400 canım sıfırı 1300 çok temiz hiç kullanmamışHayırlı uğurlu olsun, sağlıklı keyifli günlerde kullan inşallah. Benim de en beğendiğim park yataklardan biri bu. Sakıncası yoksa ne kadara aldın. Ben de ikinci el düşünüyorum. Sıfırı epey pahalı geldi
Sanırım alerji ile alakalı değil damarlar genişliyor hamilelikteHadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirim
Evet Kılcal damarlar şişiyormuş. Kanlarda kuruyup içeride birikiyor. Bazen açılıyor sonra yine oluyor özellikle geceleri tıkanıyor. Seninde öyle mi? Çözüm bulursak haberleşelim.Kılcal damarlar genişliyor ve çatlama yapıyor.ondan dolayıda kanama oluşuyor aslında kanın akması iyi birşey gibi düşünüyorum en azından içerde sizinti olupta birikip pihti olup burnu tikayacagina aksın daha iyi sanki.
Evet gece oluyor çoğunlukla inşaallah çözüm buluruz cnmEvet Kılcal damarlar şişiyormuş. Kanlarda kuruyup içeride birikiyor. Bazen açılıyor sonra yine oluyor özellikle geceleri tıkanıyor. Seninde öyle mi? Çözüm bulursak haberleşelim.
Bu arada yatakla beraber müzikli titreşimli bir alet veriliyor o alet hem yatağa hemde üstündeki ankucağuna oluyor gerçekten sağlam ve kullanışlı bir yatak 2 yaşını biraz geçene kadar kullanırım sonra normal yatağa alırımHayırlı uğurlu olsun, sağlıklı keyifli günlerde kullan inşallah. Benim de en beğendiğim park yataklardan biri bu. Sakıncası yoksa ne kadara aldın. Ben de ikinci el düşünüyorum. Sıfırı epey pahalı geldi
Ben bursada kumaş pazarından aldım kenarlarına tığ yada ponpon yapılabilir böyle çok uygun oluyır banyo için özel vardı bunları da örtü olarak VS kullanacağumKızlar müslin bezler biliyorsunuz çok revaçta, çok kullanışlı zaten.. İster bebeğin üstüne ser ister altına, banyodan sonra denizden sonra kurula, alt açma olarak kullan, kundak yap vs vs. Ben bolca aldım, en son miucollection var instagramda 3 tane de oradan aldım. Ürünün sağlığa zararsız olduğuna dair sertifikaları da varmış. Müslin bez arayışında olanlar varsa önereyim dedimAğız bezi ve pike de aldım.
Canım,Gebeligin
kanda once H1AC degerine bakiyorlar. Aletlerin referansina gore degisebilir ama 5.7den dusuk normal. 5.7-6.4 arasi pre diyabet ya da gizli seker, ustu de zaten diyabet oluyor. Eger degerleriniz normalse 24-28 hafta arasi yapiyorlar seker yuklemeyi. Cunku plasentanin yeterli bir buyukluge ulasmasini bekliyorlar. Plasenra buyuyup hormon urettikce sizinkini baskilamaya basliyor. benim hamilelik oncesi degerim 5.4 tu gayet normaldi. hatta planli bir gebelik oldugu icin oncesinden 2-3 aydir tamamen seker karbonhidrati cikartmistim hayatimdan. ama gelin gorun ki 9. Hafta degerim 5.8 e cikmis. oncesinde de yasadigim icin doktorum 3 saatlik test istedi. Resmen pazarlik yaptim bari 1 saatlik alayim diye. Neyse gir ama 1 saatligi gecersen mecbur 3 saatligi tekrar alacaksin demisti. Benim 1 saat bile feci olunca hemen high riske refer ettiler. Onlarda diyet verdi klasik. Ama bende diyet ise yaramayinca basladik hemen insuline. Gunduz diyet hareket falan idare ediyorum yine ama bana gece ne oluyorsa oluyor aclik sekerim tokluktan yuksek cikiyor. insulin bile daha dusuremedi oyle de garip bir sistemim var. doz artiriyoruz benim deger dusecegine cikiyordoktorlarda bir aciklama yapamiyor. En son gittigimde ilginc dedi sadece ve dozu artiriyorlar surekli. Nereye kadar cikacaklar merak icerisindeyim bende
Gebelikte alerji baskılanıyor canım. Bende hiç atak geçirmedim. Doktorum baskılandığını söylemişti.Hadi yaa.. Benim de alerjim var normalde kedimden sonra başlamıştı ama nazar değmesin hamilelikte daha hiç çekmedim. Bağışıklık kazanmış olabilirim
Genital sigil olusmus muhtemelen korkulacak bisey yok ama yarin muayene olursan daha iyi olur bende de vardi doktor yakilmasi gerek dedi ben propolis surerek gecirdimKızlar selam bugün biraz iş yaptım kendime yormadan, sonrasında beyaz akıntı vardı hafiften her zaman oluyor zaten peçeteyle sileyim dedim peçeteyle böyle et beni gibi ama çok ufak nokta kadar bisey geldi korktum tekrar peceteyi dokunurdum hafif kan vardı sonra tekrar baktım birşey yok içimdende gelmedi sanki aynayla baktım iç dudakta öyle et beni gibi ufacık bir kısımda kabarcıklar olmuş ağrı yok ama eşime doktora gidelim dedi problem yoktur ondan gelmiştir yarin gderiz kendi doktoruna kötü birşey olsa devami olurdu ağrın olurdu diyor baya korkuyorumda.. sizce oradan mi gelmiştir kan içimden gelse hissetmezmiyim devami olmaz mıydı? Of kafayı yicem
Sezaryen değildim bende de aynı şekilde canım, eğilemiyor anne doğumdan sonraBu arada arkadaşlar park yatak almayı düşünüyorsanız kesinlikle alt açmalı olanı alın ben sezeryan olduğum için bana çok faydası olmuştu
Ben zencefil bal limon yapmıştım,iyi geldi bağışıklık için,internete baktım zararı var mı diye herhangi kötü birşey yazmıyorsun,ıhlamur içemedim nolur nolmaz diyeKızlar merhabalar, ben üşütmüşüm sanırım hastalandım. Ne yesem kusuyorum halsizlıkte var su falan zaten hiç içemiyorum. Yapabilecegım seyler var mı bildiğiniz önerilerinize ihtiyacım var. İlaç kullnmak istemiyorum
Yok bebekle ilgili sikinti olmaz ama normal doguma engel oluyor malesefUmarım öyledir, bebegim iyi olsunda
Bende carsi da gordum haftaici alicaz annem kenarlarini gecip ince battaniye tarzi agiz mendili vs kendimiz yapicaz 12 tl di siz kaca aldiniz kumas pazarina bakmadim hicBen bursada kumaş pazarından aldım kenarlarına tığ yada ponpon yapılabilir böyle çok uygun oluyır banyo için özel vardı bunları da örtü olarak VS kullanacağum
Paniğe kapılmayın ve yarın veya en erken ne zaman gidebilirseniz doktorunuza gidin. Lütfen doktorunuz en az 20 yıl önce mezun olmuş, bilgili, ilgili ve deneyimli olsun. Anlattıklarınızla zaten bizim de anlamamız mümkün değil oraya bakılmalı. Benim dediğiniz yerin biraz arkasında küçük bir polip varmış kontrolde onu küretaj ediverdi. İki damla kanayacak dedi. Ben şaşırdım tabi beklemiyordum. Sizin kendi düşmüş bir şekilde. Doktor anlatıyor bu arada küretaj yaparken "bu tipler tanınıyor alan da var almayan da ama ben alıyorum" diye. Baktım eşim tuhaf oldu zira her çeşidi alınmazmış. Dediğim gibi görünün olur mu... Geçmiş olsunKızlar selam bugün biraz iş yaptım kendime yormadan, sonrasında beyaz akıntı vardı hafiften her zaman oluyor zaten peçeteyle sileyim dedim peçeteyle böyle et beni gibi ama çok ufak nokta kadar bisey geldi korktum tekrar peceteyi dokunurdum hafif kan vardı sonra tekrar baktım birşey yok içimdende gelmedi sanki aynayla baktım iç dudakta öyle et beni gibi ufacık bir kısımda kabarcıklar olmuş ağrı yok ama eşime doktora gidelim dedi problem yoktur ondan gelmiştir yarin gderiz kendi doktoruna kötü birşey olsa devami olurdu ağrın olurdu diyor baya korkuyorumda.. sizce oradan mi gelmiştir kan içimden gelse hissetmezmiyim devami olmaz mıydı? Of kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?