- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Oyyy ben türk kahvesini her gün icer oldum☺☺
2 kat 20 lira yani 10 lira metresiBende carsi da gordum haftaici alicaz annem kenarlarini gecip ince battaniye tarzi agiz mendili vs kendimiz yapicaz 12 tl di siz kaca aldiniz kumas pazarina bakmadim hic
Iyimis bende oraya bakayim epey kullanisli bu muslin bezlerİki
2 kat 20 lira yani 10 lira metresi
Bende cok tiksinmistim cay ve kahveden bu ay gecti sukur icebiliyorumbir cay ve kahve asigi olarak daha hamile oldugumu bile bilmeden tiksinti gelmisti. İlk iki uc ay icememistim.Simdi acisini cikartiyorum. Gunde bir iciyorum bende
Katlı otoparkın yanında kumaşçılar var ordaIyimis bende oraya bakayim epey kullanisli bu muslin bezler
Cok sagol bakayim bendeKatlı otoparkın yanında kumaşçılar var orda
Beyazları yıkanıp ütülendiğinde, çok çok hoş duruyor müslin örtüler. Ben de çok aldım ve kullandım birçok şekildeIyimis bende oraya bakayim epey kullanisli bu muslin bezler
Merhaba nasılsınız, küçük kuzu nasıl oldu? En az 20 yıl demişsiniz sebebi ne merak ettim açıkçası.Paniğe kapılmayın ve yarın veya en erken ne zaman gidebilirseniz doktorunuza gidin. Lütfen doktorunuz en az 20 yıl önce mezun olmuş, bilgili, ilgili ve deneyimli olsun. Anlattıklarınızla zaten bizim de anlamamız mümkün değil oraya bakılmalı. Benim dediğiniz yerin biraz arkasında küçük bir polip varmış kontrolde onu küretaj ediverdi. İki damla kanayacak dedi. Ben şaşırdım tabi beklemiyordum. Sizin kendi düşmüş bir şekilde. Doktor anlatıyor bu arada küretaj yaparken "bu tipler tanınıyor alan da var almayan da ama ben alıyorum" diye. Baktım eşim tuhaf oldu zira her çeşidi alınmazmış. Dediğim gibi görünün olur mu... Geçmiş olsun
İyi yapmışsın canım, kendini çok yormadan diğer eksiklerini tamamlarsın artık. Bende öyle yapıyorumEvetttt kızlar kızımızın ilk bezlerini de aldık şükür kaç günlerden beri yok bursa uygun yok burası iyi derken bursada toptan satılan bir yer vardı bugün hepsini de gezdik en uygun slepy naturel yeni doğan bezi40 lı aldık slepy 2 numara yeni doğan 42 li aldık ıslak mendili aldık şuan ilk bezleri alındı sırada diğer ürünlerde artık o bez senin bu market benim alışveriş için bura ayaklarım tutmuyor artık . Zaten dün kuaföre gittim malum temizlikbitik hisediyorum kendimi
İyi yapmışsın canım, kendini çok yormadan diğer eksiklerini tamamlarsın artık. Bende öyle yapıyorumsağlıkla gelsin de o bezleri doldursun bebişler
Hahahaha iyi yapıyorsun yürü tabi. Bende benimkini zorla çıkarıyorum. Bugün çıktık 1 saat yürüdük. Eve geldim temizlik yaptım, yemek yaptım, çamaşırları toparladım, bulaşık makinesi açtım. Ütülünecek bir kaç şey vardı onu yaptım. Şimdi oturdum. Benimki de anca onu yeme, bunu içme diye bana söyleniyor.Sağol canımmmm allah razı olsun amin inşallah cümlemizin sağlıkla gelsinvalla iki gündürlü baya baya yoruldum hareket banada ama eşim bu konuda biraz dominat yürüceksin dedimmi yürüyorum korku var bazen oluyor yani
Bence çok normal ya bende yaşıyorum aynılarını benimde karnım büyüdü baya o kişiden kişiye değişir bir durumiyi akşamlar kızlar, ya ben corap gıyerken pantalon gıyerken cok zorlanmaya basladım egılemıyorum, karnım cok cıktı gıbı daha erken degılmı anlamıyorum. bırde bebişi bazen cok ıyı hıssedıyorum bazı gunler ıcın ıse hıc hıssetmıyorum, ufak oldugu ıcın normal mi
40 lı bezş kaça aldınızEvetttt kızlar kızımızın ilk bezlerini de aldık şükür kaç günlerden beri yok bursa uygun yok burası iyi derken bursada toptan satılan bir yer vardı bugün hepsini de gezdik en uygun slepy naturel yeni doğan bezi40 lı aldık slepy 2 numara yeni doğan 42 li aldık ıslak mendili aldık şuan ilk bezleri alındı sırada diğer ürünlerde artık o bez senin bu market benim alışveriş için bura ayaklarım tutmuyor artık . Zaten dün kuaföre gittim malum temizlikbitik hisediyorum kendimi
Teşekkür ediyorum canım cok sagol, benm Doktorum ıhlamur içebilirsin demişti aklında olsun canımBen zencefil bal limon yapmıştım,iyi geldi bağışıklık için,internete baktım zararı var mı diye herhangi kötü birşey yazmıyorsun,ıhlamur içemedim nolur nolmaz diye
Ahhh canım bu erkekler hep böle söyleniyorlar ona ne muamma biz onlara göre hiç bişey yapmıyoruz. Hep evdeyiz ev işi ne ki ölesiye işte çok yorma kendini hepsini bugüne sığdırmaya çalışma ağır kaldırma ben hala güvenemiyorum daha doğrusu yapmıyorum bırakmıyor eşim . Ben fazla sıkılsam da çok zıtlaşmaya çalışmak istemiyorumHahahaha iyi yapıyorsun yürü tabi. Bende benimkini zorla çıkarıyorum. Bugün çıktık 1 saat yürüdük. Eve geldim temizlik yaptım, yemek yaptım, çamaşırları toparladım, bulaşık makinesi açtım. Ütülünecek bir kaç şey vardı onu yaptım. Şimdi oturdum. Benimki de anca onu yeme, bunu içme diye bana söyleniyor.
tanesi 21 'e geldi bize40 lı bezş kaça aldınız
benim geçen otururken durduk yere kanadı vallahi burnum artan kan hacmindemişKılcal damarlar genişliyor ve çatlama yapıyor.ondan dolayıda kanama oluşuyor aslında kanın akması iyi birşey gibi düşünüyorum en azından içerde sizinti olupta birikip pihti olup burnu tikayacagina aksın daha iyi sanki.
20 yıldır akademik kadrolarda büyük sıkıntı oldu tüm üniversitelerde. Tüm bölümler etkilendi ama tıp, insan canı insan sağlığı olduğu için önemsenmeli diye düşünüyorum. Hacettepe, Cerrahpaşa mezunu bir 30 yıllık doktor mu yoksa X özel üniversite veya dersleri çeşitli nedenlerle verimli geçmeyen devlet üniversitesinin yeni mezunu mu uzman bile olsa sizi, bebeğinizi veya anne babanızı muayene veya ameliyat etsin diye soracak olursanız cevabım bellidir ve ona ulaşmaya çalışırım. Can buMerhaba nasılsınız, küçük kuzu nasıl oldu? En az 20 yıl demişsiniz sebebi ne merak ettim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?