Allah acil şifalar versin inşallah kuzum geçmiş olsunEşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum
Amin Çok Teşekkür ederimAllah acil şifalar versin inşallah kuzum geçmiş olsun
Round ligament sanırım genelde sağ da oluyor ılık bir duş al havluyu ısıt koy oraya geçmiş olsun kuzum . Bizler de çok hassas oluyoruz onlar da değişiyor illa ki etkilenirsinKızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor
Amin Çok Teşekkür ederimçok geçmiş olsun. Rabbim sifa versin babaniza. bol su için, dua edin, içinizi ferahlatmaya çalışın...
Çok Teşekkür ederim,AminGeçmiş olsun canım allahım acil şifalar versin
Bende babama uzuldugum icin sol kasığımda ağrim var ara ara giriyor cikiyor,sanirim.stres ve uzuntu bebekleri rahatsiz ediyor.Kızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor
Aynen bencede şimdi uzandım biraz hiç hissetmediğim kadar hareketlerini hissediyorum yavrumunBende babama uzuldugum icin sol kasığımda ağrim var ara ara giriyor cikiyor,sanirim.stres ve uzuntu bebekleri rahatsiz ediyor.
Battaniye alıp uzandım şimdi yavrumu hissetmeye başladım nasıl vuruyor içerdenRound ligament sanırım genelde sağ da oluyor ılık bir duş al havluyu ısıt koy oraya geçmiş olsun kuzum . Bizler de çok hassas oluyoruz onlar da değişiyor illa ki etkilenirsin
Oyyy kuzucuk üzülmesin annem diyor bak ağrıyan tarafına yatma canımBattaniye alıp uzandım şimdi yavrumu hissetmeye başladım nasıl vuruyor içerden
Canım ben de holterle okula gittim sorun olmuyor. Aritmi var bende de ama doğumda sıkıntı olmuyormuş, kalp doktoru da kendi doktorum da öyle demişti. Şu an daha iyiyim ama beni siyami ersek aritmi bölümüne yollamıştı randevu alamadığım için kaldı öylece..Selam kızlar geçen hafta buraya çarpıntım var diye yazmıştım bugün kardiyologa gittim, saydım günde 25-30 kez oluyor 1 sn kadar sürüyor diye anlattım. İlk olarak tiroidden olabilir tiroid ilacından da olabilir dedi 2 hafta önce tiroid için bir ilaca başlamıştım düşük doz. Ama holter takmadan anlayamayız dedi. Ben de bişey yoktur diye düşünüyordum holter taktırmak istemedim sonra çıkınca kendi doktorumu aradım durumu anlattım kesinlikle holter taktır, kalp daha çok çalışıyor belki önce de aritmi vs vardı hissetmiyordun bi bakalım neymiş dedi. Kullanabileceğin ilaçlar var doğumdan önce halletmemiz gerekir falan dedi.. Pazartesi taktırıcam bakalım nasıl olacak o şekilde bi de işe gidicem kolay geçiririm inşallah o günü
Geçmiş olsun. Allah babanıza da size de şifa versinEşler bazen halden anlamiyorlar malesef,bende bugun moralman cok kotuyum babami gece hastaneye kaldirdik yogun bakima aldilar moralim sıfır aşıri kansizliktan kalbi sıkısti Allah tum hastalara şifa versin, benimde sabahtan beri kasigima ara ara agri giriyor bu kasilmami nedir anlayamadim ilk hamileligim oldugu icin yorumlayamiyorum uzuntudenmi oldum acaba bilemiyorum
Yok canım tam ters tarafına yattımOyyy kuzucuk üzülmesin annem diyor bak ağrıyan tarafına yatma canım
Teşekkür ederiz teyzesiOhh maşallah miniğe annesi.
Teşekkür ederim ne güzel dua etmişsinizgözünüz aydin... ne güzel minigi görmüşsünüz. hep iyi haberlerini alın insallah...❤❤
Kıyamam yaaKontrolüm 15 Aralık’ta canımanlamadım gitti hemen hemen hergün birimizin kocası üzüyor bugünde sıra bendeymiş demekki oğlumda sürekli yanıma gelip özür dilerim anne ben mi üzdüm seni diyor
Benim bebeğim daha hiç hareket etmedi ne güzel hissediyorsunuzKızlar şu an kına gecesindeyim. Müzik vurdukça kızımda içerden vuruyor.Oynak mı olcak anası gibi ne
Kaçıncı haftadasın canım sen?Benim bebeğim daha hiç hareket etmedi ne güzel hissediyorsunuz
19. Haftanın içindeyimKaçıncı haftadasın canım sen?
Yine de ihmal etme canım baktır bence madem aritmi vardı önceden. benim doktorum normalde rahat birisidir ama çarpıntı dediğimden beri adam bu konuda sanki biraz bişeylerden şüphelendi çok önemsedi haliyle ben de biraz tedirgin oldum holterden sonra rahatlıcam inşallahCanım ben de holterle okula gittim sorun olmuyor. Aritmi var bende de ama doğumda sıkıntı olmuyormuş, kalp doktoru da kendi doktorum da öyle demişti. Şu an daha iyiyim ama beni siyami ersek aritmi bölümüne yollamıştı randevu alamadığım için kaldı öylece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?