2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba nasılsınız, küçük kuzu nasıl oldu? En az 20 yıl demişsiniz sebebi ne merak ettim açıkçası.
Bu şikayette de çok dikkatli olunması lazım. Kadın doğumcu alttan muayenede doğru müdahaleyi yapabilmeli. Geçiştirilecek bişi değil. Deneyimli , yaşlı diyeyim doktorlar daha görünce anlıyorlar ne olduğunu. Dokunulur mu dokunulmaz mı...

Bakış açınızı çok beğeniyorum, evet çok haklısınız. Bunun en canlı örneği de benim çok iyi olmayan devlet üniversitesinden mezun yaşı da genç doktorum bir rahim ağzı ölçtü 25mm çok iyi çok iyi diye beni avuttu nette araştırma yapınca tam sınırda olduğu fark ettim. 2 hafta ne ağladım ne ağladım. Hacettepe mezunu uzun yıllar devlette ve üniversitede çalışmış perinatolog ölçüm yaptı 43mm çıktı yani gayet iyi. Zaten o doktorla ilgili içime sinmeyen çok şey olmuştu sizlerden de fikir almıştım ne kadar hakli olduğumu anladım bir kez daha. Iyi olmanıza çok sevindim bizde iyiyiz cinsiyetimiz değişmedi hala kız artık hazırlıklara başlıyoruz ufaktan

Ayy çok tatlış kızların herşeyi Gönlünüze göre olsun, sağlıkla inşallah

Kızlar alışverişlere başladınız mı , hangi markalaro tercih ediyorsunuz acaba? Bez, burun aspiratörü veya bebek tarak ve fırcası için gibi vb. Gbi.

Kızlar alışverişlere başladınız mı , hangi markalaro tercih ediyorsunuz acaba? Bez, burun aspiratörü veya bebek tarak ve fırcası için gibi vb. Gbi.
Bez için sleepy veya goon düşünüyorum . Islak mendil kullanmam belki başlarda ama kullanırsam da prima püre tercih ederim . Tecrübeli annelere sormak lazım ama bebeğe göre bez değiştiğini savunanlar var . İlk etapta benim tercih edeceklerim bunlar . Ama henüz birşey almadım .

Aynen öyle yapıyorum canım görüşmeyi sonlandırıyorum veya evdeysek eğer hemen başka odalarda mutfakta yada ütü falan yaparak geçiştirmeye çalışıyorum ama yapı olarak biraz fazla takıyorum
Kıyamam kuzum ya ah bu erkekler hamilelik yeterince zor değilmiş gibi bir de onlar cektiriyor

bir cay ve kahve asigi olarak daha hamile oldugumu bile bilmeden tiksinti gelmisti. İlk iki uc ay icememistim.Simdi acisini cikartiyorum. Gunde bir iciyorum bende
Bende aynı sekilde kahve özellikle çok tüketen biriydim.hamileligi öğrendiğim hafta tiksindim ağır geldi.ama iki haftadır ara ara icebiliyorum artık.

Ben de az benim kocamı çekiştireyim size aşırı severim orası ayrı ama bugün hem bana gem bebeğe ufaktan bir şeyler bakalım diye çıktık bi avm ye gittik aşırı kalabalıktı 3 4 mağazaya girdik ( ki bunların bir çoğunda 5 dk dan fazla kalmadik bile) hemen ben çok bunaldim demeye başladı. Bende surati astım çıkalım hadi dedim yani ben senden 5 kat fazla bunalıyorum ama almam lazım artık bir şeyler dedim. Nasıl sinirlendim ya bende bayılmıyorum kalabalikta ayakta durmaktan yoruluyorum zaten ama beyzademiz benden önce isyan ediyor sınır oldum

Kız ben çalışıyorum ondan dolayı hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum işlerimi. Sağolsun eşimde yardımcı oluyor zaten.

Kendilerine birşey alıncak olsa saatlerce geziyorlar ama. Öyle olunca sinir oluyorum bende. Artık eşimle alışverişe çıkmıyorum kendime alacağım şeylerde.

Günaydın herkesee. Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.

Allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla

Benim eşimde öyle, birde alışverişe gittiğimizde bana birşey almaya diye çıkıyoruz ona alıp dönüyoruz böylede saçma bir durum oluyor herseferinde :)
Günaydın hayırlısı olsun insallah.
Bende bugün ayrıntiliya randevu aldım dün peceteye gelen kan ve sigilden sonra bu akşama cektim. Benim ve bebgim icin de dua eder misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…