Hayırlı olsun güle güle kullanKızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
güle güle kullansın minik... gayet güzel ve temiz görünüyor... mışıl mışıl uyusunKızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Bende öyleyim ben 1, 5 haftadır çok net hissediyorum. Kişiden kişiye değişiyor demek19. Haftanın içindeyim
Gençlik yıllarımdaBiz de gecen sene -50 yi gorduk malesef polar vortex den dolayi. Antartikadan daha soguk oldu. O kadar soguklarda uyari veriyorlar disari cikmayin ya da maksimum su kadar durun diye. Gecen sene 4 ksi hayatini kaybetti malesef. O kadar soguklarda iclik giymeden cikmam zaten. Bir de burdaki yaslilarin tavsiyesi icinize dergi gazete koyup katman olusturmak mutlaka.
Güle güle kullan canım, sağlıkla uyusun beşiğinde.Kızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Hem ana kucağı hem alt açma hem ekstra yatak titreşimli sallanıyor o aparat beni cezbediyor dugüle güle kullansın minik... gayet güzel ve temiz görünüyor... mışıl mışıl uyusunüstündeki beyaz yer ana kucağı mi, park yatağın bir parçası mi?
Dün bebeğin sadece karnı gerideyken bugün bacağıda gerideydi
Sürekli gittigim bi doktor degildi sordum normal diyip gönderdi. Karında galiba kilosuyla alakalı bişey eğer beslenmeme dikkat edersem düzelirmiDoktor bir şey söylemiyor mu bu konu hakkında?
Doktor böyle gün gün söylüyor mu? Hiç duymadım böyle bir tabir.. Yok başı için yok bacağı için diye..Geçtiğimiz pazartesi bebegin başı 18+5 karnı 18+2 bacağı 18+2 ydi bugün kafası 18+6 karnı 17+5 bacağıda 17+5
Canım çok geçmiş olsun öncelıkle.bölgesel kılo alımını bilemiyorum ama bebeğe kaşar peyniri ve muz guzel kılo aldırıyor.kalite beslen et sütü ihmal etmeSürekli gittigim bi doktor degildi sordum normal diyip gönderdi. Karında galiba kilosuyla alakalı bişey eğer beslenmeme dikkat edersem düzelirmi
Evet canımDoktor böyle gün gün söylüyor mu? Hiç duymadım böyle bir tabir.. Yok başı için yok bacağı için diye..
Çok sağol canım şimdiye kadar fazla dikkat etmiyordum artık edicem düzelirmi peki buCanım çok geçmiş olsun öncelıkle.bölgesel kılo alımını bilemiyorum ama bebeğe kaşar peyniri ve muz guzel kılo aldırıyor.kalite beslen et sütü ihmal etme
Ultrason kagıdımızda ayrı ayrı yazıyor oblar canım dr dıle getirmemiştir tek tek.kısaltmalar oldugu için açık degıl dikkatimizi cekmeyebılıyorDoktor böyle gün gün söylüyor mu? Hiç duymadım böyle bir tabir.. Yok başı için yok bacağı için diye..
Canım benım kızım 2 hafta önde gitmişti hep.bu bebekte de tam gıdıyor herşey.yaşamadım bilmiyorum ama düzelir gıbı gelıyor.cunku kızım doguma yakın eşitlenmiştiÇok sağol canım şimdiye kadar fazla dikkat etmiyordum artık edicem düzelirmi peki bu
Farklı ultrason cihazlarından dolayı da belki fark edebilir bence endişelenme , doktor normal dediyse bir sıkıntı yokturÇok sağol canım şimdiye kadar fazla dikkat etmiyordum artık edicem düzelirmi peki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?