- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Geçmis olsun insallah ureme çıkmaz 1.5 litre çok az değilmi 4 litre su iciyorum cay kahve ve meyva sularını saymıyorum ve buna rağmen tahlil yaptı doktor su eksiğin var dedi bende kızdım sevmediğim halde 4 litre içiyorum bir damacanamı içecegım sakamı bu dedim yapacak birsey yok diyor su işi inan artık benim sinirimi bozuyor 10 dk oturamıyorum markete ciksam kosa kosa eve geliyorum sağlıkmi eziyetmi ben çözemedimCanım süt gaz yapmıyor mu sana ya? Ben afedersin gazmana dönüşüyorum
Suyu da en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum ama çay falan içmiyorum ben sevmiyorum.
Bugün doktordan idrar tahlili ve kültürü istedim e.coli geçmişim olduğu için.. Yine bolca enfeksiyon çıkmış netten baktım da :/ Kültürü bekliyorum, temiz çıkar inşallah.. O kadar da su içiyorum ya..
4lt miGeçmis olsun insallah ureme çıkmaz 1.5 litre çok az değilmi 4 litre su iciyorum cay kahve ve meyva sularını saymıyorum ve buna rağmen tahlil yaptı doktor su eksiğin var dedi bende kızdım sevmediğim halde 4 litre içiyorum bir damacanamı içecegım sakamı bu dedim yapacak birsey yok diyor su işi inan artık benim sinirimi bozuyor 10 dk oturamıyorum markete ciksam kosa kosa eve geliyorum sağlıkmi eziyetmi ben çözemedim
Haklısın vallahi Bende cok zorlaniyorum ama yeterli degil deniliyor genede süt meyva suyu cayi da sayarsak tabi onlar suyun yerini tutmaz 7 veya 8 litreyi buluyor suyun icinde yüzmuyorum ama vc ile kardes olduk oda artik sinirimi bozuyor gece 5 veya 6 kere kalkiyorum4lt miAman yarabbi masaallah diyorum bin kere. Ben o 4lt suyu içersem Bir günde kesin gecesine vücudumun heryerinden sular sizmaya başlar. Hiç alışık değil benim organlarım okadar suya yüzerler içinde organlarım
4 müüü? Çok su içmek de iyi değilmiş ki, böbrekleri yoruyormuş. Zaten 4 içemem imkanı yok. 2 litre ortalama.. En az 1.5 işte..Geçmis olsun insallah ureme çıkmaz 1.5 litre çok az değilmi 4 litre su iciyorum cay kahve ve meyva sularını saymıyorum ve buna rağmen tahlil yaptı doktor su eksiğin var dedi bende kızdım sevmediğim halde 4 litre içiyorum bir damacanamı içecegım sakamı bu dedim yapacak birsey yok diyor su işi inan artık benim sinirimi bozuyor 10 dk oturamıyorum markete ciksam kosa kosa eve geliyorum sağlıkmi eziyetmi ben çözemedim
Ben günde iki bardak içen birisi olduğum için derya deniz gibi geldi 4lt suHaklısın vallahi Bende cok zorlaniyorum ama yeterli degil deniliyor genede süt meyva suyu cayi da sayarsak tabi onlar suyun yerini tutmaz 7 veya 8 litreyi buluyor suyun icinde yüzmuyorum ama vc ile kardes olduk oda artik sinirimi bozuyor gece 5 veya 6 kere kalkiyorum
Ben de öyleyim çok zorlanmaya başladım bundan 3 ay sonra napcaz acabaiyi akşamlar kızlar, ya ben corap gıyerken pantalon gıyerken cok zorlanmaya basladım egılemıyorum, karnım cok cıktı gıbı daha erken degılmı anlamıyorum. bırde bebişi bazen cok ıyı hıssedıyorum bazı gunler ıcın ıse hıc hıssetmıyorum, ufak oldugu ıcın normal mi
Ben günde iki bardak içen birisi olduğum için derya deniz gibi geldi 4lt su
Bencede canım git KBB ye ama sprey kullanma gerçekten bağımlılık yapıyorYaa çok ilginç bir durum. Bir sağ tıkanıyor. Bir sol. Teker tekerama gündüz pek olmuyor geceleri canımı okuyor. Tuzlu su geçici çözümdü ama spreyi de sürekli kullanamıyormuşsun. Sonra spreysiz hiç geçmiyor çünkü kbb ye gitsem belki daha iyi
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı keyifli günlerde kullan inşallah. Benim de en beğendiğim park yataklardan biri bu. Sakıncası yoksa ne kadara aldın. Ben de ikinci el düşünüyorum. Sıfırı epey pahalı geldiKızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gelişsin tontik tontik gelsin inşallahİnşallah canım dua edin bana
Serum fizyolojik var sprey şeklinde, eşim kullanıyor ondan biliyorum.Yaa çok ilginç bir durum. Bir sağ tıkanıyor. Bir sol. Teker tekerama gündüz pek olmuyor geceleri canımı okuyor. Tuzlu su geçici çözümdü ama spreyi de sürekli kullanamıyormuşsun. Sonra spreysiz hiç geçmiyor çünkü kbb ye gitsem belki daha iyi
Onu biliyorum canım da işe yaramıyor. Şu an burnumun içi resmen şiş. Ne zaman bitecek bu işkenceSerum fizyolojik var sprey şeklinde, eşim kullanıyor ondan biliyorum.
benimde burnum sürekli tikaniyor ve 1haftadir kanıyor. İçinde birikiyor pihtilasiyor Oda.ondan dolayı tikaniyor sanırsam benimkiOnu biliyorum canım da işe yaramıyor. Şu an burnumun içi resmen şiş. Ne zaman bitecek bu işkencekan sızıyor hep burnumda. Kızımda da olmuştu burnum kanamıştı şimdi daha çok.
Benimkinin tıkanma sebebi de o sanırım. Çünkü içinde birşey yok. Kan tadı geliyor genizime. Ne iyi gelir bu işe hep mi böyle olucaz yoksabenimde burnum sürekli tikaniyor ve 1haftadir kanıyor. İçinde birikiyor pihtilasiyor Oda.ondan dolayı tikaniyor sanırsam benimki
Kılcal damarlar genişliyor ve çatlama yapıyor.ondan dolayıda kanama oluşuyor aslında kanın akması iyi birşey gibi düşünüyorum en azından içerde sizinti olupta birikip pihti olup burnu tikayacagina aksın daha iyi sanki.Benimkinin tıkanma sebebi de o sanırım. Çünkü içinde birşey yok. Kan tadı geliyor genizime. Ne iyi gelir bu işe hep mi böyle olucaz yoksa
Hadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirimOnu biliyorum canım da işe yaramıyor. Şu an burnumun içi resmen şiş. Ne zaman bitecek bu işkencekan sızıyor hep burnumda. Kızımda da olmuştu burnum kanamıştı şimdi daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?