2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmis olsun insallah ureme çıkmaz 1.5 litre çok az değilmi 4 litre su iciyorum cay kahve ve meyva sularını saymıyorum ve buna rağmen tahlil yaptı doktor su eksiğin var dedi bende kızdım sevmediğim halde 4 litre içiyorum bir damacanamı içecegım sakamı bu dedim yapacak birsey yok diyor su işi inan artık benim sinirimi bozuyor 10 dk oturamıyorum markete ciksam kosa kosa eve geliyorum sağlıkmi eziyetmi ben çözemedim

4lt mi Aman yarabbi masaallah diyorum bin kere. Ben o 4lt suyu içersem Bir günde kesin gecesine vücudumun heryerinden sular sizmaya başlar. Hiç alışık değil benim organlarım okadar suya yüzerler içinde organlarım

Haklısın vallahi Bende cok zorlaniyorum ama yeterli degil deniliyor genede süt meyva suyu cayi da sayarsak tabi onlar suyun yerini tutmaz 7 veya 8 litreyi buluyor suyun icinde yüzmuyorum ama vc ile kardes olduk oda artik sinirimi bozuyor gece 5 veya 6 kere kalkiyorum

4 müüü? Çok su içmek de iyi değilmiş ki, böbrekleri yoruyormuş. Zaten 4 içemem imkanı yok. 2 litre ortalama.. En az 1.5 işte..

Ben günde iki bardak içen birisi olduğum için derya deniz gibi geldi 4lt su

Ben de öyleyim çok zorlanmaya başladım bundan 3 ay sonra napcaz acaba

Bencede canım git KBB ye ama sprey kullanma gerçekten bağımlılık yapıyor

Kızlar ben bugun beşiği aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı keyifli günlerde kullan inşallah. Benim de en beğendiğim park yataklardan biri bu. Sakıncası yoksa ne kadara aldın. Ben de ikinci el düşünüyorum. Sıfırı epey pahalı geldi

Serum fizyolojik var sprey şeklinde, eşim kullanıyor ondan biliyorum.

Serum fizyolojik var sprey şeklinde, eşim kullanıyor ondan biliyorum.
Onu biliyorum canım da işe yaramıyor. Şu an burnumun içi resmen şiş. Ne zaman bitecek bu işkence kan sızıyor hep burnumda. Kızımda da olmuştu burnum kanamıştı şimdi daha çok.

Onu biliyorum canım da işe yaramıyor. Şu an burnumun içi resmen şiş. Ne zaman bitecek bu işkence kan sızıyor hep burnumda. Kızımda da olmuştu burnum kanamıştı şimdi daha çok.
benimde burnum sürekli tikaniyor ve 1haftadir kanıyor. İçinde birikiyor pihtilasiyor Oda.ondan dolayı tikaniyor sanırsam benimki

benimde burnum sürekli tikaniyor ve 1haftadir kanıyor. İçinde birikiyor pihtilasiyor Oda.ondan dolayı tikaniyor sanırsam benimki
Benimkinin tıkanma sebebi de o sanırım. Çünkü içinde birşey yok. Kan tadı geliyor genizime. Ne iyi gelir bu işe hep mi böyle olucaz yoksa

Benimkinin tıkanma sebebi de o sanırım. Çünkü içinde birşey yok. Kan tadı geliyor genizime. Ne iyi gelir bu işe hep mi böyle olucaz yoksa
Kılcal damarlar genişliyor ve çatlama yapıyor.ondan dolayıda kanama oluşuyor aslında kanın akması iyi birşey gibi düşünüyorum en azından içerde sizinti olupta birikip pihti olup burnu tikayacagina aksın daha iyi sanki.

Hadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…