2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gençlik yıllarımda motorcu bir sevgilim vardı Motor montumun içine gazete buruşturup koyuyorduk
Ben sizden kuzeydeyim, kuzey kutbuna yakın Bakalım neler göreceğiz. Hayırlımız

Kızlar bugünde ölçüm için gittim benim bebeğim gelişmiyor galiba napabilirim ben 3 haftaya çıkarsa bebeği alıyolarmış

Kızlar kilo alımlarınız nasıl? Ben başlangıçta 53tüm, 49a düştüm, şimdi 51im. Geçen kontrolde de aynıydım. Doktor bundan sonra kilo alman gerekir dedi. Midem bulanıyor yiyemiyorum ki.. Doktor yiyeceksin diyor

Geçtiğimiz pazartesi bebegin başı 18+5 karnı 18+2 bacağı 18+2 ydi bugün kafası 18+6 karnı 17+5 bacağıda 17+5

Sürekli gittigim bi doktor degildi sordum normal diyip gönderdi. Karında galiba kilosuyla alakalı bişey eğer beslenmeme dikkat edersem düzelirmi
Canım çok geçmiş olsun öncelıkle.bölgesel kılo alımını bilemiyorum ama bebeğe kaşar peyniri ve muz guzel kılo aldırıyor.kalite beslen et sütü ihmal etme

Doktor böyle gün gün söylüyor mu? Hiç duymadım böyle bir tabir.. Yok başı için yok bacağı için diye..
Ultrason kagıdımızda ayrı ayrı yazıyor oblar canım dr dıle getirmemiştir tek tek.kısaltmalar oldugu için açık degıl dikkatimizi cekmeyebılıyor

Çok sağol canım şimdiye kadar fazla dikkat etmiyordum artık edicem düzelirmi peki bu
Canım benım kızım 2 hafta önde gitmişti hep.bu bebekte de tam gıdıyor herşey.yaşamadım bilmiyorum ama düzelir gıbı gelıyor.cunku kızım doguma yakın eşitlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…