2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Üzüntüden dolayı kasılma olabilir bence rahat olmaya bak bebegin için eğer esinin sesi yükselirse bebegin için o görüşmeyi orda sonlandırmaya çalış
Aynen öyle yapıyorum canım görüşmeyi sonlandırıyorum veya evdeysek eğer hemen başka odalarda mutfakta yada ütü falan yaparak geçiştirmeye çalışıyorum ama yapı olarak biraz fazla takıyorum

Kıyamam , Allah içine merhamet koysun herkesin, erkekler öyle boşver. Benimki daha iyi sabahtan beri de ben yanaşmıyorum , darısı başına
Amin canım allahım böyle olanları Hidayet etsin emin ol yanında ağlasam duygu sömürüsü olarak düşünüyor o yüzden onun yanında mümkün olduğunca takmıyormuşum gibiyim ama sonrası facia

Nerelerdesin sen
Okullar tatil olunca giremedim kızımın yanında tlf a pek bakmıyorum. Burnumda tıkandı zaten hormonları burundan atıyorum galiba zor nefes alıyorum yaaa tuzlu su yaptım. Serum fizyolojik iyi gelir mi bilemediğimden almadım.. sen nasılsın bakayım mmm

Aynen öyle yapıyorum canım görüşmeyi sonlandırıyorum veya evdeysek eğer hemen başka odalarda mutfakta yada ütü falan yaparak geçiştirmeye çalışıyorum ama yapı olarak biraz fazla takıyorum
O kadar aklı başında olma bence.. diğer odalara gidip içine de atmak zorunda değilsin. Sende bağır için rahatlasın.. ne kadar susarsan o kadar üstüne gelir erkek milleti. Ya karşına alıp konuş ya da deliye yat bak yapbiliyor mu..

Hormonlar burundan atılıyorsa atıvereyim ben de
Hormonlardan mı gezegen ve yıldız retrolarından mı bilmem, baya kavga etmek istiyorum özellikle koca ile.
Oğlum bir haftadır aldığı virüsü atlatamadı. O nedenle de biraz tuhaf bir haldeyim ama üstesinden gelirim. Sağlık olsun da
Serum fizyolojik zaten tuzlu su. Sadece dozu oranı ayarlanmış diye biliyorum. Ben kendim hazırlamaya korktuğum için saşe kullanıyorum hep. Yalnız gebelikten beri kendime kullanmadım. Geçmiş olsun, hemen geçer umarım

Yani öyle canım ama işte bi taraf takmayınca diğer taraf daha çok takkyorinşallah evliliğimiz 20. Yıla falan ulaştığında geçer diye düşünüyorum
Haklısın canım şuan bide hassas dönemler geçiriyoruz ama bunlar geçici şeyler. (Sorun ne bilmiyorumda umarım ciddi bişey yoktur yoksa hiiic bosuna kendini üzme Allah can sagligi versin

Kızzz denemedim di bi keresinde ben bile kendime şaştım ağzıma geleni söyledim onu bastırdım sonuç ertesi gün ayrılma kararı aldık hemde uçak biletimi bile almıştı konuşma deyince onu yapabilsek zaten ahhh ahh bütün bunlar olmaz yok canım benim işim Allah’ıma kalmış

Kuzum bence bu kadar kötüsü sıkıntı ya doktoruna danış muhakkak ağrı cektigimiz yerler bölgeler var ama her yer galan demen aklimi karıştırdı. Geçmiş olsun
Randevumda aralıkta ama gündüz bişeyim yok otururken falan yatma pozisyonunda rahat değilim banada tuhaf geliyor birde bazı günler cok gaz sancım oluyor o günler daha da artıyor bu ağrılar sanki bi ilgisi varmı bilemiyorum genel olarak böyle bi Kasılma sancı yaşamıyorum uyku pozisyonu haricinde

Haklısın canım şuan bide hassas dönemler geçiriyoruz ama bunlar geçici şeyler. (Sorun ne bilmiyorumda umarım ciddi bişey yoktur yoksa hiiic bosuna kendini üzme Allah can sagligi versin
Aminnn canım çok sağolasın en önemlisi sağlık tabiki inşallah ciddiye dönmez sorun çünkü daha ciddi neler atlattık

İnternette hormonlardan olduğunu okudum. Östrojen ve progesteron fazla olunca olabiliyormuş. Şil
İnternette öyle yazıyor. Östrojen ve progesteron fazla ise oluyormuş. Zaten fazla ise vücut kendi atıyor canım sen atma kafana göre zaten nefessiz kalmak çok fena Atmasan daha iyi damarlar işliyormuş böyle bir tıkanıklık. Ayrıca kan da var. Aslında burun damarlarını büzüştüren bir sprey var Harika yapıyor ama kullanmamak daha iyi bu sefer onsuz hiç açılmayacak. Serum fizyolojik en azından deniz suyu belki daha mı iyi dedim ama araştırdım işe yaramıyor yazmışlar. Spreylerde zaten sürekli kullanılmıyor. Kavgaya gelince o bende de var. Gezegenlerden değildir bence eşimle kavga etmiyoruz da geçen bir veliyi dövüyordum okulda ama haketti benim Kızım hayatta sıktırmaz onu sırf onun için alıyordum bebekken . Burnu kuruyordu. Evde hazırlayıp ona kullanmam bende kendime yapıyorum teşekkür ederim yaaa ama geçmez bu sanmıyorum hiç

Yok aman aman damara basma. Türk erkekleri özellikle öyle geniş değil ve ülke ekonomisi de bozuk olduğundan onlara yansıyorsa vah ki ne vah... Oğullarımızı farklı yetiştirerek işe başlasak gelecek nesil rahat eder. Maalesef bizim nesle kadar öyle geniş, anlayışlı yetişmiş erkek çok çok az. Genel değer yargısı; sesini çıkaran kadın tu ka ka. Zaten pasif direniş de kazanır bence. Elmothemonster@ arkadaşımızın dediği gibi, çok değer verdiğini göstermek yerine böyle biraz ağırdan almak gibi taktikler filan işe yarıyor.
Hepimize kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…