- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Olsun canım söyle nolcak sanki şuan benim kafamda neler dönüyor bi bilsenKusura bakma canım ben biraz açık sözlüyümde pat diye konuşuyorumsorunlu derken yani umursamaz sadece kendini düşünen bi adam gibi geldi
Ooo fenaymışKızzz denemedim di bi keresinde ben bile kendime şaştım ağzıma geleni söyledim onu bastırdım sonuç ertesi gün ayrılma kararı aldık hemde uçak biletimi bile almıştıkonuşma deyince onu yapabilsek zaten ahhh ahh bütün bunlar olmaz yok canım benim işim Allah’ıma kalmış
Ayy o spreyler tam bir bağımlılık yapıyorİnternette hormonlardan olduğunu okudum. Östrojen ve progesteron fazla olunca olabiliyormuş. Şil
İnternette öyle yazıyor. Östrojen ve progesteron fazla ise oluyormuş. Zaten fazla ise vücut kendi atıyor canım sen atma kafana görezaten nefessiz kalmak çok fena Atmasan daha iyi damarlar işliyormuş böyle bir tıkanıklık. Ayrıca kan da var. Aslında burun damarlarını büzüştüren bir sprey var Harika yapıyor ama kullanmamak daha iyi bu sefer onsuz hiç açılmayacak. Serum fizyolojik en azından deniz suyu belki daha mı iyi dedim ama araştırdım işe yaramıyor yazmışlar. Spreylerde zaten sürekli kullanılmıyor. Kavgaya gelince o bende de var. Gezegenlerden değildir bence eşimle kavga etmiyoruz da geçen bir veliyi dövüyordum okulda ama haketti benim Kızım hayatta sıktırmaz onu sırf onun için alıyordum bebekken . Burnu kuruyordu. Evde hazırlayıp ona kullanmam bende kendime yapıyorum teşekkür ederim yaaa ama geçmez bu sanmıyorum hiç
Hemde yurt dışındasınız.. Bari oradakileri örnek alsınlar. İlla yetiştirme tarzı olarak bakmıyorum ben olaya kendilerini geliştirmek zorundalar. Tabi asla değişmeyecek olanlarda var. Ben yatıp kalkıp şükredeyim o zaman valla gayet medeniYok aman aman damara basma. Türk erkekleri özellikle öyle geniş değil ve ülke ekonomisi de bozuk olduğundan onlara yansıyorsa vah ki ne vah... Oğullarımızı farklı yetiştirerek işe başlasak gelecek nesil rahat eder. Maalesef bizim nesle kadar öyle geniş, anlayışlı yetişmiş erkek çok çok az. Genel değer yargısı; sesini çıkaran kadın tu ka ka. Zaten pasif direniş de kazanır bence. Elmothemonster@ arkadaşımızın dediği gibi, çok değer verdiğini göstermek yerine böyle biraz ağırdan almak gibi taktikler filan işe yarıyor.
Hepimize kolaylıklar
Ya benimki de çok ağlıyor ama akıntı başladığında yıkanmazsa kulağa iner ve kulak enf gerçekten çok tehlikeli. Sağırlığa kadar gider. O nedenle virüs aldıysa kreşten her akşam mutlaka yıkıyorum serum fizyolojik ile.İnternette hormonlardan olduğunu okudum. Östrojen ve progesteron fazla olunca olabiliyormuş. Şil
İnternette öyle yazıyor. Östrojen ve progesteron fazla ise oluyormuş. Zaten fazla ise vücut kendi atıyor canım sen atma kafana görezaten nefessiz kalmak çok fena Atmasan daha iyi damarlar işliyormuş böyle bir tıkanıklık. Ayrıca kan da var. Aslında burun damarlarını büzüştüren bir sprey var Harika yapıyor ama kullanmamak daha iyi bu sefer onsuz hiç açılmayacak. Serum fizyolojik en azından deniz suyu belki daha mı iyi dedim ama araştırdım işe yaramıyor yazmışlar. Spreylerde zaten sürekli kullanılmıyor. Kavgaya gelince o bende de var. Gezegenlerden değildir bence eşimle kavga etmiyoruz da geçen bir veliyi dövüyordum okulda ama haketti benim Kızım hayatta sıktırmaz onu sırf onun için alıyordum bebekken . Burnu kuruyordu. Evde hazırlayıp ona kullanmam bende kendime yapıyorum teşekkür ederim yaaa ama geçmez bu sanmıyorum hiç
Amaaan bizimkide öyle kız tahtası eksik gidip geliyor dert etme sen boşverOlsun canım söyle nolcak sanki şuan benim kafamda neler dönüyor bi bilsenbiraz öyle pardon biraz diil bayaa öyle aslında beni seviyor mu hiç düşünmeden evet derim ama gösteremeyenler vardır ya o cinsten biraz ama bu adam zamanında beni tavlamak için 1 yıl peşimde koştu yahu
Aminn canımOoo fenaymışseven insan gönderir mi hemen ya? Çok zor böylesi de allah yardımcın olsun..
Kıyamam çok zormuş. Yün halı aldık eve ondan mı oldum yoksa yaAyy o spreyler tam bir bağımlılık yapıyorzamanında çok kullandım alerjik astımım var bide bir hafta önce halıları değiştirdim nasıl tüy döküyor ve ben sürekli grip olmuş gibiyim napıcam bilmiyorum güne 2 sefer süpürüyorum banamısın demiyor
Hıhhh bak ben adını koyamamıştım sen iyi buldun kız gelgit akıllı bunlarAmaaan bizimkide öyle kız tahtası eksik gidip geliyor dert etme sen boşver
Yok ben benimki için demedim. Benimki türk asıllı ama fransız. Tipi de tarzı da Türk değilHemde yurt dışındasınız.. Bari oradakileri örnek alsınlar. İlla yetiştirme tarzı olarak bakmıyorum ben olaya kendilerini geliştirmek zorundalar. Tabi asla değişmeyecek olanlarda var. Ben yatıp kalkıp şükredeyim o zaman valla gayet medeniyani olaya kadın erkek diye bakmıyor. Erkek sinirlenir kadın sinirlenemez annemin zamanında kalmış. Üstelik çokta ağır abi bir eşim var. Ben mi eğittim acaba onu
Herhalde yani o kadar erkekse kendi gidecek o kadarAminn canımaslında niyeti göndermek diil canım beni hizaya sokmak kaç sefer bilet yaktım bi bilsen şimdi onuda yapamıyor artık bende diyorum çok istiyosan sen git
Aynenn canım benim ondan gözler kulak burun boğaz sürekli kaşıntı halinde mahvoldumKıyamam çok zormuş. Yün halı aldık eve ondan mı oldum yoksa yasıkamıyorum bağımlılık yapar diye bende..
Heee iyi sevindimYok ben benimki için demedim. Benimki türk asıllı ama fransız. Tipi de tarzı da Türk değilSesim baya yükselir ve idare eder. Bu sefer oğlum evde olduğu için bağıramadım ondan
Bugüne kadar yoktu ki ilk defa oldu bende. Kızımda da kanama olmuştu burnumda çok. Bu kadar tıkanma olmamıştı. Kurumuş kanlar var burnumda şu an.Aynenn canım benim ondan gözler kulak burun boğaz sürekli kaşıntı halinde mahvoldumseninde ondandır muhtemelen alerji testi yaptırdın mı hiç ? Benimki alerjik astım çıktı
Hahahaha aynen öyleler valla bebişinle ilgilen sen boşver onu ona karşı tripli davran ağırdan al öyle kıymetli olursunHıhhh bak ben adını koyamamıştım sen iyi buldun kız gelgit akıllı bunlar
Hahah o da iyimiş kızHerhalde yani o kadar erkekse kendi gidecek o kadarilk evlendiğimiz zamanlar oluyordu kavgalar bizimde bir keresinde anahtarı verip bana gitmişti sonra geldi hep zile bastı açmadım bende
Ahhh canım hemen git doktora bi alerji testi yaptırBugüne kadar yoktu ki ilk defa oldu bende. Kızımda da kanama olmuştu burnumda çok. Bu kadar tıkanma olmamıştı. Kurumuş kanlar var burnumda şu an.
Birdaha yapmadı o da. Çok pişman olmuştu. Ama aşırı sinir olursak şu an o gidiyor. Ben gitsem Kıza da kıyamaz. Ben öyle toplandım bir kere hamile değildim o zaman kızmıştım sadece yani kavga değil. Sen gitme ben gideyim kızı ortamından ayırma şimdi demişti. Ama anahtarı da bırakmaz tabiHahah o da iyimiş kızbizimki anahtarı bırakmıyor benimde açmıycağmı bildiği için
Yoo umursamam ama oğlum üzülüyor bu sefer evde gerginlik olmasını istemiyor çok babacı yaa sıpam benimHahahaha aynen öyleler valla bebişinle ilgilen sen boşver onu ona karşı tripli davran ağırdan al öyle kıymetli olursun
Alerji olduğunu sanmıyorum ben. Alerji olsa daha önce de olmaz mıydı?Ahhh canım hemen git doktora bi alerji testi yaptırgerçi ilaçta kullanamıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?