- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Doğum günün kutlu olsun canım, bebişinle nice mutlu yıllaraHerkese günaydın öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunbenim de doğum günümdü yazamadım geç oldu ama kusura bakmayın nasılsınız herkes alışveriş de sanırım bu aralar vende ocak gibi almayı düşünüyorum beşiği bakalım sanırım park yatak alacağım Ateş ölçerleri kulak veya popiş den almak daha doğru sonuç veriyor kullanımı zor ama
18. Haftadan sonra yapıyorlarmış bende şimdi aldım randevu iptal etmeyin benceBugün 18+5 oldum. Perinatolojide randvum var bugün .hemen hemen 1ay önce randevu aldım. Erken değildir inşaallah. Araştırma hastanesi gideceğim yer. Kararsızım simdi iptal ettirsem tekrardan alacağım randevu 1ay sonrasına olacak.ozamanda gec olmuş olacak. Umarım erken demez gittiğim dr
Bende 18 den sonra diye biliyorum gidelim bakalım .insaallah bebeğim inat etmez bugün hareketlerinde gösterir kendini ve akıllı akıllı18. Haftadan sonra yapıyorlarmış bende şimdi aldım randevu iptal etmeyin bence
Ya beklemek ne zor dimi? Ben 1 ay nasıl bekleyeceğimBenimde 12 aralıkta heyecanla bekliyorum
Gitmeden 1 parça çikolata yiyin bebişiniz hareketlensinBende 18 den sonra diye biliyorum gidelim bakalım .insaallah bebeğim inat etmez bugün hareketlerinde gösterir kendini ve akıllı akıllı
Tşkler öneriniz icinGitmeden 1 parça çikolata yiyin bebişiniz hareketlensin
Evet canım çok zor valla. Gidincede hemen bitiyormuş gibi geliyor. Doyamıyorum bakmaya.Ya beklemek ne zor dimi? Ben 1 ay nasıl bekleyeceğim
Bazıları okadar uzun bakmıyorlar. Önceki kızımda maksimum yarım saat sürmüstü. Bezmialemde perinatologta baktırmıştım ( Duygu Hanımda). Biraz da tedirgin oluyorsun detaylı ya insalah bebislerimiz sağlıklıdırEvet canım çok zor valla. Gidincede hemen bitiyormuş gibi geliyor. Doyamıyorum bakmaya.O yüzden detaylıyı bekliyorum 1 saat sürüyormuş.
Canım bu tarz bir hamile montu olmazsa çok zor kışı geçirmek. Ben yaklaşık 2 aydır bundan giyiyorum. Ön ek kısmını bu hafta takarım çünkü içine kalın birşey giymeye başlayacağım anca öyle olur.
Karnın çıkacak tabiDünyanın en güzel şeyi Sağlıcakla inşallah
Benim gittiğim 1 saat bakıyormuş canım. Randevu alırken özellikle belirttiler işinizi ona göre ayarlayın diye. Ay tabi en önemlisi o sağlıklı olsun.Bazıları okadar uzun bakmıyorlar. Önceki kızımda maksimum yarım saat sürmüstü. Bezmialemde perinatologta baktırmıştım ( Duygu Hanımda). Biraz da tedirgin oluyorsun detaylı ya insalah bebislerimiz sağlıklıdır
Malesef ben aynı durumdayım : ( günde 3-5 bardak ancak içiyorumdur .Su icemeyenler kategorisinde olup halen varmi benim gibi icemeyen gebetaşlarim
Iyiymiş ama 1 saatte kötü dümdüz yatmakBenim gittiğim 1 saat bakıyormuş canım. Randevu alırken özellikle belirttiler işinizi ona göre ayarlayın diye. Ay tabi en önemlisi o sağlıklı olsun.
Beni sırt üstü yatmak pek zorlamıyor ya. Tabi daha 2 hafta var göbüş iyice büyüyecek bakalım o zaman nolacak.Iyiymiş ama 1 saatte kötü dümdüz yatmak
Iyi ozamanBeni sırt üstü yatmak pek zorlamıyor ya. Tabi daha 2 hafta var göbüş iyice büyüyecek bakalım o zaman nolacak.
Özelmi gideceğiniz yerBenim gittiğim 1 saat bakıyormuş canım. Randevu alırken özellikle belirttiler işinizi ona göre ayarlayın diye. Ay tabi en önemlisi o sağlıklı olsun.
Uzun süreli Sırt üstü yatmak gebelikte tansiyonun düşmesine sebep oluyorIyi ozamanilk gebeliğimde sonuna kadar hic rahatsiz olmuyordum. Simdiki yattıgımda direk başlıyor bir tuhaf oluyorum
Her bebek şahsına münasır işte. Anne karnındayken bile.Iyi ozamanilk gebeliğimde sonuna kadar hic rahatsiz olmuyordum. Simdiki yattıgımda direk başlıyor bir tuhaf oluyorum
Evet canım özel hastane.Özelmi gideceğiniz yer
Canım dün geldi beyfendi neyseki aldım gazınıKıyamam kuzum ya ah bu erkekler hamilelik yeterince zor değilmiş gibi bir de onlar cektiriyor
Başından beri bir tansiyon düsüklüğüm var zaten..Uzun süreli Sırt üstü yatmak gebelikte tansiyonun düşmesine sebep oluyor
Aynen öyle ya mesela ilk kızımı ben coktandır hareketlerini hissetmiştim şimdikini cok cok hafifHer bebek şahsına münasır işte. Anne karnındayken bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?