- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Hahahahhh bak hele bide düşünceye yahu bunlar hem kıyamıyolar hem yerden yere vuruyorlar ey allahım yaaBirdaha yapmadı o da. Çok pişman olmuştu. Ama aşırı sinir olursak şu an o gidiyor. Ben gitsem Kıza da kıyamaz. Ben öyle toplandım bir kere hamile değildim o zaman kızmıştım sadece yani kavga değil. Sen gitme ben gideyim kızı ortamından ayırma şimdi demişti. Ama anahtarı da bırakmaz tabi
Biz taşıyıp derdini çekip doğuralım onlar babacı olsun adaletin bumu dünyaYoo umursamam ama oğlum üzülüyor bu sefer evde gerginlik olmasını istemiyor çok babacı yaa sıpam benim
İşte benim aniden oldu öğrendim 10 yıl önce şimdi de kronikleşti artıkAlerji olduğunu sanmıyorum ben. Alerji olsa daha önce de olmaz mıydı?
Vallah öyle şimdi bu da erkek üç kişi olcaklar ben ozaman napcamBiz taşıyıp derdini çekip doğuralım onlar babacı olsun adaletin bumu dünyaevinin içini en iyi sen bilirsin canım ama sakın kendini üzüp streslendirme herşey düzelir
Normal zamanda olsa şüphelenirdim alerjiden de şimdi o testi yaptırmak hiç canım istemediİşte benim aniden oldu öğrendim 10 yıl önce şimdi de kronikleşti artık
Ahahahaha Allah sabır versin ütümü yaparsın cammı silersin bilemedimVallah öyle şimdi bu da erkek üç kişi olcaklar ben ozaman napcamneyse bol bol ütü yaparım artık
Evet gelişi güzel kullanma tuzlu su en iyisi canımNormal zamanda olsa şüphelenirdim alerjiden de şimdi o testi yaptırmak hiç canım istemedihamilelikte burun oluyormuş böyle ama dr a gitmek lazım sprey için
Oooo hızımı alamayıp duvar bile silerim belkiAhahahaha Allah sabır versin ütümü yaparsın cammı silersin bilemedim
Biraz fazla evham yapiyorsunuz. Kendinizi rahatlatmaya calisin. Bol bol dua edin. Negatif dusunmeyin. Doktorlar zaten ciddi birsey olsa emin olun muhakkak soylerler.Geçtiğimiz pazartesi bebegin başı 18+5 karnı 18+2 bacağı 18+2 ydi bugün kafası 18+6 karnı 17+5 bacağıda 17+5
herkeste farkli olabilir belki ama bende yukselince uyku basiyor, yorgunluk ve carpinti yapiyor sanki maraton kosmus gibi. Bayilacakmisim hissi oluyor. arabayi kenara cekip uyusam mi diye dusunmuslugum oldu 1-2 defa. Normalde hic uyku seven biri de degilim. Sonra birden deli gibi terliyip rahatliyorum. Dusurmek icin hareket etmem gerekiyor ama eli kaldiracak halim olmuyor. Dusunce de yine bir uyku hali ama bu sefer el ve ayaklarim buz kesiyor.Teşekkür ederim. Açlık tokluk kan şekerini takip etmeyi düşünüyorum bende yaptırsamda yaptırmasamda. Sadece yaptırmak için acele etmeyeceğim 25-26 haftalık olsun diye düşünüyorum. Peki herhangi bir belirtisi var mı şekerin. Aşırı acıkma, çarpıntı vs gibi şeyler
kanda once H1AC degerine bakiyorlar. Aletlerin referansina gore degisebilir ama 5.7den dusuk normal. 5.7-6.4 arasi pre diyabet ya da gizli seker, ustu de zaten diyabet oluyor. Eger degerleriniz normalse 24-28 hafta arasi yapiyorlar seker yuklemeyi. Cunku plasentanin yeterli bir buyukluge ulasmasini bekliyorlar. Plasenra buyuyup hormon urettikce sizinkini baskilamaya basliyor. benim hamilelik oncesi degerim 5.4 tu gayet normaldi. hatta planli bir gebelik oldugu icin oncesinden 2-3 aydir tamamen seker karbonhidrati cikartmistim hayatimdan. ama gelin gorun ki 9. Hafta degerim 5.8 e cikmis. oncesinde de yasadigim icin doktorum 3 saatlik test istedi. Resmen pazarlik yaptim bari 1 saatlik alayim diye. Neyse gir ama 1 saatligi gecersen mecbur 3 saatligi tekrar alacaksin demisti. Benim 1 saat bile feci olunca hemen high riske refer ettiler. Onlarda diyet verdi klasik. Ama bende diyet ise yaramayinca basladik hemen insuline. Gunduz diyet hareket falan idare ediyorum yine ama bana gece ne oluyorsa oluyor aclik sekerim tokluktan yuksek cikiyor. insulin bile daha dusuremedi oyle de garip bir sistemim var. doz artiriyoruz benim deger dusecegine cikiyorYükleme yapılmadan önce kan testinde şekere bakılıp ona göre yapılsın veya yapılmasın denmiyor mu canım şeker yükleme testi ?
Ben unutmuşum, konuşmadığım için sormuyorum koca kişisine
Tek hatırladığım ilk 50'liği yaptırıp ikinci 75'lik için çağırdıklarında şekerli suyu bana içirtmeyip tuvalete döktürdü ve beni perhize soktu. Kolestaz için değerlere bakıldığında sanırım düşük çıkmıştı. Perhizle düşürdük gördün mü rahatladım filan demişti.
Sizinki biraz daha değişik , benim kolestaz olma nedenim gibi hormonlar alakalı... Umarım sağlıkla tamamlayacağız
Tşk ederim canım zorlu bir gece beni bekliyor zaten zor uyuyorumHolter cihazı bende taktırdım cnm gebeligin başında.herhangi Bir zorluğu yok sadece geve yatınca kablolara dikkat etmen gerekiyor çıkmaması için. Ne sıkıntin varsa Aritmi vs orda çıkar.insaallah bişey yoktur geçmiş olsun
Yaa çok ilginç bir durum. Bir sağ tıkanıyor. Bir sol. Teker tekerEvet gelişi güzel kullanma tuzlu su en iyisi canım ☺Ama hamileliktense orasını bilemem bakgit doktora
Ben 2 kilo aldım bile ben de. Bulantı ilacını bırakmayı deneyeceğim yine bugün bakalım nasıl olacak. İlaç aldığım sürece iştahım acikKızlar kilo alımlarınız nasıl? Ben başlangıçta 53tüm, 49a düştüm, şimdi 51im. Geçen kontrolde de aynıydım. Doktor bundan sonra kilo alman gerekir dedi. Midem bulanıyor yiyemiyorum ki.. Doktor yiyeceksin diyor
Haklısın da benim demek istediğim bol yemekle bebek kilo almıyor her zaman. Gelişimi süper de olmuyor. Az yiyip de bebeğin sağlıklı ise çok daha iyi bir durum. Bir hafta geri olması büyük bir sıkıntı değil hatta hiç sıkıntı değil. Kaşar muz havuç süt bunları tüket bol bol. Umarım bir sorun olmayacak. Belki narin bir çocuktur. Benim kızında bacak boyu uzun kafası büyük çıkardı. Bu ne dedim böyle kafası neden büyük? Meğerse yuvarlakmış. Bir ölçüsü büyükmüş. Benimde yüzüm yuvarlak. Genetik yani.ilk oglum hep bir hafta ilerideydi.bu nerdeyse geride..beni dusunduren sadece bebegim yaa. ben nasilsa veririm fazla kiloyu.dert etmiyorum.onlar ii olsun da..
Oyyy ben türk kahvesini her gün icer oldumBen maksimum 1,5 litre içebiliyorum. Önceden de suyu seven bir insan değildim.Günde mutlaka 1 küçük kutu süt içiyorum. Günde 2 bardak açık şekersiz çay, haftada 1 türk kahvesi.
İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederimBiraz fazla evham yapiyorsunuz. Kendinizi rahatlatmaya calisin. Bol bol dua edin. Negatif dusunmeyin. Doktorlar zaten ciddi birsey olsa emin olun muhakkak soylerler.
Yok canım yapmıyor valla. Sütü hep çok sevmişimdir ben, şimdi de zorlamıyor beni.Canım süt gaz yapmıyor mu sana ya? Ben afedersin gazmana dönüşüyorum
Suyu da en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum ama çay falan içmiyorum ben sevmiyorum.
Bugün doktordan idrar tahlili ve kültürü istedim e.coli geçmişim olduğu için.. Yine bolca enfeksiyon çıkmış netten baktım da :/ Kültürü bekliyorum, temiz çıkar inşallah.. O kadar da su içiyorum ya..
Normalde bende çok severim, her gün içerdim. Ama gebelikten beri türk kahvesi ve soda mideme dokunur oldu. Haftada 1 ile sınırlandırdım kendimi o yüzden.Oyyy ben türk kahvesini her gün icer oldum☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?