- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla genelde anne karnında sakin olan çocuk dışardada öyle oluyormuş. Ablamın ikizleride öyle mesela. Biri daha sakin,biri daha hareketliydi. Şimdi de öyleler. Benimki orta karar ilerliyor şu an bakalım. Geceleri uyuyan bir bebek olsunda gündüzleri hareketli olsada olur.Aynen öyle ya mesela ilk kızımı ben coktandır hareketlerini hissetmiştim şimdikini cok cok hafifAcaba diyorum uslu kız mı olucak ilk kızım Eslem çok hareketlide maşallah aralarıda az olucak 20 aycık Rabbim sakin bebiş verip kolaylaştıŕır insallah
Tabii hareketli olsun ama yanında diğer bebekler oyuncak bebek gibi duruyor o derece diyim sizeValla genelde anne karnında sakin olan çocuk dışardada öyle oluyormuş. Ablamın ikizleride öyle mesela. Biri daha sakin,biri daha hareketliydi. Şimdi de öyleler. Benimki orta karar ilerliyor şu an bakalım. Geceleri uyuyan bir bebek olsunda gündüzleri hareketli olsada olur.
Benim ilk hamileliğim ve dört kilo aldım :)Bu arada kilo durumlariniz nasil ben 5 kilo almisimbebek daha 263 grm diger hamileliklerimde bu haftalarda 5 kilo vermis oluyordum
Evet canım film gibi rüyalar görüyorum ben de. Hormonlardan ve kafayı hamileliğe çok takmaktan sanırımKızlar ya bu endişeler ne zaman bitecek bu üçlü test sıkıntılı çıktığından beri rüyalarımda kanamam olduğunu görüyorum çok korkarak uyanıyorum sonra da gün içinde bebek hareket ediyor mu diye beklemeye başlıyorum çok zor ya şu hamilelik gerçekten rahat olmak çok zor siz de böyle rüyalar görüyormusunuz gerçek gibi geliyor ya
Hahaha allah yardımcın olsun canım o zamanTabii hareketli olsun ama yanında diğer bebekler oyuncak bebek gibi duruyor o derece diyim size
İnşallah hamilesiniz kızlar dua edin banaHahaha allah yardımcın olsun canım o zamanİnşallah 2.sakin olur.
Hamileyiz ya şimdi daha çok duygusalız daha çok ilgi bekliyoruz. Siz ilginizi arttırın bu şekilde eşinizde de artış görüceksinizEşimle tartışdım kızlar, bana biraz ilgi göstersin istiyorum, zaman ayırsın, bişey yapsın benim için beni mutlu edecek bir şey. Söyledim de ama yok diyorbeni seviyor eminim ama niye beni mutlu edecek bir şey yapmıyor. Sizlerde ilgi bekliyor musunuz, ben mi öyleyim?
Hamilelikten önce böyle birşey farketmismiydin ilgisizlik vs. Eğer herşey normaldi ama şimdi ilgi yok diyorsan o hormonlardan canım olabiliyor. Çoğu hamile kadın bunu yanlış hissedebiliyor eşinin ilgisiz olduğunu düşünebiliyor.Eşimle tartışdım kızlar, bana biraz ilgi göstersin istiyorum, zaman ayırsın, bişey yapsın benim için beni mutlu edecek bir şey. Söyledim de ama yok diyorbeni seviyor eminim ama niye beni mutlu edecek bir şey yapmıyor. Sizlerde ilgi bekliyor musunuz, ben mi öyleyim?
Bende henüz kg almadım başta 3-4kg vermiştim geri alamadım. Henüz sadece yarım kg falan oynuyor. İki oglumda böyle değildim. İlk aylarda kg almaya başlamıştım. midem bulandı ama kusma olmadı hiç bunda. Heralde bu gidişle doğuma kadar 3-4kg alırım belkide 5kg.diger ikisinde 20ser kg ile girdim doğumaBu arada kilo durumlariniz nasil ben 5 kilo almisimbebek daha 263 grm diger hamileliklerimde bu haftalarda 5 kilo vermis oluyordum
Bence gebelikten dolayı biz çok hassaslaştık. Erkeklerde genelde hödükleşiyor. Mesela benimkinin kafası başka şeye takılmış oluyor, somurtup bir kenarda oturuyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum mesela kalkıyorum yanına gidiyorum. Sarılıyorum,öpüyorum hatta abartıp üstüne yatıp 'hadiii beniii seeevvvvvv' diye sırnaşıyorum. Genellikle dediği şey 'aşkım dur çocuk ezilecek.' oluyor ama.Eşimle tartışdım kızlar, bana biraz ilgi göstersin istiyorum, zaman ayırsın, bişey yapsın benim için beni mutlu edecek bir şey. Söyledim de ama yok diyorbeni seviyor eminim ama niye beni mutlu edecek bir şey yapmıyor. Sizlerde ilgi bekliyor musunuz, ben mi öyleyim?
burun aspiratoru otribebe aldim ben yedek uçlarıyla... nefes yoluyla cekilenlerden. küçük kizimda da aynisini kullanmistik. marka olarak çok da farketmez. sonuçta ayni işi yapiyor. sağlığa zararli maddelerden oluşmadıkça.Kızlar alışverişlere başladınız mı , hangi markalaro tercih ediyorsunuz acaba? Bez, burun aspiratörü veya bebek tarak ve fırcası için gibi vb. Gbi.
Canım benm gittiğim özel hastanede radyoloji uzmanı yapıyormuş duyduguma göre 10 dk sürüyor falan dediler, burda tıp fakultesinde bir prof. Var ondan randevu aldım 220 tl dediler, ona gidecegım.Kızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
Canım bi doktoruna sorsaydın gitmeden zaten ayrıntılı için 22 24 için bile uygun diyorlar . Ama tabiki umarım erken değildir .Bugün 18+5 oldum. Perinatolojide randvum var bugün .hemen hemen 1ay önce randevu aldım. Erken değildir inşaallah. Araştırma hastanesi gideceğim yer. Kararsızım simdi iptal ettirsem tekrardan alacağım randevu 1ay sonrasına olacak.ozamanda gec olmuş olacak. Umarım erken demez gittiğim dr
Günaydın herkesee.Çok güzel bir hafta geçirelim. Kızlar eşim şu an iş görüşmesinde dua eder misiniz hayırlıysa olsun diye. Şimdiki işinden hiç memnun değil çünkü,çok kafaya takıyor. Bu kadar gebe dua ederse kabul olur inşallah.
Kızlar sormuştum ama kaynadı arada :) Ayrıntılıyı radyoloji uzmanına yaptıracak olan var mı, ya da yaptıran?
Hamilelikte kabus cok sık görülüyor diye duymuştum, canınızı sıkmayın cok dua edin insllah rüyalarınız azalır. Bide kafanıza taktığınız için rüyalarınıza giriyordur. Kendinizi rahatlatın. Hayırlı haberler alırsınız insllahKızlar ya bu endişeler ne zaman bitecek bu üçlü test sıkıntılı çıktığından beri rüyalarımda kanamam olduğunu görüyorum çok korkarak uyanıyorum sonra da gün içinde bebek hareket ediyor mu diye beklemeye başlıyorum çok zor ya şu hamilelik gerçekten rahat olmak çok zor siz de böyle rüyalar görüyormusunuz gerçek gibi geliyor ya
Tecrübesi olduktan sonra fark etmiyor hadi bakalımBenim doktorum kendi epey inceliyor yakınlaştırıp falan, zaten her şeyi gayet iyi ama radyolojiye de yollayacağım yine detaylı bakılsın dedi. Özelde benimki de.. İkili testi de o uzmana yaptırmıştık, epey sevmiştik adamı.. 1 ay sonra nasipse detaylı
Ya bende çok görüyorum rüyamda lekelenmeden sonra oldu benim de ama çok önemsemiyorum artık htta dün yine lekelenme oldu ilacımı aldım uyudum hareketlerini hissedince rahat oluyor insan18. Haftadan sonra yapıyorlarmış bende şimdi aldım randevu iptal etmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?