İnşallah umarım ikimizinde geçer. Senin ki idrar yolu enfeksiyonu mu acaba
Geçmis olsun canim insallah en kısa zamanda geçer surekli temiz ve kuru tutmaya calış
canım iç çamaşırlarını ütülüyormusunHamile kalmadan önce soğan kürüyle kurtulmuştum gebelikte 3. Aydan sonra tekrarladı yine
Kültür testi vermedim doktor alttan muayene edip antibiyotik verdi. Kültür testi istiycem bu ilaç da fayda etmesseaşağı akarsa sıkıntı yok ama yukarı çıkarsa erken doğuma sebep olur dedi bi an önce geçsin istiyorum antibiyotik hiç değilse çoğalmasını engeller
Senin nasıl akıntı benim çok özür dişeyerek söylüyorum bildiğin iltahap geliyor bazen.
Eşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum
Kızlar biz de doktordan çıktık şimdi. Boyumuz 18 cm, kilomuz 266 gram olmuş. Uyuyordu meleğim.Cinsiyet çok şükür ki değişmedi hala bir kızımız oluyor. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gir, sonrasında haberleşelim dedi.
Geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versinEşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum
çok geçmiş olsun. Rabbim sifa versin babaniza. bol su için, dua edin, içinizi ferahlatmaya çalışın...Eşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum
gözünüz aydin... ne güzel minigi görmüşsünüz. hep iyi haberlerini alın insallah...Kızlar biz de doktordan çıktık şimdi. Boyumuz 18 cm, kilomuz 266 gram olmuş. Uyuyordu meleğim.Cinsiyet çok şükür ki değişmedi hala bir kızımız oluyor. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gir, sonrasında haberleşelim dedi.
hiç bilemiyorum ki. doktora gittiğinizde bir sorun. insallah degildir. sağlıkla zamanında gelsin insallah miniklerimizBen de çok anlayamıyorum ama özellikle son kontrolÜmden bu yana Sanki bende de kasılmalar oluyor . Hafif ağrılı , nefes alırken hissediyorum sertleşme olduğunu ve gerçekten kontrol ettiğimde göbek deliğinin alt bölgesinde Hilal şeklindeki alanda sertleşme oluyor . Ben bunu düşük sonrasında yaşamıştım . Aynı sertlik Bebek vücuttan ayrıldık sonra da elime gelmişti , sabaha kadar o sertliğe bastırdık masaj yaptık kalıntılar dökülsün diye . Bilmem tarif edebildim mi ,Aynı şey mi ama bu da mı kasılma acaba
Üçlü test diyor araştırınca, doktor omurilik falan bişi dedi. Şu an sonuçlara bakıyorum da afp nin karşısında 33 yazıyor ve yanında yüksek yazıyor. Ama nette baktığımda normal değer görünüyor 33Ben yaptırdım bekliyoruz sonuçları
Canım aynen bence üzüntü ve stres ana sebebi bunun.. Sakin kalmaya çalış.Kızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor
Teşekkür ederim canım aslında tecrübeliyim ilk hamileliğimde de yaptı bana bunları bidaha hiç bir şekilde üzülmüycem diyorum ama olmuyor yapamıyorumCanım aynen bence üzüntü ve stres ana sebebi bunun.. Sakin kalmaya çalış.
Kızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor
Hamileliğin vermiş olduğu duygu durumu da mevcut tabi.. Eşin neden böyle davranıyor ki?Teşekkür ederim canım aslında tecrübeliyim ilk hamileliğimde de yaptı bana bunları bidaha hiç bir şekilde üzülmüycem diyorum ama olmuyor yapamıyorum
Tek başına AFP ye bakılmadı bende ama üçlü tarama testi diye baktıkları şey AFP eu3 bhcg değerlerini ortak değelendiriyorlar Bir risk değeri ortaya çıkıyor AFP tek başına bir risk teşkil ediyor mu. Bilmiyorum doktorunuz sizi daha net aydınlatır diğer değerlerle birlikte bir tablo göstermesi gerekir inşallah bir sıkıntı yoktur ama olsa bile korkmayın üçlü testin güvenirliği çok düşükmüş özelde doktorların çoğu yaptırtmıyor bile ikili yeterli diyorlar içiniz rahat olsunKızlar bugün afp için kan alındı, yaptıran var mı? Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ben.. Bir de detaylı ultrasonu bir ay sonra radyoloji uzmanı yapacakmış gittiğim hastanede, doktor zaten ölçümleri vs her şeyi çok iyi riskli bir durum görmüyorum dedi.
Kontrolüm 15 Aralık’ta canımKıyamam ya. Bu adamlara ne oluyor böyle
Muhtemelen ondandır kötü düşünme canım. Kendinide hiç üzme. Yakınlarda doktor kontrölün var mı?
Hiç bilmiyorum İnan ki hiç bişiyine karışmam haftanın üç günü dışardadır arkadaşlarıyla kaçta geldi kaçta gitti sorun yapmam sorgulamam hatta elimden geldiğince bakımlıyımdır gün içinde evde bile süslenirim zaman zaman gözünün dışarı kaydığı olmuştur ama okadarla kaldı diye biliyorum şuan şehir dışında olduğu için biraz trip atıyo olabilirim ama haksız da diilimHamileliğin vermiş olduğu duygu durumu da mevcut tabi.. Eşin neden böyle davranıyor ki?
Kontrolüm 15 Aralık’ta canımanlamadım gitti hemen hemen hergün birimizin kocası üzüyor bugünde sıra bendeymiş demekki oğlumda sürekli yanıma gelip özür dilerim anne ben mi üzdüm seni diyor
Aynen canım olan bize oluyor. Ona da çok göstermemeye çalışıyorum ama anlıyor yavrumAy canım benim o bile hissetmiş demekki. Sen yine de kendini fazla üzmemeye çalış. Her şey düzelir yoluna girer inşallah. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Kuzum bence bu kadar kötüsü sıkıntı ya doktoruna danış muhakkak ağrı cektigimiz yerler bölgeler var ama her yer galan demen aklimi karıştırdı. Geçmiş olsunKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum gece yattığımda bütün vucudum ağrıyor her ne şekile girersem gireyim yok böyle sanki içim acıyor organlarım batıyor bana öyle hissediyorum değişik bir şey hiç uyuyamıyorum nereye dönsem sanki batıyor ve acıyor içim bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?