2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirim
Sanırım alerji ile alakalı değil damarlar genişliyor hamilelikte Bu sebeple damarları büzüştüren sprey iyi geliyor ama o da bağımlılık yapıyor. Araştırdım burada da. Sprey kullandığı için doğumdan sonra da geçmemiş. Sabrediyorum. Fıs fıs bana bakıyor ben fısfısa

Evet Kılcal damarlar şişiyormuş. Kanlarda kuruyup içeride birikiyor. Bazen açılıyor sonra yine oluyor özellikle geceleri tıkanıyor. Seninde öyle mi? Çözüm bulursak haberleşelim.

Kızlar müslin bezler biliyorsunuz çok revaçta, çok kullanışlı zaten.. İster bebeğin üstüne ser ister altına, banyodan sonra denizden sonra kurula, alt açma olarak kullan, kundak yap vs vs. Ben bolca aldım, en son miucollection var instagramda 3 tane de oradan aldım. Ürünün sağlığa zararsız olduğuna dair sertifikaları da varmış. Müslin bez arayışında olanlar varsa önereyim dedim Ağız bezi ve pike de aldım.

Bu arada yatakla beraber müzikli titreşimli bir alet veriliyor o alet hem yatağa hemde üstündeki ankucağuna oluyor gerçekten sağlam ve kullanışlı bir yatak 2 yaşını biraz geçene kadar kullanırım sonra normal yatağa alırım

Ben bursada kumaş pazarından aldım kenarlarına tığ yada ponpon yapılabilir böyle çok uygun oluyır banyo için özel vardı bunları da örtü olarak VS kullanacağum

Bu arada arkadaşlar park yatak almayı düşünüyorsanız kesinlikle alt açmalı olanı alın ben sezeryan olduğum için bana çok faydası olmuştu

Canım, dursun ve insin hemen bu değerlerin Ben başka şekillerde yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.

Hadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirim
Gebelikte alerji baskılanıyor canım. Bende hiç atak geçirmedim. Doktorum baskılandığını söylemişti.

Kızlar merhabalar, ben üşütmüşüm sanırım hastalandım. Ne yesem kusuyorum halsizlıkte var su falan zaten hiç içemiyorum. Yapabilecegım seyler var mı bildiğiniz önerilerinize ihtiyacım var. İlaç kullnmak istemiyorum

Kızlar selam bugün biraz iş yaptım kendime yormadan, sonrasında beyaz akıntı vardı hafiften her zaman oluyor zaten peçeteyle sileyim dedim peçeteyle böyle et beni gibi ama çok ufak nokta kadar bisey geldi korktum tekrar peceteyi dokunurdum hafif kan vardı sonra tekrar baktım birşey yok içimdende gelmedi sanki aynayla baktım iç dudakta öyle et beni gibi ufacık bir kısımda kabarcıklar olmuş ağrı yok ama eşime doktora gidelim dedi problem yoktur ondan gelmiştir yarin gderiz kendi doktoruna kötü birşey olsa devami olurdu ağrın olurdu diyor baya korkuyorumda.. sizce oradan mi gelmiştir kan içimden gelse hissetmezmiyim devami olmaz mıydı? Of kafayı yicem

Genital sigil olusmus muhtemelen korkulacak bisey yok ama yarin muayene olursan daha iyi olur bende de vardi doktor yakilmasi gerek dedi ben propolis surerek gecirdim
Hatta esinizde de kesin vardir o da muayene olmali

Bu arada arkadaşlar park yatak almayı düşünüyorsanız kesinlikle alt açmalı olanı alın ben sezeryan olduğum için bana çok faydası olmuştu
Sezaryen değildim bende de aynı şekilde canım, eğilemiyor anne doğumdan sonra Normal yataklarda da alt açma ünitesi oluyor dolabın üzerine bile konuyor. Çok makbule geçen bir şey...

Ben zencefil bal limon yapmıştım,iyi geldi bağışıklık için,internete baktım zararı var mı diye herhangi kötü birşey yazmıyorsun,ıhlamur içemedim nolur nolmaz diye

Ben bursada kumaş pazarından aldım kenarlarına tığ yada ponpon yapılabilir böyle çok uygun oluyır banyo için özel vardı bunları da örtü olarak VS kullanacağum
Bende carsi da gordum haftaici alicaz annem kenarlarini gecip ince battaniye tarzi agiz mendili vs kendimiz yapicaz 12 tl di siz kaca aldiniz kumas pazarina bakmadim hic

Paniğe kapılmayın ve yarın veya en erken ne zaman gidebilirseniz doktorunuza gidin. Lütfen doktorunuz en az 20 yıl önce mezun olmuş, bilgili, ilgili ve deneyimli olsun. Anlattıklarınızla zaten bizim de anlamamız mümkün değil oraya bakılmalı. Benim dediğiniz yerin biraz arkasında küçük bir polip varmış kontrolde onu küretaj ediverdi. İki damla kanayacak dedi. Ben şaşırdım tabi beklemiyordum. Sizin kendi düşmüş bir şekilde. Doktor anlatıyor bu arada küretaj yaparken "bu tipler tanınıyor alan da var almayan da ama ben alıyorum" diye. Baktım eşim tuhaf oldu zira her çeşidi alınmazmış. Dediğim gibi görünün olur mu... Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…