- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Tabi ki ederim. Umarım çok önemsiz bir şeydir. Bebeğin ve sen çok sağlıklı bir şekilde vakti geldiğinde doğuma girersiniz inşallah.Günaydın hayırlısı olsun insallah.
Bende bugün ayrıntiliya randevu aldım dün peceteye gelen kan ve sigilden sonra bu akşama cektim. Benim ve bebgim icin de dua eder misiniz..
Ben de az benim kocamı çekiştireyim sizeaşırı severim orası ayrı ama bugün hem bana gem bebeğe ufaktan bir şeyler bakalım diye çıktık bi avm ye gittik aşırı kalabalıktı 3 4 mağazaya girdik ( ki bunların bir çoğunda 5 dk dan fazla kalmadik bile) hemen ben çok bunaldim demeye başladı. Bende surati astım çıkalım hadi dedim yani ben senden 5 kat fazla bunalıyorum ama almam lazım artık bir şeyler dedim. Nasıl sinirlendim ya bende bayılmıyorum kalabalikta ayakta durmaktan yoruluyorum zaten ama beyzademiz benden önce isyan ediyor sınır oldum
Günaydın herkesee.Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.
Amin Allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin..Tabi ki ederim. Umarım çok önemsiz bir şeydir. Bebeğin ve sen çok sağlıklı bir şekilde vakti geldiğinde doğuma girersiniz inşallah.
Teşekkür ederim kuzucumGünaydın canım. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Dua edeceğim.
Ben perinatoloğa yaptırıcam canım. İkili testimi yaptırdığım doktora. Şimdi gittiğim doktor özellikle sordu ikili testini kim yaptı, görüntüleri ölçümleri çok iyi diye. O yüzden ayrıntılı randevumuda ona aldım.Kızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
İnşallah hayırlısı ise olsun bu iş, gönlünüzce olsunGünaydın herkesee.Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.
Günaydın ben perinatologdan randevu aldım. 6 Aralık’ta 19+3 olacağız inşallah o gün gideceğim.Kızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
Çok teşekkür ederim,aminİnşallah hayırlısı ise olsun bu iş, gönlünüzce olsun
Benim ki hala geçmediAynen ben de başlarda çok tiksindim. Ağzıma sürmek istemedim. Şimdi içiyorum, o da ayrı keyif çok severim Türk kahvesini
Ben özel de Radyolojı uzmanına yaptıracağımKızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
Ben perinatoloğa yaptırıcam canım. İkili testimi yaptırdığım doktora. Şimdi gittiğim doktor özellikle sordu ikili testini kim yaptı, görüntüleri ölçümleri çok iyi diye. O yüzden ayrıntılı randevumuda ona aldım.
Günaydın ben perinatologdan randevu aldım. 6 Aralık’ta 19+3 olacağız inşallah o gün gideceğim.
Benim doktorum kendi epey inceliyor yakınlaştırıp falan, zaten her şeyi gayet iyi ama radyolojiye de yollayacağım yine detaylı bakılsın dedi. Özelde benimki de.. İkili testi de o uzmana yaptırmıştık, epey sevmiştik adamı.. 1 ay sonra nasipse detaylıBen özel de Radyolojı uzmanına yaptıracağım
Sağlıklı olsun bebeklerimiz önemli olan bu zaten içinize sinmesi de önemli tabi. Sağlıcakla kalınBenim doktorum kendi epey inceliyor yakınlaştırıp falan, zaten her şeyi gayet iyi ama radyolojiye de yollayacağım yine detaylı bakılsın dedi. Özelde benimki de.. İkili testi de o uzmana yaptırmıştık, epey sevmiştik adamı.. 1 ay sonra nasipse detaylı
Mutlu yıllar ailenle sevdiklerinle cnmHerkese günaydın öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunbenim de doğum günümdü yazamadım geç oldu ama kusura bakmayın nasılsınız herkes alışveriş de sanırım bu aralar vende ocak gibi almayı düşünüyorum beşiği bakalım sanırım park yatak alacağım Ateş ölçerleri kulak veya popiş den almak daha doğru sonuç veriyor kullanımı zor ama
Güle güle kullan canım, çok güzel görünüyor ama dediğin gibi boyut olayı beni de düşündürüyorKızlar dünkü bebek arabası konusuna istinaden yazıyorum.
Dün bahsettiğim Baby&plus markasının Canyon travel sistem bebek arabasını inceledim ve aldım.
Travel sistem bebek arabaları gözüme daha kullanışlı gibi görünüyor. Fiyat bakımından en uygunu e-bebekte ki bu markanın modeliydi. Katlamak ve kurmak zor değil ama tabi biraz pratik istiyor. Portbebe kısmı oldukça geniş hem yatar pozisyon da kullanılıyor hem de aşağıya doğru indirip çocuk büyüdüğünde oturur pozisyona getirilebiliyor. 3-4 Yaşa kadar rahat kullanılır gibi duruyor. Hem size bakar şekilde hem dışarı bakar şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Çok küçük bir arabanız yoksa bütün parçaları bagaja sığar. Eğer arabanız küçükse tekerleklerini çıkarmanız gerekebilir arabaya koymak için. Üst portbebe kısmı biraz fazla büyük evde yer konusunda sıkıntı çekilebilir kaldırmak için komple sökmek gerekiyor şahsen benim evde fazla yerim olmadığı için bu konu biraz sıkıntılı. Yenidoğan döneminde kullanılacak puset kısmı hafif tekerlekli kısma rahatça takılıp çıkarılıyor. Biraz küçük ama zaten ben ilk 6 ay bunu kullanırım diye düşündüm biraz büyüyüp oturmaya başladığında ayrıca yükseklik ayarlı oto koltuklarından alacağım puset zaten olmaz 1 yaşından sonra mecburen oto koltuğu edinmek lazım. Kurulu hali ebat olarak biraz fazla büyük alışana kadar kullanmak zor olabilir belki biraz ama alıştıktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Açıkçası benim içime sindi aldım umarım kullanışlıdır deneyip göreceğiz.
Eki Görüntüle 2557637
Benimde 12 aralıkta heyecanla bekliyorumBenim doktorum kendi epey inceliyor yakınlaştırıp falan, zaten her şeyi gayet iyi ama radyolojiye de yollayacağım yine detaylı bakılsın dedi. Özelde benimki de.. İkili testi de o uzmana yaptırmıştık, epey sevmiştik adamı.. 1 ay sonra nasipse detaylı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?