroid için bir ilaca başlamıştım düşük doz. Ama holter takmadan anlayamayız dedi. Ben de bişey yoktur diye düşünüyordum holter taktırmak istemedim sonra çıkınca kendi doktorumu aradım durumu anlattım kesinlikle holter taktır, kalp daha çok çalışıyor belki önce de aritmi vs vardı hissetmiyordun bi bakalım neymiş dedi. Kullanabileceğin ilaçlar var doğumdan önce halletmemiz gerekir falan dedi.. Pazartesi taktırıcam bakalım nasıl olacak o şekilde bi de işe gidicem kolay geçiririm inşallah o günü

Kuzum bence bu kadar kötüsü sıkıntı ya doktoruna danış muhakkak ağrı cektigimiz yerler bölgeler var ama her yer galan demen aklimi karıştırdı. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…