Kendi doktoruma geçen ay gittiğimde 1ay sonrası için perinatologa randevu al detayli ultrason icin demişti bende ona istinaden aldım ama ne bilim bir çok arkadaş erken olabilir diyince kafam karıştı neyde artık zaten 2saat sonra gidecem dr a artık ne çıkarsa kısmetimizeCanım bi doktoruna sorsaydın gitmeden zaten ayrıntılı için 22 24 için bile uygun diyorlar . Ama tabiki umarım erken değildir .
Canım güzel haberlerle bekliyoruzKendi doktoruma geçen ay gittiğimde 1ay sonrası için perinatologa randevu al detayli ultrason icin demişti bende ona istinaden aldım ama ne bilim bir çok arkadaş erken olabilir diyince kafam karıştı neyde artık zaten 2saat sonra gidecem dr a artık ne çıkarsa kısmetimize
İnşaallah cnmCanım güzel haberlerle bekliyoruz
Geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda şifa versin yavrunuza. Bende iki oglumda detaylı yaptırmadım bakalım ilk olacak bu nasıl birşey acabaHastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
Amin teşekkür ederim.. Ayrıntılı usg için gün sayıyorum.. Öyle söyleyeyim yani size.. Bebeğin yüzünü görmek çok güzel.. Ağız burun :)Geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda şifa versin yavrunuza. Bende iki oglumda detaylı yaptırmadım bakalım ilk olacak bu nasıl birşey acaba
Çok teşekkür ederim.Allah gönlünuzdekini hayirla versin insallah...
Canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar oğlun.Hastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
Canım normal çıkmasına sevindim.Afp normal çıkmış, doktorumu aradım konuştum şimdiÇok şükür adım adım ilerliyoruz bakalım.. Yalnız üreme olmadığı halde idrarda enfeksiyon fazla olduğu için antibiyotik verdi İlaçtan uzak durmaya çalışıyordum ama bir şey olmaz heralde..
Amin çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar oğlun.
Geçmiş olsun canımHastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.Hastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
Amin.. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
evet kuzum ayrıntılıya her doktor bakmıyo perinatologlar bakıyoKızlar bende dün ilk defa bebeğimi hissettim.Uçaktaydık sonunda kendini hissettirebildi kuzum. Ankara ya geldim. Buradan kadın doğuma randevu aldım ama ayrıntılı ultrason demedim söylemem gerekir miydi sizce?
çok geçmiş olsun... Allah şifa versi kuzucuga...Hastaneden yazıyorum arkadaşlar.. Büyük oğlum hasta oldu.. Karın ağrısı, mide bulantısı.. Doktoru apandisitten şüphelendi.. Usg, kan, idrar ne varsa yaptık.. Usg temiz çok şükür.. Şu an serum alıyor.. Uyuyor.. Dün geceden beri kendimi unuttum yavrum hasta diye.. Ama iyi çok şükür.. Acıktı falan sonunda serumu yiyince.. :) su içse kusuyordu... Ayrıntılı Usg soran bir arkadaş vardı.. 6aralıkta yaptıracağım.. Çok güzel oluyor ya.. İlk kez hamiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.. Yaptırın.. :) Her şeyini görüyoruz.. Yüzü belirgin.. Organları her şeyi.. Çok güzel bir duygu.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?