Bu şikayette de çok dikkatli olunması lazım. Kadın doğumcu alttan muayenede doğru müdahaleyi yapabilmeli. Geçiştirilecek bişi değil. Deneyimli , yaşlı diyeyim doktorlar daha görünce anlıyorlar ne olduğunu. Dokunulur mu dokunulmaz mı...Merhaba nasılsınız, küçük kuzu nasıl oldu? En az 20 yıl demişsiniz sebebi ne merak ettim açıkçası.
Bakış açınızı çok beğeniyorum, evet çok haklısınız. Bunun en canlı örneği de benim çok iyi olmayan devlet üniversitesinden mezun yaşı da genç doktorum bir rahim ağzı ölçtü 25mm çok iyi çok iyi diye beni avuttu nette araştırma yapınca tam sınırda olduğu fark ettim. 2 hafta ne ağladım ne ağladım. Hacettepe mezunu uzun yıllar devlette ve üniversitede çalışmış perinatolog ölçüm yaptı 43mm çıktı yani gayet iyi. Zaten o doktorla ilgili içime sinmeyen çok şey olmuştu sizlerden de fikir almıştım ne kadar hakli olduğumu anladım bir kez daha. Iyi olmanıza çok sevindim20 yıldır akademik kadrolarda büyük sıkıntı oldu tüm üniversitelerde. Tüm bölümler etkilendi ama tıp, insan canı insan sağlığı olduğu için önemsenmeli diye düşünüyorum. Hacettepe, Cerrahpaşa mezunu bir 30 yıllık doktor mu yoksa X özel üniversite veya dersleri çeşitli nedenlerle verimli geçmeyen devlet üniversitesinin yeni mezunu mu uzman bile olsa sizi, bebeğinizi veya anne babanızı muayene veya ameliyat etsin diye soracak olursanız cevabım bellidir ve ona ulaşmaya çalışırım. Can bu
Ben daha iyiyim, yavrum da yarın kreşe başlar belki, iyileşmiş gibi ufak şeyler dışında.
Siz de iyisinizdir umarım
-2 deyim kilo olarak.. Almam gerekiyormuş artık..Bu arada kilo durumlariniz nasil ben 5 kilo almisimbebek daha 263 grm diger hamileliklerimde bu haftalarda 5 kilo vermis oluyordum
Ayy çok tatlış kızların herşeyiBakış açınızı çok beğeniyorum, evet çok haklısınız. Bunun en canlı örneği de benim çok iyi olmayan devlet üniversitesinden mezun yaşı da genç doktorum bir rahim ağzı ölçtü 25mm çok iyi çok iyi diye beni avuttu nette araştırma yapınca tam sınırda olduğu fark ettim. 2 hafta ne ağladım ne ağladım. Hacettepe mezunu uzun yıllar devlette ve üniversitede çalışmış perinatolog ölçüm yaptı 43mm çıktı yani gayet iyi. Zaten o doktorla ilgili içime sinmeyen çok şey olmuştu sizlerden de fikir almıştım ne kadar hakli olduğumu anladım bir kez daha. Iyi olmanıza çok sevindim♥bizde iyiyiz cinsiyetimiz değişmedi hala kız artık hazırlıklara başlıyoruz ufaktan
Yani bir paket 21 dimi bende netten aldımda ondan sordumtanesi 21 'e geldi bize
Aynen ben de başlarda çok tiksindim. Ağzıma sürmek istemedim. Şimdi içiyorum, o da ayrı keyif çok severim Türk kahvesinibir cay ve kahve asigi olarak daha hamile oldugumu bile bilmeden tiksinti gelmisti. İlk iki uc ay icememistim.Simdi acisini cikartiyorum. Gunde bir iciyorum bende
Aynen ben de başlarda çok tiksindim. Ağzıma sürmek istemedim. Şimdi içiyorum, o da ayrı keyif çok severim Türk kahvesinibir cay ve kahve asigi olarak daha hamile oldugumu bile bilmeden tiksinti gelmisti. İlk iki uc ay icememistim.Simdi acisini cikartiyorum. Gunde bir iciyorum bende
Bez için sleepy veya goon düşünüyorum . Islak mendil kullanmam belki başlarda ama kullanırsam da prima püre tercih ederim . Tecrübeli annelere sormak lazım ama bebeğe göre bez değiştiğini savunanlar var . İlk etapta benim tercih edeceklerim bunlar . Ama henüz birşey almadım .Kızlar alışverişlere başladınız mı , hangi markalaro tercih ediyorsunuz acaba? Bez, burun aspiratörü veya bebek tarak ve fırcası için gibi vb. Gbi.
Kıyamam kuzum ya ah bu erkekler hamilelik yeterince zor değilmiş gibi bir de onlar cektiriyorAynen öyle yapıyorum canım görüşmeyi sonlandırıyorum veya evdeysek eğer hemen başka odalarda mutfakta yada ütü falan yaparak geçiştirmeye çalışıyorum ama yapı olarak biraz fazla takıyorum
Aynen öyle Kan hacmi artınca kılcal damarlar malesef genişliyor şişiyor ve kanama yapıyor.benim geçen otururken durduk yere kanadı vallahi burnum artan kan hacmindemiş
Bende aynı sekilde kahve özellikle çok tüketen biriydim.hamileligi öğrendiğim hafta tiksindim ağır geldi.ama iki haftadır ara ara icebiliyorum artık.bir cay ve kahve asigi olarak daha hamile oldugumu bile bilmeden tiksinti gelmisti. İlk iki uc ay icememistim.Simdi acisini cikartiyorum. Gunde bir iciyorum bende
Kız ben çalışıyorum ondan dolayı hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum işlerimi. Sağolsun eşimde yardımcı oluyor zaten.Ahhh canım bu erkekler hep böle söyleniyorlar ona ne muamma biz onlara göre hiç bişey yapmıyoruz. Hep evdeyiz ev işi ne ki ölesiye işte çok yorma kendini hepsini bugüne sığdırmaya çalışma ağır kaldırma ben hala güvenemiyorum daha doğrusu yapmıyorum bırakmıyor eşim . Ben fazla sıkılsam da çok zıtlaşmaya çalışmak istemiyorumyoksa biliyorsun erkekler 50 şey söylüyorlar
Kendilerine birşey alıncak olsa saatlerce geziyorlar ama. Öyle olunca sinir oluyorum bende. Artık eşimle alışverişe çıkmıyorum kendime alacağım şeylerde.Ben de az benim kocamı çekiştireyim sizeaşırı severim orası ayrı ama bugün hem bana gem bebeğe ufaktan bir şeyler bakalım diye çıktık bi avm ye gittik aşırı kalabalıktı 3 4 mağazaya girdik ( ki bunların bir çoğunda 5 dk dan fazla kalmadik bile) hemen ben çok bunaldim demeye başladı. Bende surati astım çıkalım hadi dedim yani ben senden 5 kat fazla bunalıyorum ama almam lazım artık bir şeyler dedim. Nasıl sinirlendim ya bende bayılmıyorum kalabalikta ayakta durmaktan yoruluyorum zaten ama beyzademiz benden önce isyan ediyor sınır oldum
Allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiylaGünaydın herkesee.Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.
Amin canım inşallahAllah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla
benimde neden oldu anlamadım tatlı tatlı acıyo elleyinceKızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?
Benim eşimde öyle, birde alışverişe gittiğimizde bana birşey almaya diye çıkıyoruz ona alıp dönüyoruz böylede saçma bir durum oluyor herseferinde :)Ben de az benim kocamı çekiştireyim sizeaşırı severim orası ayrı ama bugün hem bana gem bebeğe ufaktan bir şeyler bakalım diye çıktık bi avm ye gittik aşırı kalabalıktı 3 4 mağazaya girdik ( ki bunların bir çoğunda 5 dk dan fazla kalmadik bile) hemen ben çok bunaldim demeye başladı. Bende surati astım çıkalım hadi dedim yani ben senden 5 kat fazla bunalıyorum ama almam lazım artık bir şeyler dedim. Nasıl sinirlendim ya bende bayılmıyorum kalabalikta ayakta durmaktan yoruluyorum zaten ama beyzademiz benden önce isyan ediyor sınır oldum
Günaydın hayırlısı olsun insallah.Günaydın herkesee.Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?