2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah acil şifalar versin inşallah kuzum geçmiş olsun

Round ligament sanırım genelde sağ da oluyor ılık bir duş al havluyu ısıt koy oraya geçmiş olsun kuzum . Bizler de çok hassas oluyoruz onlar da değişiyor illa ki etkilenirsin

Bende babama uzuldugum icin sol kasığımda ağrim var ara ara giriyor cikiyor,sanirim.stres ve uzuntu bebekleri rahatsiz ediyor.

Round ligament sanırım genelde sağ da oluyor ılık bir duş al havluyu ısıt koy oraya geçmiş olsun kuzum . Bizler de çok hassas oluyoruz onlar da değişiyor illa ki etkilenirsin
Battaniye alıp uzandım şimdi yavrumu hissetmeye başladım nasıl vuruyor içerden

Canım ben de holterle okula gittim sorun olmuyor. Aritmi var bende de ama doğumda sıkıntı olmuyormuş, kalp doktoru da kendi doktorum da öyle demişti. Şu an daha iyiyim ama beni siyami ersek aritmi bölümüne yollamıştı randevu alamadığım için kaldı öylece..

Geçmiş olsun. Allah babanıza da size de şifa versin

Yine de ihmal etme canım baktır bence madem aritmi vardı önceden. benim doktorum normalde rahat birisidir ama çarpıntı dediğimden beri adam bu konuda sanki biraz bişeylerden şüphelendi çok önemsedi haliyle ben de biraz tedirgin oldum holterden sonra rahatlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…