2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Üzüntüden dolayı kasılma olabilir bence rahat olmaya bak bebegin için eğer esinin sesi yükselirse bebegin için o görüşmeyi orda sonlandırmaya çalış

Evet is guc derken kosturma geciyor biraz ama aklim hep onda.. Mesajı yazdıktan sonra içerden iki kez vurdu

Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim
Ben maksimum 1,5 litre içebiliyorum. Önceden de suyu seven bir insan değildim. Günde mutlaka 1 küçük kutu süt içiyorum. Günde 2 bardak açık şekersiz çay, haftada 1 türk kahvesi.

Ben maksimum 1,5 litre içebiliyorum. Önceden de suyu seven bir insan değildim. Günde mutlaka 1 küçük kutu süt içiyorum. Günde 2 bardak açık şekersiz çay, haftada 1 türk kahvesi.
Canım süt gaz yapmıyor mu sana ya? Ben afedersin gazmana dönüşüyorum
Suyu da en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum ama çay falan içmiyorum ben sevmiyorum.
Bugün doktordan idrar tahlili ve kültürü istedim e.coli geçmişim olduğu için.. Yine bolca enfeksiyon çıkmış netten baktım da :/ Kültürü bekliyorum, temiz çıkar inşallah.. O kadar da su içiyorum ya..

Bende çok taraftar degilim bakalım ne diycek

Devlette gittiğim doktorda onu önerdi banada mantıklı geldi

Kasar peynir,muz,kuruyemiş,ev yapımı yoğurt bebişe iyi geliyor bence bizimki 1 hafta ilerde

Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim

Ben doktora 1.5lt su içiyorum dedim yani hiç içmiyorsun dedi. Çok az diyor sitem ediyor bana resmen kadın. Enfeksiyonun o yüzden geçmiyor dedi. Allah ım nasıl artar bu iş bilmiyorum. Zaten su içmekten lavabodan çıkamıyorum afedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…