2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kusura bakma canım ben biraz açık sözlüyümde pat diye konuşuyorum sorunlu derken yani umursamaz sadece kendini düşünen bi adam gibi geldi
Olsun canım söyle nolcak sanki şuan benim kafamda neler dönüyor bi bilsenbiraz öyle pardon biraz diil bayaa öyle aslında beni seviyor mu hiç düşünmeden evet derim ama gösteremeyenler vardır ya o cinsten birazama bu adam zamanında beni tavlamak için 1 yıl peşimde koştu yahu

Ooo fenaymış seven insan gönderir mi hemen ya? Çok zor böylesi de allah yardımcın olsun..

Ayy o spreyler tam bir bağımlılık yapıyor zamanında çok kullandım alerjik astımım var bide bir hafta önce halıları değiştirdim nasıl tüy döküyor ve ben sürekli grip olmuş gibiyim napıcam bilmiyorum güne 2 sefer süpürüyorum banamısın demiyor

Hemde yurt dışındasınız.. Bari oradakileri örnek alsınlar. İlla yetiştirme tarzı olarak bakmıyorum ben olaya kendilerini geliştirmek zorundalar. Tabi asla değişmeyecek olanlarda var. Ben yatıp kalkıp şükredeyim o zaman valla gayet medeni yani olaya kadın erkek diye bakmıyor. Erkek sinirlenir kadın sinirlenemez annemin zamanında kalmış. Üstelik çokta ağır abi bir eşim var. Ben mi eğittim acaba onu

Ya benimki de çok ağlıyor ama akıntı başladığında yıkanmazsa kulağa iner ve kulak enf gerçekten çok tehlikeli. Sağırlığa kadar gider. O nedenle virüs aldıysa kreşten her akşam mutlaka yıkıyorum serum fizyolojik ile.
Kanlı burun akıntısı bende de var. İdare ediyorum.
Geçmiş olsun tekrar

Amaaan bizimkide öyle kız tahtası eksik gidip geliyor dert etme sen boşver

Ooo fenaymış seven insan gönderir mi hemen ya? Çok zor böylesi de allah yardımcın olsun..
Aminn canımaslında niyeti göndermek diil canım beni hizaya sokmak kaç sefer bilet yaktım bi bilsen şimdi onuda yapamıyor artık bende diyorum çok istiyosan sen git

Kıyamam çok zormuş. Yün halı aldık eve ondan mı oldum yoksa ya sıkamıyorum bağımlılık yapar diye bende..

Yok ben benimki için demedim. Benimki türk asıllı ama fransız. Tipi de tarzı da Türk değil Sesim baya yükselir ve idare eder. Bu sefer oğlum evde olduğu için bağıramadım ondan

Aminn canımaslında niyeti göndermek diil canım beni hizaya sokmak kaç sefer bilet yaktım bi bilsen şimdi onuda yapamıyor artık bende diyorum çok istiyosan sen git
Herhalde yani o kadar erkekse kendi gidecek o kadar ilk evlendiğimiz zamanlar oluyordu kavgalar bizimde bir keresinde anahtarı verip bana gitmişti sonra geldi hep zile bastı açmadım bende

Kıyamam çok zormuş. Yün halı aldık eve ondan mı oldum yoksa ya sıkamıyorum bağımlılık yapar diye bende..
Aynenn canım benim ondan gözler kulak burun boğaz sürekli kaşıntı halinde mahvoldum seninde ondandır muhtemelen alerji testi yaptırdın mı hiç ? Benimki alerjik astım çıktı

Yok ben benimki için demedim. Benimki türk asıllı ama fransız. Tipi de tarzı da Türk değil Sesim baya yükselir ve idare eder. Bu sefer oğlum evde olduğu için bağıramadım ondan
Heee iyi sevindim benimki de Fransız usulü Türk o zaman aksi takdirde boşanırdım herhalde ben.

Aynenn canım benim ondan gözler kulak burun boğaz sürekli kaşıntı halinde mahvoldum seninde ondandır muhtemelen alerji testi yaptırdın mı hiç ? Benimki alerjik astım çıktı
Bugüne kadar yoktu ki ilk defa oldu bende. Kızımda da kanama olmuştu burnumda çok. Bu kadar tıkanma olmamıştı. Kurumuş kanlar var burnumda şu an.

Herhalde yani o kadar erkekse kendi gidecek o kadar ilk evlendiğimiz zamanlar oluyordu kavgalar bizimde bir keresinde anahtarı verip bana gitmişti sonra geldi hep zile bastı açmadım bende
Hahah o da iyimiş kızbizimki anahtarı bırakmıyor benimde açmıycağmı bildiği için

Hahah o da iyimiş kızbizimki anahtarı bırakmıyor benimde açmıycağmı bildiği için
Birdaha yapmadı o da. Çok pişman olmuştu. Ama aşırı sinir olursak şu an o gidiyor. Ben gitsem Kıza da kıyamaz. Ben öyle toplandım bir kere hamile değildim o zaman kızmıştım sadece yani kavga değil. Sen gitme ben gideyim kızı ortamından ayırma şimdi demişti. Ama anahtarı da bırakmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…