2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım dua edin bana
Ayrıntılıya henüz girmediniz sanırım. Mide bulantınız veya kusma nedeniyle mi yiyemiyorsunuz? Eğer içiniz alıyorsa kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, birkaç zeytin, domates sabahları mutlaka yemeye çalışın. Süt veya süt ürünleri, özellikle yoğurt tüketmeye çalışın.Haftada 1 balık yemeğe çalışın. Gün içinde badem, ceviz, fındık, kuru kara üzüm gibi gıda değeri zengin kuruyemişlerden atıştırın. Bunları içiniz almıyorsa omega 3 ve vitamin takviyesi tabii ki doktorunuzun önerisiyle alın. Çok az bilgi verdiğiniz ya da ben takip edemediğim için çok öneride bulunamıyorum. Doktorunuz bu ölçüleri söylediğinde çekinip soramamışsınız gibi algılıyorum. Kilonuz nasıl, alıyor musunuz veriyor musunuz, bahsettiğim gıdaları tüketiyor musunuz, hepsi tamam mı sizce ki "3 haftaya kadar gerilemede bebeği alıyorlarmış" bilgisine ulaştınız?
Hepsi bir yana umarım ölçüm aletleri saçmalamıştır ve bir iki haftaya ayrıntılıya girdiğinizde güzel gelişmiş bir bebek görüp rahatlarsınız

Dün bebeğin sadece karnı gerideyken bugün bacağıda gerideydi
dünden bugüne yapilan ölçülerin yanlış olma ihtimali çok fazla. bir günde geri düşme durumu nasil olsun ki. en az bir hafta aralarla yaptirin ölçümleri.

doktor ne diyor bu duruma? problem görüyor mu? çözüm olarak ne soyluyor. bir muddet beslenmenize dikkat edin. dinlenirken sol tarafiniza yatin ve en önemlisi stres yapmayin. çok geçmis olsun...

Amin inşallah canım tesekkür ederim ben kilo alıyorum bebekte gecen haftaya kadar normaldi dün başka sebepten hastaneye gittim haftası geçen haftada kalmıştı çok kafama takıldı karnıda 1 hafta geride besleniyodum ama galiba yeterli beslenmiyorum bundan sonra daha dikkkat ederim

Evet ilk bebek canım geç döllenme hatta ama böyle adetle birleşip sonra geri kalması saçma geldi bana
Canım evham yapma. Bebişler daha çok küçük. Küçücük milimetrik oynamalar bile haftasını kaydırıyor. Ultrason cihazları da öyle mükemmel göstermiyor genelde. Doktor sorun yok dediyse yoktur içini ferah tut
Teşekkür ederim. Açlık tokluk kan şekerini takip etmeyi düşünüyorum bende yaptırsamda yaptırmasamda. Sadece yaptırmak için acele etmeyeceğim 25-26 haftalık olsun diye düşünüyorum. Peki herhangi bir belirtisi var mı şekerin. Aşırı acıkma, çarpıntı vs gibi şeyler

Teşekkür ederim canım doktora sordum normal dedi ama haftası geçen haftada kalmştı karnı geride bilmiyorum kafam çok karışık

Teşekkur ederim canım inşallah öyledir takmamaya çalışırım :)

Kızlar rahatsız olanlar dargın olanlar var eşiyle anlık görüyorum yazamıyorum yazayım diyorum mesaj öylece kalıyor çok üzgünüm hem kendi rahatsızlığım hem sağolsun ailem sevenler geliyor geçmiş olsun diye onlarla ilgilendim yazamadım. Ayy şu hamileliği rahat geçirelim eşler çevre sorun çıkarmasın halden anlasin no stresle güzelce doğudaydık sağlıcakla kucağımiza alaydık şu bebisleri

Holter cihazı bende taktırdım cnm gebeligin başında.herhangi Bir zorluğu yok sadece geve yatınca kablolara dikkat etmen gerekiyor çıkmaması için. Ne sıkıntin varsa Aritmi vs orda çıkar.insaallah bişey yoktur geçmiş olsun

Yükleme yapılmadan önce kan testinde şekere bakılıp ona göre yapılsın veya yapılmasın denmiyor mu canım şeker yükleme testi ?
Ben unutmuşum, konuşmadığım için sormuyorum koca kişisine
Tek hatırladığım ilk 50'liği yaptırıp ikinci 75'lik için çağırdıklarında şekerli suyu bana içirtmeyip tuvalete döktürdü ve beni perhize soktu. Kolestaz için değerlere bakıldığında sanırım düşük çıkmıştı. Perhizle düşürdük gördün mü rahatladım filan demişti.
Sizinki biraz daha değişik , benim kolestaz olma nedenim gibi hormonlar alakalı... Umarım sağlıkla tamamlayacağız

Evet ilk bebek canım geç döllenme hatta ama böyle adetle birleşip sonra geri kalması saçma geldi bana
Canm o haftalara hiç takılma ilkte olunca bilmiyor insan ama tecrübe olarak soyleyim icin rahat etsin . Ben özele gittim bacak boyu 2 hafta belkide 3 demişti geriden geliyor dedi . Malûm hep denen o rahatsızlık tanısı koydu . Kahroldum mahvoldum üzüntüden. Ertesi gün devlete gittim doktor bakti herşey haftasıyla uyumlu dedi . Ölçememiş bile nasıl böyle birşey der dedi . Hiç endişelenme kafana çok takıyorsan sende başka doktorda görün. Ama milimlik bebekler olduğu icin 1 milim kaysa 1 hafta geri atıyor

Bende öyle yaptım canım doktor yanlış ölçmüstür dedim devlete gittim onun ölçümü daha kötü çıktı

zaten geç dollenmeymis. yapmayin bu kadar stres. hem size hem bebeğinize yazik. insan yavrusu bu bazen daha ileri gider bazen geri. doğduğunda da öyle olacak. bazi aylar çok kilo alacak bazi gunler az. sizin gibi kaygili bir arkadasim vardi. bebek tartisi almis hergün tartıyordu bebegini. en son doktor kızmıştı.

İncelemiyoruz zaten.önceki doktorum demişti bu parametreler burda yazar dıye ordan bılıyorum.her doktorun tarzı farklı

iyi akşamlar kızlar, ya ben corap gıyerken pantalon gıyerken cok zorlanmaya basladım egılemıyorum, karnım cok cıktı gıbı daha erken degılmı anlamıyorum. bırde bebişi bazen cok ıyı hıssedıyorum bazı gunler ıcın ıse hıc hıssetmıyorum, ufak oldugu ıcın normal mi

Sorun olduğunu sanmıyorum yazdıklarınızdan, biraz daha dikkat edin beslenmenize, içinizi ferah tutun. Güzel, sağlık haberleri paylaşırsınız inşallah

Erken değil canım, normal eğilememek 20 haftalık bebiş baya hacimli içerde Hareket ediyordur da siz koşturmacadan hissetmiyor olabilirsiniz, siz onu dinlerken o da dinleniyordur. Sağlıkla büyüsünler hepimizinki inşallah

Kıyamam , Allah içine merhamet koysun herkesin, erkekler öyle boşver. Benimki daha iyi sabahtan beri de ben yanaşmıyorum , darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…