2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahahahhh bak hele bide düşünceye yahu bunlar hem kıyamıyolar hem yerden yere vuruyorlar ey allahım yaa

Biz taşıyıp derdini çekip doğuralım onlar babacı olsun adaletin bumu dünya evinin içini en iyi sen bilirsin canım ama sakın kendini üzüp streslendirme herşey düzelir
Vallah öyle şimdi bu da erkek üç kişi olcaklar ben ozaman napcam neyse bol bol ütü yaparım artık

Normal zamanda olsa şüphelenirdim alerjiden de şimdi o testi yaptırmak hiç canım istemedi hamilelikte burun oluyormuş böyle ama dr a gitmek lazım sprey için
Evet gelişi güzel kullanma tuzlu su en iyisi canım Ama hamileliktense orasını bilemem bak git doktora

Geçtiğimiz pazartesi bebegin başı 18+5 karnı 18+2 bacağı 18+2 ydi bugün kafası 18+6 karnı 17+5 bacağıda 17+5
Biraz fazla evham yapiyorsunuz. Kendinizi rahatlatmaya calisin. Bol bol dua edin. Negatif dusunmeyin. Doktorlar zaten ciddi birsey olsa emin olun muhakkak soylerler.

herkeste farkli olabilir belki ama bende yukselince uyku basiyor, yorgunluk ve carpinti yapiyor sanki maraton kosmus gibi. Bayilacakmisim hissi oluyor. arabayi kenara cekip uyusam mi diye dusunmuslugum oldu 1-2 defa. Normalde hic uyku seven biri de degilim. Sonra birden deli gibi terliyip rahatliyorum. Dusurmek icin hareket etmem gerekiyor ama eli kaldiracak halim olmuyor. Dusunce de yine bir uyku hali ama bu sefer el ve ayaklarim buz kesiyor.

Gebeligin
kanda once H1AC degerine bakiyorlar. Aletlerin referansina gore degisebilir ama 5.7den dusuk normal. 5.7-6.4 arasi pre diyabet ya da gizli seker, ustu de zaten diyabet oluyor. Eger degerleriniz normalse 24-28 hafta arasi yapiyorlar seker yuklemeyi. Cunku plasentanin yeterli bir buyukluge ulasmasini bekliyorlar. Plasenra buyuyup hormon urettikce sizinkini baskilamaya basliyor. benim hamilelik oncesi degerim 5.4 tu gayet normaldi. hatta planli bir gebelik oldugu icin oncesinden 2-3 aydir tamamen seker karbonhidrati cikartmistim hayatimdan. ama gelin gorun ki 9. Hafta degerim 5.8 e cikmis. oncesinde de yasadigim icin doktorum 3 saatlik test istedi. Resmen pazarlik yaptim bari 1 saatlik alayim diye. Neyse gir ama 1 saatligi gecersen mecbur 3 saatligi tekrar alacaksin demisti. Benim 1 saat bile feci olunca hemen high riske refer ettiler. Onlarda diyet verdi klasik. Ama bende diyet ise yaramayinca basladik hemen insuline. Gunduz diyet hareket falan idare ediyorum yine ama bana gece ne oluyorsa oluyor aclik sekerim tokluktan yuksek cikiyor. insulin bile daha dusuremedi oyle de garip bir sistemim var. doz artiriyoruz benim deger dusecegine cikiyor doktorlarda bir aciklama yapamiyor. En son gittigimde ilginc dedi sadece ve dozu artiriyorlar surekli. Nereye kadar cikacaklar merak icerisindeyim bende

Son düzenleme:
Tşk ederim canım zorlu bir gece beni bekliyor zaten zor uyuyorum ama neyse sonu iyi olsun da dediğin gibi gerisi önemli değil

Evet gelişi güzel kullanma tuzlu su en iyisi canım ☺Ama hamileliktense orasını bilemem bak git doktora
Yaa çok ilginç bir durum. Bir sağ tıkanıyor. Bir sol. Teker teker ama gündüz pek olmuyor geceleri canımı okuyor. Tuzlu su geçici çözümdü ama spreyi de sürekli kullanamıyormuşsun. Sonra spreysiz hiç geçmiyor çünkü kbb ye gitsem belki daha iyi

Ben 2 kilo aldım bile ben de. Bulantı ilacını bırakmayı deneyeceğim yine bugün bakalım nasıl olacak. İlaç aldığım sürece iştahım acik

ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.bu nerdeyse geride..beni dusunduren sadece bebegim yaa. ben nasilsa veririm fazla kiloyu.dert etmiyorum.onlar ii olsun da..
Haklısın da benim demek istediğim bol yemekle bebek kilo almıyor her zaman. Gelişimi süper de olmuyor. Az yiyip de bebeğin sağlıklı ise çok daha iyi bir durum. Bir hafta geri olması büyük bir sıkıntı değil hatta hiç sıkıntı değil. Kaşar muz havuç süt bunları tüket bol bol. Umarım bir sorun olmayacak. Belki narin bir çocuktur. Benim kızında bacak boyu uzun kafası büyük çıkardı. Bu ne dedim böyle kafası neden büyük? Meğerse yuvarlakmış. Bir ölçüsü büyükmüş. Benimde yüzüm yuvarlak. Genetik yani.

Yok canım yapmıyor valla. Sütü hep çok sevmişimdir ben, şimdi de zorlamıyor beni. Hadi ya inşallah kültüründe üreme olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…