- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Amin canım aminnnnKıyamam yaaAllah akıl fikir vicdan versin bu kocAlara
İnşallah canım ya çok kötüyüm geçen pazartesiye kadar herşey yolundaydı noldu bikereden anlamadımCanım benım kızım 2 hafta önde gitmişti hep.bu bebekte de tam gıdıyor herşey.yaşamadım bilmiyorum ama düzelir gıbı gelıyor.cunku kızım doguma yakın eşitlenmişti
Canım dün özele gittim bugün devlete ama ölçümler aynı geride yaniFarklı ultrason cihazlarından dolayı da belki fark edebilir bence endişelenme , doktor normal dediyse bir sıkıntı yoktur
Sen içini ferah tut düzelecek o inşCanım dün özele gittim bugün devlete ama ölçümler aynı geride yani
İnşallah canım dua edin banaSen içini ferah tut düzelecek o inş
Doktorun sorun yok dediği bir şeyi ince elemenin anlamı yok bence.. Ben hiç incelemedim öyle başı kaçmış, karnı kaçmış. Önemli olan genel gelişimi bence.. Doktorum bugün gelişimi tam haftasında dedi sadece, hiç ayrı ayrı yorum yapmadı.Ultrason kagıdımızda ayrı ayrı yazıyor oblar canım dr dıle getirmemiştir tek tek.kısaltmalar oldugu için açık degıl dikkatimizi cekmeyebılıyor
İyi , sağlıklı günlerde kullanın. Bendeki aşağı yukarı aynı, alt açma yeri var (tabi oğlum büyüdüğü için kaldırdım) ana kucağı ve titreşim aparatı yok. Halen kullanıyorum.Kızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Biraz takıntılı bir yapınız var anladığım kadarıyla. Bacağı şöyle karnı böyle bunları takip ederseniz bu şekilde boşuna stres yaparsınız kendinizi. 2 gün usg ye girmişsiniz üst üste günlük farklılıklar cihazdan cihaza değişir. Drlar bu farkları önemsemez. Gelişim geriliği yok bebeğinizde hatasıyla uyumlu ölçümleri. Olsa Dr.lar uyarır zaten. Bir de 3 hafta gelişmezse alırlar demişsiniz. Bunu Dr mu söyledi? Öyle birşey hiç duymadım. Nedeni araştırılır. Beslenme, anneden bebeğe kan akışı vs incelenir. Son aydaysa kilo alımı durmuş yada yavaşlamışsa dışarda daha çabuk ve rahat gelişeceği için doğum yaptırılır.Evet ca
Evet canım
15.haftadandır böyle ölçülüyor
Panik yapma doktor dedi mi gelişmiyor diye yoksa sen mi yoeum yapıyorsun benek kilo almıyorsa ona da takviye veriyorlar doktor öyle birşey görse verirdi sana biraz rahat ol bebeğin etkilenir doktor birşey demediyse üzme kendiniKızlar bugünde ölçüm için gittim benim bebeğim gelişmiyor galibanapabilirim ben 3 haftaya çıkarsa bebeği alıyolarmış
Kızlar kilo alımlarınız nasıl? Ben başlangıçta 53tüm, 49a düştüm, şimdi 51im. Geçen kontrolde de aynıydım. Doktor bundan sonra kilo alman gerekir dedi. Midem bulanıyor yiyemiyorum ki.. Doktor yiyeceksin diyor
Sürekli gittigim bi doktor degildi sordum normal diyip gönderdi. Karında galiba kilosuyla alakalı bişey eğer beslenmeme dikkat edersem düzelirmi
Öncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim canım evet maalesef çok takıntılıyım internetten araştrdım 3 hafta gerilerse alınıyor diye çok korkuyorum bu hafta detaylı ultrason için gidicem dediğiniz gibi kan akışı filan çıkıyomu ordaBiraz takıntılı bir yapınız var anladığım kadarıyla. Bacağı şöyle karnı böyle bunları takip ederseniz bu şekilde boşuna stres yaparsınız kendinizi. 2 gün usg ye girmişsiniz üst üste günlük farklılıklar cihazdan cihaza değişir. Drlar bu farkları önemsemez. Gelişim geriliği yok bebeğinizde hatasıyla uyumlu ölçümleri. Olsa Dr.lar uyarır zaten. Bir de 3 hafta gelişmezse alırlar demişsiniz. Bunu Dr mu söyledi? Öyle birşey hiç duymadım. Nedeni araştırılır. Beslenme, anneden bebeğe kan akışı vs incelenir. Son aydaysa kilo alımı durmuş yada yavaşlamışsa dışarda daha çabuk ve rahat gelişeceği için doğum yaptırılır.
Lütfen sakin olun. Beslenmenize dikkat edin bol bol güzel düşünüp bebeğinizle konuşup sevin. Şu güzel günlerin tadını çıkarın.
Bu kadar panik yapıyorsanız siz bir perinatoloğa gidin bence em azından kafandakişeei sorar rahatlarsın ben hiç kolunu bacağını ayrı ayrı takip etmiyorum doktorlar da birşey demiyor sakin olCanım dün özele gittim bugün devlete ama ölçümler aynı geride yani
Doktor normal dedi ama ben takılıyorum işte herşeyi geçtim haftası geçen haftada kalmş bu benim moralimi çok bozduPanik yapma doktor dedi mi gelişmiyor diye yoksa sen mi yoeum yapıyorsun benek kilo almıyorsa ona da takviye veriyorlar doktor öyle birşey görse verirdi sana biraz rahat ol bebeğin etkilenir doktor birşey demediyse üzme kendini
Ben de 3 kg vermiştim son 1 ayda 2 kg yu geri aldım iştahsızlığım ve bulantılarım geçti şükür. Normal yiyorum. Sen de yavaş yavaş alırsın bebeğin gelişimi normalse kilo çok da önemli değil. Ben 2.kızımda toplamda 7 kg almıştım. Kızım 3200 gr. Doğmuştu. Doğumdan sonra fazla 1 kg vardı bende. Tabi emzirirken aldım daha sonraKızlar kilo alımlarınız nasıl? Ben başlangıçta 53tüm, 49a düştüm, şimdi 51im. Geçen kontrolde de aynıydım. Doktor bundan sonra kilo alman gerekir dedi. Midem bulanıyor yiyemiyorum ki.. Doktor yiyeceksin diyor
Ayy yavrum benim, benimki de geçen gün gözümden yaş süzüldü, göstermemeye çalıştım ama görmüş, koca kişisiyle alakalı değildi , ondan önce oldu, doğum izliyordum, gelip ellerimi tuttuKontrolüm 15 Aralık’ta canımanlamadım gitti hemen hemen hergün birimizin kocası üzüyor bugünde sıra bendeymiş demekki oğlumda sürekli yanıma gelip özür dilerim anne ben mi üzdüm seni diyor
İnternette araştırmayı bırakın öncelikle. Orda hep en kötüsü çıkar. İlk bebek sanırım. Benim bebek de 1 hafta geriden geliyor Sat a göre. Dr. Bir sıkıntı yok herşey iyi diyor tamam diyip sevine sevine çıkıyoruzÖncelikle açıklaman için çok teşekkür ederim canım evet maalesef çok takıntılıyım internetten araştrdım 3 hafta gerilerse alınıyor diye çok korkuyorum bu hafta detaylı ultrason için gidicem dediğiniz gibi kan akışı filan çıkıyomu orda
Evet ilk bebek canım geç döllenme hatta ama böyle adetle birleşip sonra geri kalması saçma geldi banaİnternette araştırmayı bırakın öncelikle. Orda hep en kötüsü çıkar. İlk bebek sanırım. Benim bebek de 1 hafta geriden geliyor Sat a göre. Dr. Bir sıkıntı yok herşey iyi diyor tamam diyip sevine sevine çıkıyoruz2.kızım da hep geriden gelirdi gayet normal ve zamanından önce bile doğdu. Usg cihazları farklı sonuçlar verebiliyor.ayrıntılıda çıkar kan akışı vs. bebeğin kendi iç organlarındaki kan akışını da görüyorlar.
Aminnn canımm inşallahAyy yavrum benim, benimki de geçen gün gözümden yaş süzüldü, göstermemeye çalıştım ama görmüş, koca kişisiyle alakalı değildi , ondan önce oldu, doğum izliyordum, gelip ellerimi tuttuBen toparladım kendimi hemen. Sağlıkla, huzurla atlatsaydık şu dönemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?