2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın hayırlısı olsun insallah.
Bende bugün ayrıntiliya randevu aldım dün peceteye gelen kan ve sigilden sonra bu akşama cektim. Benim ve bebgim icin de dua eder misiniz..
Tabi ki ederim. Umarım çok önemsiz bir şeydir. Bebeğin ve sen çok sağlıklı bir şekilde vakti geldiğinde doğuma girersiniz inşallah.

Benim eşimde sevmez alışveriş olayını. Kendine alacağı zaman uzun uzun inceler ama.. Bende onunla çıkmam elimde olsa yani.

Günaydın canım. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Dua edeceğim.

Kızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
Ben perinatoloğa yaptırıcam canım. İkili testimi yaptırdığım doktora. Şimdi gittiğim doktor özellikle sordu ikili testini kim yaptı, görüntüleri ölçümleri çok iyi diye. O yüzden ayrıntılı randevumuda ona aldım.

İnşallah hayırlısı ise olsun bu iş, gönlünüzce olsun

Kızlar bu arada hepsiburadadan ateş ölçer aldım şimdi. Braun marka 3030 modeli. 189 liraya düşmüş. Almayı düşünenler varsa yorumları falan iyi.

Herkese günaydın öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun benim de doğum günümdü yazamadım geç oldu ama kusura bakmayın nasılsınız herkes alışveriş de sanırım bu aralar vende ocak gibi almayı düşünüyorum beşiği bakalım sanırım park yatak alacağım Ateş ölçerleri kulak veya popiş den almak daha doğru sonuç veriyor kullanımı zor ama

Günaydın ben perinatologdan randevu aldım. 6 Aralık’ta 19+3 olacağız inşallah o gün gideceğim.
Ben özel de Radyolojı uzmanına yaptıracağım
Benim doktorum kendi epey inceliyor yakınlaştırıp falan, zaten her şeyi gayet iyi ama radyolojiye de yollayacağım yine detaylı bakılsın dedi. Özelde benimki de.. İkili testi de o uzmana yaptırmıştık, epey sevmiştik adamı.. 1 ay sonra nasipse detaylı

Sağlıklı olsun bebeklerimiz önemli olan bu zaten içinize sinmesi de önemli tabi. Sağlıcakla kalın

Mutlu yıllar ailenle sevdiklerinle cnm

Lepistesb @Baharumut18 kızlar yeni okudum durumlarınızı ben de, çok üzüldüm. Rabbim şifalar versin, en kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah. Bu platformun en güzel tarafı bu, şimdi çok güzel bir sinerji çok güzel bir dua zinciri oluşuyor sizin için, buradaki tüm anne adayları kendi evladı kadar endişelenip güzel dileklerini dualarını size gönderiyor, eminim ki tekrarı olmayacak geçici hastalıklar, nazar boncukları olacak bunlar.

Bugün 18+5 oldum. Perinatolojide randvum var bugün .hemen hemen 1ay önce randevu aldım. Erken değildir inşaallah. Araştırma hastanesi gideceğim yer. Kararsızım simdi iptal ettirsem tekrardan alacağım randevu 1ay sonrasına olacak.ozamanda gec olmuş olacak. Umarım erken demez gittiğim dr

Güle güle kullan canım, çok güzel görünüyor ama dediğin gibi boyut olayı beni de düşündürüyor

Benimde 12 aralıkta heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…