Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim
De hadi gözün aydinKızlar biz de doktordan çıktık şimdi. Boyumuz 18 cm, kilomuz 266 gram olmuş. Uyuyordu meleğim.Cinsiyet çok şükür ki değişmedi hala bir kızımız oluyor. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gir, sonrasında haberleşelim dedi.
Üzüntüden dolayı kasılma olabilir bence rahat olmaya bak bebegin için eğer esinin sesi yükselirse bebegin için o görüşmeyi orda sonlandırmaya çalışKızlar sağ kasığımda fena bi ağrı batma tarzı bişiy var çok ağrıyorson zamanlarda eşim gereksiz yere ses yükseltmelere başladı duymayım diyorum ama ben sesimi çıkarmadıkça üstüme geliyor bugünde aynısı oldu durduk yere telefon da bağırıyor burda diil kendisi şehir dışında 4 gündür acaba üzüldüğüm için mi böyle oluyor
Evet is guc derken kosturma geciyor biraz ama aklim hep onda.. Mesajı yazdıktan sonra içerden iki kez vurduErken değil canım, normal eğilememek20 haftalık bebiş baya hacimli içerde Hareket ediyordur da siz koşturmacadan hissetmiyor olabilirsiniz, siz onu dinlerken o da dinleniyordur. Sağlıkla büyüsünler hepimizinki inşallah
Sağol canım benim.De hadi gözün aydin
Ben maksimum 1,5 litre içebiliyorum. Önceden de suyu seven bir insan değildim.Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim
Canım süt gaz yapmıyor mu sana ya? Ben afedersin gazmana dönüşüyorumBen maksimum 1,5 litre içebiliyorum. Önceden de suyu seven bir insan değildim.Günde mutlaka 1 küçük kutu süt içiyorum. Günde 2 bardak açık şekersiz çay, haftada 1 türk kahvesi.
Masallah kuzuya313
313 Gram dedi doktorumuz teşekkür ederiz teyzesi
Bende çok taraftar degilim bakalım ne diycekAslında ailemde şeker hastası yok. Bende şeker yüklemesi yapıldıktan sonra şeker dengesinin bozulduğunu düşünmeye başladım. Bir kaç arkadaşımda yükleme de bir şey çıkmayıp sonradan çıkanlar oldu. Zaten tartışmalı bir konu. Ama yükleme için acele etmeyeceğim. Doktor yaptır dese de bu konuda hiç rahat değilim kafam karışık.
İlk bebekse 22.haftaya kadar duyulmayabilirmiş kaan bey var onu dinlemeni tavsiye ederim süper bir anlatımı var19. Haftanın içindeyim
Güle güle kullan bende park yatak aldım kullanışlı bence hemde katlanıp her yere götürülüyorKızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Ölçümler 1 hafta oynama gösterebiliyor.gramınıda %10asagı yukarı payı var dedi banaGeçtiğimiz pazartesi bebegin başı 18+5 karnı 18+2 bacağı 18+2 ydi bugün kafası 18+6 karnı 17+5 bacağıda 17+5
Normalmi yani canm geçen haftada kalmasıÖlçümler 1 hafta oynama gösterebiliyor.gramınıda %10asagı yukarı payı var dedi bana
Devlette gittiğim doktorda onu önerdi banada mantıklı geldiSeker yukleme testiyle ilgili sekerden muzdarip biri olarak sunlari soylemek istiyorum. Ailemde kimsede yok. Hamileliginde yasamis kimse de yok. Zaten artik bir cok doktor genetik olmadigini soyluyor. Ben ilk ve bu gebeligimde de mecburen insulin kullanmak zorunda kaldim. Yedikleriniz etkili tabi ama hormon degisiklikleri de alt ust ediyor benim sekerimi. Nutella yiyip sekerimin dustugunu sebze yiyip yukseldigini gormuslugum var. mesela sabah sut icemiyorum cunku sekerimi asiri yukseltiyor. Yani sanmayin ki sadece sekerli seyler etkiliyor. benim hormanlar bu hamilelik doneminde sapitiyorlar malesef. Seker yukleme testi yaptirmamis olsaydim malesef farkedilmezdi. Neden Turkiye de bu kadar onemsiz birseymis gibi dusunuluyor acikcasi bilmiyorum ama olu dogum riski var bebegin ozellikle sonlara dogru. seker yukleme testinde aldiginiz seker 5 mandalina 2 dilim baklavaya denk nerdeyse. Zaten ben sekerli hicbir sey (meyve, tatli, ketcap, abur cubur vs) yemiyorum, yediklerime de cok dikkat ediyorum diyorsaniz yaptirmayin tabi ki, onun yerine kan sekeri olcen bir alet alip aclik ve tokluk sekerinizi gun icinde takip edin derim ben. @Sootica90Alya86
Kasar peynir,muz,kuruyemiş,ev yapımı yoğurt bebişe iyi geliyor bence bizimki 1 hafta ilerdeAmin inşallah canım tesekkür ederim ben kilo alıyorum bebekte gecen haftaya kadar normaldi dün başka sebepten hastaneye gittim haftası geçen haftada kalmıştı çok kafama takıldı karnıda 1 hafta geride besleniyodum ama galiba yeterli beslenmiyorum bundan sonra daha dikkkat ederim
Masallah kuzuyaKızlar biz de doktordan çıktık şimdi. Boyumuz 18 cm, kilomuz 266 gram olmuş. Uyuyordu meleğim.Cinsiyet çok şükür ki değişmedi hala bir kızımız oluyor. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gir, sonrasında haberleşelim dedi.
İlk Bebek canım bende herkez hissedince panik oldumİlk bebekse 22.haftaya kadar duyulmayabilirmiş kaan bey var onu dinlemeni tavsiye ederim süper bir anlatımı var
3lt mi ben günde iki bardak bilemedin 3bardak su icebiliyorum.sutude içemiyorum.ictigim zaman bagirsaklarim cok kotu oluyor hazmedemiyorum galiba.Günde 3lt tuketmeniz gerek. Süt içiyor musunuz
Aslında hareket ediyodur sen farkına varmıyosundur.dinlenirken hareketleniyor.gün içinde çok hareket etyiğimizden onu anlamıyomuşuz bir arkadsımda besik gibi sanıp uyuyolar demiştiİlk Bebek canım bende herkez hissedince panik oldum
Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?