2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doğum günün kutlu olsun canım, bebişinle nice mutlu yıllara Bende kulaktan aldım ateş ölçeri temassızlardan daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum.

18. Haftadan sonra yapıyorlarmış bende şimdi aldım randevu iptal etmeyin bence

Evet canım çok zor valla. Gidincede hemen bitiyormuş gibi geliyor. Doyamıyorum bakmaya. O yüzden detaylıyı bekliyorum 1 saat sürüyormuş.
Bazıları okadar uzun bakmıyorlar. Önceki kızımda maksimum yarım saat sürmüstü. Bezmialemde perinatologta baktırmıştım ( Duygu Hanımda). Biraz da tedirgin oluyorsun detaylı ya insalah bebislerimiz sağlıklıdır

Çok güzelmiş ne kadar mantıklı o ilave parça olayı, nereden aldın canım acaba ?

Benim gittiğim 1 saat bakıyormuş canım. Randevu alırken özellikle belirttiler işinizi ona göre ayarlayın diye. Ay tabi en önemlisi o sağlıklı olsun.

Kıyamam kuzum ya ah bu erkekler hamilelik yeterince zor değilmiş gibi bir de onlar cektiriyor
Canım dün geldi beyfendi neyseki aldım gazını ama daha çekeceği var elimden o zorluğu bilseler zaten yapmazlar ki kız bu arada destekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlar

Uzun süreli Sırt üstü yatmak gebelikte tansiyonun düşmesine sebep oluyor
Başından beri bir tansiyon düsüklüğüm var zaten..
Her bebek şahsına münasır işte. Anne karnındayken bile.
Aynen öyle ya mesela ilk kızımı ben coktandır hareketlerini hissetmiştim şimdikini cok cok hafif Acaba diyorum uslu kız mı olucak ilk kızım Eslem çok hareketlide maşallah aralarıda az olucak 20 aycık Rabbim sakin bebiş verip kolaylaştıŕır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…